.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

10 Ocak 2013 Perşembe

Holosko Beşiktaş'tır...

Filip Holosko'nun Beşiktaş kariyerinde attığı bütün goller, Slovak şarkıcı Nela Pocisková'nın  'So In Love' şarkısı eşliğinde.

Holosko Beşiktaş'tır...

24 Yorum:

matiasemilio dedi ki...

emeğine sağlık kardeşim..çok harika iş..

Bjk_KnightS dedi ki...

Eline sağlık selman. Sayende tekrar değerini birazcık daha anlamış olduk. Bu videoyu izleyince holosko ne şekilde gol atamaz sorusunun cevabını bulamadım. Neyi affetmez ise kaleciyle karşı karşıya hiç affetmez. Kaleci ile karşı karşıya gordüğün an devamını izlemeden yaz golü gitsin.

Unknown dedi ki...

HAkikaten ellerine sağlık. inşallah sene sonunda attığı 20 golü izleriz :D Bu adam daha ne yapsın ki? Beşiktaşlıyım diye görünüp başka değerleri takımdan üstün tutan herkese kapak olsun ve örnektir bu adam..

BurkayJK dedi ki...

Bu adam yedek otursa bile takımda kalmalı diye hep savunmuştum, gitmesini hiç isteyememiştim. Şimdi meyvelerini bolca topluyoruz. Üzerinde Beşiktaş forması varken ne biriyle ağız dalaşına girdiğini ne de uygunsuz bir hareket yaptığını gördüm. Efendice oyununu oynuyor, elinden geleni yapıyor ve gidiyor. Seviyorum seni Casper, gollere devam.

Videoyu hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim.

lamhaltas dedi ki...

eline sağlık selman.

holosko diyince aklıma hep geçen sene 3-1 kazandığımız stoke city maçı gelir nedense. maçın başında doğru koşularla savunma arkasına 4-5 kere sarkmış fakat şutları ve ortaları felaket ötesi noktalara gitmişti. Sinirden deliye dönmem gerekirken ben bildiğin sahadaki çocuğummuş gibi üzüldüm. 45'de de oyundan alındı zaten.

Gol attığında yüzü gülüyor gözleri parlıyor bu adamın. Yüzümde doğal gülümseme oluşturuyor doğal olarak.

ve evet. holosko beşiktaştır!

Adsız dedi ki...

Zamanında ben de az sallamadım Holosko'ya (gerçi hepsinin nedeni vardı ama). Şimdi aynen katılıyorum: Holosko Beşiktaş'tır.

İnanmazsınız ama "Beşiktaş" haber sitesi forumlarında (yersen) halen hazırlık maçlarının skorlarına bakıp sallayan ve q7 diye ağlayan önemli bir güruh var.

Bazılarına çakal carlos (yoksa mendes miydi unuttum) ve taifesi yakışır. Bazılarına da Beşiktaş. Gerçi bu kesimi dinleseydik 3-4'lük Kadıköy zaferi olmazdı. Öyle ya, Koray bize Milan'dan, İbrahim Inter'den ve Pancu da Real'den gelmişti.

Beşiktaş ulan.

Adsız dedi ki...

ahah. Kapalı'ya takılan bir arkadaş sms attı biraz önce. Abi bari sen yamuk yapma ciganoya diye.

Mesut'um canım ciğerim, sevginize değil derdim. Sallamayıp ciddiye alsaydı bana göre bizde 35'ine kadar oynardı. Beddua edecek bir öfkem de yok kendisine. Yolu her daim açık olsun. Keşke bir takım şeyleri aşıp kalaydı. İlla gidecekse de Real'e gideydi mutlu olurdum.

Futbolu netten bütten takip ediyoruz şükür. Sporting altyapısında kendisi için Ronaldo'dan 10 katı beklenti içinde olunduğunu da okudum; üstelik o dönemki Sporting altyapısı şimdiki Porto'dan çok daha önemli. Çünkü dertleri Portekiz kökenli oyuncuları yetiştirmek, sırf maliyet hesabı yapıp gerekirse Brezilya'dan da olur dememişler. Kimbilir belki kader diğerinin Ferguson'a ama onun Barça'ya geç gitmesiyle ilgilidir. Zira benim q7 ile ilgili en büyük tepkim performansı ile ilgili değil, kendi kapasitesinin "hala" farkında olmaması hakkında.

Bana göre bu saatten sonra Avrupa'ya ciddi bir transferi hayli zor, ama oran olarak Sergen'in harcadığından daha da ötesinde kullanmadığı potansiyeli nedeniyle yazık olacaktır, orası kesin.

JimmyLue dedi ki...

2 yil evvel kasimpasa macinda oyundan alinirken 'siktir git holosko' diye bagirmisti stadyum. Dun gibi..Yeni acikta bagiranlara isyan etmis, bi elemanla mevzu cikarmistim.. 2 hafta sonra Bursa macinda ayni eleman Holosko golu atinca gelip sarilmisti bana. Besiktas boyle bisey olsa gerek.

sozcelyk dedi ki...

@JimmyLue

Dizinde vida ile oynarken çalım atamadığı için yemediği küfür kalmamıştı. Sözde yıldız,özde kabızların doluştuğu sezonda hem taraftar hem de takım arkadaşları Holosko'ya öyle bir piç muamelesi yaptı ki, Samet Aybaba'nın söylediğine göre oturup ağlıyormuş üzüntüden.

Videoyu tekrar izlediğimde farkettim, Bobo, Tello, Delgado, Serda Kurtuluş. Kimler gelip geçmiş ama Holosko hala burda. Adam çocuğumuz gibi. 2 milyon avro net ücretten 900 bin fedakarlık yapması da kendisinin bu şehre ve kulübe ne kadar ait olduğunu gösteriyor.

YSY dedi ki...

Kaleci ile karşı karşıyada almeida'dan daha iyi sanki :)

demetevler dedi ki...

http://www.kartalhaber.com/haber/13070217/besiktasta-ercan-saatci-ruzgari.html

Pheaglix dedi ki...

şaka mı bu?

Unknown dedi ki...

haber daha çok zaytung kıvamında olmuş :)

Bjk_KnightS dedi ki...

aynen. açıklaması var. Feda istendiğinde o parayı ve beşiktaş aşkımı düşündüm ve fedayı sectim diye. Sonucta da ben kazandım diyor. helal olsun.

Bjk_KnightS dedi ki...

aynen. açıklaması var. Feda istendiğinde o parayı ve beşiktaş aşkımı düşündüm ve fedayı sectim diye. Sonucta da ben kazandım diyor. helal olsun.

BJK4EVER dedi ki...

Bu arada basketbolda baya hararetli butce tartismalari olmustu. Bazi arkadaslar butcenin 1.5-2 milyon dolar oldugunu, yabancilarin 100.000 dolara oynadigini falan yazmisti. Alin iste Abdullah Sozer'in agzindan butce rakami.
Yani takim oyle sizin dediginiz gibi az butceye kurulmus super basarili bir takim falan degil. Gecen seneki takimin maliyeti 8 milyon dolar, bu seneki takimin maliyeti 5 milyon dolar. Daha da birsey soylemiyorum, gerekmez bence.


"Transfer yapma düşüncemiz yok. Euroleague'de çok büyük neticeler almamız imkansız. 5 Milyon Dolar bütçemiz var ve 25 Milyon Dolara bütçeye sahip takımlarla mücadele ediyoruz.

http://www.haber1903.com/Besiktas-8219-sozer_acikladi_transfer_yapilacak_mi.html

Adsız dedi ki...

Yılın "Spor Şeyi" ödülüne malum kulübün malum başkanını öneriyorum. Lafa bak hizaya gel: "zararı hep Bursaspor gördü".

İyi de başkan, Beşiktaş'ın başkanı bir adım atmış, gel beraber bu saçma işi bitirelim demiş. Sen hala neyin dümen suyundan bahsediyorsun.

Fikret Orman gayet iyi yapıyor. Kimin bu nefretten beslendiği ortaya çıksın.

theotheo dedi ki...

ya şu 2 milyon dan 1 milyona indi geyiğini de bırakın artık aq. 3 senelik sözleşme yaptı herif. onu 1 sene sora serbest bıraksaydık 300 bin euroya oynayabilir miydi görürdük. bırakın bu boş lafları.

basketbol şubesini de kapatıp gitsinler. böle sikko işe 5 milyon harcıcağına git o 5 milyonla faydalı bi iş yap.


Adsız dedi ki...

@theotheo

İşte bu yüzden Ferguson Manchester'de bir ilah. Ronaldo'nun ManU'ya ilk geldiğindeki istatistikleri 29 maçta 4 gol 4 asist. Bir sonraki sezon 33 maçta 5 gol 5 asist. 3. yılında 33 maçta 9 gol 7 asist. 4. yılında 34 maçta 17 gol 17 asist. Ronaldo'nun ilk zamanlarında kendisine hem TD hem de takım arkadaşlarının nasıl destek verdiği o yıllarda konuşulmuştu. Diyeceksin ki Ronaldo ile Holosko'yu mu kıyaslıyorsun, biri kaç senedir TSL'de diğeri ilk defa Premier Lige gitmiş vs.

Bittabi kıyaslarım. Çünkü bunu bizzat Holosko'nun istatistikleri söylüyor. 2 sene önce 24 lig maçında 7 gol 2 asist, geçen sene neredeyse gol attığı sırada bile yuhalanırken 18 maçta 3 gol 1 asist, bu sezon 16 maçta 8 gol 4 asist.

Bu sezon kendisi ile aynı bölgede oynayanlara bir bakalım. Stoch'un 12 lig maçında golü yok 1 asisti var. Amrabat 17 maçta 1 gol 5 asist. Olcan 14 maçta 4 gol 1 asist.

Bırak kabak gibi görünen performans artışını, rakamlar bile bariz bir şekilde bunu söylüyor. Bir yanda bunlar bir yanda senin yukarıdaki yorumun. Beşiktaşlı neye inansın?

Basket şubesi olayına ise katılıyorum. Taraftar yönetimin söylediği geçici kapatmaya tepki vermeseydi daha iyi olurdu. Sponsorun neden çekildiği konusunda en ufak bir ipucu da yokken.

theotheo dedi ki...

ya bırak bu işleri. adamlar ronaldodan 100 milyon para kazandı kupa kazandı. ayrıca ronaldo geldiğinde 18 yaşındaydı. açık öğretim felsefe terk sneijder.

Adsız dedi ki...

Ben diyorum Çanakkale Boğazı...

Haydi bu kısımda dediklerimin ana fikrini çakozlamadın. Senin çakma Barça ve Real'inde aynı bölgede oynayan adamlardan bariz çok daha iyi performans gösterdi Holosko. Yarım sezonda “düniya yıldızı”(!) Q7'nin geçen yılki istatistiklerini geçmiş bir de.

Kısacası, umarım güneşi sıvadığın şey balçıktır.

Ha bu arada, y.lisansta aldığım bir felsefe dersinde Martin Heidegger'i araştırıp çıktılarımı sunmuşluğum vardır; hani madem yine eğitimden bahsedeceğiz :)

Adsız dedi ki...

Ha bu arada.

Los Galacticos ilen Barça arasındaki puan farkı 18 olmuş lem. Tüküreyim bu Uefa adaletine. Hatta adaletin yok dünya:

http://www.youtube.com/watch?v=IzkCtt4VJXU

Unknown dedi ki...

önümüzdeki hafta oynanacak maçta seremoni sonrasında futbolcular tokalaşırken EMEK HIRSIZININ elini sıkmasınlar.. İlk yarıdaki maçta alın terlerini çalan zibidiye verilecek en manalı cevap bu olur..

BJK4EVER dedi ki...

Anaaaa, cakma Katalanlar yine yenilmis ya la....

Yorum Gönder

Ara