.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Aralık 2011 Perşembe

UEFA Avrupa Ligi / Maccabi Tel Aviv - Beşiktaş


14 Yorum:

Özlem dedi ki...

0-2 olsun. Bizim olsun. :)

~Poseidon~ dedi ki...

Evlilik hazırlığında olan kardeşlerimiz için tek maç veriyorum.

Sahasında oldukça dişli bir ekip.
Beşiktaşımız ise deplasmanda gol konusunda sıkıntı çekiyor. Tam bir beraberlik maçı... Evi arabayı yatırın.

Ha 1 gol tıparlarsak kesin kazanırız. (Gönlümden geçen 1-2)

Fikret Engin mode off

Adsız dedi ki...

Meramımı açıklamak için doğru yerin burası olmadığının farkındayım, en azından bir adres göstermenizi rica edeceğim.

Uzun kollu formalar hakkında bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz bir başlık/blog/site var mıdır? Ya da bu yönde stok tutan bir mağaza? Özellikle geçen sezon formalarını arıyorum.

İyi akşamlar..

bLAck_eAgle dedi ki...

Maçta yabancı sınırı yok, simao da yok, anlamadığım Holosko niye yOk....

bLAck_eAgle dedi ki...

tamam ligde simao Q7 var yabancı kontenjanı var diyoruzda şu maçta da Holosko yu oynatmamak AYIPTIR.....

can dedi ki...

Almeida'ya dayanamiyorum artik. Bu mac kaleye tek sut atmadan, 1 saniye pres yapmadan oynadigi Trabzon macindan cok daha iyiydi ama artik canima tak etti Portekizli Veysel'in niteliksizligi. Bu kadar agir bir adam, hizli hucuma dayali, bir turlu sete donmeyen/donemeyen Besiktas'in oyun sisteminde nasil tek santrafor oynayabilir de bir ise yarayabilir? Bir de lig maclarindaki isteksizligi var ki sormayin gitsin. Ona yedek olarak alinan Edu kadro disi, Holosko ilk 11'de genelde etkisiz, Mustafa ise uyum surecini atlatmis gozukmuyor. Mehmet'i hic gormedik zaten. Quaresma gibi ya fantastik gol ya hic tarzi oynayan bir adam kac maci boyle kazandirabilir ki? Almeida iyi bir fiyata satilip, Edu gonderilip, yerine uygun fiyatli pirpir, son vuruslari iyi bir santrafor alinsa devre arasi takim oldukca yol kaydedebilir. Ama takim ici dengeleri nasil etkiler bilemiyorum tabii. Neyse Avrupa'da hala isler tikirinda.

onkaplan dedi ki...

ulan kalpten gidiyoduk gene... 2-0 ondesin, adamlar tamamen oyundan dusmus, bu halde bile guvenip rahat rahat izleyemiyoruz arkadas! muhtesem geri donusler jenerikleri besiktas maclarindan olusacak bu gidisle

Adsız dedi ki...

hilbert'in performansı olağanüstüydü. ama rakip israil takımı olmasaydı aynı şekilde oynarmıydı acaba? bunu merak etmiyor değilim...

YSY dedi ki...

Benzer şey aslında quaresma içinde geçerli..Rakip mccabi olmasaydı benzer şekilde oynayabilirmiy di ? Gerçi son zamanlarda quaresma daha serbest oynuyor ve bu sayede sanki daha iyi oynamaya başladı.

Takımdaki esas sorun şu ki niye 2-0 ödeyken ve rakip artık bitmişken adamları küllerinden doğurtturuyoruz ? Genelde başka takımlara karşı oynadığımızda da benzer durumlarla karşılaşıyoruz. Psikolojik midir anlayamadım ama biran önce çözülmesi lazım. Bu arada fernandes'in daha iyi form tutması durumunda ernst ve necip ile iyi bir ortasaha oluşur diye düşünüyorum.

Kalten dedi ki...

Yukarıdaki adsız Hilbert'in Alman olduğu için mi İsrail takımına karşı iyi performans gösterdiğini iddia etmiş yoksa ben mi yanlış anladım? Arkadaş ciddi-ciddi İkinci Dünya Savaşı'na mı gitmiş yani, yoksa zayıf takım/yeteneksiz oyuncu örneği mi?

Asıl demek istediğime gelirsem: Kim ne derse desin, Quaresma'nın Beşiktaş'a gelmiş-geçmiş en yetenekli oyuncu olduğunu düşünüyorum; geri kalan ömrümde de kendisinden daha yetenekli bir oyuncunun Beşiktaş forması giyeceğine inanmıyorum. Bu yüzden bendeki kredisi sonsuz. Sergen'den bu yana ayağına topu alınca acayip birşey yapacağına inandığım kimse gelmemişti takıma, Quaresma da bu ihtiyacı iyi dindirdi. "Bencil" olsun, "saçları şöyle-böyle" olsun, isabetsiz şutları auta gitsin, kollektif futbola uyum sağlayamasın, defans yapmasın, yine de seviyorum işte adamı. Bu sebeplerden dolayı Quaresma'yı suçlayan kimsenin haksız olduğunu da iddia edemem, sonuçta adamın üst seviye futbolda kendisini gösterememesinin sebebi bu daha önce yüzlerce defa burada konuşulduğu gibi. Ama en azından biraz olsun kıymetini bilelim, ne bileyim.

Adsız dedi ki...

@kalten
:)evet kastedilen hilbert'in "alman" olması üzerineydi. rakibi küçümsemek veya hilbert'in takıma katkısını görmezden gelmek gibi anlaşılmasın ..

Kalten dedi ki...

@adsız

Ama bu da Hilbert'in faşist Nazi olduğunun anlaşılmasına sebep olmuyor mu şimdi --bence bu daha kötü :)

Yorum Gönder

Ara