.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

31 Aralık 2014 Çarşamba

Kayda ve Kanıta Dayalı Gelişim: 2015 Yılı Başında Durum ve Sonundan Beklentiler


Hatırlayanlar olacaktır, james sneijder bir yorumda Altınordu SK Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın bir yazısından güzel bir alıntı yapmıştı: "AVRUPALILARDAN EN ÖNEMLİ EKSİĞİMİZ PLAN – PROGRAM - SİSTEMLİ ÇALIŞMA – KANITA ve KAYITA DAYALI GELİŞİM EKSİKLİĞİ!"

Sonuna kadar katıldığım bir ifade ve 2015 yılı sonunda tekrar hatırlanmak üzere bir post açmak bu konunun özellikle "KAYDA DAYALI" kısmında fayda sağlayabilir görüşündeyim. Bu tarz kişisel gelişimvari konular biz Türk insanına çoğu zaman zırva gibi gelebiliyor ancak durum tespiti ve bu durum tespitinden yola çıkarak uzun vadeli hedefler koymak fazlaca yaptığımız ve çoğu zaman zararlı olan anlık değerlendirmelerin ve kararların önüne geçebilecek bir yöntem.

Hem kulüp, hem de blog konusunda şu anda nerede olduğumuzu, 2015 yılı boyunca hangi konularda gelişim sağlanmasını beklediğinizi -mümkünse neden ve nasıl sorularına da cevap vererek- ve 2015 yılı sonunda nerede olmamızı beklediğinizi yorumlarınızla belirtirseniz; seneye yine aynı dönemde bu başlığı ve yorumları hatırlayarak bunu bir gelenek haline getirebilir, başarı ve başarısızlığı daha gerçekçi bir şekilde görebiliriz.

31/12/2013'te açılmış transfer dönemi postu ve yorumları incelemekle de başlayabiliriz işe: http://eksibesiktas.blogspot.com.tr/2013/12/transfer-donemi-postu.html

Herkese mutlu yıllar, sonuçları görmek için formun altındaki linki kullanabilirsiniz.



Sonuçları görmek istiyorum.

3 Yorum:

can dedi ki...

Herkese iyi yıllar. Geçen yılın transfer postlarını görmek çok ilginç oldu. Bu aralar Ronaldinho gibi saçma sapan transferler konuşuyormuşuz. (bkz. http://fansided.com/2014/12/31/queretaro-offered-ronaldinho-11-6m-house-return/)

Nerden nereye yazacaktım tam, yönetim ne kadar değişti, kimseye duyurmadan Miloseviç transferini ucuza bitirdi filan derken, yönetimin transferi "Biz anlaştık ama Bilic istemedi" gibi 80'ler style gerekçelerle yalanladığı haberlerini okuyorum. Derbiden önce transfer duyurmak istemedikleri içinse mantıklı ama aksi halde eski tas eski hamam günleri.

tarik dedi ki...

iyiki theo var.

bu yılın yıldızları ronaldinho ve essien ile şampiyonluğu şu an garantilemiştik başkan olsa.

franco oynayamaz diyerek de o günlerden hemen göndererek yine futbol bilgisini gösterirdi.

can dedi ki...

Valla Franco konusunda benim de gunah cikarmam lazim, sonradan sakat sakat oynadigi aciklanan ilk macindan sonra hayatta Besiktas'ta oynayamayacagi hukmunu vermis, biletini kesmistim. Fiziksel yetersizligi konusundaki dusuncelerim devam ediyor ama hayatimda hakkinda en cok yanildigim futbolcu oldugu kesin.

Yorum Gönder

Ara