.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Nisan 2012 Pazartesi

Bu Taraftar Sizinle Gurur Duyuyor


6 Yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrikler kartallar, can-ı gönülden mücadele için.

Üstelik artık play-off'larda ikili maçlar ölçü değil. Bu yüzden Efes'i yenelim yola devam edelim.

mertcan

tearkan dedi ki...

mactan once tek bir seyden emindim; bu takim kazansa da kaybetse de elinden geleni yapacak ve sonuc ne olursa olsun bu taraftar onlarla gurur duyacak. ah bi de kazansaydik tayfur'un gelisini bile unutturacaklardi.

lamhaltas dedi ki...

inanilmaz mucadele ettiler. su dar rotasyonda son ceyrekte 17 sayi gerideyken bile maca tutunmaya calisiyorlardi. ucluklerde galatasaray bir yerde tekleseydi yakalayacaklardi. uzun zaman sonra besiktasi izlerken gururlandim. porto rikolusu, ingilizi sahada savasiyordu. hatta bi yerde bonsu disari cikan bir top icin o fizigiyle inanilmaz atti kendini disari. kartal diye bir genc girdi piril piril...

sezon basindan beri boyle bu adamlar. bu adamlari kendilerini ve mucadelelerini bu kadar ispatladiktan sonra bile yalniz birakirsak bize ayip. ben isle cakismayan her macta salondayim bundan sonra.

Pamukk dedi ki...

hala bir aksilik çıkmadı dimi basketbol şubesinde hm
hayret

iyi giden şeyi bozmasınlar artık ya

4le 5 eşleşiyodu dimi? fbüyle o zaman pf

strwind dedi ki...

@Pamukk
Bu sene maaşları direk sponsor(milangaz) yatırıyor bildiğim kadarıyla, önceki yıllarda sponsor parayı kulübe verirdi sonrasını ise hepimiz biliyoruz.

Gs üçlüklere hazırlanıp gelmiş, bizim adam adama görünümlü alan savunmamıza hücüm ederken setlerde hep boş adamı buldular çok iyi çevirdiler topu.Aynı numarayı 3.ye yemediler.Yine de kendi sahalarında olmasalar yedirebilirdik diye düşünüyorum.Tabi bir de tam süre dolarken attıkları 3-4 basket var ki onlara da pek bişey yapamazdık.

Pamukk dedi ki...

seneye Allah büyük artık:)

Yorum Gönder

Ara