.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Aralık 2011 Pazartesi

Anket: Adalı ve Havutçu

Serdal Adalı:

"Sizlerle bir arada olmaktan büyük gurur duyuyorum. Burada olmamın tek nedeni siz ve camiamıza teşekkür etmek. Yalçın Karadeniz'i ziyaretimde bu teşekkürümü iletmiştim ama bir kez burada söylemek istedim. Yaşadığımız süreçle ilgili çok şey söylememe gerek yok. Beşiktaş'a leke sürecek hiçbir yanlışın içinde olmadık, olmayacağız. Bir Beşiktaşlı olarak bu sürecin tamamlanmasını bekleyeceğim. Şahsım ve arkadaşlarımın bu süreçten aklanarak çıkacağına inanıyorum. Bu sıkıntılı dönemde bize inancını kaybetmeyen ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürler. Süreç başında görevimden ayrıldım. Yönetim kurulu arkadaşlarım bunu kabul etmedi. Şu anda yönetim kurulunda ayrılma kararı aldığımı sizlerle paylaşmak istedim. Bu durum Beşiktaş'tan istifa ettim demek değil. Camiamın hizmetindeyim. Sizlere hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal edin."


Tayfur Havutçu:

''Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Kendileri bana teknik direktörlük görevini de teklif ettiler. Ama bu süreçte camia için bu şekilde devam etmenin doğru olduğuna inandım. İyi giden işleyiş var. Ben her zaman kulübün içindeyim. Bundan sonra da bütün çalışmalarımız Carlos Carvalhal ile beraber Beşiktaş'ı daha iyi yerlere taşımak için olacak."


Bunların biri doğru, diğeri yanlış değil. Bu, aynı durumda olan iki insanın olaylar karşısındaki tutumu. Merak ediyorum ne düşünülüyor:


13 Yorum:

Adsız dedi ki...

Kimin yanındasınız sorusu anketi pek tanımlamıyor galiba. İki ismin de yanındayız. Fakat bu iki isimden hangisi bu süreçte doğru kararı vermiştir diye bir anket sorusu olursa cevabım Serdar Adalı'dır. Beşiktaş'a ettikleri ya da edecekleri hizmetler konusunda şüphemiz yok iki isimden de, Tayfur Hoca kendisi tamamen aklanmadan Beşiktaş'ımızda görev almamalıydı bana göre. Serdar Adalı ise kararıyla suçsuz olduğu ortaya çıkınca; tekrar olduğu göreve ya da yeni bir göreve gelmesi umuduyla verdiği karar doğrudur.

Kayseri'den Alper.

Bahsettigin nuansta haklisin Alper, basligi degistirdim o yuzden.

gel de işte bu anket sonucunu bir fenerliye anlat. adamlara göre biz tayfurun arkasında durmayan dallamalarız. halbuki öyle değil.

Batistuta35 dedi ki...

Tayfur'un en azından Carvalhal'ı göz ardı etmemesi güzel ama keşke o da yargı sonuçlanana dek dinlenseydi Serdal Adalı gibi.Bu yüzden serdal adalı tebriği hak etti bence bu hareketiyle

Basar dedi ki...

Tayfur'un hapisten çıkmasına ne kadar sevindiysem, takıma geri dönmesine bir o kadar üzüldüm.

Kendisinin "Hasagiç oynuyor mu?", "İ.Akın oynarsa Beşiktaş'a gelemez" laflarını inanılmaz yadırgadım. Bu laflar şike için edilmiş veya şike teşgil eden laflar değil fakat Beşiktaş teknik direktörüne yakışmayan laflar. Beşiktaş teknik direktörü, karşısına Barcelona gelse endişeden önce nasıl kazanırımı düşünür. Yukarıdaki lafları da edemez!

anuka dedi ki...

Serdal Adalı'ya büyük bi destek var hatta Demirören'i yerinden edebilecek tek adam olarak bakılıyo ama hakkında şike şüphesi olan birini, Beşiktaş'ın bununla anılmasına neden olan birini destekleyemem. O yüzden ikisini de desteklemiyorum

Keşke bunları yapmamış olsa. Bizi YD eziyetinden kurtarsa ama durum hiç öyle görünmüyo maalesef

movementbir dedi ki...

şimdi burda ankette dogal olarak bir tercih durumu sözkonusu oluyor; istifa etti diye adalı sanki tayfurdan haklı duruyor ... gibi, ankete bakarsak ama daha önceki tayfur yazısı da dahil şu durumu bir türlü atlatamadık. önümüzde dava süreci var. bakalım orda bu delilllerin dogruluğu kanıtlanacak mı bu telefon konuşmalarıvs. neticede sanıkların salıverilmelerinin nedeni yasadaki değişiklik ise ve bir durum oluşturacaksa Adalı da Havutçu kadar belki daha fazla Beşiktaşa zarar vermiş leke sürmüş olmayacak mı.

Tabiii yönetimin Tyfur tasarrufu, Tayfurun reaksiyonu yerden göğe kadar yanlış ama bu büyük hata Adalıya göreceli doğruluk kazandırıyor. Sonuçya bitmemiş bir yargı süreci ve verilmemiş karar aşaması olduğundan biz de gerilimimizi boşaltmak için biraz fazla erken davranıyoruz.

Adsız dedi ki...

Demirören gibi her başarısızlıkta bir futbol şube sorumlusunu (kendi akrabası dahil) harcayan birinin yanında bu işe soyunduğu için Serdal Adalı'nın da çok ileri görüşlü biri olduğunu düşünmüyorum o yüzden ikisini de desteklemiyorum.

Adsız dedi ki...

fenerli arkadaşlar bakın tayfuru destekleyen 2 kişi var. papazın çayırı stayla :)

ben serdal adalı'nın da "aklan gel " psikolojisinden değil kırgınlıktan istifa ettiğini düşünüyorum.yanlış nedenlerden ötürü yapılan doğru erdemini kaybetmiştir.

demirören ile ipleri koparmış olması en azından güçlü bir muhalefetin temeli olabilir.

@Ovunc

Daha olay baslar baslamaz istifa etmisti zaten. Ben o yuzden senin bahsettigin gibi bir erdem kokusu aliyorum gene de.

QuaresmA dedi ki...

Koskoca holding patronu, atçılık kralı adamın hiç ilgisi olmamasına rağmen sırf Beşiktaş'a yönetici oldu diye başına gelmedik kalmadı. Dertsiz başına dert geldi bi dolu. Gitmesini istemezdim, kararını desteklemiyorum ama empatiyle yaklaşınca kararını anlamak çok da zor değil.

Akordiyon dedi ki...

arkadaş niye hiç kimse şunun üstünde durmuyor onu anlamıyorum."kendileri bana teknik direktörlük görevinide teklif etti"Bu cümle beşiktaş nasıl yönetiliyoru anlamak için üstünde uzun uzun düşünülmesi gereken bir cümle.Nasıl bir pişkinlikle söylenmiştir,demirören beşiktaşın başında bir hoca varken bunu havutçu'ya nasıl söyler.Takımın bu süreçte nasıl bir şekilde devam etmesine karar veren Havutçu mu olmalıdır?Hadi demirören bildiğimiz adam bunu söyledi, sen hangi pişkinlikle böyle bir teklif geldi kabul etmedim diyebilirsin.Üstelik takımın başında canını dişine takıp tüm gücüyle çalışan bir hocası varken.Demirören hocanın bu laflardan etkileneceğini hiç düşünmez mi.Milyonlarca kişinin desteklediği takım böyle mi yönetilmeli.Soru işareti kullanmıyorum.Sorulacak çok soru var çünkü.

Yorum Gönder

Ara