.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Nisan 2012 Pazar

Süper Düper Manyak Final / BJK - GS



Pazartesi / 20.00 / Hüseyin Göçek

15 Yorum:

can dedi ki...

Boyle lige boyle final. Travmayi tekrar ederiz der atalarimiz, hem de genelde kendi elimizle. Sene basinda sike iddialari yuzunden lig ertelendiginde Lig TV batmasin diye bu play off icat edildi, kedi boku gibi sikenin ustu ortuldu, simdi yine Lig TV eliyle mac tatil ediliyor. Bugune kadar da yagmur nedeniyle oynanamayan mac hic hatirlamiyorum. Ama bu gozler buzda top oynandigini cok gordu. Top sekmek degil buz pateni yapiyordu. Eh neyse, boyle lige boyle final. Cimbomlulara yaradi bu, fenerden sonra oynayacaklar, zaten terim dortkoseydi keyiften.

Ama her sey bir yana sampiyonlar liginden apartma muzik ve logo, 19 Mayistan apartma ucubelikler ote yana. Guldurdunuz beni, ne diyeyim.

Pamukk dedi ki...

bursa maçını oynadıydık

başlık süper muhteşem harika

Deniz dedi ki...

Donumuza kadar ıslandık maç tatil edildi. Şimdiye kadar yağmur yüzünden ertelenen ben de görmemiştim, hele şu Bursa maçını hatırlıyorum içerde 3-2 verdiğimiz, Volkan Şen topa gömüyordu, top dışarı çıkmadığı için koşup yakalıyordu falan.

Adsız dedi ki...

kötüden örnek olmaz.. o maçta da top sekmiyordu oynanmaması gerekirdi.. bu muhabbet aynı geçen hafta aynı hatalı pozisyonda penaltı verdiniz bize niye vermediniz gibi.. doğru olan yapıldı maç tatil edildi.. burdakilerin işi gücü tek bildiği şey eleştirmek.. illa bişi eleştiricekseniz stadımızdaki drenaj sistemini eleştirin..

Pamukk dedi ki...

bursa maçı da oynanmamalıydı diyoruz zaten. takımına göre muamele mi diye soruyoruz. anlayana

can dedi ki...

"Burdakilerin isi gucu tek bildigi sey elestirmek" elestirisini yapan ve ismini bile yazma zahmetinde bulunmayan arkadasa, "Kardesim begenmiyorsan niye eksibesiktasa gelip, yorumlarimizi okuyup, bir de laf yetistiriyorsun" demiyorum ama icimden diyesim de geliyor.

Kotuden ornek olmaz ama ornekleri de iyi secmek lazim. Drenaj sistemini elestirmek tam olarak ne demek bilmiyorum. Drenaj arkadas, suyu iyi tahliye edemiyorsun, ozelestirini ver! Turkiye gibi kurallarin dogru isletilmesinin veya devre disi birakilarak isletilmemesinin devlet iktidarinin ve devletin birey, cemaat, sinif ve kurumlarla kurdugu esitsiz iliskilerin temeli oldugu bir ulkede soylediklerin bos laf sevgili arkadasim diyor ve maca geciyorum.

Adsız dedi ki...

emanetçi 10 numara anadolu takımı gibi oynatıyor takımı, bravo.

TWAS

Adsız dedi ki...

"ve tayfur havutçu edu'yu çağırdı".

bu sabrınla: sen hocaysan ben pinokyoyum.

Ne guzel ya, bir de mizah programi yok diye uzuluyoruz. 19 Mayis gosterilerinden insan yaralayacak kadar ozensiz/gereksiz uc boyutlu supersonik islere, saha icindeki palyacoluklardan sahanin disindan icine giren dayilara, yagmur sebeiyle iptal olan maclardan "f... n..."lara of of, muthis muthis.

can dedi ki...

Takim, sanki Kabatas motorunda tanisip maca gelmis bir grup adamdan olusuyor. CM'de filan bazi takimlarin teknik direktorlerinin, koclarinin en onemli istatistikleri 20 uzerinden 1-2'dir, ben hep oha bu ne sacmalik derdim ama artik acikca goruyorum ki Besiktas'taki durum tam da bu. Teknik heyet, futbolcular, taraftar...Bes para etmez bir haldeyiz. Nasil toplanacak bu takim? Tek olumlu yan herhalde artik kimsenin Tayfur'un arkasinda durmayacagi gercegidir. Cok acil camiaya liderlik de yapabilecek bir teknik direktore ihtiyacimiz var.

Adsız dedi ki...

@shelbyl

bunun üstüne bir de eşek yükü para ödemeyi taahhüt ettiğimiz (öyle diyorum çünkü bazıları paralarını geç alıyormuş breh breh) ama sahada dolaşanları ekle. oh ne güzel. beşiktaş yatma ve semirme çiftliği.

hilbert ve fernandes hariç tüm yabancılar, pektemek ve köybaşı hariç tüm yerliler satılıp acilen dortmund modeli yeniden yapılanmaya gitmek gerekli.

ha yetkim olsa bir de bu sahaya dalma vs işlerine giren silme kazmaları temizlerim ancak ne yazık ki onları "yıllardır" yönetimleri belirleyen "abileri" gazlıyor. çarşı bi zamet beşiktaş'ı değil sadece nesli tükenmekte olan pandaları düşünsün. yoksa karagümrük gelir haaa.

Adsız dedi ki...

ya da hepsini boşverin güzel kardeşlerim. içelim unutalım.

http://www.youtube.com/watch?v=4nNGXCqYKt0

Adsız dedi ki...

es gibt kein richtiges im leben falschen

et: veritas vos liberabit

Ya neyse ki Carvalhal TD degil, bir de o takimin basinda olsa nasil rezil olurduk :P

"Yanlis hayat dogru yasanilmaz" lafini, kontekst disi da olsa alintilamistim zamaninda iste bir sebepten, Adsiz iyi hatirlatmis.

QuaresmA dedi ki...

Hüseyin Göçek öyle eşi benzeri görülmemiş rezillikte bi maç yönetmedi. Kötüydü ama emsalsiz bi tepkiyi hak edecek kadar değil. Ama niye her derbide ofsayttan gol yiyen, penaltısı verilmeyen, en önemli oyuncusu saçma kart cezaları alan, penaltı noktasında çukur kazılan hep biziz ? Niye ulan hep biz ?

Ayrıca bugünkü Beşiktaş taraftarının ve futbolcularının sinir harbi yaratma anlamında eleştirilecek yanları var ama bu Süpppper Final'de diğerlerini de göreceğiz, hele bi ev sahibi olup da son dakikalara mağlup girsinler.. İddia ediyorum bu maç eğer GS, FB veya TS'nin stadında oynansaydı hakemleri ve kafasına birşeyler atılıyormuş numarası yapan Eboue'yi staddan çıkarmazlardı.

Futbolcularımızı da tebrik ediyorum, kötü oynamadık. Bence daha iyiydik. Ayrıca taraftar "vur vur vur" diye gazlarken o gaza gelmemeleri de önemliydi. Hiçbir futbolcu o gaza gelmez demeyin, zamanında Kadıköy'deki bi Türkiye Kupası maçında Uğur Boral'ın o "vur vur vur" gazıyla Ali Tandoğan veya Üzülmez'e nasıl girdiğini hala hatırlıyorum.

Yorum Gönder

Ara