.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Eylül 2013 Perşembe

STSL4 / Bursaspor - Beşiktaş

15 Eylül Pazar / 20.30 / Bülent Yıldırım

60 Yorum:

WiLdHoney dedi ki...

Son zamanlarda hiçbir maçı bu kadar heyecanla beklememiştim. Bunun nedeni ise alacağımız sonuçtan ziyade, nasıl bir futbol oynanayacağımız. Artık gerçekten zorlu bir deplasmanda olacağız ve aradan geçen 1 aylık süreç sonunda, sezon sonunun güzel bir ölçeği olacak gibi. Açıkçası çok umutlu olmaya gerek varmı yokmu göreceğiz, umarım pazar akşamı hepimizin yüzü güler.

Batistuta35 dedi ki...

rahat alırız maçı. direk 2 oynayın iddaada

Alper dedi ki...

bilic bu maçı 1-0 a bağlamazsa ben de bir daha skor tahmini yapmıyorum. evet.

sadrazam dedi ki...

Galatasaray maçından daha zor olacağını düşünüyorum. Daha fazla isteyerek, daha çok mücadele ederek, daha sakin kalarak ve battalayı etkisiz hale getirerek kazanabiliriz.
Sakin kalarak oyun düzeninde ısrar etmeliyiz. Almeida'ya şişirilen uzun toplarla bu maç kazınılmaz.

@Alper alperr

Ahahahha, 80+ dakikalarda 2. golu bulma ihtimalimiz yuksek senin senaryoda, istersen B plani da koy :)

alper dedi ki...

Handikaplı Bursa galibiyeti şimdiden hayırlı olsun.Gerçi GS de bu akşam takılır Antalya'ya değişen bir şey olmaz.Haftaya GS yi yenersek o zaman güzel olur.Bu hafta kaybedeceğimizi kat kat kazanmış oluruz.Çünkü Batalla>Fernandes+Oğuzhan.Beluşi olsaydı 3 fark yazardım o yok diye 2 fark yeriz diyorum dip not olarak ekleyim.Ve umarım yanılırım.

Adsız dedi ki...

Motta söylenildiği gibi sol bekte başlar, Atiba da yerinde yani orta sahada oynarsa ve ortayı böylece Atiba-Veli-Fernandes olarak yaparsak çok da ümitsiz olmayalım bence. Almeida'nın durumu belirsizmiş. Gol için ben olsam Pektemek yerine oynamaya can atan ve hazır Ömer'i oynatırım.

Batalla çok iyi bir orta saha. Fakat kademeli prese dayanıklılığı tartışılır, ki biz bu sene bunu yapıyoruz: orta alanda en az iki defa sürekli pres. Bu aşamada maçın hakemine çok büyük görev düşüyor, her düşene faul çalarsa işimiz zor. Hakemin kim olduğunu düşünürsek bu açıdan kötü durumdayız.

Bu unsurları değerlendirince gayet ortada. Ayrıca Fernandes'in üzerine oynayacaklar bu bakımdan kendisine maçtan önce mental bir seans gerekir diye düşünmekteyim.

Adsız dedi ki...

6 sarı kart. Gark cephesinde değişen bir şey yok orası kesin.

YSY dedi ki...

Bursayı bu kadar da büyütmeyin gözünüzde. Tamam iyi takım zor deplasman ama bizde beşiktaşız elimiz armut toplamıyor. Bu dediklerinize bakılırsa en büyük şampiyonluk adayı bursa. Zorluk kısmı bence bize ekstra motive olmalarında. Futbolcusundan şehirdeki herkese kadar acaip bileniyorlar bize. Hazırda yükseliş trendinde olan bir takımken bizi yenme istekleri çok daha fazla. Çıkıp bizde oyunumuzu oynayacağız.

Oynarsa Olcay'in maci olur diyorum ben de ama nazar degdirmeyeyim adama simdi.

Alper dedi ki...

golü de atiba atar. duran top sonrası. aha bu kadar da iddalıyım.

Adsız dedi ki...

Ben 2. yarı 60. dakika civarı oyuna girecek Oğuzhan'ın gol pası vereceğini veya doğrudan atacağını düşünüyorum. Hatta bununla da kalmayacak. Ben daa iddialıyım.

Pheaglix dedi ki...

ben gs puan kaybetti haftaya da derbi var diye hazır hakem bülent yıldırımken abuk subuk bi hakem kararıyla 1-0 veya 2-0 kaybederiz diyorum. en iddialınız benim.

delgado dedi ki...

haydi koçlarım

YSY dedi ki...

@Pheaglix

Valla arada benimde aklıma gelmiyor değil. Bunlar sezonun bu kadar başında gs nin ligden kopmasını istemezler. Bir şekilde rekabeti canlı tutmak isteyeceklerdir. Düşünsene her iki haftayıda kayıpsız geçersek adamlara bismillah beşinci haftada 10 puan fark atıyoruz ki gs nin daha CL maçları var.

Alper dedi ki...

bülent kıldırım bu sefer de bi abukluk yaparsa çizerler onu. hem tetikçi gönderecek olsalar sabıkasız adamı gönderirlerdi. ben geçen seneki ezikliğinin bu maçta lehimize bile olabileceğini düşünüyorum. ama o kadar da iddalı değilim.

Batistuta35 dedi ki...

defansında hala ibrahim öztürk kalası oynuyor ortasahasının en önemli adamlarından belluschi yok. Bu haldeki bursayı yenemiyorsak derbileri vs hiç konuşmayalım bence. Rahat alırız maçı. Batallayı kitledik mi bursa tamamdır

Adsız dedi ki...

Hay bin köfte. Kadroda Veli yok.

KCKF dedi ki...

Veli ve Toraman yok, siz nasıl yazardınız kadroyu?

Acaba orta sahayı atiba-oğuzhan-fernandes'ten kurarak bir riske girer mi Bilic?

Adsız dedi ki...

Ben olsam düşünmeden Franco'yu Veli'nin pozisyonunda oynatırdım. Bilic ya Necip'i ya da Oğuzhan'ı oynatır gibime geliyor.

alper dedi ki...

Abiler siz beni neden dinlemiyorsunuz ki..Kırılıyorum.Romanya deplasmanında Türkiye galibiyeti önermiştim.Dün GS takılır demiştim.Şimdi de handikaplı Bursa galibiyeti diyorum.Sözümü dinleyin.Kırıcı olmayın lütfen.:)) Ama gerçekten umarım yanlırım da kazanırız..

YSY dedi ki...

Bence necip'i önce deneyecektir.

buzkan dedi ki...

bursa 3-0 alır, mususi,baliç,ercüment atar. ertuğrul'u sürpriz bir şekilde defansta görebiliriz.

theotheo dedi ki...

kazanmaktan başka şart yok. kazanamadığımız takdirde, takımın ligde şansı olmaz.

alper dedi ki...

Dün gece 22 suları itibariyle bu hafta Bursa ve haftaya GS maçlarını kazanamayacağımız netleşmiştir.
Çünkü...

Her ne kadar taraflı olmasa da bizi desteklediğini söyleyemesem de derbilerde bize en yakın ve ortadan nispeten tarafsız bir yönetim gösteren Fırat Aydınus dün gece itibariyle lig tv ve Şansal tarafından çiğ çiğ yenmiş ve haftaya BJK-GS maçını yönetme şansı ortadan kalkmıştır.Bu yüzden gerek bu hafta ki maçımızın hakemi Bülent Yıldırım gerek gelecek haftabüyük büyük ihtimal maçımızı yönetecek olan M.K.Abitoğlu tescilli BJK düşmanlarıdır.Bu haftadan gerek takım gerek rakip gerek atmosfer gerek hakem olarak pek ümidim yoktu ancak haftaya F.Aydınus ile bir nebze şansımız olabileceğini düşünüyordum ki o ihtimal ortadan kalkmıştır dün gece itibariyle.Önümüzde ki 2maçtan bir puan alabilirsek STSL de bu sezon ki ikinciliğimiz şimdiden hayırlı olsun diyebilirim.Yok bu iki maçtan sıfır puan ile çıkarsak üçüncülüğümüz hayırlı olsun derim.Genç BJK lı kardeşlerim bu iki maçta her türlü hakem rezeletine şimdiden hazırlasınlar kendilerini diyerek 35 yaşında bir abi tavsiyesinde bulunayım..
Türkiye de fitbol asla sahada oynanmadığı için şimdi yazacağımı atın fava sabırla bekleyin.
Aziz Yıldırım tekrar FB başkanı seçilir kongrede ezici çoğunlukla.Lig sonunda FB nasılsa CL ye gidemeyecek diye ve GS ile ile şampiyonluk sayıları eşitlensin diye kanırta kanırta gerekirse hakemler ile şampiyon yapılır.Bundan dolayı ikinclik çok daha anlamlı değerli bir hal alır.Orada ise iş GS ye daha yakın durur.Masa başında GS ile baş edemeyecek bir camia olduğumuz için işleri mümkün mertebe sahada halletmemiz lazım bitirmemiz lazım.Bu iki maçtan alınacak 1 puan 5 hafta sonunda GS nin hala bizim arkamızda kalmaısnı sağlar puan olarak ki bu şimdilik saha sonuçları olarak yeterlidir.

Unknown dedi ki...

@alper
Raad ol abi bi sikinti olmaz. Cok takmissin kafaya bazi seyleri. Ayrica birseyi 40 kere soylersen olur derler. Bi soluklar istersen.

Besiktas'imiz bu sene nazar degmesin iyi yolda. Gecen 3 haftadaki takim savunmasini surdurursek puan veya puanlar almamiz gayet olasi.
7000 km oteden kalbim Besiktas'imla. Simdiden basarilar.

YSY dedi ki...

Bizde sahaya çıkar hepsini üstüste koyar....yeneriz ! Terimizin son damlasına kadar !

KCKF dedi ki...

Hakem hatası olmasın, rakip çıksın çatır çatır oynasın kazansın lafım yok. Bizimkiler terinin son damlasına kadar mücadele edeceklerdir. Takıma güvenimiz tam. Puan kaybı olsa bile sorun değil, yeter ki huzurumuzu kaçırmasınlar. Gelecekte başımıza iyi şeyler gelecek.

cochise dedi ki...

maçın sonucu da elbette önemli ama daha önemlisi ortaya karakter koyup koyamayacağımız. bir kaç yıl önce q7 kırmızı kart görünce birden karakter koyan (o zaman anlamıştım q7'nin takımdaki etkisini) takımı sahada görmek isterim. sonuç için iyi, karakterli oyun yetmeyebilir -bir çok etken var- ama karakterli oyun takımı şampiyon yapar. iki gecedir rüyamda görüyorum maçı; birinde 2-0, diğerinde 1-0 kaybettik. rüyaların tersi çıkarsa ve iki rüyayı maçların devresi gibi yorumlarsak ilk yarısını 1-0 önde kapattığımız maçı 2-0 kazanacağız derim. :) hayırlısı

kesinlikle beşiktaş'ın istediği gibi oynanıyor.hatta trabzon maçının bir benzeri denebilir.

dedim ve gol geldi :)

Massaro dedi ki...

Besiktas takir takir top yapiyor, 10 yildir boyle oynadigimizi hatirlamiyorum. Orta saha cok iyi pas yapiyor.

Veli nin yoklugu cok iyi olmus, umarim Veli de azalarak biter. Ramon da cok iyi bir bek

Adsız dedi ki...

Totem yaptım maç hakkında henüz konuşmayacağım.

Fakat bu Bursa seyircisi nedir arkadaş. Değil STSL'de, evrende böyle saçma sapan bir uğultu duymadım. Maç mı sirk mi belli değil. Yılın "Teenagers of the Universe" ödülünü kendilerine mutlulukla takdim ediyorum.

Her vesile bize Beşiktaş taraftarının değerini daha fazla gösteriyor. Nazar değmesin.

cochise dedi ki...

mantalite olarak trabzon maçına benziyor ama çok daha üretkeniz. ve paslaşmalar daha isabetli. 4 amçtaki gelişim ve oyunculardaki kendine güven artışı muazzam. hızlı sol bek gerçekten çok şeyi değiştirecek en azından serdarın defoları daha az görülecek. üstelik ramon sıkıştığı anda harika uzaklaştırıyor. risksiz..

planck dedi ki...

risksiz değil aslında herif çok riskli valla her maç sarısı garanti, kırmızıya da dönebilir. böyle adamlar takıma zarar, sakin ve kontrollü giden maçı saçma sapan bir hale çevirme potansiyelli oluyor. fiyat/performas oranı sol bek olarak çok iyi o ayrı.

Massaro dedi ki...

Veli'nin yoklugunda Necip'i degil de Oguzhan'i oynatan Bilic bu macta 10 puani hakketmistir. Hikmet Karaman, Samet Aybaba, Mustafa Denizli olsa bir on libero daha koyardi oraya.

cochise dedi ki...

risksiz derken uzaklaştırış tarzı anlamında yoksa delinho bunun yanında aklı selim kaçar. katılıyorum. ancak biliz-özen bu duruma el atar. bir de ilk maç kendini gösterme amacıyla ekstra gergin olabileceğini de düşünmek lazım. umarım sadece delidir aynı zamanda çirkef de değildir...

Bilic hakkinda en basta sahip oldugum olumsuz onyargilarima tukureyim. Bana o olumsuz onyargi tohumlarini eken medyaya ve menajerlere iki defa tukureyim.

4 resmi mac ust uste boyle oynadigimizi hatirlamiyorum ben arkadas 100. yildan beri. Bir Ernst-Cisse zamani vardi ama o da degil. Bu baska bir sey.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

en de onu yazmaya gelmiştim.

trabzon maçı diyerek biraz ayıp etmişim.

ilk yarı itibariyle direkt olarak " adına da derler sex " durumu .

inşalla çabuk kırarız ümitlerini 2. yarı.erken gol olursa panik olabiliyoruz.

Adsız dedi ki...

Ohaa. Bu penaltı değilse hangisi.

planck dedi ki...

hakem başladı saçmalamaya hadi bakalım

planck dedi ki...

bu penaltıları vermeyince aklıma hep şu pozisyon geliyor:
http://www.youtube.com/watch?v=V6xAErMdVO8

:)

AQ-47 dedi ki...

Bülent sen koca bi çılgınsın

AQ-47 dedi ki...

Olcay ve Almeida pozisyonların resmen içine ediyorlar...Hele Almeida boş kaleye nasıl abandı anlayamqdım..

Adsız dedi ki...

Yine bir penaltı daha güme gitti. Senin gibi hakemin..

cochise dedi ki...

Ramon'un kulağı çekilmiş belli ki, iyi de olmuş. Bi sakatlık daha çıkmasa bari ...

AQ-47 dedi ki...

Muhammed geç de olsa giriyor

Murat dedi ki...

bu takımın acilen 3 e 1 hücum etmeyi öğrenmesi lazım...

Pheaglix dedi ki...

fena halde bu maçta takılacağımızı düşünüyordum, yanıldım. her maçını kazan beni son maçtan yatır beşiktaşım.

Lakayt olmasak (bir de macin hakemi Bulent Yildirim olmasa) 7-0 falan olurdu bu mac en az. Sirf bu yuzden puan kirilabilir.

Cok acayip lan. 4 macin 3.5'unda rakibi surklase ettik. Hadi ilk 3 hafta rakip kotuydu, Bursa nefes alamadi yahu.

Lan paralel evrende miyiz, adaya mi dustuk, saka falan yapmiyor kimse degil mi?

Adsız dedi ki...

Kertenkeleler hiç anlayamadı. Neyi mi? Aslında olmayan tezgahla uğraşacaklarına kendi durumlarına bakmayı. Mesela kendisinden hiç hazzetmesem de Ertuğrul onlar için bir şanstı ama anlayamadılar.

Maça gelince. Başta Bilic ve Atiba olmak üzere hepsinin gözlerinden öpüyorum. Beşiktaş böyle oynamalı. Detaylarına gerek yok zaten herkes gördü.

Hakemin saçmalamaları ve tolere edilir beceriksizlikler olmasa rahat 7-0 olurdu o derece.

Aynen katılıyorum timsahlar: Yönetim istifa. Hatta Bursa kümeye (inşallah).

Adsız dedi ki...

Bu arada shelbyl ile pişti olmuluz 7-0 derkene. Hep böyle pişti olalım varsın.

abi ben bekliyordum bunu.beluşi olmayınca şamil'le filan olacak iş değil o .

beşiktaş'ın at koşturmasını bekliyordum ben ama beklere ve stoperlere çok baskı yapıp tempolu oynarlar diyordum.onu da yapamadılar.sonucun bu olması kaçınılmazdı yani.

rıdvan'da aynı şeyi diyor şimdi :)

Godspeed dedi ki...

Dua edelim de Oguzhan'in sakatligi onemli olmasin.
Sadece ayaga oynayan takim degil bu izledigimiz, acayip bir beyni de var ve Oguzhan cok onemli bir parcasi.

Defansin arkasina yapilan bir kac atakta ne oldugunu ben tv basinda cozemedim, bursaspor donup kaldi, spiker sanki ofsayt pozisyonuymus gibi sessiz kaldi fln.

Motta cok isabetli oynuyor ve hizli adam ama her an saykoya baglayabilir bi tip.
Haftaya kadar Kerim de monte edilirse bu takima cok iyi olur.

Kerim eğer Olcay'ın "sıkıntılı oyun"da da oynayabileni ise duyduğumuz üzere Beşiktaş net sınıf atlar, Olcay'ın 60 sonrası patlayıcılığı ile...

Rüya gibi ya. Her şeyin bu kadar iyi gitmesi çok sıkıntılı. Beşiktaşlı olarak buna alışık değilim ben. Oğuzhan'dan yırtık haberi gelmese bari.

Batistuta35 dedi ki...

belluschisiz defansta kazma ibrahimin oldugu bursada korkmayalım demiştik. Muaazzam oynadık cok rahat aldık maçı. Verilmeyen penaltı(lar) kaçan net pozisyonlar.Bu takım olmuş.

Alper dedi ki...

az kalsın tutturuyordum ya la:)

helldoradotcom dedi ki...

Theo'ya en cok ihtiyac duydugumuz su gunlerde... :P
Birader gel de bardagin bos yuzunden bahset biraz, zira hepimizin ayaklari yerden kesilmis durumda. Besiktas'lilara bu his gitmiyor, basima kotu birsey gelecekmis gibi hissediyorum. Gel de uyandir bizi bu sevdadan.

Yorum Gönder

Ara