.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Haziran 2012 Pazartesi

Tam Zamanı Şimdi!


27 Yorum:

Adsız dedi ki...

3-1 olacak ve güzel olacak. efes gazla gidiyor. elbet gazla kimin oynayabileceğini ergin hocam biliyordur ve gerekli önlemi alır.

ozzy dedi ki...

oha lan ne güzel olmuş blogun sağı solu.

yapanın eline sağlık.

3-1 gelsin, sonrası iyilik güzellik.

Adsız dedi ki...

her ne kadar 15 maç oynadıktan sonra forma numarasının emekliye ayrılmasını tipik yd hareketi olarak gayet gereksiz ve eziklik olarak görsem de, resimlerin kenara asılmasını gayet güzel bir hareket olarak algılayarak, d-will'in resminin de orada yer alması gerektiğini düşünüyorum. malum adamın katkısı tartışılmaz. sona konulsun ama konulsun bence.

Adsız dedi ki...

ohannes durumları. şimdi de beşiktaş zenginlere satılsın da avrupa şampiyonluğu görelim diyen ergenler türedi. bu türü hangi süreçte futbolumuzun başında olan hangilerinin invent ettiğini söylemeye gerek dahi yok.

bu vatandaşlara sadece şu örneği vereceğim, malum teşbihte hala olmaz. kızınız tecavüze uğradığında onu kuma olarak almak isteyen paralı ağaya verip gönül rahatlığıyla bir kenara çekilebilir misiniz? nasıl olsa hem o, hem de biz rahat edeceğiz diyerek.

kimsede mide kalmamış ben bunu anladım.

saygılar.

Maxim Tsigalko dedi ki...

Bence de kıyıda köşede bile olsa Deron Williams da olmalı bu resimlerin arasında. O adam bizi unutmadı, bizim onu unutmamız olmaz.

Pamukk dedi ki...

yanlar harika olmuş harikaa bayıldım bittim!

Pamukk dedi ki...

bence 2-4 kaybederiz

6-1 kaybederiz tek basketimizi serbest atıştan hawkins atar

Batistuta35 dedi ki...

Blog şahane olmuş elinize sağlık. seriyi bugün 3-1 yapıp cuma günü kupayı alırız

Mayor dedi ki...

20 sayi falan one gecmezsek aliriz. Rehavete kapiliyoz sonra adamlar gaz alip geciyo. O yuzden Hocanin yerinde olsam ilk mactaki gibi gencleri oynatirdimki basabas gitsin 3. periyoda kadar.

BJK4EVER dedi ki...

Sonunda Efes-BJK birlesmesi oldu bu aksam, gerci Efes pek gonullu gibi durmuyordu ama kartalim affetmedi.
Bu takimi koruyamazsak vallahi aglarim arkadas, 100. yil'daki futbol takimindan beri hicbir takim Besiktas'a bu kadar yakismamistir.
Bu takim dagilirsa cok uzulurum.

ozzy dedi ki...

beşiktaş'ımız makus talihini ezerek parçalayarak bu maçla beraber yenmiştir. 2005'in intikamını, 2011'de gsnin bilerek son maçı kaybederek olinle değil bizle eşleşmesinin, fenerin gelip ülkerin üzerine konmasının intikamını bu maçla almıştır.

basketbola küfür karıştırmak yakışmaz. ama bugün, sadece bugün.. yıllardır biriken herşey bir çığlık olup efesin üzerine boşalmıştır.

yanına koyduk laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnn.

Adsız dedi ki...

efesi severek içiyoruz :) gerçi şimdi maltcılar bize 500 bilet ayırır kesin. bu arada düzgün maç yöneten hakemleri bile takdir etmek durumunda kalmak herhalde sadece bize mahsus bir olay.

hylozoic soil dedi ki...

Fevkalade buyuk bir onur yasattilar bize bu gece, emegi gecen herkese cok tesekkurler. Bu mutlulugun daim olsun Besiktas.

Kim derdi ki Besiktas - Efes macini sere sere izleyecegim.

Helal be, valla helal. Efes'in sinirlerine hakim olamadigi anlarda dahi cok metin, cok sakin kaldilar.

Bu seneyi yasamak nasip oldu ya, daha ne olsun.

Eger Efes'in sakatliktan donecek oyuncusu yoksa, ya da bizim bir oyuncumuz devre disi kalmayacaksa bu seri bugun bitmistir.

BJK4EVER dedi ki...

Efes tam kadro cikti yabanci kontenjanina takilan Barac haric. Komik olan, bizde Can Akin bu seride ve play-off'larin tamaminda yoktu, ayrica ilk 2 macta da M.Yagmur yoktu, Efes'te de Vujacic yoktu. Yani sakatliklardan biz daha cok cektik aslinda.

Adsız dedi ki...

@shelbyl. bence de bugün bitti artık.

ergin hoca çok değişik bir adam. geçen maçta şut yüzdesi düşük olmasına karşın (basket takip edenler bilir, ilk 3 periyot düşükse şut yüzdesinin son periyotta yükselmesi çok zordur) içeriye fazla oynatmamasını hata olarak yazmıştım. ama hoca ne yaptı, her halükarda normal hücum seviyemize ulaştığımızda kazanacağımız bir maçta üstüne bir de defansı sağlam yaptı. ki bunun ikisini yapmak çok daha zordur ama vizyon böyle birşey demek ki. tebrikler ataman hocam.

ayrıca oyuncuları gayet iyi motive etmiş. bu şekilde bahsettiğin gibi hepsi makine gibi aşırı tepki vermeden işlerini yaptılar. m.jordan'ın zamanında dediği bir söz var. "iyi coach oyunun tansiyonu yükseldiğinde hala iyi karar alabilen biridir" diye. ki bunu diyen, inanılmaz anlarda yaptıklarıyla ice-man ismini alabilecek bir oyuncu.

lafı gelmişken, nba ile avrupa basketi arasındaki bir sürü fark arasında en büyük olan nedir derseniz bence bu. yani oyuncuların önemli anlarda kapasitelerini maksimumda tutup oynayabilmeleri. yoksa bana göre el amin büyük bir kapasiteye sahipti ama işte bu faktör hep mevcut.

bence şimdiden bayrakları hazırlayalım.

Istanbul Ultra dedi ki...

Gunun sozu, son periyodun basında Murat Marathanoglu'dan geldi.

"Kerem ikinci faulunu de sayıya ceviriyor ve farkı 30 sayıya indiriyor"

CDiS dedi ki...

yıllardan beri özlediğimiz değil, hayal ettiğimiz ütopik bir takım bu.. maçın tamamında ruhunu ortaya koyan, gerçek anlamda ciddiyetini, profesyonelliğini, sinirini, gerilimini, hırsını, mücadelesini, soğukkanlılığını ve düzenini hiç kaybetmeyen bir takım..

JimmyLue dedi ki...

değinmek istediğim bir şey var.

Doğum günü olan Beşiktaşlı bir arkadaşım için Feda T-shirt'ü almayı planlayıp Cevahir,Stadyum ve Taksim'de bulamamam nedir?

Herkes elini taşın altına soksun denilmekte fakat yeteri kadar hazırlıklı olduklarını düşünmemekteyim..

@JimmyLue

Ben dun maci izlerken tribunleri gosterdiklerinde cok sasirdim, insanlarin en az yarisi o tisortlerden giymisti. Herhalde bu kadar talep beklemiyorlardi diyecegim ama o uc ana mekanda da bulamamak enteresanmis hakikaten.

Adsız dedi ki...

Deron'u koymamak ayip olmus. Sonucta Bonsu, Arroyo, Hawkins gibi adamlarin gelmesinde elbette katkisi vardir bir sekil. Besiktas'i populer etmistir Deron.

Yönetim hedef belirleyerek başladı bu işe , 200 bin tshirt dendi.

Aceleye geldi bazı mevzular , zaten normalde de kartal yuvası dağıtım ağı geniş alan bir mağaza değil.toplamda 24 mağazası var sadece.

DAğıtım ağı geniş , mesela adidas gibi bir firma ile anlaşıp fiyatı 35 tl'ye çekerek çok daha geniş bir kitleye ulaşabilecekken , dağıtım , üretim sorunu yüzünden 30 binlerde kaldı.

başarılı bir kampanya ama daha iyi bir organizasyon şart zira anadolu insanının büyük çoğunluğuna hala ulaşmış değil bu tshirtler.

basketbol takımı için söylenecek bir şey yok , vakit bulup gittiğim tek maçı da kaybettik :) , canları sağ olsun . bu saatten sonra ihtimal vermiyorum ama cuma günkü maça gitmeyi planladığım için biraz endişeliyim , seriyi kaybedersek bile benim gözümde euroleague şampiyonu kadar değerlidir bu takım ...

koy şu efes'e koy şu efes'e
efes kalsın nefes nefeseeeeee

İN ŞALLL LAAAAAHHH

Adsız dedi ki...

internetten 2 tane feda t-shirt'ü aldım. yaklaşık 5 gün oldu. ses seda yok ama 3 aya kadar beklerim :)

ama kartalyuvasından alışveriş seçeneğinde bulunanları ise gayet iyi anlıyorum. aklına koyup, belki de trafikte iyi mesafe kat edip almaya gidiyorsun ama tıss. beşiktaş hiçbir zaman bu store işini layıkıyla yapamadı. halbuse bunca kulüp işi arasında en kolay kotarılacak mesele hep buydu. üstelik bu iş için bir yönetici de belirliyorsunuz.

oysa bırakın sadece beşiktaşlıları, öyle güzel renklere sahibiz ki herkesin alabileceği tasarımlar yapmak mümkün. beşiktaşın bu tür işler için acilen taraftarlarına açılıp yardım istemesi gerekli. inanılmaz fikirler ve planlarla karşılaşacaklarına adım gibi eminim. bizzat gördüm çünkü.

bunları denemeyi hiç önermeden "kulübü satalım kurtulalım" laflarına bel bağlayanları ise ancak acı acı gülerek izliyorum. general harringtonlar yesin sizi.

Adsız dedi ki...

Beyler buradan maça gidenlere sesleniyorum yarın şampiyonluk maçına çıkıyoruz o yüzden maç boyu herkes soğukkanlılığını korusun.Yersiz tezahürat yapmayalım ki takım da kötü etkilenmesin.
Lütfen herkes bu konuda çevresindekileri de uyarsın.
Haydi beşiktaşlılar yarın maçın gidişatı ne şekilde olursa olsun sonuna kadar hakettiği şekilde destekleyelim bu takımı.

Pamukk dedi ki...

gitti şampiyonluk gitti:(

Yorum Gönder

Ara