.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

7 Eylül 2011 Çarşamba

Renklerin Çıkarları > Futbolun Kuralları

Sözü fazla uzatmayacağım.

Meşhur Samsunspor maçıyla başlayan süreçte hep aynı şeyi tekrar ettiler; "Biz öyle bir şey demedik!" Demediklerini iddia ettikleri şey, Beşiktaş'ın vurup gitmesinin ligin tadını kaçıracağıydı...

Dedin, demedin diye 12 yaşındaki çocuklar gibi münakaşa edecek değiliz. Kayıtlar bizde yok ama onlarda vardı, ayrıca ne diyip ne demediklerini bizler gibi kendileri de biliyorlardı. Kıvırdılar, lafı değiştirdiler, geçiştirdiler. Biz de -güya- yedik.

Sonra dediler ki; "Biz desek bile, bizim gücümüz ne ki? Biz kimin şampiyon olacağını, kimin küme düşeceğini nasıl belirleyebiliriz ki?

Sonra 2 ay önce malum durumlar ortaya çıktı. Çok daha güç durumda kaldılar ve evet itiraf etmek zorunda kaldılar; Fenerbahçe'nin küme düşme ihtimali rüyalarına giriyordu.

Hadi şimdi diyin, bizim gücümüz ne ki diye...  Demek ki varmış gücünüz. Kimin düşeceği, kimin kalacağı sizin üzerinizden yapılan hesaplarla belirleniyorsa.

Hadi desenize Fenerbahçe'nin küme düşüp düşmeyeceği Digiturk'ü ve satılacak decoder'leri etkilemez diye.

Sahada oynayıp düşersen sorun yok, saha dışında oynayıp düşersen sorun var! Şike var - yok derdinde de değilim. Adamlar ciddi ciddi şike varsa bile düşmesin diyorlar. Ligin tadı kaçarmış... Şekersiz baklava gibi olurmuş...

Fırsat bu fırsattı.
Diyemediniz...
Niye diyemediniz?
Yahu siz en başında ne demiştiniz?

Renklerin çıkarları değil, futbolun kuralları...

5 Yorum:

bi de federasyona "fenerasyon" diyolar. ulan ne fenerasyonu tüm kulüpler ağız birliği etmiş kimse düşürülmesin diye ağlıyor

~Poseidon~ dedi ki...

Uzun zamandır Demirören'den bu kadar talihsiz bir demeç duymamıştık. Bu gözler bunu da gördü.

Acaba yeni hedefi Fenerbahçe Beşiktaş kulüplerinin "eşbaşkanı" olmak mı?

Hem siyasette, hem futbolda yillardir birkac temel prensip etrafinda donen seyler yaziyorum, ve yillardir yazdigim seyler gecerliligini koruyor cunku digerleri ayni hata/tutarsizliklari tekrar tekrar sergiliyor.

Ben simdiden biktim, ki daha genciz, ileride n'olacak acaba...

ersin yesir dedi ki...

Bu çıkar ilişkileri yüzünde bu 17 ye karşı olan takım simdi muhtaç olmasına en önemlsi BEŞİKTAŞIMI bu işte öncülük etmek zorunda bırakanlara utancımda ben bu ligi bu takımların hiç birini bu sene izlemeyeceğim.Bu öyle ederse seneyede.

MİNOSET dedi ki...

Sonuç olarak ortaya çıkan durum şu; "Kocamdır, severde döverde polise ne? savcıya ne?"

Yorum Gönder

Ara