.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Ekim 2016 Salı

UCL 03 Napoli - Beşiktaş



Tarih:  19 Ekim 2016 Çarşamba, 21.45

Stadyum: Stadio San Paolo

Hakem Hakkında Bilgi: Sergei Karasev

Sakatlığı Bulunan Oyuncular: Raul Albiol , Arkadiusz Milik , Marek Hamsik(Belirsiz) / Oğuzhan Özyakup ( Belirsiz)

Cezalı Oyuncular : - / -


Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır .

59 Yorum:

sports guy dedi ki...

Hamsik'in belirsiz oldugu bilgisi nerden cikti acaba? Arastirdim baya, bir sey cikmadi. Transfermarkt da bir tek milik'in sakatligini yazmis mac raporunda.

Basar dedi ki...

Mantığım fark yeriz dese de içindeki his berabere kalacağımızı söylüyor. Dinamo Kiev dahil son maçları yüksek defansif konsantrasyon ve organizasyon ile oynuyoruz.

Umarım Kiev maçındaki gibi 2. yarı oyundan düşmeyiz.

fidddas dedi ki...

bana kalırsa kadro
fabri
beck marcelo tosic caner
atiba inler(necip)
q7 tolgay talisca
aboubakar

gibi çıkacak. Bu kadroyu desteklemiyorum ama durup bekleyeceğiz gibi görünüyor. talisca merkeze yakın, tolgay orta sahaya destek olarak devam eder. aboubakarı koşturup tehlike yaratmaya çalışacağız. atak sonuçlanır mı bilemem. q7 yi de alternatif tehdit olarak kullanacağız.

aboubakar aradığımız golcü olsaydı plan tutabilirdi...
bence oğuzhan antalya maçıyla dönecek... sonuçta napoli maçı her durumda karşısına 0 yazmanın mantıksız olmadığı bir maç. oğuzhan hazır olmadan 11 e girmeyecektir.

ama kadroya girdiğinde hoca sanki
fabri
beck(gg düzelirse) marcelo tosic caner
atiba
inler oğuzhan
talisca
cenk aboubakar
şeklinde bir kurgu kuracak. Q7, adriano, tolgay, Adriano, Olcay , Ömer, kerim yedilisinden 3 ünü hamle olarak kullacak.
bence kafasında oyun planı netleşti, önümüzde 2 napoli ve 3 lig maçı var sonra son milli maç arası ve ligin son düzlüğü olacak.
o düzlük hem lig kaderimizi hem de şl kaderimizi belirleyecek. zaten hocanın oyun kurgusu için verdiği termin geçtiğimiz milli maç arasıydı ve hemen sonrasında baklava 442 gördük.
Bana kalırsa inler ve oğuzhanlı bir baklava 442 çalışacaktır. plan tutmazsa ikinci yarı Q7, adriano, ömerin kullanıldığı 4231 e geçiş yapılır. zaten elimizde 4231 i A planı oynayacak bir kadro da yok. ben bu geçişi olumlu buluyorum...


yilmaz dedi ki...

abou'nun alınmasını bütün sezon içinde anlamlı kılacak tek maç bu maç. Beşiktaş'ın sezon içinde mahkum oynayacağı bir-iki maçtan biri. Gol yemediğimiz her dakika bu kara oğlan'ın maçın yıldızı yapma potansiyeli artar. Onun önüne tolgay ya da ozzie ile iyi servis yapabilirsek bişeyler yapabileceğini düşünüyorum, ama caner bizim sahadan ileri orta yaparsa hiç bir varlık gösteremeyiz. Napoli de bu kadar etkili ayağıyla pis bi gol bulup yener bizi.

Özet geçmek gerekirse, görerek oynayın beyler :D

EC dedi ki...

valla yukarda da yazildigi gibi, yuksek konsantrasyonla oynayinca bayagi tas gibi takim oluyoruz. Tolga Benfica da yumurtlamasa orada da kazanmaya yakin oynayan takim bizdik ve gol atamadigi icin risk alacak takim Benfica olacakti.. bedava gol gelince, strese ragmen iyi kaldi Takim / BESIKTAS genel anlamda..

Kiev macinda da 45-70 arasina care bulabilseydik orayi da koparirdik.. gec kalinmis oyuncu degisiklikleri bizi beraberlige itti.

Napoli macinda ben bu iki karsilamaninda harmanlanmis versiyonunu gorecegimizi dusunuyorum.. takim diri kalip, topa hukmedecektir oyunun belli bolumlerinde..

Omer CL de yok. ( bir arkadas hamle oyuncusu olarak dusunmus o nedenle soyleyeyim dedim )

Aboubakar bence iyi dovusecektir.. yenilsekde kimsenin fazla dert etmeyecegi bir mac , o nedenle yenme sansimiz yuksek..
Italian Job is the best job when it comes to little details.. dikkatli olmak gerek..

kafa kafaya sert mac olur.. zevkli olur..

millet Alanya da bogulurken, Besiktas i mizin Benfica ya Napoli ye kafa tutmasi ayri bir gurur kaynagi..

Medya FetoSaray a yalakalaniyor, Besiktas tarafindan surekli firca yedigi icin..

Ligde de daha iyi olacak..

SALDIR BESIKTAS

planck dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Basar dedi ki...

Napoli şok preste top kaybı yapıyor. Bu bizim bir zaman en iyi yaptığımız işti. BU maç aslında tam Olcaylık maç, hatta fantezi yapalım Sosa, İsmail ve Veli de olsaydı bu açıdan harika bir maç olurdu. Hala genlerimizde şok pres kaldıysa ve bidon arkadaş topa gerektiği gibi vurmayı becerirse böyle bir gol atabiliriz.

Bizi bekleyen en büyük tehlike GS ve Kiev maçlarındaki gibi duran toplar. Solbekleri mermi gibi korner kullanıyor. Bu konuya önlem almazsak uyuz bir maçta 2 tane leblebi gibi gol yeriz.

fidddas dedi ki...

ömerin şl kadrosunda olmadığını biliyorum... oradaki yedili alternatif hem lig hem de şl için elimizdeki alternatifler için yazıldı.
önümüzdeki dönemdeki kadro ve alternatifler olarak düşünüldü.

yilmaz dedi ki...

bu arada, kırk yılda bir cl'de iyi kura çektik orada da fikstür çok kötü geldi. Olabilecek en kötü fikstür diyebilirim. Napoli'nin eksiklerinin bu maça denk gelmesi bir şans ama, şöyle bir ihtimal var ki hiç uzak bi ihtimal değil

napoli bizden 6, benfica'da kiev'den 6 alır, son iki maça benfica ile arada 5 puan kalır. bunlardan biri bizim benfica ile yapacağımız maç. Burada galip gelsek bile fark 2'ye iner, yine son maçta napoli'nin benfica'yı yenmesini bekleriz. (lazio sparta maçını hatırladınız mı :)

Şu iki maçta 6 ya da 4 puan yapmak harika olur tabii ki ama gerçekçi olmak lazım. Ben bu iki ihtimali çok çok zayıf görüyorum. 1-2-3 puan almamız durumunda ise, kendi göbeğimizi kesebilmek için benfica ve kiev'den birinin 6 puan almaması gerek.

Yanisi, maç skorları öyle bir geldi ki, grubun iki favorisi, normal şekilde maçlarını kazanırsa son 2 maç mucizeyi gerçekleştirmek için sahaya çıkacağız.

Basar dedi ki...

@yilmaz

Bizim 1-2 puan alma şansımız var. Benfica da 2-3-4 puandan birini alır. Kiev'in ilk maçı sahasında oynuyor olması da çok önemli bir detay. Kiev o kadar kötü, Benfica da o kadar iyi bir takım değil.

Biz 2 maçta 1 puan alsak Benfica maçına kazanınca üste çıkan konumda girebiliriz

fidddas dedi ki...

Benfica kiev maclari iki takima toplamda 2ser puan versin sonra biz hep beraber su fiksturde delirelim benfica basaksehir fenerbahce kiev bursa :)))
O fikstur bizi dagitmaain zaten sampiyon oluruz. :)

planck dedi ki...

Napoliye 1.2 veriyor beyler, çok da şaapmamak lazım. Adamlar akın akın gelecekler normal bir seri a takımı değil napoli, olabildiğince kısa tek pas yapıp topu ayağımızda tutup oyunu soğutmak lazım. Defans hattı öne çıkarken kaptırılan toplara da dikkat etmek lazım. Oyun olarak ezilmeden ah ulanlarla kaybetmek bile birşeydir.

hayalet dedi ki...

İnler-Tolgay tandemi nasıl olurdu acaba. Atiba'dan vazgeçmek zor biliyorum ama sanki daha modern bir ortasahamız olur. Uzun-kısa pas repertuarımız başka bir seviyede olur.

BJK4EVER dedi ki...

Fikstur falan kotu degil, antrenorumuz bizi bu duruma soktu.
Benfica'yla oynarken adamlarin 3 as forveti ve as stoperi sakatti. Adamlara karsi korkak bir 11'le cikmayip macin basindan beri ofansif oynasaydik alirdik maci. Ki son 20-25 dakika macin ne hale geldigini gorduk, ama gec olmustu (Allah'tan son dakika frikik golu geldi yoksa elenmistik bile). Yine D.Kiev son yillarin en formsuz haliyle karsimiza cikti mahkum sekilde. Ikinci yaridaki degisen oyuna zamaninda mudahale etse su an 6 puandaydik ve Napoli maclarina 0 stresle cikacaktik. Napoli maclarindan cikarilacak 1 puan bile yeterli olacakti.
Ama simdi Napoli maclarindan alacagimiz 1 puan bizi elenmenin esigine bile getirebilir (Benfica 2 kere yenerse gittin iste).
O zaman Benfica'ya karsi beraberlik bile yetmeyecek ve karsinda yenemedigin forvetsiz Benfica olmayacak. Raul Jimenez, Mitroglu, Jonas'li bir Benfica olacak.
CL'de durumumuz yas bence. Ama hala insanlar sikayet ediyor. Sikayet edecegine once aynaya bak, ben neden yanlis yaptim de. Napoli'de bile en formda adamlari, tek adam gibi golculeri tam bizim mactan evvel sakatlandi, Hamsik'in durumu belirsiz. Hersey lehimize islerken hala sikayet anasini satayim.
Yarinki maca da oyle beraberlik dusunerek falan cikmamaliyiz, neyin korkakligi bu anlamadim. Bizim icin su 2 mactan alinacak 1 puan hicbir boka yaramaz, ama alinacak 1 galibiyet cok seye yarar. O yuzden 3 onliberolu dizilisleri vs birakmaliyiz. Adamlar eksikken ve sansimiz varken cikip catir catir kendi oyunumuzu oynamaliyiz. Yenilirsen yenilirsin, ki Napoli karsisinda bu garip bir sonuc da degil. Ama en azindan zorlarsin, denersin. Dengeli goturmeye calisacagimiz bir macta rakip bir sekilde atar golunu, sonra 40 takla at cikarmak icin (ve cikarama da).

yilmaz dedi ki...

böyle rüyamı olur :)

Quaresma frikik kullanıyor, asıyor 90'a. Hakem baraj bozuldu diyor, tekrar ettiriyor. Küfür kafir filan :) Tekrarını tekrar Quaresma kullanıyor onu da 90'a gönderiyor, ortalık yıkılıyor filan.

Hayırlısı.

Basar dedi ki...

Birisi Theo'yu bu arkadasın yanına staja yollasın!

beagle dedi ki...

@bjk4ever
Bence maçlara asla başarılı olamadığımız "oyunu tutma" stratejisi ile çıkma hatamizi başka kelimelerle ifade etmissin. Genele katılıyorum.

Transferler ve gecikme konusu ise Şenol Hocayi bir miktar temize çıkarır. Sonuçta elinde güvenilir hücumcular yok. Yalniz bu sene Ömeri CL kadrosu disi birakmak ciddi salaklik oldu. Sorumlusu kimse artik... Bilen bilir ben Fiko'dan şüpheleniyorum.

can dedi ki...

Kendini dev aynasinda gormek butun ulkenin kaderi. Saray, medya, esiyor, gurluyor, "butun dunyanin yapamadigini biz 1 gunde yaptik" diye. Eh imam-cemaat diyelim.

Biraktim Besiktas'i, Turkiye'deki butun kuluplerin toplamda Napoli ayarindaki bir takima karsi kac deplasman galibiyeti vardir acaba? Hincal Uluc gibi "korkak Gunes olmasa dunya sampiyonuyduk" hesabi yorumlar yapanlari tarih hep madara eder. Ama tabii minyon modellerinin de Uluc gibi sisik olan egolari tarihten ders almalarina musaaede etmez.

Yarin, Besiktas yenilirse futbol tarihinde son derece normal, hatta siradan bir sonuc olur. O yuzden, fazla kasmadan rahat rahat izleyelim, iyi oynayip, iyi sonuc almamiz durumunda da sevinelim. Ha olur da yenersek zaten bir haftada iki Mercidabik zaferi basliklari hazir! Korkak Gunes olmasaydi yenmekle kalmaz, fark atardik!

carlito dedi ki...

ben de rüyamda maçı gördüm.. gerçekleşme ihtimali pek de olmayan bir rüya ama :)
maça fırtına gibi başlıyor ve ilk yarıyı 2-0 önde bitiriyoruz.. 80den sonra bir gol yiyoruz ve son dakikalarda ecel terleri döküyor ama kazanmayı başarıyoruz.. sabah uyandığıma her zamankinden fazla üzüldüm ulan :)

turgay dedi ki...

kendi oyunumuz yok ki oynayalım. bu yıl beşiktaş şunu oynuyor diyebiliyor muyuz ? sadece canerin şişirmeleri var.

oyunu tutamayız çünkü o karakterde bir takım olamadık. adamların yaptığı en iyi şey topu dolaştırmak. bunu italyan liginde juventus bile zor yapıyor. sağdan sola soldan sağa kısa uzun allah ne verdiyse oynuyorlar. başarılı olmalarının sebebi italya ligine göre farklı top oynamaları. benfica maçında ilk golü atana kadar benfica daha iyiydi. ama golü yiyince çözüldüler. kiev maçında gol yediler saçma sapan bir golle beraberliği buldular. bu iki takımda orta sahada çok iyi durdu bir bölüm napoliye. keza romanın yaptıkları ortada.

bizim yapmamız gereken stoperlerine basıp kaptığımız topları evelemeden gevelemeden ayağa hızlı oynamalıyız. yapabilir miyiz ? muamma bana kalırsa. hele necip falan yazılıyor aman allahım. oyun zekası düşük kart görmeye meyilli bir oyuncunun sadece ciğeri var diye oynamasını anlayamıyorum. adrianonun ayak kasları ne kadar izin verir bilmiyorum ama onun oyun aklı bu maçta gerekli. eğer sağlam değilse yine de futbolu bilmesi tek pası iyi yapabilmesi açısından olcayda oynayabilir. hatta adriano değiştirilirken olcayla değiştirilmeli. abou umarım yakaladığı bir iki pozisyonu içeriye atar. çok şans lazım bu maç için ama içimden yine de beraberlik geçiyor. vurduğumuz gol yediğimiz ofsayt olur insallah

Basar dedi ki...

1 Eylül'de kadrosu toplanmış takım 19 Eylül'de grubun 1. torba takımından takır takır oyunla 1 puan almış ama beğenilmiyor. Adamlar dünyada en fazla klübe üye taraftar sayısına sahip, stadyumları neredeyse bizim iki katımız, milli takımları Avrupa Şampiyonu olmuş, ülkelerinden mütemadiyen 5 yılda bir illa bir UEFA şampiyonu çıkartıyor. Sen Rize'ye gittiğinde ama o eksik, bu eksik diyebiliyor musun? Biz adamların pişsin diye yolladığı çaylak oyuncuyla oynuyoruz aloo (Hikmet Karaman repliğiyle)!

Duyan, senelerdir CL'de fırtına gibi esiyoruz sanır. Biz senelerdir çok iyiyiz çok iyiyiz diyoruz, UEFA'da çeyrek finali bile görmedik.

Dinamo Kiev maçının 2. yarısı eleştiri kaldırır ama ilk maça dair eleştiri olmaz. Bundan daha iyi başlangıç olamaz.

Bu akşam oynayacağın takım da daha yeni 90 milyon €'ya forvetini sattı. Bizim takımın toplamı bu para ediyor mu? O eksik bu eksik diye bir şey olamaz, deplasmanda oynuyorsun her şeyden önce. Yanlış anlaşılmasın, bu iddiada bize verilen 1.20'lik oran gibi yenilgiyi baştan kabul edeceğiz anlamına gelmesin. Çıkıp düzgün bir oyun oynamak, yenecek strateji ve taktikleri geliştirmemiz lazım ama bu her zaman futbolda (özellikle deplasmanda) yeterli olamıyor. Ama emin olun edindiğimiz tecrübe bu takımın üzerine koyacaktır.

Katıldığımız bu lig, değerli bir lig. Burada şark kurnazlığı ve kendimizi dev aynasında görmek değil tecrübe ve sistem gerekiyor. Kupada ilerlemek için bu da yetmiyor üstüne gerçek yıldızlar ortaya çıkıyor.

Bence Kayseri maçının ilk yarısında gol atamamış olmamız geleceğimiz açısından çok sıkıntı oldu . Çünkü o diziliş baştan beri olması gereken verimli olma ihtimali en yüksek diziliş . Caner ve Gökhan'ın en iyi zamanlarında Fener'e Uefa'da yarı final getiren diziliş ki Caner bence o dönemki formuna yakın bir düzeye geldi . Hoca umarım vazgeçmez ve bir süre daha ve doğru adamlarla o dizilişi denemeye devam eder.

Kanat oyuncularımız vasat . Hem yavaşlar hem de top götürme yeterlilikleri tartışılır. Geçmiş seneden gelen ezberler ve yeni oyuncuların farklı özellikleri ile götürmeye çalışıyoruz ama bunun sürdürülebilir yapı olmadığı kendini sıkça ispat ediyor .

Hocaya güvenim tam . Bir şekilde son 2 deplasmandan hatta Gs maçının 2. yarısına baktığımızda topu kalitesini ortaya koyarak ele alan , herkes eleştirse de ligin en fazla gol atan takımından bahsediyoruz . Madem Kerim - Aras silindi hocanın gözünden artık 4-2-3-1 ısrarı bitmeli.

Coolio dedi ki...

Atiba-İnler-Tolgay oynarsa Tolgay'ı çok etkisiz, maç içinde kaybolmuş görebiliriz İnler'in oyun tarzı nedeniyle.
Atiba-Necip-Tolgay oynarsa da Necip'i kırmızı kartla oyundan çıkarken görebiliriz.
Çok zor bir maç olacak. Büyük beklentiye girmeden izlememiz gerek. Bunlar oyuncular için önemli bir tecrübe oluyor, önümüzdeki yıllar için.
Abubakar pozisyona girerse bu sefer atacak bence.

yilmaz dedi ki...

aslında neciplik maçta, adam her dakka ne zaman kırmızı görecek diye izlettiriyor kendini.

bin yıllık ten ön libero savunucusu olan ben, bu maçta ziya doğan taktiğiyle oynardım takımı yönetsem :)

4-4-1-1 olabilir.

kale ve defansı yazmıyorum

---------abou-----------
--------tolgay----------
adriano atiba inler q7
----defans kale vs vs

Ha şenol hoca Bayern ve real deplasmanlarında bile böyle oynamaz o ayrı.

planck dedi ki...

adamlar bizim geçen sene oynadığımızın 1.5 kat hızlısını oynuyorlar.
https://twitter.com/ozgenonur/status/788492904796975104

yilmaz dedi ki...

uefa'nın muhtemel 11'inde gönül gözüküyor. Forvette de Cenk. Sallamışlar diycem ama diğer isimler bizim de tahmin ettiğimiz isimler. Hoca bi hinlik mi düşünüyor acep?

Basar dedi ki...

Elde ne kadar tecrübeli adam varsa ilk 11'de oynatacağız gibi gözüküyor. Kadroya çokta itiraz edilemez, önemli olan ne oynayacağı. Vurduğumuz gol olsun!

sports guy dedi ki...

3 golden asagisini yersek surpriz olur. Takimin bu sene oynayacagi en zor mac bu.

Umarim keyif veren bir futbol gorebiliriz en azindan sahada. Onun disinda taktik/teknik konulara hic girmiyorum bu mac oncesi. Gerenk yok.

emruli dedi ki...

Planck'in paylaştığı görüntüyü paylaşıp yorum yapacaktım ben de. Gecen sene oynadığımız oyunun hem daha hızlısını hem uzun toplarla gelistirilmisini hem de daha fazla futbolcu dahil edilmisini oynuyorlar. Erken gol yiyip, sonrasında gururumuzun kırıldığı bir maç olmasın da gerisi kabulum. Hedef maç bu değil (aslinda kiev'di). Ha şunu da soyleyeyim Bilic olsa bu mactan puan çıkartabilirdik belki. Ayni bağlantının altında liverpool maçındaki defansif diziliş ve stratejimizi de gorebilirsiniz. Bu mac talisca ve q7'yi aynı anda kaldırmaz. Atiba, inler, tolgay, q7, olcay (maalesef) ve abou ile başlardım sanki

beagle dedi ki...

Napoli yaklasik ayni oyuncular ve sistemle, Trabzonun kör topal başarılı Avrupa gidişini durdurmustu. Hic de zorlanmadan. O Trabzondan cok üstün durumda değiliz. Beklentide 0 yazdik, başka sonuc olursa bas üstüne.
Yalniz kadro krizindeki Benfica maçı bu şekilde değildi. Kendimizi hazir edemedigimiz için büyük firsat teptik.

Ben 3 puanla dordunculuk veya 5 puanla 3.luk bekliyorum.
Acikcasi 4. olup devre arasi Abuyu şutlayip Sampiyonluga odaklanmak tercihim. Bundan sonra her sene...

Şu kadro atmaya değil tutmaya çıkar ancak . Tutmaya çıkarsan da 3-5 yiyip dönersin temiz . Hiç umudum yok açıkçası ... Hoca demek ki garanti oyun olarak hala saçmalık ürünü 4-2-3-1'i görüyor.

Bak sonra "skor elestirisi" denmesin diye pesin pesin yaziyorum:

Atiba-Necip ikilisi gene ust uste binecek, Tolgay geri gelmek zorunda kalacak, pas trafigi yaratamayacagimiz icin Quaresma'ya atacagiz butun toplari. Aboubakar gene hicbir sey yapamayacak, Adriano da taca cikacak; gene bunun sonucunda ilk yari sonunda "Aboubakar, Adriano, Tolgay kotuydu; Quaresma gene en iyiydi" denecek.

Simdi hoca 65. dakikada Inler'i kimi cikarip da oyuna alir esas soru o. Tolgay'i cikarirsa gor sen samatayi. Necip'i cikarir ama herhalde. Yani umuyorum. Yani bi'zahmet.

hastati dedi ki...

necip kayarak tereyagindan kill ceker gibi top kapcak,beck'e vercek, oda quaresma'ya ordan ara top aboubakar'in kosu yoluna ve gol!
ya da necip kayarken kirmiziyi yicek.

cochise dedi ki...

nasıl takım bunlar yahu; sürekli kat, sürekli araya kaçan birileri. 1-0 bitirmeyi başarırsak vallahi helal olsun. Ama zor yani; bi kontra ile 2. şart; Ebubekir'in en işe yarayabileceği maç olabilir ama ..

beagle dedi ki...

Biri 403, otomarsan 302s, cift katli falan ne varsa cekiversin 18in önüne...

Zaitsev dedi ki...

Bir mucize gerçekleşti:) Gol Aboubakar :)

Napoli mafyasi devrede beyler mac bizim. Baska aciklamasi yok.

GeceGezgini dedi ki...

Kale kaleci olmasi ne guzel bir seymis ya :))

Tolgay öpüyorum seni

Caner, o nasil ofsayt bozmadir?

du, levande dedi ki...

1-1 ve 2-1 arasında çok iyi oynadık da Napoli durdu diye mi öyle oldu yoksa biz iyi oynadığımız için mi onlar durmuş gibi gözüktü çözemedim. bu şekilde devam edecekse kontradan 3.yü bulmak şart. bu baskıya dayanmak çok zor.

hayalet dedi ki...

Bu oyunla yenmemiz mucize olur. Skor yanıltır ve ağır öderiz. Ortasaha top yapamıyor. 3 pas yapamıyoruz. Abu biraz daha top tutacak ve yaklaşacaz 3. bölgeye. Necip hiçbir senaryoda olmamalı bence. İnler-Atiba ortasahası daha efektif olabilir. Adriano gol attı ama Talisca ile değiştirmek yop tutma süremiz açısından gerekli. Böyle oynarsak yenilmememiz mucize.

Armagan dedi ki...

Takim deplasmanda daha rahat gibi gozuktu bana. Antrenman havasi tarzinda rahat paslarla cikiyoruz bazen. Adamlar savunma olarak hücumdaki seviyelerine gore cok geriler, biz de sunulani geri cevirmiyoruz hatalarda.

Hayatimda izledigim en garip maclardan bu arada, Hamsik-Necip eslesmesini dusundukce bir gulme geliyor.Necip,Caner ve Abu'ya ragmen kazanirsak bu yil acayip bir ivme aliriz artik. Benim asil merak ettgim 2. yari degisiklikler nasil olacak?

beagle dedi ki...

Dk 66. Gol atti ama bu kadar kazma forvet gormedim. Al her topta sucti. Pnlti oldu yazarken

GeceGezgini dedi ki...

çok garip galibiyet.

xiyar dedi ki...

bundan sonra bu blogda
1. aboubakar'a laf edenin
2. quaresma'dan ovguyle bahsedenin
3. fabri'ye tapmayanin
ta...

ULAN NE GÜZEL KAPAK OLDU YA .

AMA NE KOYDUK BEE ABOUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!

Ekrem35 dedi ki...

Hislerim beni yanılmadı. İki maçtan birini yeneceğiz diyordum ve kazandığımız için inanılmaz mutluyum.

Napoli izlerken bile yoram bir takım. Sürekli dikine oynayan sürekli hareketli çok zor bir rakip. Bu rakibi deplasmanda hem de 3 gol atarak yenmek mükemmel bir iştir.

İkinci yarıdaki oyun, soğukkanlı şekilde pas yapabilmek takdire şayan. Abubakar iki golde de iyi vuramadın ama seni seviyorum kara çocuk sen faydalı olacaksın.

cochise dedi ki...

vallaha yendik ya la :) inanamıyorum hala :))

Ebu bekir bi ay daha kazmalık yapabilirsin sana kredi verdim. Q sana da 5 lig maçında keyfi oynama, kaleciye zorlayıcı geri pas verme vs vs hakkı koydum. Biz ligi her türlü koyarız ama gruptan çıkmak efsane olur.

Fantastik maç oldu; maçın genelinde bu kadar sürklase olup, bu kadar yokları oynayıp kazanmak muazzam oldu. Ancak ikinci yarının belli bölümlerinde gayet iyi oyun tuttuğumuzu da gözardı etmemek lazım. özellikle 2. yarı 2. penaltıya kadar çok iyiydik, sonra moral bozukluğu oldu ama sonlarda yine fena değildik.

sonraki maça da amman dikkat; acaip bir takım yau

cochise dedi ki...

şimdi baktım tekrar da gol ofsayt sanki; neyse uydurduğu penaltıya saysın

Hidayet dedi ki...

kımıl ya , çingene ya , sirk topcusu ya, 2 asist 1 golle gidiyor 3 maçta... ama olcay çok iyi ya.. topsuz alanda mükemmel ya .. o oynamalı ya.. ama ama ligde 2 gol ya :))))))))

Hidayet kardes, son dakikada 2'ye 1 giderken 10 saniye ofsaytta bekledi, ondan once de Fabri'ye sacma bir geri pas yapti son anda yetisti Fabri. Isler ters gitse su an bunu yazacak yuzun olmayacakti. Biraz da bunu dusun istersen :)

Quaresma acayip bir oyuncu. Sadece golu asisti vs. puanlayan fantazi liglerinde surpriz puan getirir seni haftanin sampiyonu yapar, butun istatistiklere bakan Togga gibi liglerde max. 10 puan getirir hat trick yapsa bile - puanlar yuzunden.

Su maci 2-3 aldigimiza hala inanamiyorum ama su an agir polemige girmeyecegim adhjaskhdkja biraz cosalim yarin gene tartisiriz.

GeceGezgini dedi ki...

Eksi'den alintidir:

Fabricio Augusto Ramiraz: "her çıkıp aldığı topta "tolga olsa çıkmazdı" dediğim kaleci."

Tolga olsa kaç tane pozisyon verirdik, kaç gol yerdik acaba. Neyse gerek yok bunlari dusunmeye, artik kalecimiz var, yavrum Fabri

Adhjsakdhak Tolga olsa ekstradan 3 gol vardi. Su Karasev denen hakem 2 tane daha penalti calardi kesin.

beagle dedi ki...

Bu mac sonunda Abu hastası olani, kapak vb de sahis kastedeni sezon boyu uzerim. Nartallo ile eş klasmanda. Oynadığı futbol, futbol değil. Stresi atar, duzelir adam gibi oynar o zaman konusuruz.
Quaresma ve Abu sayiya bakarsan 2 asist 2 gol. Sahada oynadiklari futbol Çemişkezekspor ayari. Biz 10 maçta boyle oynayip denk gelince 1 tane böyle kazandigimiza sevinecek degiliz. Kaleyi bulan 3 top 3 gol galiba.
Puan güzel, futbol icler acisi.

F.N. dedi ki...

Forumu uzun zamandır okuyorum ilk defa yaziyorum. "Beagle" kadar vurmasam da abu ve q7 icin düşüncelerim yakın. Ozellikle q7 icin denk gelip 2 asist yaptı ama mac içinde aldığı her topta rezaletti. Ayrıca Caner.de savunma futbolunda sol bekteki yetersizliği arkasina kaçırdığı adamlarla netlesti diye düşünüyorum

Hocam az keyfini çıkarın yahu Hocaya , Abouu'ya vuracak zaman var . Napoli'yi deplasmanda yenmişsin insaf !

Yarın Eleştir abi vallahi sileceğim .

Huzeyfe dedi ki...

Burada futbol konusmayi zorlastiriyorsunuz gercekten. "Kazma", "Cemeskezik" bilmem ne yorumlarini kahvede filan yapin, ligtv'nin haberlerinin altina yazin, beyaz tv'ye tvit atin hatta tamam gelin buraya da yazin ama hic degilse birakin baska bir fikri olan adam da konussun. Herkes sizin gibi dusunmesin ne olur yani, cok birsey degil.

Bu galibiyet gercek bir buyuk takim galibiyeti. Buyuk takim lafinin cilki cikmis olmasina ragmen, daha duzgun anlamina bakarsak boyle bu. 3 defa gelip 3 defa gol atmak, her ne kadar mucizevi olsa da buyuk is.

Takim gecis surecinde iken namaglup. Ha, gecis surecinden ne zaman cikacagimiz muamma ve eger erken cikamazsak bir yerde talihimiz doner tabii ama su galibiyeti onemsizlestirmemeli. 3 golu Napoli kendi kalesine atmadi nihayet. Hem de aleyhimize 2 ucuz penalti falan calinmisken kopmadik mactan.

planck dedi ki...

Bu galibiyete sevinmeyene kafam.... Napoli-RMadrid maçı oldu, napoli oynadı gibi gözüktü ama madrid aldı gitti. ŞL ve ŞKK tarihinde napoli evinde ilk defa yenilmiş. Beşiktaş ilk defa bir italyan takımını yenmiş. SİZ NE DİYONUZ YAAA Q7YMİŞ OLCAYMIŞ EBUBEKİRMİŞ??? SEVİN ULAN!

carlito dedi ki...

önceki gece şunu yazmıştım:
"ben de rüyamda maçı gördüm.. gerçekleşme ihtimali pek de olmayan bir rüya ama :)
maça fırtına gibi başlıyor ve ilk yarıyı 2-0 önde bitiriyoruz.. 80den sonra bir gol yiyoruz ve son dakikalarda ecel terleri döküyor ama kazanmayı başarıyoruz.. sabah uyandığıma her zamankinden fazla üzüldüm ulan"

birebir aynısı olmadı tabii, kahin değiliz neticede :) ama daha güzeli oldu be :)

planck'ın söylediğine katılıyorum, azıcık sevinmenin tadını çıkartın arkadaş, bu maç oynanmadan önce herkes 1 puana razıydı yaa.. ve bu galibiyeti öyle chelsea'yi, m.united'ı deplasmanda yendiğimiz maçlar gibi 90 dk kale önünde duvar örerek almadık, hakettik sonuna kadar.. 3 gol attık bir o kadar da kaçırdık..
maç öncesi ben dahil hepimiz Necip'ten yana isyan ederken hocanın yaptığı tercihin ne kadar doğru olduğu anlaşıldı.. (bu arada Şenol hoca devre arası gitsin diye troll arkadaşa tekrardan sevgiler, o kendini biliyor) eğer beklediğimiz gibi İnler ile başlasaydı bu kadar mücadele gücü yüksek bir orta sahamız olamayacaktı.. kaldı ki Necip'in oynaması takımın pas yapabilmesine de engel olmadı, özellikle ikinci yarı penaltı golüne kadar müthiş top çevirdik bir ara ve Necip de buna dahildi.. sonuçta Oğuzhan gibi bir adamını kullanamıyorsan ve İnler sakatlıktan çıkmış, fizik gücü düşük bir haldeyse o zaman elindeki Necip'i en iyi şekilde kullanmak zorundasın ve hoca da kimseye kulak asmayıp bunu yaptı..
burada ve her mecrada çoğu kişi sezon başı Necip ve Tosic bu sezon 18'e bile girmemeli gibi yorumlar yapıyordu, işte bu yüzden Şenol Güneş kulübede, bizler de buradayız ;)

eleştirilecek şeyler yok mu, var tabii ki.. şansımız yaver gitmese ilk 10 dk içinde golü yiyebilirdik, işler başka türlü gelişebilirdi.. ama öte yandan iki gol atmasına ve mücadelesiyle bu maç özelinde takdiri hak etmesine karşın Aboubakar yerine gol vuruşlarında Gomez becerisine sahip bir santraforumuz olsa biz de daha önce maçı koparabilirdik.. onlarda Milk eksikse, bizde de Oğuzhan eksikti vs. vs.
sonuç olarak çok kötü bir hakem yönetimine rağmen, sahasında çok uzun zamandır maç vermeyen bir takımı 3 golle yenmek destandır, lamı cimi yok bunun..

başta Fabri olmak üzere, Marcelo, Atiba, Necip, Tolgay, Beck takımın en iyileriydi.. Quaresma iki asist yapmış olabilir, ama bana göre takıma en zararlı oyuncuydu gene.. onun yerine biraz daha aldığı her topu rakibe teslim etmeyen bir oyuncumuz olsa daha rahat kazanırdık.. yine de şu an ona kızamayacak kadar mutluyum :) Caner'i pek beğenmedim, aksadı bu sefer biraz, ama onun da canı sağolsun :)

grupta büyük avantaj kazandık, şimdi içerde üst üste iki maçımız var ve bunlardan 4 puan çıkartsak bu gruptan çıkarız.. burada bir kaza olsa bile son maçta kiev deplasmanından da boş dönmeyeceğimize inanıyorum.. bence bu galibiyet bizi gruptan çıkartan maç olacak ;)

Yorum Gönder

Ara