.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Kasım 2012 Pazartesi

İsmail sezonu kapattı

Bundan daha kötü bir haber şu şartlarda ne olabilirdi bilmiyorum ama, hem ne yazık ki sol bek için karın ağrılarımız sezon sonuna kadar devam edecek, hem de İsmail'in uzun süren sakatlığı futbolunun üstüne koyduğu bir zamanda çok talihsiz olacak. Umarım dönüşü Ersan gibi olacaktır, o fiziksel yeterliliği olur.

İsmail'e geçmiş olsun dileklerini tekrar yollarken, Samet Hoca'ya da buradan seslenmek istiyorum, belki biri duyar, görür, eder.

Hocam merhaba,

Beşiktaş'ın bu sene yediği gollerin, küsuratlı sallıyorum, %63'inde Uğur'un doğrudan katkısı var. Antalyaspor maçından sonra McGregor gözünü karartıp işi fiziksel müdahaleye vardıracak diye korkuyordu insan.

Hocam, gördük ki inatçı biri değilsin zira Toraman'ı alternatif kullanmanın yolunu buldun, Oğuzhan ve Olcay'ı bütün zevzekliklere karşın takıma monte ettin, Holosko'yu dahi kazanma yolundasın, Almeida iki haftadır formuna zirve yaptırdı, Ersan'a güvendin, Mehmet Akgün'e bile alternatif bir rol biçmiş olabilirsin. Bunları görmek insanı mutlu ediyor.

Ama artık Uğur'un ismini maç kadrosunda görmeyelim hocam. Madem İsmail de dönmeyecekmiş, buraya başka bir çözüm bulalım hocam. Kimsenin orada daha kötü olabileceğini düşünmüyorum, herhalde Beşiktaş taraftarının %97'si de seninle hemfikirdir.

Saygılar hocam.

18 Yorum:

Deniz dedi ki...

Ara transferde sol bek transferi artık elzem. Çok üzüldüm çocuğa, ama ben de Ersan gibi dönmesini bekliyorum.

Ne garip, aynı sakatlık, Ersan da sakatlık dönüşü bir ikili mücadelede tekrar 6 ay gitmişti. Erken mi dönmeye çalışıyorlar, hafife mi alıyorlar ne olduysa.

Mustafa'da bari biraz daha dikkatli olsak.

Wruce Bills dedi ki...

Yok arkadaş böyle bir şey ben bilmiyorum! Bizim yüzümüz gülmeyecek sanırım. Sevincimiz 24 saat bile süremiyor, bu nasıl bir şans.

İsmail'e geçmiş olsun diliyorum, umarım çok güçlü bir şekilde döner. Gerçekten çok üzüldüm.

Hoca'ya gelince gerekirse Fernandes'ten vazgeçer ama Uğur'dan vazgeçmez gibi geliyor. Biliyorum biraz abarttım ama bu kadar kötü bir performansı Fernandes gösterse o bile kesilebilirdi. Anlayamıyorum bu inat nedir yahu?

Narcos44 dedi ki...

Grup Vitamin'in İsmail parçasını dinleyin. Bu kötü haberin üstüne anca gider. Geçmiş olsun İsmail kardeşimize. Yapacak bir şey yok maalesef...

BurkayJK dedi ki...

Bir inat uğruna Uğur Boral'da ısrar ettiğini düşünmüyorum ben. O bölgeye alternatif isimler olan Emre ve Erkan'ı yeterli görmediği için kesememiştir bence. Bugün basında çıkan haberlerde McGregor ve Uğur'u kenarda oturtacağı konuşuluyor. Bu sevindirici gelişme. Geç oldu ama sonunda oldu. Dediğim gibi elindeki kaynakları yeterli görmüyordu sanırım. Ha Tanju Kayhan sezon başında çizik yememeliydi ve denenmeliydi, orada yanlışı var hocanın.

Adsız dedi ki...

@Burkay

Uğur konusuna katılırım ama McGregor konusunun yanlış değerlendirildiğini düşünüyorum. Bazı Beşiktaşlılar Antalya maçında yediği ilk 2 gol için karşı karşıya kalınan pozisyon performansı yorumunda bulunmuş. Her 2 golde de McGregor rakipleriyle bir anda karşı karşıya kaldı ve top tavana asıldı. Son golde topun uygun bir şekilde falso alması ihtimalini değerlendirmeyerek yarım pozisyon hatası yaptı. Ama kıyaslamayı Cenk ile yapacaksak o zaman kurtardıklarına da bakmak gerekir ki, benim saydığım en az 3 çok ciddi pozisyonda gayet iyi hamlesi var. Son golde Uğur'a saydırdığı ruh hali ise benim için en önemli gösterge. Doğru adama doğru hata için saydırdıysa benim için potansiyelini en az % 50 artırır.

YSY dedi ki...

Devre arası transfer şart oldu yada eldeki malzemeden birşeyler çıkarmak gerekecek. Herhangi bir vatandaş en kötü uğur boral kadar iş görür heralde.

bacon1903 dedi ki...

Emre ozkan disinda ne yazikki alternatifimiz kalmadi yuzde yuz solbek transferi sart.Ama kimi transfer edecegiz bence ismail gibi yeteneklisini transfer edemeyiz.Takima ozellikle ofansta katkisi buyuktu.Istanbullu gokhan suzen hic dikkatimi cekmedi ne yazikki???

Adsız dedi ki...

Öncelikle PTT 1. Lig'e de bakılmalı derim şahsen. Sadece bizde değil dünyada sol ayaklı defans-hücum oyuncusu bulmak son derece zor. Yani Emre gibi Uğur'dan son derece daha yararlısından ötesini bulamasak da tepki vermem.

BurkayJK dedi ki...

@james sneijder

Yanlış anlaşılmış olabilirim. Ben orada Uğur Boral'ın kulübeye çekilmesini sevindirici haber olarak belirtmek istemiştim, arada McGregor da kaynadı. :)

McGregor'un performansını ben de beğeniyorum ve bugüne kadar yediği gollerin hepsinin, defans hatalarından kaynaklandığını düşünüyorum. Yani iş McGregor'a kaldığında yapacak bir şey olmuyor ve mutlak golü yiyoruz.

Adsız dedi ki...

@Burkay

Aynı şeyleri düşündüğümüzü bilerek itinayla hayınlık yaptım :) özür.

Aksine Cenk'in büyük potansiyelinin olduğunu düşünenlerden iken McGregor'un bayağı performans yapması beni alt üst etti. Çünkü neredeyse hepsi solbek zaafiyetinden gelen gollere maç sırasında "iyi dayanıyor" mahalinden yorum yaparken su kaynattı ve gayet de doğru etti. Malum kaleci defans çuvallarken her topu karşılamakla yükümlü değil.

İşin garibi Samet hücumu ligimizde son 10 yılda görülmeyecek şekilde yaparken oyunculuk bölgesi stoperdi :)

Hayırlısı olsun.

alper dedi ki...

ismail büyük ayıp etmiş, cık cık cık.

Mayor dedi ki...

Ismail icin uzuldum, talihsizlik ancak Ismail Ugurdan cokda iyi bir sol bek degildi. Defansif anlamda Ismail daha hareketli ve adamini daha iyi takip eden bir oyuncu ama topu oyuna kazandirma ve hucum katkisi acisindan Hilbert=Ugur=Ismail.
Ofspor maci tam olarak bir kistas olamasada Emre Ozkan cok oturakli bir goruntu verdi Ismail ve Ugurun zafiyetlerini goremedim ama tabii lig macinda gormek lazim.

cemekici dedi ki...

@Mayor,

hafız kaç maç izleyip böyle yorum yapıyosun bilmiyorum. Geçen sene TÜM maçları izledim.

İsmail hakkında görüşüm sabittir.Şöyle demişim 1 sene önce, aynısını hatta daha fazlasını düşünüyorum şimdi.

http://beta.eksisozluk.com/entry/26334413

Ben bu çocuğun oyununu acayip bir şekilde Marcelo'ya benzetiyorum.

Hücum konusunda çok önemli bir oyuncuydu beşiktaş için. çizgiye inemediği zaman içeri kat edebilen bir bek. daha ne yapsın.

Adsız dedi ki...

GS-ManU maçı dakika 75. Karaktersiz yine kendini yere attı. Hem de sarı kartlı ManU'lu oyuncunun yanında. Bunu da yazın GS'liler.

Adsız dedi ki...

Çok geçmedi az da olsa layığını buldu zaten.

Unknown dedi ki...

maçın ilk dakikasından itibaren burak "the sahtekar" yılmaz kendine tekrar tekrar yere attı :) avrupa henüz kendisini tanımadığından ve manchester bu maçı sallamadığından mütevellid kendisi sahada kalmayı başardı..

BurkayJK dedi ki...

2009 senesinde Manu ile aynı gruba düştüğümüz dönemde Ferguson'un bir sözü vardı; "Beşiktaş'ta modern futbol oynayan iki oyuncu var, İsmail ve Sivok."

Bunu nereden duydum, nereden okudum hatırlamıyorum. Araştırmama rağmen bir kaynak bulamadım. Bilgisi olan varsa aydınlatır.

İsmail hiç de boş bir sol bek değil yani arkadaşlar. Futbolunun üzerine koyarken böyle sakatlanması beni çok korkutuyor. Bir başka korkutan da Pektemek zaten...

BJK4EVER dedi ki...

Neden Tanju Kayhan'dan kimse bahsetmiyor?

Yorum Gönder

Ara