.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Kasım 2011 Cuma

Sivasspor Maçından / Ernst - Egemen

Futbolda orta saha / savunma tartışmalarının değişmez konusudur. Egemen ister ki, orta saha savunmayla birleşsin ve savunma ceza sahası önünde çok adamla yapılsın. Ernst de ister ki, savunma öne çıksın, savunma oyuncuları bire birde döndürmesin, ilk toplara bassın, hızlı top kazansın ve Ernst'ler ileri geri koşmak durumunda kalmasın...

Görünen o ki, Ernstlerle Egemenler yine anlaşamamış. Gerçi bunun doğru olanı şu diyalogun soyunma odasında Carvalhal yönetiminde yapılması. Bu iş oyunculara kalınca Ernst basıyor, Egemen geri kaçıyor.

Ernst burada Schuster'in ağzından konuşuyor. Egemen ise Lucescu'nun dilinden... İkisi de kendi içinde doğrudur, ne kadar iyi uygulayabildiğine bakar.

Lakin, ikisi aynı anda uygulanırsa yanlıştır...

7 Yorum:

Nuranesc dedi ki...

Buna karar verecek kişi futbolcular değil hocanın ta kendisi. Ha futbolcular becerir beceremez o başka mevzu. Aslında ben Beşiktaşın hocasının da ne istediğini pek anlamıyorum. Sadece takım biraz rahatlayınca orta saha kendi yarısahamızın ortasının ardına kadar geriliyor. Ama bu fotolarda oyuncular da anlamamışlar hocalarının ne istediklerini.

zago30 dedi ki...

sivas maçı!

Bobo Delgado Holosko dedi ki...

Sivas maçı bu... Ama Lig Tv o diyalogları hep bir taraflarından uyduruyor bilesiniz. Aşağı yukarı hareketlerden benzer sonuçlar çıkıyor olsa da, arada saçma sapan alt yazılar yazılabiliyor.

makavel dedi ki...

İkisini bir anda anca Türk takımları uygular,başka yerde olmaz bu iş..

makavel dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=GIm_TQOfFb4


ah dedirticek cinsten..

jeankier dedi ki...

@makavel aydın karabulut ile bağlantıyı kuramadım?

makavel dedi ki...

Bağlantı yok ,bazen aklıma gelince Serdar Kurtuluş ,Burak yılmaz,İbrahim akın,Aydın karabulut,okan koçlar ve diğerleri efkar basıyor..

Yorum Gönder

Ara