.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Nisan 2012 Cuma

STSL / Karabük - Beşiktaş

21 Yorum:

Kurtulus dedi ki...

tayfur un başında olduğu takım beşiktaş değildir o yüzden umrumda değil maç

Adsız dedi ki...

Kazansak ne olacak ki.. Bugun q7 5 gol atsa ne olur.. Tren coktan kacmis!!!

Bu kez Luksemburg yerine, Kanada dan...

Kurtulus dedi ki...

6-4 olayıda espri den aptallığa doğru hızla yol almakta

Adsız dedi ki...

@Kurtuluş

Ben tam tersini düşünüyorum. Benim gibi adsız yazanların azımsanmayacak çoğunlukta olduğu bir platformda The Eagle Abroad'ın kendi nikiyle bu espriyi her maç yapması gayet güzel.

İngilizlerin Northumbria bölgesinde (Newcastle'dır ana şehri) yöresel bir laf var:

"first put a small stone to build a wall. sure it will be far from holding the structure but will always remind you what are you doing".

"bir duvar inşa etmek için önce küçük bir taş koyun. tabii yapıyı tutması söz konusu bile değildir, ancak sana ne yaptığını her zaman hatırlatır".

mertcan

Kurtulus dedi ki...

Yahu takımın başına tayfur geçmiş kim olduğu malum dibe vurmuşuz saçma salak bir totem denemesi neymiş 6-4 müş lan bi esprisi olsa neyse oda yok tek kişilik show başka bişey değil sanki bu maçı alsak beşiktaşlılar sevinecek.bir maçı kazandığımızda bu taraftarın 100 de 100 ü mutluysa doğru yoldayızdır

JAMES WHITE dedi ki...

Yönetim Carvalhal'i göndermemeliydi. Tayfur'u da istemiyorlar. Süper final de başarılı olamayacağını hesaplayıp olmadı yapamadın diycekler ve yeni hoca ile anlaşacaklar. Muhtemelen Tayfur'da uyanmıştır bu tezgaha. Yönetim değişti harcama zihniyeti değişmedi. Carvalhal kalmalıydı. Tayfura'da delikanlı gibi, git başka takımları çalıştır tecrübelen sonra masaya oturalım denmeliydi.

Adsız dedi ki...

Almeida da attirdi kendini... Demek ki portekiz de evinde kendisi daha iyi hazirlanir avrupa sampiyonasina.. Bizim tayfurun elinde yontulmaktansa...

Kanada dan

Adsız dedi ki...

Egemen de gitti.. Cemaat BJK yi ele gecirene kadar hayir yok bize bu hakemlerden... Baska hicbir sampiyon olmus takima cikmayan kartlar sadece bize cikiyor..

Egemen'in ilk sari kartini gormedim de ikincisi bayagi bayagi sari kartti yahu.

hylozoic soil dedi ki...

Biter Kirsehir'in gulleri biter, mamafih Besiktas'in dertleri bitmez

Adsız dedi ki...

komplo teorilerini bırakın, önce kendinizi düzeltin. almeida'nın kırmızısı da doğruydu, egemen'in 2. sarısı da. diğer renklilere çıkmamış vs. elbette bunlar ligi etkiler, etkiliyor da. ancak bu maçtaki hakem öyle çokça maç yöneten, yani kıyas yapabileceğimiz bir adam değildi. gayet doğru kartlar. beşiktaş isek onlara vermediniz niye bize verdiniz demek yerine böyle abuk sabuk hareketleri niye yapıyoruz olayını öncelikle düşünmemiz gerekli (egemen'in mücadelesinden dolayı sinirini daha maruz görebilirim o ayrı).

mertcan

Maçın 2.yarısını izlemedim ama izlediğim ilk yarı boyunca iyiydik.2 maçtır Ernst yerine Toraman oynadığından orta sahada baskı kurabiliyoruz.Bugün Toraman,Ernst'in 3 aydır almadığı dönen topları 1 maçta almış olabilir.

Toraman'ı beğenmeyip haftalardır takıma sabotajda bulunan ve son 2 maçtır sahaya çıkmayı reddeden Ernst'i bayrak adam ilan edenlere de selam olsun burdan.

Adsız dedi ki...

"quaresma yürüyor ama fark yaratıyor".

görüyoruz o farkı. işine gelince "bu maçla q7'nin ne alakası var" diyenleri de görüyoruz. soru: peki biz ne zaman göreceğiz yılda 3,5 milyon alanların farkını?

beşiktaş taraftarı resmen bitmiştir. çünkü eğer bir kulübün taraftarı kişisel eksikliklerinin yerini doldurmaya namzet gördüklerine herşeye rağmen toz kondurmuyorsa orada doğru olanı, gerçek olanı konuşamazsınız.

bırakın beşiktaş'ta geçirdiği tatili, adam hocasına seni ben getirdim ben olmazsam sen bir hiçsin, diyor ama tapınanları "bu kulübün ayıbıdır" diye kesip atabiliyor. aynı anda 2 tane yanlışı birlikte değerlendirebilmek zor olsa gerek. tapılınca böyle olur gerçi.

hay allah. gerçeklerden bu kadar uzaklaşılabilecek son alan futbol derdim hep. asla büyük konuşmamalı.

mertcan

Adsız dedi ki...

@rogerio da silva bobo

1 yıldır parasını alamayan adam takımı sabote mi ediyor? bence tekrar düşün kimin takımı sabote ettiğini.

TWAS

BJK4EVER dedi ki...

Kadroyu gorunce umutlandim ancak dizilisi gordugum an umudumu kestim. Yine 4-3-3, yine korkak sekilde orta sahaya konmus 3. bir stoper ve yine tek forvet. Play-off'larda yine cok cekecegiz anlasilan....

@TWAS

Herkesin parasını verip bir tek Ernst'in parasını mı vermiyorlar yani.Böyle birşey varsa birşey diyemem ama ben inanmıyorum.Ernst'in son 1 ayki ihanetini hiç unutmayacağım.Sadece Ernst değil Sivok da takımı sabote ediyor.4 senedir izlediğim Sivok'un şu son 2 maçta ayağına gelen her topu bu kadar laubalice şişirdiğini hiç görmemiştim.

Bugünden sonra benim için Quaresma neyse Ernst ve Sivok da o.Şu takımda mücadelesinden şüphe etmeyeceğim tek futbolcu grubu yerliler.Toraman,Veli,Pektemek vs...

Adsız dedi ki...

Takım arkadaşına sahada ana avrat söven Büyük Kaptan! Toraman ihanet etmiyor, üç kuruşluk menajerle kendi futbolcuları hakkında ibneymiş bunlar diye dedikodu yapan eski Büyük Kaptan! Tayfur efendi ihanet etmiş olmuyorda 1 yıldır parasını almadan her maç ciğerleri patlayana kadar koşan Fabian Ernst ihanet ediyor ha? Ayıptır ya..

Adsız dedi ki...

@rogerio da silva bobo

toraman, veli, ekrem, parasını almasa da mücadele eder.birisi takım kaptanıyken takım arkadaşına ana avrat küfreder, gelenin geçenin çaktığı lig sonuncusuna puan kaybederken yedek kulübesinde simao'yla geyik yapar.diğer ikisi zaten mücadele etmese bank asya'da zor iş bulurlar.

süper final'de daha da canla başla oynarlar şimdi."abileri" geldi sonuçta takımın başına (hani şu menajerimsiyle kendi oyuncularını çekiştiren, aykut'un daum'a yaptığı gibi carlos'un kuyusunu kazan emanetçi "abi".

*pektemek'i ayrı tutuyorum.zaten kaç maça çıktı ki bu sene?bu çıktıklarında doğru dürüst oynamasa iyiden iyiye piyasası düşerdi.

*carlos iyiydi de çevresi kötüydü anlamı çıkmasın yazdıklarımdan, kastettiğim o değil.

TWAS

Adsız dedi ki...

http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/carlos-basarili-olsa-devam-ederdiSXHBQ275341SXQ

Üstad Bi Bak Buna Bu Ne Küstah Bir Herif

Adsız dedi ki...

başka bir beşiktaş taraftar forumuna yazdığımı buraya paste ediyorum. bence ayan beyan olan olaylar taraftarın - her nedense- farklı bakış açısıyla bu şekilde karmakarışık hale geldi. buyrunuz:

durum

aşağıda bazı olayları ve parantez içinde taraftarın görüşlerini yazdım. ortadaki tuhaflığı hemen göreceksiniz.

- carvalhal önce iyi gitti sonra takım puan kaybetmeye başladı (çünkü tayfur döndü takıma karışmaya başladı).

- quaresma rakibe kasti tepki atıp deplasmanlara gitmedi. 2 ay ülkesinde kilo topladı. (q7 her daim haklı. kimse ona uyum sağlamıyor. tek başına maç bile alır).

- quaresma carvalhal'e sayıp sövüp takım arkadaşları önünde boyadı (çünkü carvalhal işi bilmiyor. o kim q7'yi kesmek kim. böyle yaptı sonuç ortada elendik gittik).

- tayfur döndü (cacık olmaz. carvalhal'i göndermek için elinden geleni yaptı. yazık carvalhal'e ve takıma).

kavram karmaşasına ve tutarsızlıklara bakar mısınız. at izi it izine karışmış.

tayfur şöyle carvalhal böyle ben bunlara bakmam. sonuçta çocuk yuvası hocalığı yapmıyorlar. futbolcular da gereğini yapacak. bu sene hangi hoca olursa olsun resmen gördük ki futbolcular maç seçiyor, istediği maça gitmiyor veya ligde ayrı avrupa'da ayrı oynuyor.

mustafa

Yorum Gönder

Ara