.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Nisan 2012 Salı

Ya Dışındasındır Kadronun...

Ntvspor'un haberine göre Sidnei, Alves ve Bebe kadro dışı bırakılmış, gerekçe de disiplinsiz davranışları imiş. Gerçekten disiplinsiz davrandılar mı bilmiyorum, ama bu hamleyi Mendes ile ipleri koparma yolunda verilen bir mesaj olarak görmek çok afaki olmaz sanırım zira bu oyuncular zaten pek "kadro içi" sayılmazlardı.

Demirören'in "Türkiye'de bir ilk, herkes bizi örnek alacak, fon müthiş" diye pazarladığı, finansal olarak hiçbir avantajı olmasa da "iş anlaşması" diye bir umut baktığımız modelin geldiği nokta bu oldu. 3 küsür milyon bonservis ödediğimiz "genç yetenek" Alves'in bu seneki formuna bakalım: 3 lig, 1 kupa maçında sonradan oyuna girdi, 2 tane de A2 maçında oynadı. Hadi diyelim Carvalhal buna şans tanımadı, A2 koçu da mı şans tanımadı yahu?

Yavaş yavaş geçmişin hatalarını temizleyip yeni bir istikamete dümen kırıyoruz sanırım. Hayırlısı olsun.

Dipnot: Ha, tabii bunun Tayfur Havutçu'nun son olaylardan sonra "bakın otoriterim ben" mesajı olma ihtimali de var düşük de olsa. Öyleyse zaten Havutçu'ya karşı önyargılarım baki olduğundan ayrıca bir şey demeye gerek duymuyorum.


6 Yorum:

can dedi ki...

Shellbyl bence dipnotta belirttigin ihtimal daha yuksek gorunuyor. Bonservisinin yarisina 3 milyon euro verdigimiz adamin A2 maclarinda bile oyna(ya)mamasi saka olsa cok kotu bir saka derdik. Bu arada sahi A2 kocumuz kim bizim?

Adsız dedi ki...

chelsea-barça maçını şifreli kanalda yayınlayan zihniyetin ellerinden öpüyorum. hatta her yerinden öpüyorum.

haydi bir tanesini anladık. bu memleketin ne tarafı 2 tane şifreli kanalı karşılamaya yeter be kardeşim. siz burayı, hepsi de değil, zengin tarafından ab üyesi veya abd filan mı sandınız.

azıcık akıl, azıcık izan.

hani daha 2 sene öncesine kadar hepsi ztarda tekmili birden mevcut idi?

elemanlar ertelenen galatasaray maçı gecesi alem yapmışlar , gece 5'te çorbacıda filan yakalanmışlar olay bu.

onun dışında bu gidişattan en az sorumlu 3 adam olmaları çok olası.hatta takımın geri kalanı tarafından o kadar ziklenmiyorlar ki kamplarda filan(eğer ki girebilirlerse) 3 kişilik odada kalan tek ekip bunlardır diye düşünüyorum.

neyse bir sürü mesaj kaygısı , otorite davası filan boş işler bunlar.seneye kısmet 2 beleş adam alırız galatasaray gibi toparlarız belki.

abi bu veli ne olacak ya.bu takımın orta sahasında her daim az yetenekli bir adam olmak zorunda mı ? fenerbahçe selçuk'u kesti , galatasaray aynı anda barış özbek , mustafa sarp ,ayhan akman'ı kesti biz niye yapamıyoruz.adamlar hala hamit altıntop , alper potuk peşindeler biz seneye yine veli ...

işin kötüsü fernandes'i de bozuyorlar.


hala teknik taktik konuşmaya çalışıyorum o kadar fanatik beşiktaş fubol takımı aktif takipçisiyim :)

önümüzde 5 maç var nüyük ihtimal en fazla 4 puan yapabileceğimiz ama ben hepsini izlemek durumundayım.çünkü izlemeden yapamıyorum allah belamı vermesin.hayatımdan boşa geçecek bir 450 dakika ...

Adsız dedi ki...

Yeni yönetim, devir teslim bilancosunu bagimsiz bir kuruma (ernst&young) yaptiriyor. Ak g.t kara g.t belli olacak yakinda

ozkankaya35 dedi ki...

_____götünüzü sikeyim susmayın...kafam patlıcak

ozkankaya35 dedi ki...

__maç var şimdi...puan maçı...7-1 biizim olur

Yorum Gönder

Ara