.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Şubat 2012 Pazartesi

Braga - Beşiktaş (UEFA 2. Tur)



Öyle ya da böyle,
Kalbimiz hep seninle...

Sevgililer Günü, TSİ: 19.30

35 Yorum:

Adsız dedi ki...

hayırlısı

box2boxMC dedi ki...

cenk

toraman-sivok-egemen-tanju

necip-fernandes-ernst-veli

q7-almeida

alt olsun, 0-0 0-1 uygun

Adsız dedi ki...

3-0 Braga... maalesef ama gercek bu
Niye mi?
"Ankaragucunu yenememis takimiz biz,
gelen gecen onlari ezerken..."
"Mersin e karsi kendi sahamizda pozisyonumuz yok.."
"Kayserinin Kankasi olduk...icerde disarda bizi yeniyorlar"
"FB ye karsi bir topumuz direkten dondu diye sevindirik olduk.. Karabuk, Samsun dumduz etti o FB yi.."

Luksemburg'dan.

selo dedi ki...

adsız arkadaş süper hesap yapmışsın. O zaman Mersin Bragayı yener senin hesaplarına bakarsak? Bu mu yani senin futboldan anlayışın.Avrupada futbolcularımızın(Portekizlilerin) maç seçtiği ve çok iyi oynadığını biliyoruz. Bu yüzden ben bu maçtan ümitliyim.2.maça avantajlı skorla döneriz.

BJK4EVER dedi ki...

Yine 4-3-3 ve ileride Q7-Almeida-Simao ile cikariz, bos bos pres ve pas yapariz, hucumda hic pozisyon uretemeyip duran toplar ve Q7'nin ayagina bakariz, o birseyler yaparsa gol atariz, yoksa alt olur, defans hata yapmazsa 0-0 biter mac. Kisaca budur.

Adsız dedi ki...

Normal durumda Lüksemburg'lu arkadaşımız gayet mantıklı yoeum yapmış.

Ama Portekizlilerin maç seçtiğine ben de selo gibi inanıyorum. Hele ki bu Avrupa maçı olursa, bir de biri hariç diğerlerinin en büyük potansiyel pazarının halen memleketleri olduğunu da düşünürsek (başka yerden ciddi teklif zor).

İlginç maç. Sağ bekte Hilbert'i arayacağız kesin olan bu. Helder Barbosa'ya dikkat. Ekrem olsa zaten koridor olur da, belki Toraman bir sarı ile maçı bitirebilir. En güzeli Tanju olur. Bu sefer de ortada Egemen'in yerine Toraman'ın oynaması gerekir. Of ki of. Ben olsam sağ kanata Simao'yu koyarım, en azından defansı var.

Amma bu sefer de: aynı şekilde Braga'nın sol bekleri Imorou sakatmış, Elderson da cezalıymış. Sağ kanattan gideceklerin iyi iş yapması beklenir. Yani Quaresma.

Hocanın işi zor bu bakımlardan. Bekleyelim görelim ve inşallah iyisi olur diyelim.

maui dedi ki...

Seviyoruz
İnşallah üzmez bizi...

~Poseidon~ dedi ki...

Soyle dolu dolu "bulent basgan" yorumu yazsam fena mi olur ? :)
Hadi be kartalim koyalim bi sure bitsin dertler

Adsız dedi ki...

Beyler kulübün Futbol AŞ'sinin şu anda bulunduğu durum ve küçülme zorunluluğu vs açısından tek TD adayım Jacques Santini. Getireceksin Santini'yi imzalatacaksın 5 yıllık sözleşmeyi. 3. yılın başından itibaren gör ne oluyor ne olmuyor.

Neden Santini? Lyon'u Lyon yapan Le Guen değil Santini'dir. En büyük özelliği hem altyapıyla ilgilenebilmesi, hem yıldız adaylarını bulup çıkarabilmesi, hem de takımda 200bin avro ile 3 milyon avro alanları gayet güzel birlikte oynatabilmesi.

Gerçi hangi kulüpten bahsediyoruz. 359 derece geri dönüp, "1 derece gitsen en azından bulunduğun yerde olursun" sözüne inat 359 derecede duran başka bir tanesi varsa da ben bilmiyorum.

Yazık.

onkaplan dedi ki...

adsız birader, santini'yi geldiginin 6. ayi futboldan anlamiyor diye gondeririz merak etme, 3 yil sabredecek vizyon ne yonetimde ne taraftarda var... burda bile yok hatta...

box2boxMC dedi ki...

Simao oynamazsa alırız maçı ama bütün Portekizliler tam kadro sahada olacaklar herhalde. Hatta Alves filan bile sonlara doğru girebilir.

BJK4EVER dedi ki...

Cenk, İbrahim, Sivok, Egemen, Tanju, Ernst, Necip, Veli, Fernandes, Simao, Quaresma.


Hocamiz cigir aciyor masallah. Biz cift forvet diyorduk, o 1'den 2'ye cikacagina 0'a iniyor. Artik onumuzdeki maclarda Simao ve Quaresma yerine Aurelio ve Alves'i koyariz, 7 orta saha oyuncusu ile cikariz herhalde. Pes diyorum vallahi.

fkerim dedi ki...

en azından 4-3-3 değil bu da demek oluyorki hoca taktik değişikliği yapabiliyormuş:D ilginç bir ilk yarı olacak....

niko kranjcar dedi ki...

braga 2-0 beşiktaş

Adsız dedi ki...

2-1 aliriz. Goller Q7 ve Veli

YSY dedi ki...

Yenmemiz gerekiyor...

Mayor dedi ki...

Cift forvet olmuyorsa sifir forvet daha iyi bence 1 taneden. Tek forvet sacmaligini hic sevmedim zaten.

Ama bu taktikle maci alirsak dahi alamazsak buyuk ihtimalle hocanin sonu olacak. Kose yazarlarinin homurtularini duyabiliyorum simdiden.

Adsız dedi ki...

Hehe. Bir gün önce Barbosa'ya dikkat yazdım kırmızıyı yedi. Lima'ya dikkat :))

Adsız dedi ki...

Metin Carvalhal Almeida'yı alıp skoru artırmalı diyor ama karşıda Braga gibi Uefa finalisti bir takım var. Böyle laylaylom gidelim bence. Son 10 dakika kimin dili dışarı çıkarsa ona göre girebilir tabii.

Adsız dedi ki...

1 - Hücumu vasat belki ama Tanju çok iyi.
2 - Quaresma tek santrafor olmaz, ama varlığı rakibin defansını bozuyor (nereye kadar tartışılır orası ayrı. inşallah sonuna kadar).
3 - Simao ligde neyse burada da aynı. Portekiz sahillerinde yazlığını almış 1-2 sene sonra biter diye bekliyor zannımca.
4 - Fernandes bu takıma bir lütuf.
5 - Her ne kadar Metin iyi niyetle Almeida girsin olayı bitirelim dese de karşıda Tavşanlı yok Braga var. Böyle al-gülüm devam. Son 10 dakika tekrar bakılır.
6 - Rakibin en yumuşak karnı orta alanı hızla geçmeye alışmış oyuncuları. Bu yüzden Braga'da kimse ortada dirençli olayım, top tutayım demiyor. İyiki de demiyor. Bu açıdan Fernandes Braga'da olsaydı onları en az 2 gömlek yukarı çıkarırdı.
7 - Biraz çatlak matlak ama hakem gayet iyi. Böyle gözü olan hakem çok az gördüm.
8 - Viana gayet iyi oyuncu ama abartmamak lazım. Pek birşey göremedim. Bazı taraftarların dediği gibi asla bir 10 n. değil.
9 - Afferim seyirci: dozajında ama yüksek sesle: Yeterr YD Yeterr.

Adsız dedi ki...

Yaw hakem iyi görüyor dedik ve gerçekten de öyle. Amma velakin evinde sarı renkli fantezisi mi vardır nedir. Bu kadar da olmaz.

Adsız dedi ki...

Beşiktaş gayet iyi oynadı. Ama toplamda yaklaşık 10 maçını izlediğim Braga gerçekten garipti. Neyse. Komplo teorilerini sevip okuyan biri olarak bu merakım fazla abartılmış diyeyim.

Tebrikler Beşiktaş. Artık turu alırık gibime geliyor.

Sadece Avrupa maclarini izleme kararimdan hala daha cok memnunum. Boyle kararinda Besiktas iyi geliyor bu sene.

BJK4EVER dedi ki...

Ben begenmedim acikcasi. 60 dakika 10 kisi oynayan ve cok kotu gununde olan bir takima 1 dakika bile baski kuramadik, net 1 tane pozisyonumuz yok, ki goller de zaten kontradan ve kornerden geldi. Besiktas bu degil, olmamali. Duran toplarla, orta sahada bos bos paslasmalarla nereye kadar goturecegiz bakalim....

üçüncü bir gol niye atamadık diye kızıyordum kendi kendime; sonra hatırladım beşiktaşlıyım; şükrettim. takımın her maç yüzde yüz konsantre olduğu, futbolcuların tüm yeteneklerini sergileyebilir olduğu paralel evrende 0-3 bitti. ligde de ucu ucuna lideriz.

YSY dedi ki...

Yanlız quaresma niye oyundan çıktıktan sonra soyunma odasına bastı gitti anlamadım. Bir sorun mu var ?

box2boxMC dedi ki...

Rövanşta ilk 20 dk. içinde golü yeriz, sonra 70 dk kanser olur 0-1 e turu atlarız...

Adsız dedi ki...

Tebrikler Besiktas...

Kadro aciklaninca, Takimin sirtinda tasiyacagi oyuncu sayisinin ( yarim Q7 + Yarim Simao) ile sadece 1 Oyuncu oldugunu gorunce, maci kilitleyecegimizi dusundum.. nitekim dogru da cikti..

Quaresma bile Haziran daki Avrupa Sampiyonasindaki Milli Takimlarinda yer almak icin, son derece saygili ve temiz bir futbol oynamaya calisti.
Oysa cok degil 10 gun once kendini attirmisti sahada.
Fernandes zaten o formayi cok istiyor o nedenle ayni performansi Spor Toto Liginde de surdurmekte. Q7 nin yerine Almeida nin girisi ise, Carvalhal in Almeida yi da o milli takim icin vitrine cikarmak istemesindendir..
Sonucta,
Y€T€R D€MIROR€N Y€T€R diyorum..(hala)
Galip Gelsek bile BJK nin kurtulusu icin para babalari, para yikama makinalarinin Kulup den el cektirilmesi gerektigini dusunuyorum... Kendi Ozkaynak duzenimizi gelistirip Yeni Metin Ali Feyyaz Sergenler cikarip onlari degerlendirerek yurtdisina satislarindan kulubu cevirmek gerek.
Lig deki maclarda da bu Portekiz Cetesi icerisinde Fernandes disindakilerin ilk 11 de baslamamasi gerektigini dusunuyorum.. bu sikeli lig, bu tarafli hakemlerle dogal olarak onlarda konsantre olamiyor...

Genclerbirligi maci hala 3 Ihtimalli Mac...

Luksemburg dan...

~Poseidon~ dedi ki...

"ammmuga koduk bulent basgan"
http://www.youtube.com/watch?v=kGmybcG3_mY

totem tuttu :)

Zamanında Napoli taratarının söylediği söz bize uyar gibi.
"Biliyorum yarın sabah uyandığımda da borçlarım olacak, ama bugün kral benim."

Adsız dedi ki...

Aynen öyle Poseidon kardeş. Bundan sonraki Lazio-Atletico galibi ile yapacağımız maçlardan da umutluyum.

Fakat havucu alınca yanında zopa da ikramı oluyor maalesef. Şimdi Divan Kurulu'nun bile ana icraat olarak sadece futbol yorumculuğu yaptığı kulüpte, atlanacak bu turla birlikte Mali Kongre toz duman muhtemelen.

Herhalde başka maçları izlediğimiz için kartallı malum bir siteden yorum:

"Siyah-Beyazlı takımı Braga deplasmanında desteklemeye gelen 2 bine yakın Siyah-Beyazlı taraftarlar karşılaşma sonrası Başkan Yıldırım Demirören'e sevgi gösterisinde bulundular. Taraftarların yaptıkları tezahüratta "seviyoruz seni büyük başkan" diye bağırmaları dikkat çekti."

Aklıma "Escape to Victory" filmindeki Alman subayı spikerin "bakın taraftarlar nasıl da milli takımımızı alkışlıyor" diyerek yandaki band kaydını açması geldi.

Bu arada ne güzel filmdi o beaa.

Adsız dedi ki...

KRANCAR aferin sana!!!!Tutturdun ama geriden

Mert dedi ki...

Bütün Beşiktaş'lı kardeşlerimi bloguma bekliyorum.
htttp://www.besiktasulan1903.blogspot.com

Yorum Gönder

Ara