.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Eylül 2011 Cuma

Lig: Eskişehirspor - Beşiktaş



Cumartesi / 17.30 / Bünyamin "Amirim" Gezer

"Artık futbol konuşacak." Konuşalım bakalım. En son bıraktığımız yerde ise takım, hoş şeyler konuşmamız mümkün olmayabilir. Hayırlısı.

Kadro: Rüştü, İsmail, Fernandes, İbrahim, Sivok, Quaresma, Veli, Almeida, Mustafa, Aurelio, Necip, Simao, Sidnei, Ernst, Edu, Egemen, Tanju, Umut, Cenk.

Guti, Holosko, Hilbert ve Alves kadroda olmayan yabancılar.

12 Yorum:

tearkan dedi ki...

allahtan guti götürülmedi.

http://www.futbolingo.com/img/2011/05/24/guti_besiktas_kirmizi_kart.jpg

makavel dedi ki...

Geçen sezon başında uefa ligi ön elemede dandik takımlara karşı oynadığımız maçlar bizi fena yanıltmışdı..bu sene ikinci alania maçı bence çok hayırlı oldu umarım gereken dersler alınmışdır.

Bjk_KnightS dedi ki...

hakem bünyamin gezer olunca hep icimde bir suphe oluyor. rakibin sertliklerine izin verecek ve her an bize kırmızı kart gösterme konusunda pusuda olması nedeniyle. bos gecmiyor pek bize. inşallah bugun tarafsız bir maç yönetir de şüphelerimi azıcık olsun kırarç

Adsız dedi ki...

Büyük kesim Guti'nin kadroya alınmamasına bir şey demiyor hatta herkes çok mutlu. Ben de ilk 11 de oynamayacağını düşünüyordum ama 18 de olmaması pek mantıklı değil. En basitinden bakarsak orta saha üretken olamazsa yani hücum açısından kötü maç çıkarırsa oyuna alacak adam yok olmayacak kenarda ve takımda o açıdan en güvenilir adam formsuz da olsa Guti.
8 yabancı alınmış ve büyük ihtimalle +2 edu ve sidnei olacak. Görünürde bir sorun yok ama bence orada sidnei yerine Guti hadi onu istemiyorsun Hilbert olmalı. Çünkü bu adamlar sihirbaz oldukları için değil ama kendi oyunculuk özellikleri itibarı ile oyunun şeklini değiştirebilirler. Öte yandan Sidnei sadece stoper oynayabilir ve sadece sivok'un yerinde stoper oynayabilir. Kısacası Egemen oyundan çıkmak zorunda kalırsa oyuna direk giremez maçı değiştirmek için de 3. stoper olarak başka bir yabancı çıkarmak gibi bir amaç yoksa güzel bir eskişehir gezisi yapmak için kadroya alınmış oluyor.

Amacım teknik ekibi suçlamak değil. Adam bu garip sisteme yeni girdiği için böyle şeyler düşünmemiştir bile.

ufuk dedi ki...

1-0 olsun bizim olsun. Bir de reklam hala cola turka görünüyor, oraya takıldım :)

helldoradotcom dedi ki...

Umarim hayirli, sakatliksiz, super goller attigimiz, simsek gibi hizli oynadigimiz bir lig olur.

Not1: Dua degil mi kardesim istedigimi dilerim :p.
Not2: Guti konusunda her fikre katiliyorum. Kesilmesi de hata bu disiplinsizlikle oynatilmasi. Hoca cesur olan karari secmis. Zamanla anlariz hangisiinin dogru oldugunu zaten. Skor olarak da 1-1 biter amk.

Adsız dedi ki...

10-0 Olsun bizim olsun

Adsız dedi ki...

bunyamin agir sov yapiyor yanniz hicbirsey calmiyor resmen

helldoradotcom dedi ki...

guti yerine quaresma'nin ist'te birakilmasi gereken macmis anlasilan. zira al toraman'i vur q7'ye. takim rezalet beyler!

Alper,

Kisacik yorumuna 3-5 tane nefret soylemi sigdirabildigin icin seni cani gonulden tebrik ederim abicim. :)

alper dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yorum Gönder

Ara