.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Mart 2013 Salı

Beşiktaş vs Fenerbahçe

26 Yorum:

BJK4EVER dedi ki...

Vallahi bu aksam Real antrenoru Aybaba olsa oyuncu degisikligi icin 85. dakikaya kadar beklerdi, orda da Xabi Alonso ve Higuain'i cikarip Benzema ve Modric'i alirdi herhalde.
Mourinho ise degisimden korkmuyor ve rakip 10 kisi kalir kalmaz Khedira'i geri cekip United deplasmaninda korkmadan Modric-Alonso orta sahasi ile devam ediyor, bizim Aybaba Veli-Toraman'dan birini kesip Oguzhan'i oynatmak icin bile 40 yil dusunuyor.

mec.si dedi ki...

O ne güzel bir başlangıçtır. O ne güzel bir bitiştir. Kareler ne güzel oturmuş. Samet Aybaba' nın son karedeki hali. Kelimelerin birbirine girdiği bir maça böyle enfes bir şarkı yakışırdı zaten. Valla bayıldım ne desem az gelir sanırım. Yıllar sonra bile tüyleri diken diken eder bu 4 dakika 49 saniye..

Ellerine, emeğine, yüreğine, harcadığın zamana, uğraşına sağlık..

Ellerine saglik Selman :)

oasis candır ya :)

Bjk_KnightS dedi ki...

güzel olmuş selman eline sağlık. en azından ilk 2'ye girse şu takımda seni senenin klibini yapman için motive etse güzel olur.

sozcelyk dedi ki...

Teşekkür ederim hepinize. Kazandıktan sonra bu tarz işlerle uğraşmak ayrı bir keyif oluyor.

@Bjk_KnightS

Bu sene ilk 2'ye girebilirsek klip değil film yaparım :)

hylozoic soil dedi ki...

Hocam ellerine saglik, video da goruldugu uzere Ferdi sen ne buyuk topcusun. seni izlemek ayri bi keyif.

Bjk_KnightS dedi ki...

o filmi sinemalara koy. gitmezsem adam değilim :D...

brahm dedi ki...

Artik aksamlari acar acar izlerim ben bunu, yuzumde bir gulumsemeyle...

Unknown dedi ki...

eğer gerçekten stadı yapacaksak juventus'un yaptığı gibi yapabiliriz. daha önce bir blogda görmüştüm bu video'yu:

http://www.youtube.com/watch?v=xtljtrIEIXg

BurkayJK dedi ki...

Juventus'un yaptığı gibi derken videodaki olayı mı kastediyorsun hocam. Yapımın sürekli çekim halinde olması vs?

Deniz dedi ki...

Bence ondan bahsediyor.

Ritz Carlton'a bir kamera koyacaksın esasında, Saat 8 ile 5 arası her gün saat başlarında bir foto çekecek. En sonunda 24 fps'den 3 dakkalık çok güzel bir video olur elinde kulübün.

Unknown dedi ki...

Deniz'in dediği olaydan bahsediyorum, günlük fotoların arka arkaya sıralanmasıyla birlikte çok güzel bir olaya imza atılabilir. ritz carltonun adı aklıma gelmemişti, tercüman olmuş Deniz, sağolasın..

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Fazla söze gerek yok. O an orada olanlar çok şanslıydı.

http://www.youtube.com/watch?v=Zi_aRHzEMZQ

walla o kadar mutluyum ki gs'nin zemin meselesinden dolayı düştüğü duruma.

inönü'ye muhtaç olsunlar.gelip istesinler de bir buyur etsek acaba yüzleri kızarır mı ?

BJK4EVER dedi ki...

Theotheoya gecmis olsun real mardin yine yenildi....

Unknown dedi ki...

şampiyonlar liginde umarım tur atlarlar, o zeminle ele güne rezil olsunlar..

dövlet bize zemin yapsın :)

Adsız dedi ki...

Uğraşlardan sonra kendime "welcome back" diyorum.

Ayrıcana cincon için Ankara'nın bağları diyorum. Büklüm büklüm yolları da vardır cidden. Düniya yaldızı getirip osuruktan karavana penaltı attırmak da zor çıkar ayrıyetten.

http://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk

blackeyes82 dedi ki...

Bende metin ali feyyazli donemlerin yeni yetme cocularindanim. 9 kisilik ailenin tek besiktaslisiyim. o zamandan bu zamana boyle bir cosku gormedim. Sebebi belki son derbi olmasi veya da bir patlama. şükür ki o anlara inonude tanik oldum.

Mac baslamis. fener deli gibi saldiriyor. Sonrasi golde gelmis. arkadan homurtular, bagirismalar geliyor "samett capsiz samettt". elemanin biri cildirmis gibi haykiriyor: "fiko bizi anadolu takimi yaptin." tabi yonetime kufur felan ediyor. yanimda rahatsiz olan arkadasa daha bisey belli olmaz mac 90 dk dedim. Uzun lafin kisasi son dakikaya geldik. atamadik bari yemeyelim diyerek korka korka kornerin kullanilasini bekliyorken olcayin topunu kaleye dogru yuvarlanirken gordum. Gozumu actigimda en arkanin bir on sirasindaki ben, kendimi en on duvarin dibinde tanimadigim bir elemanla sarilmis vaziyette golll diye bagiriyor buldum. arada gecen sure hafizamda yok. Kendimi sarilmis buldugum elemani tahmin etmissinizdir. iste o fiko bizi anadolu takimi yaptin diyen arkamizdaki elemandi.

Nasil bir finaldi. Ben o gunu unutamam.

cok enteresan 300 bilmem kac bin bilet talebiyle rekor kirmisiz.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2013/03/08/inonudeki-son-derbide-inanilmaz-rekor

gsnin yenilmeside bal seker oldu. sampiyonluk mu var acaba.
telefonda zor bela yazdigimdan dilbilgisi kurallarina uyamadim affiniza...

blackeyes82 dedi ki...

Ayrica sevgili dostlarim siz ne dusunuyorsunuz sampiyonluk sansimiz hakkinda ? Ben fiksturede bakinca hayli umutluyum

BesiktaskUlan dedi ki...

Trabzonspor maç postu bekledik, ama madem gelmedi, biz de buraya yazalım.

Önceki postta da belirttiğim gibi, artık şu çocukların şampiyon olmasalar dahi, son dakikaya kadar potada kalmalarını istiyorum ve kalacaklarına da inanıyorum.

Bir kere benim gördüğüm Beşiktaş, bu ligdeki her takıma rahatlıkla gol atar. Fener maçında geriye düşünce arkadaşıma söylemiştim, "2 gol atarız ama 3 yer miyiz, bilemem. Yemezsek onu da atarız." diye. Tabii son saniye golünü tahmin edememiştim. Yine aynı iddiadayım.

Trabzon maçında da iki gol atarız gibime geliyor. Çünkü Oğuzhan-Fernandes-Olcay ve Nianglı ileri ucu durduracak yetkinlikte bir defans onlarda da yok. Tabii bu dizilişi bozmaz umuduyla söylüyoruz, yoksa Samet Hoca GS maçındaki gibi saçmalarsa, maç tahmin edilemez bir hal alır.

Bana göre kalan maçlarda, fikstürü en zor takım biziz. Ama bir o kadar da bize böyle bir fikstür avantaj olacaktır. Çünkü bu takım büyük maçları kazanmaya alışırsa, ki Trabzon maçı bu yüzden kesinlikle ŞAMPİYONLUK MAÇIDIR, Bursa başta olmak üzere, seriye başlayıp hepsini yenecektir. Benim inancıma göre, bizim şansımız olabilir bu durum. Çünkü "hava yakalama" ihtiyacı duyan bir takımız.

Maalesef maçları tutacak, bizim önümüzü açacak yetkinlikte bir antrenöre sahip değiliz. Bu yüzden, saha içi liderlerimiz şampiyonluk kaderimize doğrudan etki edecektir. Onların kendine güveni de, GS'nin puan kaybettiği bir haftada, zorlu bir deplasmanda maç kazanmakla kendine gelecektir.

Kısacası, TS maçını kazanırsak, bence şampiyonluğun bir numaralı adayı olabiliriz. Çünkü FB'nin de Bursa maçında puan kaybedeceğini düşünüyorum.

İlk adımı FB maçıyla attık, TS'yi de yenersek, ancak ondan sonra şampiyonluk hesaplarına başlayabiliriz. Henüz büyük zaferi konuşmak için, birkaç saate daha ihtiyacımız var.

Haydi Kartalım, haydi gençlerimiz, bizi mahcup etmeyin. Zaferinizi bekliyoruz.

YSY dedi ki...

Şampiyonluğu şimdilik düşünmemek lazım. Bu havaya girince takım kaldıramıyor. Kim ne yaparsa yapsın ister 10 atsın ister 10 yesin bizim için önemli olan trabzonu yenmek şuan.

Narcos44 dedi ki...

Hocam kimsenin saadetine gölge düşürmek istemem; ama "gençlerimiz" derken şöyle bir durup bakalım. Hangi Gençlerimiz? Necip - Veli - Gökhan mı?

Siz bu akşam ilk 11'de Oğuzhan ve Emre'yi göreceğinizi mi sanıyorsunuz?

Ben hiç sanmıyorum maalesef...

Tuco Salamanca dedi ki...

daha önce de yazdım ama kimsenin ilgisini çekmemişti.

sezon sonu Muhammed Demirci'nin sözleşmesi bitiyor ve halen yenilenmedi. Başka bir takıma imza attığını duyarsak hiç şaşırmayalım bence.

Narcos44 dedi ki...

Ah şu Muhammed mevzuu ahh!

Bir bitmedi.

Yazık olacak gibi...

Yorum Gönder

Ara