.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Aralık 2011 Perşembe

STSL17 / Beşiktaş - Karabükspor




Perşembe / 20.30 / Barış Şimşek

12 Yorum:

Kalten dedi ki...

Ekrem'den literatüre 360 derece dönüş sonrası yeni hareket: çirkin Karate Kid vuruşu (maçın başı)

CDiS dedi ki...

hala ve hala necip 'in büyük futbolcu olacağını düşünen var mı? merak ediyorum, 1 yıl önce söylemiştim, tekrarlıyorum, olup olabileceği en iyisi yasin sülün kadardır..

YSY dedi ki...

Yerine oynatabileceğimiz adam varsa oynamasın.

Adsız dedi ki...

yasin sülün de alternatifli bir kadroda bulunması gereken tipte adamlardan biriydi. haksızlık etmeyelim. Ayrıca necip'in yasin'e göre artıları da var. gelişim konusunda da ilerlemediğini söylemek yanlışlık olur. eskiden 3 faulde bir sarı kart görüyordu. şimdi faulsüz hamleler yapıyor, faul yaptığında da daha dikkatli. eskiden kaleyle hiçbir ilgisi yoktu, artık şut atıyor, hücum başlatıcı paslar arıyor, daha aktif.

Ayrıca, illa ki büyük bir oyuncu olmasına gerek mi var? pas yapmayı bilen, enerjik, hamleli, savaşçı bir oyuncu realinde, barçanında manu'nun da kadrolarında yer bulabiliyor. ama biz illaki lampard olacak diyoruz. olmayınca da yasin sülün diyip burun kıvırıyoruz. bu düşüncedekilere yabancı olsun da, maldaraşanu olsun, amaral olsun, inamoto olsun, baroni olsun farketmez. yabancı kontenjanı olan bir ülkede bu seviyede bir yerli oyuncu herzaman değerlidir.

Adsız dedi ki...

ben necipin büyük bir futbolcu olabileceğini düşünüyorum hala...

Adsız dedi ki...

necip a takıma ilk katıldığı zamanlarda daha ofansifti (özellikle md'nin 2. senesindeki devre arası hazırlık maçlarını izleyenler hatırlar).boşluklara doğru iyi ilerleyip arada şut deniyordu.daha sonra ne oldu bilmiyorum hücumla olan bütün ilişkisini kesti.

Adsız dedi ki...

arkadaslar ben necipte sezon basladigindan beri bir asama goremiyorum. giriyor oyuna hic bir farklilik gosteremeden maci bitiriyor. sut, asist, gol atmasi lazim bir orta saha oyuncusunun hatta son zamanlarda en iyi yaptigi sey pres ve top kapmayida birakti. ve adamin sol ayagi yok resmen yok. profesyonel oyuncu olmus ama hala pas vercekken ilk once topu sag ayagina alip pas atiyor. ne olur beni yanilt necip

makavel dedi ki...

Orta sahaya takviye şart ernst yaşlı necip yetersiz Fernandez her an bitecek bir rüya gibi..

vetalper dedi ki...

Takımda sağ ve sol açık eksikleri var. Simao ve Quaresma olmayınca takım duruyor ve fernandes'in akıl dlu paslarını beklemekten başka alternatifimiz olmuyor. Ekrem ve Holosko sağ açıkta pek becerikli değiller. Karabük maçında Edu kanat adamı gibiydi. O orta yapmaya gidince forvet boş kalıyor, zaten almeida da formsuz. Çok eksik var kısacası.

YSY dedi ki...

Bekler iyi olsa bir nebze bu acigi kapatabilir. Takimada iyi bir sol yada sağ acik alındiginda gelde yedekte oturt onu...Zaten yerli olarak da yok

Yorum Gönder

Ara