.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Mart 2012 Perşembe

Szolnoki Olaj

Szolnaki Olaj, EuroChallange Kupası Final-Four'unda eşleştiğimiz Macar takımı. Esasında biz o eşleşmeden BK Ventspils'i bekliyorduk ama tıpkı Beşiktaş gibi saha dezavantajına rağmen tur atlamayı başardılar.

Final-Four'un İstanbul'a alınması için lobi faaliyeti yaptığımız söyleniyor. Lakin kadınlar sekizli finallerinin İstanbul'da yapılacak olması şansımızı düşürüyor. Aslında Fuenlabrada ve Ispanya favori görünüyordu ama Final-Four'a kalmayı başaramadılar. Final-Four'daki diğer işleşme; Fransız Elan Chalon takımı ile, Rus BC Triumph Lyubertsy. Final-Four bu dört ülkeden birinde yapılacak.

Fotoğraflar Macar takımının BK Ventspils galibiyeti sonrası....


 13 Mart 2011 
Macaristan Kupası Finali'nden 


8 Yorum:

Adsız dedi ki...

Bu sene bayağı iyi bir kadromuz var . Hoca da iyi kupa bizim wordpress şifremi unuttum

enorton dedi ki...

Bu kötü yılın en güzel olayı Basketbol takımımız. Kaliteli ve yürekten oynayan oyuncularımız ve işinin ehli bir hocamız var. İnşallah kupayı da alırız.

onderizo dedi ki...

Sakatlıklardan yakınması gereken birisi varsa oda Ergin Atamandır.Resmen guardımız yok şu anda.Alternatif M.Yağmurun alternatifi yok

BJK4EVER dedi ki...

Ama adam hic mazeret olarak kullanmadi. Gitti 7 kisilik rotasyonla Turkiye kupasini kazandi, 6 kisilik rotasyonla GS'yi yendi ve pazar gunu icin mazeret bildirmeden evimizde kazanacagiz diyor. Carvalhal'i koruyanlara duyurulur!

Ergin Ataman'ın özgüveni ile Carlos Carvalhal'in mütevaziliği çarpışmasın burada ya.

Ergin Hoca kafadan güven veriyor. Ne oluyor, ne bitiyori, takım her yerde ağırlığını hissettiriyor. Kaybetsek bile terimiz sahaya damlıyor.

Carlos ile duygusal takılıyoruz. Rakibi sevmeye başlıyoruz. Olsun Boluspor yendi ama biz kötüydük helal olsun onlara deyip, hayata devam ediyoruz. Bolu gelsin, yarın bir daha yensin hiç sorun yok diyoruz.

Final 4'a dönersek. Sakatlıklar yetişirse (ki yetieşecekler bildiğim kadarı ile) en büyük favori biziz tartışmasız.

Final 4'u İstanbul'a vereceklerini sanmıyorum. Aslında çeyrek finaldeki 8 takımdan sadece 2 tanesi Final 4 için başvuru yapmıştı. Biri biz, diğeri ise Fuenlabrada idi. İspanyolar elenince tek biz kalmıştık ancak Final 4 belirlendikten sonra diğer takımlar da istek belirttiler. Euroleague Final 4'unun da bu sene İstanbul'da olacağını düşünürsek pek olası değil...

Pamukk dedi ki...

Fuenlabrada iyiki elendi orda işimiz zor olurdu tribün faktörinden

Pamukk dedi ki...

macaristana da vermesinler ama fotolara bakınca şeyetttm

tearkan dedi ki...

arroyo'nun yoklugu, daha dogrusu elle tutulur bi oyun kurucu olmayisi cok etkiliyor takimi. alternatifin de alternatifi memo; can akin-arroyo sakatliklari ile alternatifsiz kaldi.

carlos ergin kiyaslamasi ciddi anlamda abes. carlos'u ben de begenmem; ama zaten isim olarak, yetenek olarak degerlendirecek olursak ikisinden de beklenebilecek olanlar ortada. ha yine de bu ergin'in karaktersizin onde gideni oldugu gercegini degistirir mi? bence degistirmez. sinan'i, shumpert'i alip efese kacisi daha taze. gerci o kadar uzaga gitmeye gerek yok; yonetim istifasindan once isler az biraz karisinca sene sonu durum degerlendirmesi yapicam demeye baslamisti pasam.

Yorum Gönder

Ara