.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Ekim 2014 Perşembe

ALC3 / Partizan - Beşiktaş



Perşembe / 22:05 / Paolo Silvio Mazzoleni (İTA)

Hakem hakkında bilgi: İtalyan hakemin uluslararası arenada fazla tecrübesi yok. Yönettiği maçlarda ortalama 0.05 kırmızı kart göstermiş ve 0.11 penaltı kararı vermiş; yani ortalamanın epey altında. Sarı kartlar konusunda biraz daha cömert olmakla birlikte, maç başına 3.21 kart ile oyunun akmasını önemseyen, sertliğe müsamaha gösteren bir hakem gibi duruyor.

Sakatlığı bulunan oyuncular: Serdar Kurtuluş (sağ diz iç yan bağlarında yırtık), Jose Sosa ve Mustafa Pektemek (bireysel çalışmalara başladılar)

2 Yorum:

gs nin şl de madara olmasından sonra ,avrupa maçlarında alınacak güçlü galibiyetler takımızı hem güven olarak hemde rakipleri korkutma açısından bizi yukarılara taşır.özgüven türkiye ligi için olmazsa olmazdır.biz bu ligi götürürüz fikri böyle maçlardan sonra futbolcuların kafasında oluşur.buda bize şampiyonluğu ve uefa da en azından yukarıları,baharı gösterebilir.bu açıdan çok önemli maçtır bana göre.şansımız bol olsun.

Sivas maçı sonrasına da yazacaktım buraya kısmetmiş , açıkçası ben de oynadığımız oyunun rakip takımın anlayışı ile etkileşimi olduğunu düşünüyorum . Sivas gibi partizan gibi 10 tane takım olsa ligde Beşiktaş Nisan'da şampiyon olur çok rahat . Fener'e Galatasaray'a yenmeye çıkan Ligi'mizin küçük morinyoları usta gibi Beşiktaş'a Barcelona' muamelesi yapıp otobüsü çekiyorlar . En zayıf olduğumuz duran toptan da bir gol attılar mı değmeyin keyiflerine .
Topsuz oyunda biraz daha hareketli olduğumuz zaman onlarında akıllarını alırız gibi geliyor..

Bugün yaptığımız gibi maçı öldürmeyi de bilmek şart.

Iyi yoldayız.

Yorum Gönder

Ara