.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Temmuz 2018 Perşembe

UEL 2. Ön Eleme B36 Torshavn - Beşiktaş


Tarih: 26 Temmuz 2018 Perşembe 21.00

Stadyum: Gundadalur

Hakem Hakkında Bilgi: Yevhen Aranovskiy (İNG)

Eksik Oyuncular:  Gökhan Töre ,  Pepe  , Ricardo Quaremsa , Domagoj Vida , Oğuzhan Özyakup / -

Cezalı Oyuncular : - / -


Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır 

13 Yorum:

turgay dedi ki...

oğuzhan'ı da eksiklere yazabiliriz. götürmemişler faroe adalarına

can dedi ki...

4-6 aliriz

dominic molise dedi ki...

valla ben olsam negredo, lens, love ve pektemek 3'lusunun tamamini oynatirim. madem satmak istiyorsun, oynat da vitrin yapsin. nasi vitrinse artik .o))) dedigime ben bile ikna olmadim ama sozumun arkasindayim.

utku,
dorukhan, fatih, medel, caner
necip, tolgay
lens, love, pektemek
negredo

yedek: orkan, adriano, larin sonradan girer.

yilmaz dedi ki...

Benim bildiğim Şenol Güneş, negredo ile başlar, baktı gol mol atıyor, ikinci devre "komple forvet" love'u sokar, 2-1 filan Kazanırız. Tabii Orkan, Güven ve Dorukhan bu maçtan sonra "pişmeleri" için ikinci lige naş naş.

Gruplara kalamama ihtimalimizi hiç az görmüyorum, ama bu turlarda değil.

BurkayJK dedi ki...

Bein Sports'dan tek maç satın alsam mı bilemedim. (35TL) Muhtemelen alçak çekim olacak ve bir b*k anlamayacağız. Yeni transfer de olmayınca pek hevesim yok açıkçası.

Benim bildiğim Şenol Güneş Negredo'yu 88. dakikada oyuna sokar .

Pheaglix dedi ki...

üçüncü lig takımından hallice adı sanı duyulmamış bir takımla iki maçlı ön elemelerin ilk maçını oynuyoruz, ve orta sahamızda adriano, stoperde necip ile sahadayız. ya ilk turu garantiye alma derdindeyiz ya da şenol güneş altyapıyı devlet tarafından gençler spor yapsın eğlensin diye kurulan bir kurum sanıyor. aynı tas aynı hamam. yine tesadüfen biri çıkıp takımı sırtlamazsa ricardo'nun daha iyi profesyonel olmasını umduğumuz bir sezon bekliyor bizi.

Hidayet dedi ki...

g.gönül , caner orta yapıyor ,tolgay ,lens , babel ,adriano orta yapıyor . rakibi hem de bu çapta bir rakibi bile göbekten delme girişiminde bulunmuyoruz . hazırlık maçlarındaki gibi yine yavaş aheste aheste oynuyoruz . ortasaha oyuncularının hücum organizasyonlarına katkısı "0" biz neye çalıştık hazırlık maçlarında ,kamp döneminde , geçen yıl yapamadığımız neyi yapmak için gayret gösterdik ? bu çağdışı futbol anlayışı şampiyon yapar mı bilmem de başa yarışan takınların en kötü futbol oynayanı oluruz .

cochise dedi ki...

yayııııın başlıyooor

sports guy dedi ki...

Negredo'nun oynatilmamasinin sebebi satilamayacagindan korkulmasi bence.

Malum 25 resmi mac oynarsa kontrati 1 sene daha uzuyor. Gelecege yonelik plan olarak yorumluyorum ben bunu.

Onun disinda Tolgay rezaletti. Lens iyiydi, Larin iyi savasti falan filan. Bu yani cok bi sey okumamak lazim.

Takimin bariz tek ihtiyaci ileriye donuk orta saha. Onun disinda her mevkide idare ederiz, ama o orta sahaya net ihtiyac var. Arkasinda oynayacak cok adam var ama o mevkide adam yok. Ya da babalar gibi cift forvet goturucez tum sezonu bu forvet bollugunda.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
turgay dedi ki...

tolgay ne rezalet oynadı öyle. şaşırdım kaldım gerçekten.

turkkant dedi ki...

Son iki transfer hamlesini ben olumlu buluyorum.

Umut Nayir maliyet olarak 3. santrafor olarak harika transfer. M. Pektemek senede 250 dakika top oynuyordu, 1,7 m. euro maaş alıyordu. Benzer performansı 7de 1 maaşa alacağız.

Roco'yu izlemedim, ama Anıl Demirci (çok beğendim bir isim) yorumlarını dinleyince, o da maliyet/fayda olarak çok iyi transfer. Savunmada yüksek stoper eksikliği vardı, Pepe GS maçında şampiyonada vb. yüksek toplarda hep sıkıntılıydı. Bu açıdan iyi. Ayağı idere eder, hızı idare eder gibi duruyor. Gelişime açık oyuncu. En önemli yanı bence agresif önde basan bir oyuncu olması. Ş. Güneş topun önde kalması için bunu istiyor, pasif stoper sevmiyor. Mitroviç'le aynı maliyete Mitroviç'ten daha iyi bir oyuncu aldık gibi. Bonservis de cebimizde kaldı.

Yorum Gönder

Ara