.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Kasım 2017 Perşembe

STSL 13 Evkur Yeni Malatyaspor - Beşiktaş


Tarih: 25 Kasım 2017 Cumartesi 16.30

Stadyum: Yeni Malatya Stadı

Hakem Hakkında Bilgi: Bülent Yıldırım ( BJK 22G 8B 6M - YMS 4G 1B 1M )

Sakatlığı Bulunan Oyuncular: Buğra Çağıran , Turgut Şahin / Gökhan Töre ,  Atınç Nukan 

Cezalı Oyuncular : - / Caner Erkin , Dusko Tosiç , Gary Medel 

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır 

72 Yorum:

BurkayJK dedi ki...

Babel'in videolarını sırıtarak izleyen tek ben olamam. Takım içinden çok güzel diyaloglar ve görüntüler yansıyor. Müthiş iş çıkarıyor. :)

turgay dedi ki...

bir şekilde kazanalım istiyorum. iyi oyun bekleyince büyük hayal kırıklığı yaşıyorum kendi adıma. birini kıçına başına çarpsın girsin top kazanalım.

babel bence ekstra maaş hakeden biri. bu kadar güzel pr çalışmasını yapan başka personelimiz yok bence.

yilmaz dedi ki...

galiba mitrovic oynayacak stoperde. Keşke bir kaç maçta daha pepe mitrovic ikilisiyle başlasaydık. Niyeyse bu adamın bir şekilde bize güzel katkı vereceğini düşünüyorum. Ha bu maçta sıçar batırır bişey diyemem, kefil filan değilim gelmeyin üstüme :)

Bu maçta da puan kaybedersek sıkıntı olur. Geçen hafta açık konuşalım başakşehir sayesinde tekrar tutunduk lige. Bu hafta da Alanya'ya bırakmamak lazım işi. Takım formda değil. O yüzden devre arasında kadar maçlarda iyi performanslar beklemiyorum. Ama bir şekilde kazanmamız lazım. O iğrenç orta-kafa-gol taktiğine devre arasına kadar ses etmicem. Devre arasında puan farkını 4-5 civarında tutarsak kötü geçen ilk yarıyıya rağmen umudumuz devam eder.

Rakibi çok tanımıyorum ama tolgay-ozzie ortasahasına yumuşak geçiş için ideal maç olabilir. Görecez bakalım.

carlito dedi ki...

Babel'in videosunu yeni izledim, pişmiş kelle gibi sırıtmama engel olamıyorum :)

Bu haftaki deplasmanı salı gününün morali ve özgüveniyle kazasız atlatacağımızı düşünüyorum, futbolun kalitesini ben de pek önemsemiyorum bu hafta, zaten yeterince dinlenmeden bir gündüz maçı oynayacağız, 3 puanı alalım yeter.. Sonraki hafta evimizde oynayacağımız derbi yeniden "bu ligin abisi biziz" diyeceğimiz maç olacak, olmalı...

sports guy dedi ki...

Atiba bile Babel videosunda yorgunluktan bahsettigine gore artik bi Ozzy Tolgay ikilisi gorsek ligde, fena olmaz. Zaten geride oyun kurma sorunu yasayacagimiz kesin Pepe Mitro ikilisiyle, orayi da telafi etmis oluruz.

Hadi be hocam.

planck dedi ki...

babelin videoda cenkle tolgayın gözler şiş babel q7 ardi atiba taş gibi ya bizim herhalde genetik problemimiz de var yorgunluğu bünyeden atlayla ilgili :) ayrıca yorumlarda yazılmış 1:46da negredonun kutlamaya toplu resime katılmadan başını eğip gidişini görüyoruz sonra tosiç çağırıyor ama geliyor mu emin değilim. bu artık hocanın da kontrol edebileceği bir durum olmaktan da çıkıyor gibi malesef..

Barreto dedi ki...

Babel'in videosundaki "adamsın" hitabı muazzam.

beagle dedi ki...

Ben payı olmadığına inanandigi kutlamaya katilmamayi anlarım. Hirsli adamlar için normaldir, biraz da adamliktir. Ha takimda 3-5 sene geçirirsin, o zaman biraz daha rahat olabilirsin. Yani Negredoyu bu noktada geçelim. Ozzy kaptan olarak katılmıyorsa tedavi oraya lazim.

Şu maç 2 gol Negredo, 1 Talisca 1 Lens falan olsa ne şeker olurdu. Tadimiz gelirdi vallahi.

Ekrem35 dedi ki...

Tosiç ve medel yok, babel de kart sınırında. Nasıl olursa olsun galibiyet olsun ve babel kart görmesin başka bir şey istemiyorum. Zor maç olur yeni malatya kolay bir rakip gözükse de soğuk ve zemin etkisiyle hırpalayıcı maç bekleyebiliriz. Sıkıntılı bir 90 dk ve 80-90 arası gelen galibiyet golü bekliyorum. Vurduğumuz gol yediğimiz ofsayt olsun.

carlito dedi ki...

Babel kart görürse ikinciyi de görsün.. anladınız siz ;)

Armagan dedi ki...

Negredo 1-2 tane sallasın, başka bir şey istemiyorum...

Basar dedi ki...

Ozzt-Tolgay orta sahası ve ileride Negredo ile oynayalım. Tabi ki de hayal bu... Kazanalım da nasıl olursa olsun. Ilimden bir his Mitrpviç gol atacak diyor

fidddas dedi ki...

Tolgay oguzhan ortashasi icin en uygun mac aslinda. Atiba yorgun medel yok. Rakip yari alanda gececek mac.
Fabri
Gg pepe mitro adriano
Tolgay oguzhan
Q7 talisca babel
Negredo
Skoru alirsak lens ve atiba girer aktif dinlenme ile bitirebiliriz.

Barreto dedi ki...

Mitroviç'in gol atması bana da gelen bir hissiyat. Fazla iyimserlikten mi acaba?

sports guy dedi ki...

Hocanin masallahi var yine :) erken skor almamiz sart bu kadroyla, 60 sonrasi eglenceli dakikalar yasayabiliriz yoksa. Hadi bakalim.

carlito dedi ki...

Pepe sakatlanıp kadrodan çıkartılmış, Necip 11de..
Yarra yering!

Mayor dedi ki...

necip-mitrovic defans merkezi ile ilk mac.
mitrovic konusunda sizin kadar iyimser degilim.

ama bu gelisme bizim icin iyi olabilir.
malatyaspor bu eksikligimizi degerlendirmek isteyip biraz daha ustumuze gelirse bu maci daha kolay aliriz.

babel akilli bir arkadas sari gorecegini sanmiyorum ama urkek oynayabilir.

Ekrem35 dedi ki...

Hay şansımıza sokayım ya. Tosiç ve medel'in olmadığı hafta maç öncesi pepe sakatlanıyor. Tam beşiktaş'a uygun bir hikaye. Şansa çok ihtiyacımız olacak bu maç.

beagle dedi ki...

Ulan Q bir sürü boktan özelliğinin yaninda ya katiksiz gerizekalisin ya da büyük yalakasin. Her hafta takim gol bölgesine yakin ataktayken, hakemin bile kaale almadığı bir numaraci için topu taca birakiyorsun.

beagle dedi ki...

Maçın %30u bitiyor, rakip alanda ve kalede yokuz, rakibin ise bizi 3-4 yoklamisligi ve direkten dönen topu var. Casper Cenk diye bu sebepten deniyor. 3-4 maçta 1 gol atacak diye bütün oyunu veriyoruz.

carlito dedi ki...

Quaresma'nın sinir bozduğu maçlardan biri daha.. Ya sabır..

Atiba'nın hücuma çıkmada katkısı sıfır.. Tolgay oynayacaksa kesilecek adam Ozi değil, onun yokluğunda böyle kısır kalıyoruz işte..

GeceGezgini dedi ki...

çöp bir oyun daha. atiba-ozzy e bakar her sey

YSY dedi ki...

Uykum geldi

Yani insan ne diyeceğini biliyor ama bilemiyor artık vallaha yoruldum.

Hidayet dedi ki...

"lens -negredo oynatıyor hoca ,işte olmuyor kardeşim " tezi çökmüş gözüküyor . cenk -q7 -babel de olmadı. olay sadece puan kayıp/kazanç meselesinden çok , türkiye liginde ipi göğüsleyecek futboldan kopmaya başlıyoruz gibime geliyor .

atiba ne ara bu kadar yavaşladı ,o kadar geç çeviriyorki oyunun yönünü . sürekli topun üzerine bi yatması var adamda tek oynamak diye mevhum kalmamaış.

YSY dedi ki...

Ben kapattım maçı. Ne bok yaparlarsa yapsınlar.

Ekrem35 dedi ki...

Vallahi güzel uyuyoruz. Tek tek oyuncu eleştirmeye gerek yok zira vasat bile oynayan oyuncumuz yok. Takım olarak pilimiz bitik. Şutumuz olmadan ilk yarı bitecek ve herkes memnun halinden.

beagle dedi ki...

Ben de zap yaptim PL maçı ne var diye :)
Lig tv yorumcusu dk 40da 0-0 diyor ki Beşiktaş ilerleyen dakikalarda oyunu daha geride kabul edecektir... forvetlerimiz atletik kontraciymis da... Abi viskiye sabahtan başlamış. Son 7 maçta 2 galibiyetimiz var alooo

beagle dedi ki...

Kimse kusura bakmasın ekstrem sakatlıklar olmadan 8 lig maçında 2 galibiyet BJKde teknik direktör değişimi için makul sebeptir. Bu kadroyla bu maça çıkış berbat kadro yönetimidir.

Oğuzhan negredo girmeli ikinci yarı
2-0 alırız

carlito dedi ki...

Her maçımızın bir devresini çöpe atıyoruz, bıkkınlık verdi artık.. Şimdi devre sonrası bir silkinirler de yok arkadaş istemiyoruz artık bunu biz.. koca 45 dk bir tane organize iş olmaz mı?
Oğuzhan'sız bir takım istemiyorum ben, açık ve net söylüyorum..

Zaitsev dedi ki...

Topu 30-40 metre öteye atmadan bir devre geçirdik. Necip ve Mitroviç olmasa 30-40 metre öteye top atan adamımız olmayacak. Atiba zaten topu Necip'e vermek gibi bir görev edinmiş. 3 kere dürtüp ver geriye. Sonra %98 pas başarısı. Topu koşturmadığımız sürece bu maç böyle gider. Hoca da Negredo-Q7 değişikliği yapıp Cenk'ten veya Talisca'dan kanat yaratmaya çalışmaz inşallah.

Atiba-Oğuzhan iş görecek bir hamle olur. Atiba-Negredo bile değişsek işe yarar 2ci devre başında.

Emrah dedi ki...

Offf ne sıkıcı maç oldu. Bir tane şut atmadan devreyi bitirdik ve tek isyan eden azıcık Babel. Q7 19 top kaybı yapmış. Içim daraldı.

İlk yarıda takım kendini fazla yormadı. Sonuçta daha bu salı şampiyonlar Ligi'nde tarih yazdık. BJK kadrosu öyle ahım şahım değil. Akıllı oynamazsak 1 ayda 5-6 oyuncuyu emekliye ayırırız. Pepe error vermeye başladı mesela. Hocaya Oğuzhan negredo konusunda kizilabilir ancak. Yalnız babelin videolardan izlediğim kadarıyla bu ikilide de sorunlar var. Ben ikinci yarı takımın tempoyu yükseltip maçı kazanacagina inanıyorum.

drblackeagle dedi ki...

Topu çok yavaş çeviriyoruz.adamlar Q7 ye 3 kişi basıyor. Bu esnada Q7 topu evelemek yerine hızlıca kanat değiştirsek adamlar eksik kalacak. Ama yok bizim paşa illa içeri orta açacak.

Unknown dedi ki...

Berbat bir oyunun cl ile yorgunluk ile açıklanacak tarafı yok.at topu p7 ye orta yapsın.bu taktikle 6 haftada 1 galibiyet alabildik.sorun büyük.orta saha kurgusu ve taktik bu tarz maçlarda yemiyor.maç sonu 175 orta yaptık gibi boş istatislikler ile mutlu oluruz

Ekrem35 dedi ki...

@ziatsev

Hatta atiba bu dediğini 1 dakikada o kadar abarttı ki tam üç kere necip-atiba arası saçma paslar izledik. Topu o kadar yavaş dolaştırıyoruz ki rakibin yorulma ihtimali sıfır. İkinci yarı futbol tanrılarına çok ihtiyacımız var.

BJK4EVER dedi ki...

Hayirlisi yine bir ilk yariyi cope attik. Senol Gunes takimindan Bilic takimina iyice bir geri donus var bu sezon.
Atiba bu maclarda her zamanki oldugu gibi yine el freni. Hucumda hicbir katkisi yok, rakibe sertlikle karsilik da veremiyor, bir boka yaramiyor. Hayir selcuk-colman ve gecen sene lig sonlarinda tolgay-oguzhan yapan antrenor bu, hic anlamiyorum.
Ayrica efendi Besiktas olalim da keriz olmayalim arkadas. Rakipler rakibin sakat oyuncuyu gostermesine ragmen devam etip gol atip piskin piskin seviniyor, biz rakip devam ederken ve eksik yakalanmisken topu disari birakiyoruz. Bu fairplay falan degil dupeduz hiyarlik. Hadi CL'de yap, ama bu kadar orospu cocugu rakibin oldugu ligde neyin centilmenligi bu arkadas, sikerim centilmenligini de.

Armagan dedi ki...

Atiba-Oğuzhan ne zaman yapacak bakalım. Eğer böyle orta oyununa döneceksek devamlı, Talisca-Negredo şart. Şansa atarız ederiz ama ligde bu oyun işlemiyor artık bilindik kadroyla bile.

Ekrem35 dedi ki...

Boşuna konuşuyoruz yazıyoruz hoca memnun oyundan aynen devam!

Basar dedi ki...

Ben bu standart 11 takintisini anlayamiyorum. Bu adamlarin da bir canı var, yedektekilerin bir arzu seviyesi (artık kalmamistir) var.

Tamam çok büyük hocasın ama hocalığından büyük takıntın var. İlhan'dan beri şu takıntı olayını aşamadın hocam, 15 yıl oldu.

Bir çift söz de TR ligine. Arkadas sen 3. Lig takımı misin ki 30000 seyircin önünde %73-27 oynuyorsun? Biraz utanir insan taraftarindan. Dakka basi faul. Futbol filan oynanmiyor bu ligde. 10-12 takim yeterli Türkiye ligi için.

Mayor dedi ki...

Hizli hucumlara cikisin onundeki engel Atiba degil aslinda, Tolgay.
Tolgay cok daha fazla o topla bulusuyor, hizli hucum sorun ise esas sorumluluk onun.
Ayaginda topu gevelemeden pas atmiyor.

beagle dedi ki...

Oyundan çıkışa bak ayagin kirildiginda bayram edecegim pislik.

Ekrem35 dedi ki...

Cenk negredo yapıyoruz bu esnada q7 dışarı alınıyor. Maç başından beri hatta bu maça kadar yaptığımız taktiğin belki de tek işe yarayacağı dakikalarda o taktiğin en önemli unsuru oyundan çıkarılıyor. Q7 çok kötü oynuyordu kabul ama burada bir mantık hatası var çok net.

BJK4EVER dedi ki...

Keske sozlesme uzatmasaydik da takintilarini alip sezon sonu gitseydi. Su son 2 mactaki 4 puan kaybi tamamen hocaya yazar....

Unknown dedi ki...

Negredo giriyor q7 çıkıyor.ne tekbik direktörümüz var bee!! Maşallah

Arkadaşlar hocanın bir bildiği var ve biz hocadan daha iyi bilmiyoruz. Ligde bütün otobüs çeken takımlara karşı, yorgunluk argınlık dinlemeden aynı 11 ile çıkmak kesinlikle hocanın bir bildiğinin sonucu. Yani tabii ki kaç senelik hoca, biz daha mı iyi bileceğiz? Ayıp ediyoruz bence. 8 maçta 2 galibiyet almış olabiliriz ligde ama o ligin bok yemesi. Ligdeki herkes bizim istediğimiz oyunu oynasa 8'de 8 yapardık bu inatçı 11 ve diziliş ve oyun planıyla.

Mayor dedi ki...

Hoca bireysel form dusukluklerine ve yorgunluga baglayacak, kendi taktiksel kısırlığının farkına yine varamayacak.

Şenol Güneş'in gitmesi çözüm değil daha çok sorun getirir. Yanına taktisyen bir yardımcı lazım.
Kısır döngüden çıkamıyor takıldı adam.

carlito dedi ki...

Hocanın lig performansı rezalet.. Cl'de yaptıklarını da görüyoruz bu takımın, arada bu kadar fark olmasının sebebi oyuncuların değil hocanın maç seçmesi.. Cl maçlarında dersine çalıştığı kadae ligde farklı planlar yaratmak için çalışsa şu durumda olmazdık.. Bugüne kadar böyle düşünmüyordum ama bugünden sonra bu sezon şampiyon olacağımıza inanmıyorum.. Başakşehir herkesten çok hakediyor onlar olsun bari.. Biz de Şenol hocayla devam edeceğimize göre Cl'de çeyrek final bekleyebiliriz ama ligde şampiyonluğu yavaş yavaş unutabiliriz.. Puan farkıyla hiç alakası yok, hocanın taktiksel anlamda verebildiklerinin sonu gelmiş belli ki.. Seneye ne olur bilemem ama bu sezon için durum bu..

Ekrem35 dedi ki...

Sinirden kendimi sikicem. Ya nasıl bu kadar vurduymaz, umursamaz oynayabiliyor oyuncular. Hoca buna nasıl tahammül ediyor. Vallahi kafayı yicem ciddi ciddi. Liderden kaç puan geridesin bu maçı alıp haftaya lideri yenersen ligi alacaksın tekrar sadece şunu düşünüp parçalaman lazım ya kendini ama kimse kılını kıpırdatmıyor. Cenk bu lig performansıyla ancak malatyada falan oynar. Talisca'yı bu oyunla manu'yu geç bahia bile geriye almaz. Şimdi derbinizi de cl'nizi de alın bi tarafınıza sokun vurduymaz ruhsuz topçular bütünü. Fb bu takıma 30dk 3 gol attı biz ise isabetli şut çekemeden maçı bitiremedik. Çok dalga geçilen fb ve bizim ligdeki durumumuz arasında bir fark yok. Sayfalarca yazıp içimi kusmak istiyorum ama nafile geçmeyecek sinirim lanet olsun bu oyuna, oynayana ve oynatana. En son ne zaman 3 puan aldık hatırlamıyorum bile. Yazık gerçekten.

hastati dedi ki...

rekibin forvetleri presi birakti, pes etmeye basliyorlardi, pastan bezmislerdi derken... Q7 neden cikti da daralttik oyunu? babelde tersten gobege daliyor. noluyoruz, neden boye oluyor. tombalaylami oyuncu degistiriyoruz.

Basar dedi ki...

Bu maç hocaya yazar. Bunun aynisini gecen hafta yasadin. %73 topla oynadigin bir macta Atibaya ihtiyacin yok. Quaresmanin kosmaya mecali yok, takim yorgun... sen kadroyu aynen tutuyorsun.

Obsesive compulsive disorder var hocada! Sezon çöpe gitti. Geçmis olsun. Seneye gidemeyecegin ligde ilk 16ya kaldin, e nerede kaldi bunun kıymeti. Oranin gediklisi olarak daha ileri gitmen lazımdı halbuki.

yilmaz dedi ki...

bizimkiler iki sezon şampiyonlar liginden bıktılar galiba, gelecek sene orada oynamak istemiyolar. Ya da cidden ŞL'yi alacaklarını filan düşünüyorlar.

Şu anda ligin en kötü atak yapan takımı olabiliriz. İki maçta 0 golü geç heyecanlandığım pozisyon bile yok. Hep beleşe gol arıyoruz. Bi ara kornerleri talisca kullanıyordu, iyi güldüm. Hem kafa golü atma, hem dönen topları içeri gönderme potansiyeli olan adama korner kullandırıyoruz.

Bir de anlamadığım Gençlerbirliği maçında kötü olan ama bu maçta iyi olan neydi de o maçta 45'de iki oyuncu değiştirip bu maçta değiştirmedi hoca?

İddiamı tekrarlıyorum, bu sene gerçekten avrupada bir daha gelemeyeceğimiz bir yere gelebiliriz ama gelecek sezon tekrar ŞL'de oynayabilir miyiz hiç emin değilim.

GS'nin de aklı varsa puan kaybetmez. Çünkü derbi de muhtemelen 0-0 1-1 biter. Puan farkını koruyarak ellerini kollarını sallaya sallaya şampiyon olurlar. Çünkü ne hocamızın ne topçularımızın şampiyonluk filan istediği yok

Beşiktaşim yaktın beni. Handikapli kazanırız diye 300 TL bastım. Şenol Güneş takimlari çok gol atmasıyla bilinirdi. Bu nasıl iş arkadaş ya. Golü geçtim pozisyon yok. Şimdi yine rakipler puan kaybetsin diye duaya çıkacağız. Gerçi kaybetseler bile bu oyunla şampiyonluk imkansız.
Takımın sorununu da çözemedim. 90 dakika miymiymiy top çeviriyoruz. Avcının yardımcısı Erol bulutu da yenemedik aq. Malatya sürekli kanatları kapatarak kitledi bizi. Ortadan delmek cenkle taliscayla namümkün zaten. Akşam Alanya yenilirse bu gece uyku yok:(

yilmaz dedi ki...

@Mustafa Yildirim abi neye göre handikaplı oynadın, bu sezon handikaplı aldığımız lig maçı var mı? :)

alper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
alper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

@Yılmaz dostum ne bileyim ya durduk yerde gaza geldim. Toplama takım Malatya'ya gol atamamak nedir aq. Zaten Malatyalıyim Malatya'da yaşıyorum üstüne bir de Malatya'dan nefret ediyorum. Ulan haftasonum mahvoldu ruhsuz yavsaklar ya!

hastati dedi ki...

negredo kenarda biraz bekledi, oyun durmadi bi sure, o arada cenk'in kipirdanisini gordum ya. atladi zipladi. sonra gene bildigimiz "yerel lig cenk'i". babel'e, negredoya, q7'ye pas vermedi ceza sahasinda. 3 onemli pozisyonu yedi diyebiliriz. yapistir abi yapistir. oooh mis. bekle yapistir. son 5 mactir hava topu kazanmaya basladi, 3 mactirda 1'er defa top surdu diye. hey allam yaaaaa

hastati dedi ki...

cenk ile sampiyon olunmaz.

Ekrem35 dedi ki...

@shelby

Hocam geçen hafta malatya, kayseri ve sivas maçlarının 3ünü de kazanırız diyebilenimiz var mı yazmıştım. Sen de "malatya'yı yenemezsek de şampiyon olmayalım zaten" demiştin. Sanırım sezonu bitirdiğimiz konusunda bu hafta itibari ile hemfikiriz. Ben hatta tekrar yazıyorum bu sefer daha iddialı bir şekilde bu takım kayseri'ye yenilir sivasla zar zor berabere kalır. Bu oyunla yenebileceğimiz takım yok. Sezon başından beri aynı cümleyi kaç kere yazdım bilmiyorum ama 3 sezonun en kötü futbolu oynuyoruz. İlk haftadan beri ileri gitmeyi bırak geriye gittik. Evet en kötü oyunda bile geriye gittik şu an rezalet oynuyoruz re-za-let!

alper dedi ki...

Cenk insan falan değil ya.Ona topçu denmez.90+5 te kahpe GS topçusu gibi rakibe faul yapıp hakem kandırmaya çalışıyor.

Cenk iyi insan değil kötü kalpli bir yabanıl.80 de kaleci içeride topu tutarken hakeme itiraz eden bir yavşak.

Mitroviç asrın kazığı.Topçu vs değil.

Ama büyük BJK taraftarı ne zaman fitbol özürlüsü Atiba'ya sövmeye başlar o zaman bu tip maçları kazanırız.Kanada'dan kim çıkmışta ordan çıkmış topçuya bu kadar bel bağlıyoruz aklım almıyor.Biliç hanzosu olmasaydı Antalya almıştı şimdi fitbolu bırakıp kokoaine başlamıştı .Ne zaman büyük topçu oldu Atiba.

@Ekrem35

Şenol Hoca'nın kafasına saksı düşmezse bu sene şampiyon falan olamayız bu çok net belli oldu. Ben "ŞL bitince bir silkinir kendine gelir" diye hüsnüzan eylemiştim. Yok, her türlü iyi niyet fazla geliyor bu sene.

turgay dedi ki...

sezon basından beri burada yazdık çizdik hoca düşmanı oldu bazı arkadaşlar. artık farklı oynamalıyız takımlar bizi ezberledi değişik oyunlar denemeliyiz dedik düşman bellediler. bakın görüyorsunuz işte. aynı oyunu aynı oyuncularla oynadığınızda rakip hocalar sizin gibi tembel olmadığından size çalıştığından neler oluyor. bugün kanat adamlarımıza 2 kişi bastılar. atiba ve tolgaya sert oynayıp oyunu kurdurmadılar. adrianoyu oyuna sokturmadılar. tıkandık. 2 maçtır tıkandık. kendi son 8 maç 2 galibiyet. şampiyonlar liginin pembe tablosu olmasa rezalet bir başlangıç

bakım şenol güneş sizin 45 milyon euroluk şampiyonlar ligi paranızı umursamaz. kendi piyasasını yukarıya çekmiş bugün ligin en iyi hocası olarak lanse ediliyor. avrupa övüyor siz övmüyorsunuz diyor ülke basınına. başkan ve yönetim ligi sallamıyor çünkü şampiyonlar liginde güzel vizyon yaptılar. başkan porto maçından sonra bütün kanallarda ve mobese kameralarına konuşuyordu. demek oradaki günlük başarı yetiyor. bu yıl 3. olup gelecek yıl hapoel tel avivle oynayınca guruptan çıkmaya 100 bin euro aldığımızda o konuşmaları göreceğiz.

farklı birşeyler üretmediğimiz sürece bu lig böyle gidecek. bugün zorunluluktan oynattığınız fatih'in necip gibi ileriye pompalamak yerine ayağa basit oynadığını gördük. ama siz onu oynatmak yerine devşirme seçtiniz. sizi bilmem ama gelecek yıl beni endişelendirmeye başladı. bu mantıkla devam edeceksek gelecek yıl herşey çok daha farklı olacak. hoca nereye ne zaman önem vermesi gerektiğini bir şekilde hatırlamalı. beşiktaş şampiyonlar ligi gelirinden olduğu müddetçe yerinde sayacak. çok yazık. çok çok yazık. bu kadar büyük potansiyeli olan takım bu rezalet futbolu oynamamalı.

BJK4EVER dedi ki...

Hocanin cenki cikarmamasina kimse sasirmadi herhalde. O performansi negredo gosterseydi cift forvet falan olmazdi anina cikardi 45te. Oyunculara karsi bu kadar takintili bir hocamiz olmasi uzucu.
Hoca ve oyunculara bu aksamki gsyi gostermek lazim. Adamlar bok gibi top oynayacak, ama kopek gibi mucadele edip hakemi rakibi baski altina alarak ite kaka alacak maci. Her turlu pustlugu serefsizligi yapip alacaklar maci. Biz daha centilmen olmak icin eksik yakalamisken topu disari birakalim. Son 10 dakika nasil yattilar gorduk iste...

planck dedi ki...

ilk yarıyı seyrettim sıkıldım. ikinci yarı negredo ozzy girdikten sonra biraz baktım ama değişen birşey yoktu. kaç haftadır lig maçı izlerken kafamda "söylesene bize hocam takım niye oynamıyor" dönüyor.

alper dedi ki...

Niye kimse küfür etmiyor.Herkes bu kadar masumcamı seyretti maçı?Kimse topçulara hocaya falan sövmedi mi?Yaaaa bırak alllasen falan mı dediniz?Kimse Cenk'e Atiba'ya Mitroviç'e falan sövmedi mi?

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Biliç'in ayrıldığı sezonun da gerisine gittiğimizi belgeledik bu maçla. Sabaha kadar oynansa gol atamayacağımız maçtı... Ligde 8 takım bizden fazla, 2 takım bizimle aynı sayıda gol atmış. O iki takımdan biri se sondan üçüncü olan Osmanlı. Bu maçı izleyen şanssız kişiler 3 gün tuvalete çıkamaz kabız olmuştur net.

Ekrem35 dedi ki...

@alper

Ettim hem de nasıl ama mitroviç'e değil mesela. Mitroviç.yerine ona 4.2 vererek mesela abuşun alınamamasına sebep olanlara sövdüm.

@shelby

Maalesef hedefimiz an itibar ile 2.lik olmuştur. Ve gs yerine başakşehir şampiyonluğunu beklemekle geçecek bir 2. Yarı.

Basar dedi ki...

Beşiktaş seviye atladı, bence milli takımın iyi bir hocaya ihtiyacı var. Bence iyi bir turnuva hocası ile şampiyonaya da gider, orada da başarılı olur.

Basar dedi ki...

Beşiktaş seviye atladı, federasyonun da iyi yönetilmesi lazım. Bu işe hakim bir yönetim ile milli takım seviye atlar.

Basar dedi ki...

18 maç 307 isabetli pas, 350 top kaybı... bilin bakalım kim?

https://twitter.com/optacan/status/934435106839760897

Yorum Gönder

Ara