.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Eylül 2017 Pazartesi

UCL 02 Beşiktaş - RB Leipzig


Tarih:  26 Eylul 2016 Salı , 21.45

Stadyum: Vodafone Park

Hakem Hakkında Bilgi: Sergei Karasev (RUS)

Sakatlığı Bulunan Oyuncular:  Adriano , Gökhan Gönül / Kevin Kampl (Belirsiz) , Naby Keita (Belirsiz)

Cezalı Oyuncular : - / -


Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır .

70 Yorum:

Skywalker dedi ki...

Cenk, Negredo, Babel 3'lusuyle cikmayi isterim ama Q'nun da icerdeki maclarda hele sampiyonlar ligiyse cosma ihtimali var. Keita'nin kalcasindaki sorundan dolayi oynamama ihtimali varmis. oynamazsa ibre bize doner. bu seneki Leipzig maclarini baya izledim. tam bir hayvan kendisi.

Son olarak 3-1 aliriz. goller : Werner, Tali, Negredo, Babel

fidddas dedi ki...

tamamen hissi olarak bu maçı alacağız diyorum...
negredo'nun 11 başlamasını ise kesin olarak görüyorum.
sağ bek sorunumuz sakatlıklar sebebiyle hortladı. orada eğer 2. tercihimiz adriano'yu kullanabilirsek maçı alma olasılığımız artar.

rakip geçen seneki ritmini henüz tam olarak bulamadı, umarım zayıf yönlerini işleyebileceğimiz bir kurgu ile çıkarız.

hem hocanın hem takımın bu maça hafta sonundan daha motive ve daha yüksek konsantrasyon ile çıkmasını umuyorum.

hadi hayırlısı bakalım :)

YSY dedi ki...

Güzel oyun olsun. Yenelim.

Zaitsev dedi ki...

* Dirençli bir takım ile maça çıkmalıyız. Önce Cenk, arkasında Talisca-Oğuzhan-Atiba ve Q7 ile maça çıkarsak içimizden geçerler.
* Fener maçının ilk yarısı gibi saçma sapan oynarsak daha ilk yarı 2-3 tane monte ederler.
* Cenk'in bir Alman takımının defansında yok oluşunu izlemektense Negredo ile başlanmalı.
* Cenk maç içi belli dakikalarda kanat forvet olarak kullanılabilir ama maç boyu o bölgede olmaz. Adam öndeyken pres yapmıyor, yürüyor. Kanatta daha fazla koşması gerekiyor. Yapar mı bunu?
* Medel kadroda olmalı. Atiba bizi yavaşlatıyor. Hele Oğuzhan biraz kötüyse eller tamamen havaya.
* Gerekirse Medel için Talisca da kesilebilir veya Talisca yerine de Babel denenebilir. Cenk + Talisca'sız bir kadroyu daha rahat taşır bu takım. İnanılmaz top eziyor ve kaybediyorlar.

alper dedi ki...

Leipzig'i hiç izlemedim.Ama Atınç'a 6 kağıt veren takım kötü takımdır.(Bizde Mitroviç'e 4 kağıt verdik bizde kötüyüz).Adın ne Mülayim Sert olsan ne yazar hesabı içinden geçeriz Leipzig'in.Çıkarın bayrakları.

alper dedi ki...

Sergei Karasev nasıl hakem?Ev sahibini kollar mı?Sertliğe izin verir mi?Kolay kart çıkarır mı?

Basar dedi ki...

Bu macta Negredo ve Medel (orta sahada) oynamalı. Cenk geçen yıl Benfica macı gibi acil durumda kiriniz vazifesi görmeli. Umuyorum Adriano oynuyordur.

Quaresma da mümkünse sonradan oyuna girsin.

Basar dedi ki...

Bu arada, gelen takım geçen seneki Kiev, Napoli, Benfica ve Lyon'dan güçlü bir takım değil. Bunların hiçbirine yenilmedik sahamızda. Bize 3 gol atan bile oldu ama yine başaramadılar!

Bu sebeple yarın en kötü beraberlik alacağız.

planck dedi ki...

leipzigi bu sene hiç izlemedim. ama geçen seneki leipzigi yenmek portoyu yenmekten daha çok şaşırtır beni. werneri tosiçin üstünden oynatırlar herhalde, iki golü fiks. biz yüklenirken onlar gelip çat çat atabilirler. çok yüklenmek yerine dengeli oyun oynamaya çalışırsak belki araya sıkıştırabiliriz. tabi aslında karşıdakiler daha çocuk, tribün baskısıyla belki sindirebiliriz. beraberliğe baya fitim.

hakem geçen sene napoli deplasmanının hakemi. napoliye 2 dkda 2 penaltı verdiydi.

Yaklaşık olarak denk takımlarla oynadığımız 2 maçın da git gele dönmesi bizim adımıza hiç iyi sinyaller vermiyor . Tüm planı transition olan ve diğer iki takıma göre çok daha kompakt bir yapısı olan bir rakip RB . Bence Talisca'yı kesmek lazım bu maçta . 4-3-3 Tolgay-Atiba-Oğuzhan çıkıp oyun merkezini biraz geri almak lazım . Oyun dengede olduğu sürece bizim tecrübemiz bir yerde ağır basar gibi geliyor bana . Bir de ilk golü atmamız şart .

Zaitsev dedi ki...

Açık alanda çok hızlı ve tehlikeli bir takım. Set oyununda tutabilirsek maçı, sakin kalabilirsek yenebiliriz. O yüzden top kaybını aza indirip topu ayağımızda tutmalıyız. Cenk, Talisca ve Q7 bu oyunun adamları değiller. 3ü birden aynı sahada olmaz. 3ü de çok top kaybediyor ve eziyorlar. Bunlardan en fazla biriyle maça çıkmalıyız.

Ayrıca Atiba'nın bizi ciddi şekilde yavaşlattığını düşünüyorum. Ortada Tolgay-Oğuzhan-Medel ile çıkmalıyız. Negredo sadece ismiyle bile ileri de sıkıntı yaratacaktır.

@ Övünç

Frikik atacak diye oynatıyoruz Talisca'yı. Gerek yok. Dediğin gibi kesilmeli. Orada Babel'i oynatsak şu şartlarda daha etkili olur. Bu şekilde Lens'e de yer açılır kadroda.

@ Basar

Leipzig dediğin takımlar kadar güçlü olmayabilir ama bir standartları var. Biz güçlüyüz diye üstüne gidersek ya Fabri devleşir ya da 2-3 tane monte ederler.

@ alper

Atınç'ta potansiyel var. O paraları edebilir. Almanya'ya gittiğinde 21 yaşında 1.96 boyunda ayağı vasatın üzerinde hava hakimiyeti olan solak bir stoper. Parası olan takım için yapılabilecek bir yatırım. Leipzig'in hatası onu Türkiye'ye kiralamak. Yollayacaktı Hollanda'ya filan. Sürekli oynayacaktı. Biraz dikiş tutturabilseydi 15-20 milyon avroya ingiltere'ye transferini konuşuyor olurduk.

carlito dedi ki...

fener maçı sonrası maalesef daha kritik bir hal aldı bu maç.. yenersek bütün olumsuz hava bir anda dağılır ve ayağa kalkarız, bu bakımdan hemen yarın oynanacak olması bir şans.. ama kaybedersek de derbi öncesi yakalanan atmosfer yerini tam tersi bir havaya bırakabilir, bu ihtimali düşünmek istemiyorum.. en kötü beraberliği almalıyız, ben kazanabileceğimize inanıyorum..

Adriano oynayabilir haberleri olumlu, Negredo da 11'de başlarsa çok iyi olacak.. Bu maçta Cenk'in sonradan girip vereceği katkıya ihtiyacımız var, bunu ondan daha iyi yapan adam yok.. ama hoca Negredo'ya yer açsa bile Cenk'in kanada atarak yapar, takımdan kesmez bence.. eğer Quaresma kesilecekse ona da varım ben, yaptığı eşşekliğe karşı ona verilecek en büyük ceza Cl maçında yedek kalmak olur zaten..
Talisca bu maçta varlık sebebinin karşılığını vermeli, skora katkı sağlamalı.. ancak bu şekilde onu taşıyabiliriz..
Caner-Babel daha iyi anlaşmalı.. Caner 50 metreden orta açmamalı, Babel sırtı dönük aldığı her topu kaptırmamalı, Caner'in yapacağı bindirmelerle onu kaçırmalı, sıfıra inerek açılacak her orta büyük gol tehlikesi yaratır.. Talisca şut ve frikik sevdasıyla topu eveleyip gevelememeli, hızlı ve sakin oynamalı.. bunlar olursa o stattaki müthiş taraftar desteğiyle istediğimizi alırız.. şans bizimle olsun...

alper dedi ki...

Adamlar hızlı oynuyor yav.You Tube tan baktımda..Zor.Taktik faul seçeneğini de düşünmemiz lazım.Hızlı çıkışlarını kesmek için.

alper dedi ki...

Küfür yasak vs bu blogda da Bruma'ya söveyim bir kere be.GS deyken beri doya doya sövemedim.

turgay dedi ki...

Bir kaç kere paylaşmıştım rakibin analizlerini ama bu en kapsamlısı herhalde

https://twitter.com/trscouts/status/912332676882976768

Bu maç özelinde topu ayağa oynama ve sabır şart.

Huzeyfe dedi ki...

Derbi sonrasi akil saglimiz restore edilmistir umarim.

Takimdan cok endisem yok. Hocanin bir noktaya takilip kalmamakla ilgili cok aci tecrubeleri oldugunu dusunuyorum. Bu acidan bakinca da iki yildir hemen her krizden cikmayi basardik.

Umarim taraftar olarak biz de toparlanmisizdir. Haksizliga ugramak travmatik belki ama her zaman ve her kosulda kendimizi elestirebilmemiz "hain" oldugumuz anlamina gelmez illa ki. Onumuze bakalim. Bence kazanacagiz. Inonu CL galibiyeti gormeyeli uzun zaman oldu.

Bu arada tesekkurler turgay. Profesyonel bir analiz anladigim kadariyla. Boyle analizlere her takim/oyuncu icin ulasmak mumkun mu?

Zaitsev dedi ki...

Asporda idmanı izliyorum 10 dakikadır. Keyifler 10 numara 5 yıldız. Cmtesiden bir iz kalmamış.

turgay dedi ki...

@ kuzeyfo

Rica ederim. Trscouts güzel analizlerin ve oyuncu değerlendirmelerinin olduğu bi yer takip edilebilir. Artık bu işler için ciddi emek veren insanlar var genç beyinler bu işin peşinden gidiyor. Takip edilebilecek güzel yerlerden.

Bu arada adriano çıkmamış herhalde son antrenmana bu kötü haber bizim için

dominic molise dedi ki...

bence 5-1 de bitebilir, 1-5 de, 0-0 da. boyle de garip mac.
nasil oynanmali? bence ilk 15 dakika gung-ho, sonrasinda gol yemezsek -ki atacagimizi umuyorum- kontrollu oyun, 0-0'i kabul.

alper dedi ki...

Adriano akşam idmanına çıkmamış.

Sağ bek Medel oynamasın..Necip oYnasın dicem artık.:(

G.Gönül kötürüm mü oldu ne oldu bu arada?

planck dedi ki...

ANALİZ | Beşiktaş için yeni test: Ralf Rangnick'in geometrisi http://bit.ly/2xsvabZ

beagle dedi ki...

@Övünç
433 olabilir de o 3lü birarada hep kötü oynadı. Ayni alanları kapama vb sebeplerle. Ek olarak Necip oynadiginda ise merkez direnç artip Tolgay ve Oguzhan biraz daha ileri ve yana açılıp daha iyi oynadilar. (Diamond denemeleri)

Medelli bir 4lü merkez önlerinde Negredo-Babel benim tercihim olurdu.

Bu maç sahada kaybolan Cenk, Q, Talisca gibi adamlarin maçı değil. En azindan ilk yarisi değil.

Mayor dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
carlito dedi ki...

planck'ın paylaştığı analiz göz korkutucu olduğu gibi umut da vermiyor değil.. özellikle Keita'nın yokluğu gerçekten önemli bir şans, bunu değerlendirebilmemiz lazım.. ama Adriano olmayacaksa bu da aynı oranda bir handikap olacak, alternatifi yok zira.. (Gökhan noolur dön artık!)

bu maç özelinde, geçen sene içerdeki Napoli maçında oynadığımıza benzer tarz bir oyun oynamak iyi olabilir, olabildiğince oyunu tutup ilk golü bulursak bu kez bir Hamsik darbesi yemeden 3 puanı kurtarmak mümkün..
defansı önde kuran bir rakibe karşı biz de aynısını yaparsak sıkıntı yaşayabiliriz.. rakip savunmanın arkasına adam kaçıran taraf biz olmalıyız, ki bunu yapabilecek yetenekte hücum oyuncularımız var..

Basar dedi ki...

Hızlı oyunu kesmek için biraz daha kapalı ve kontraatak futboluna yakın oynamalıyız. Porto'daki gibi git gel oyunu oynarsak üzerimizden tır geçer. Sakin, tempoyu düşüren, yavan, uyuta uyuta 90 dk geçirip adamları net kilitleyebiliriz.

Adriano oynuyorsa Medel'i ortaya kaydıralım. Tam bu rakibi bozacak adam.

planck dedi ki...

duran top savunmalarında sıkıntı varmış. geçen seneki kadıköy maçındaki gibi oyunu kilitliyip 2-3 pozisyon arasak kafi. keita oynarsa medeli ortasahada düşünmek lazım, herif tır gibi gidiyor. bkz: https://twitter.com/canncall/status/912599751748734976

başka bir analiz: http://cuseppemeatsa.blogspot.com.es/2017/09/rakip-rb-leipzig.html

Armagan dedi ki...

Negredo ve Medel ilk 11 olsun artık. Şenol hocanın bu değişikliği artık yapacağını düşünüyorum. Çok mu iyimserim?

Erhan dedi ki...

Karşımızda rakibini gafil avlamak için topu bazı anlarda bilerek rakibe veren bir takım olacak bu akşam. Tam bir makina düzeninde çalışan hiç alışık olmadığımız bir takım. Öncelikle patron biziz dememiz lazim sahada topa sert olmalıyız çünkü en büyük zaafları mental. Başar hocamin dediği gibi uyuta uyuta oynamak lazim. Basarilar Kartalım...

diope dedi ki...

bu arada maça gidemeyecek olan falan varmı, devredebilcek. :)

yilmaz dedi ki...

sürpriz bir golcü bekliyorum bu akşam. Birinci adayım adriano idi ama kendisi oynamayacak galiba.

Atiba (duran top), Caner ve Tolgay (cepheden uzaktan şut) diğer adaylarım.

Favori olmak için aslında bir çok sebep var, keşke bir de beklerimiz sağlıklı olsaydı.

defansı çok ileride kurmazsak ve sabırlı şekilde kanatlardan bastırırsak bu iş olur. talisca denen vitaminsiz pas oyununa artık girse çok rahatlıcaz. yarım kişi ordan, yarım kişi q7'den eksik desen sürekli bir yük var takımın kalanında.

emruli dedi ki...

Klasik on birimizle çıkacağız diye çok korkuyorum ama sanki öyle olacak. Bu maç, o maç değil. Leipzig oynadığımız hiçbir takıma benzemiyor. Klasik on birle çıkarsak kırılma maçı olur. Aşırı olumlu senaryo: işler iyi gider, rakibin kim olduğu onemli değil ben kendi oyunumu oynarım anlayışı ve takımın özgüveni tavan yapar. Olası senaryo: ilk yarim saatte ne olduğunu anlamadan 2 tane ativerirler. Şenol Hoca'dan başlayarak her şeyin muhasebesi yapılır. Akıllı kadro seçimi ve akıllı oyun planına hiç bu kadar ihtiyaç duymamıştık sanki. Allah utandırmasın :)

alper dedi ki...

Yav niye söylemiyorsunuz Kevin Kampl denen boyalı saçlı çocuk Leipzig te imiş.kaç senedir Hep adını duyduğumuz ama henüz ne işe yaradığını çözemediğim bu tpçu o takımın yıldızı ise cidden koyar geçeriz yav rahat olun.

turgay dedi ki...

Hocanın bizi yanıltmasını çok istedim ama yine ezber 11le çıkıyoruz. Ne diyelim şansımız yanımızda olsun vurduğumuz da gol olsun. Herşeyin hayırlısı

Ekrem35 dedi ki...

Maç sonucu ne olursa olsun söyleyeceğimi şimdiden söyleyeyim. Rakip takıma hiç çalışmadan benim 11im budur ben bunla çıkar oynarım mantığını ben kabul edemiyorum çok fazla. Elindeki kadro kısıtlı olur bunu yapmak zorunda kalırsın anlarım ama bu kadar geniş kadro varken ve rakip dikine çok hızlı çıkabilen bir ekipken ortasahayı helva gibi yumuşak bir şekilde çıkarmak ezbercilik geliyor bana. Kafa yormadan kolaya kaçmak bence. Maç sonucu belki biz kazanırız ama bu rakip analizi yapmadan ezber 11 konusundaki fikrim aynı kalacaktır. Vurduğumuz gol yediğimiz ofsayt olsun.

Erhan dedi ki...

Geçen maç çokca taktik şu bu konuşuldu, Hoca çıktı klasik 11'iyle aldı maçı. Bu maç özelinde sorun sağ bekteydi, Hoca da tercihini Medel'den yana kullandı. Belki Necip oynatılabilirdi, Medel de Atiba yerine ortada oynardı ama o da sıkıntılı. Onun dışında ilerde belki Negredo...
Aynı 11'in lig ve CL maçlarında ne kadar farklı oynadığını gördük. Geçen maç 2/2 oynamıştım, bu maçın da berabere bitmeyeceğini düşünüyorum.

alper dedi ki...

Hoca M.Denizli değil ki.Ekrem'i forvet Tello'yu on numara Sivok'u ön libero yapsın.Çıkın bildiğinizi oynayın demiş.Nasıl olsa yeneriz demiş .

beagle dedi ki...

Beşiktaş'a ihanet eden malı ilk 11de sahaya koymak hocalık değil. Kusura bakılmasın. Çok da küfür ettim şimdiden.

nathan dedi ki...

Neyse ki Keita oynamıyor ama Werner dışında gayet tehlikeli olan ve unutulan biri daha var: Forsberg. Kanat forvet oynuyor ve hızla süratlenebilen bir vatandaş. Çok büyük oranda sol tarafta oynadığı için Medel'le Pepe'nin çok iyi değişkenli kademe uygulaması şart.

Ben Şenol Güneş'in sakatlıklar haricinde Porto 11'i ile oynayacağından emindim. "Kazanan takım değiştirilmez" diye düşünüyor ve geniş kadroya rağmen bu durum değişmediği için topu alanın vurduğu gol olsun, Allahını seven defansa gelsin.

Rakibin oyununu ve hakemin halini düşününce kart/kartlar yiyeceğimiz kesin gibi, yeter ki kırmızı olmasın. Seyirci stadı inletirse + yüzde 30 avantaj bizde.

alper dedi ki...

İ.Mansız Chelsea de ihanet etti.

Nouma Leeds'te ihanet etti.

Ahmet Yıldırım,i.üzülmez falan Samsun'da ihanet etti.

Delgado Gs maçında ihanet etti.

BJK fitbol takımı değil hainler topluluğu.

Q7 den alayınızdan daha çok nefret ederim bu bir.Ama bir BJK topçusuna hain demek çok kolay olmamalı bu iki.Ne bileyim bu kadar kolay mı bu işler..

Ve son bişey daha deyim.Demek bu blogtan çoğu hoca olmayan Ş.Güneş yerine hoca olsa maçtan önce önlem önlem önlem vs demekten telef olacak taktik tahtasında.ilginç.Leipzig kim amk ya ne büyüttünüz takımı dur bakalım merak ettim.3 atarızdan 2 atarıza düşürdüm tahminimi bu blog yorumları sonrası.

alper dedi ki...

@nathan

Keita ve Augustin 11'de..Değiştirmiş şerefsizler.Deplasmandayız ilk deplasman CL maçımız vs dememişler alışıldık 11 i çıkarmışlar.

nathan dedi ki...

@alper

Hain kelimesini filan bilemem ama, saydığın isimlerden hiçbirinin ismi anıldığında bu hareketler akla gelmiyor, belki biraz Nouma. Nevi şahsına münhasır topçumuzun vukuatı ise 1 değil 2 değil 3 değil.

Ben kendisini teknik nedenlerle oynatmam zaten, ama dediğim gibi teknik-taktik olay tüm kadro için büyük oranda ayaklarına kuvvet formatında olduğu için bir orta yapar gol olur düşüncesiyle sahada.

Yenelim de 6 puanla olayı garantilemiş gibi olalım.

sports guy dedi ki...

Keita 11. Ortasahada vur patlasin cal oynasin oynanacak, umarim futbol sansi bizden yana olur diyorum anca.

nathan dedi ki...

@alper

Amanın Atiba yorgun bir de. Biz de değiştirip Medel'i ortaya alsak keşke. Bu sefer de sağ bek ne olacak orası meçhul.

nathan dedi ki...

Gözünüzü seveyim rakip ceza alanı önünde hızlı ayağa pas. Defansları hücumları kadar hızlı değil. Noah'ın söyleyişiyle Oğuşan günündeyse Babel de ona uyar. Hücumlarımız daha çok sol taraftan gelir gibi, sağ tarafa ani atılan toplara önlem alabilecek bir takım zira. Yine de kontra yemeyelim gerekirse ilk yarı 0-0 bitsin.

alper dedi ki...

Goooll be gollll Babelll..(ses deneme bir iki).

Bruma'nın yedek olması iyi.O şerefsizden korkarım çok.

alper dedi ki...

1 kasım itibariyle bu saat dilimi nedeniyle bizim iç saha ŞL maçlarımız saat 20:00’da oynanacakmış.Beşiktaş - Monaco ( 1 kasım )
Beşiktaş - Porto ( 21 kasım )

maçları saat 20:00’de.

planck dedi ki...

Porto maçından dolayı herkeste bir özgüven var baya ilkyarı 0-3 olabilir benfica sytle. Bu sefer ikinci yarı çıkmaz ama. Yenileceksek de tek farkla falan yenilelim ya son dklar bari heyecanlı olsun.

Huzeyfe dedi ki...

Oguzhan inanilmaz ozverili, gercekten bu takimin kaptani gibi oynuyor.
Sahada oynanan sey futbol olunca iyiyiz. Oyuncu tercihlerini filan elestirebilirsiniz bence de hoca tutucu davraniyor ama yine de bir oyun planimiz var ve simdiye kadar iyi isedi. Degisiklikler zamaninda gelirse oyundan dusmeden devam edersek kazaniriz.

turgay dedi ki...

Bu sakinliği haftasını yapabilseydik şimdi herkes daha mutlu olurdu. Adamların eli ayağı birbirine dolandı. Werner gitti keita sindi bence atılmalıydı da. Değişiklikler de zamanında gelirse 2de2 ile başlayacağız gibi. Vurduğumuz gol olsun

Erhan dedi ki...

Abubakar da yazmış. O maç berabere biter.

Armagan dedi ki...

Rüya gibi başladık.

Uzun toplar sadece Cenk’e değil Talisca’nın koşu yoluna atılırsa tam olarak işleyen 2 oyun planına sahip olacağız.

QuaresmA dedi ki...

Dk. 65

Talisca -->
<-- Tolgay

nuri mu dedi ki...

pas yapıp top tutmamız lazım
hızlı toplarla çıkıp fişi çekmeliyiz
bu baskı böyle gitmez

bir de çimler geçen yıla göre kötü durumda..

Huzeyfe dedi ki...

Keske sadece cimler olsaydi.. Rezillik.

QuaresmA dedi ki...

Arıza yoktur ki, baskı kırılsın diye kapatmıştır biri.

planck dedi ki...

https://twitter.com/CenabiAllah/status/912769827273629697

nuri mu dedi ki...

negredo ileri cenk kanada
tolgay talisca değişikliği
ve kontra-açık alan fırsatı için lens girmeliydi

necip ne alaka ya

Huzeyfe dedi ki...

@ Quaresma

O da biraz rezilce bir durum. Iki gun once saha disi etkenlerden sikayet ederken..

nuri mu dedi ki...

planck
bence kedidir..

nuri mu dedi ki...

planck
bence kedidir..

Huzeyfe dedi ki...

Oyle bir mac ki biri yersek ikiyi de yiyecegimiz kesin gibi birsey.

QuaresmA dedi ki...

Q7 ve Cenk bitti, son değişiklik de bunlardan birinin yerine Lens veya Negredo. Negredo girecek büyük ihtimal.

nuri mu dedi ki...

aboubakar monaco ya double yaptı bu arada

Erhan dedi ki...

Caner negredoya bilerek mi zor top atıyo yoksa bana mı öyle geliyo? Yok lan yapmaz öyle. Olm ne güzel derdimiz var lan ahaha! Alkışlar Beşiktaşımıza!

planck dedi ki...

hocanın değişiklikleri çok yanlıaşlskdşlakdşalkdkfaj HELAL LAN SİZE!
SİYAH ULAN!

diope dedi ki...

ne güzel maçtı beeee. tff yok uefa var. palabıyık yok karasev var :)

QuaresmA dedi ki...

Karasev de Keita'yı 25 gibi atmalıydı aslında. :)

drblackeagle dedi ki...

İlk 30 dakika çok iyi oynadık ama sonraki geriye yaşlanma olmadı. Adamlar gayet pozisyona girdi. Baskıyı orta sahada pas yaparak kırmalıydık. Monaco Porto bu kadar pozisyona girse kesin 1-2 tane takmıştı. Adamların toplamda 20 şutu var. Porto deplasmanında bunun 3 te biri pozisyon vermemiştik. Oyunumuzu geliştirmeliyiz ilk 25 dk yıl en az 60-70 dk oynamalıyız.

Haftasonu Fenerbahçe maçında gördüğümüzün takımın tam aksi sahadaydı. Şampiyonlar Ligi'ne ayrı odaklanıyoruz, oyuncuların hedef büyütmesi var, güzel futbol oynamaya çalışan takımlara karşı aynı güzellikte cevap veriyoruz artık bilmiyorum sebebi ne ama bu takım olmuş.

Nerede hareketsiz kalan Cenk, Talisca; nerede bugün 35'e kadar falan elinden gelen baskıyı yapan Cenk, Talisca. Nerede saç baş yolduran Quaresma, nerede bugün yorulana kadar en verimli oyunlarından birini oynamış Quaresma.

35'ten sonra korktuğumuz baskıyı yedik ama Werner'in de çıkmış olması bir şekilde eğrisini doğrusuna denk getirdi ama "Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ilk iki maçında rakibini domine edecek" desen, hem de bu grupta, af edersiniz bir tarafımla gülerdim.

Yorum Gönder

Ara