.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Temmuz 2011 Cumartesi

Deron Williams Transferi Amerikan Medyasında


8 Yorum:

ozzie dedi ki...

Yukaridaki videoda konusan Skip Bayless, ESPN'in Adnan Aybaba kontenjanini dolduran az zeki bir vatandastir.

Burada soyledikleri cok da anlamsiz olmasa da genel olarak ciddiye alinmamasi gereken bir vatandastir kendisi.

Zaten olayi "Turkiye'de McDonald's var ama orada bir Ruby Tuesday (TGI Friday's kivami siradan bir lokanta zinciri) yoktur" diyerek kapatarak zeka kivilcimlarindan bir ornek sunmamis da degil.

helldoradotcom dedi ki...

Baskan duymasin tek engel buysa acar bir ruby t's nispetiye caddesine :))

saka bir yana sakatlik riski gercekten onemli bir konu. DW bu riski goze alarak geliyorsa ne denli oynamak istedigini anlayabiliriz. zira iverson'in nefret ettigi bir ulkeye neden gelsin ki?

QuaresmA dedi ki...

Aksine Iverson'ın buradayken mutlu olduğunu sanıyorum ben. Hatta ecnebi klişesi "Beşiktaş taraftarı var çok ateşleyici olmak" tarzı bi açıklaması da vardı.

tacettin dedi ki...

Benim gordugum kadariyla Deron Williams'in Turkiye'ye gitme olasiligi, Besiktas'la Deron Williams arasinda olan iliskiden ote NBAdeki lockout pazarliklari dahilinde oyuncular tarafindan masaya getirilebilecek yeni bir koz olmasi.. derken mark stein de ikinci videoda asagi yukari bunlaru dile getirdi.

Deron Williams'in de en azindan su an daha orta halli bi takim olan Nets oyuncusu olmasi da bu savi guclendiriyo. Ayni zamanda prensipte anlasilan programda Williamsin Eylulden once turkiyeye gitmicek olmasi da anlamli bu konuda. Nets gibi tek oyuncuya bagli takimlarin yoneticilerinin ne kadar risk alabilecegini test eden bisey olucak bu. ayrica olasi bi lockout durumunda yapacaklari is azalacak olan nba reporterlari da dogal olarak pazarliklari kizdirmak icin boyle bi hikayeye sariliyor. bekleyelim gorelim bakalim.

tacettin dedi ki...

yalniz simdi farkediyorum, su asagidaki siritan fotografi disinda hafif bi manuel fernandesle de benzesmiyo degiller. birlikte takilirlar iste ne guzel.

~Poseidon~ dedi ki...

Alakasız bir yorum olarak görünebilir ama diğer topiclere yazsam gözden kaçacak diye düşünüyorum.

Ferrari'nin apar topar ülke dışına çıkışı oldukça şüpheli bir hareket bu karambolde onunda Fener maçı nedeniyle adı geçerse kimse şaşırmasın.

maui dedi ki...

Bu üstteki Panpişlerin olayı yemek zevkine indirgemeleri tam Amerikan işi olmuş.
Ulan sanırsın ülkede damak kültürü zirve yapmış, yemek yemek karın doyurmaktan ziyade bir ritüel halini almış da işi mutfağa indirgemişler.
Iverson'a da sormak lazım ne yemiş de beğenmemiş diye...
@ozzy
Rubys bilmemne konusundaki açıklama için teşekkürler. Her dinlediğimde McDonalds'a kadar gelebildiğim için anlamamıştım.
Ama bence bizim Adnan daha akıllı gibi duruyor.
@Poseidon
Bugün gastelerde vardı. Ferrari dinlemeye takıldı diye tüydü mealinde yazılar...

QuaresmA dedi ki...

Takılsaydı yurt dışına çıkışı engellenirdi sanırım, değil mi ? Bence "lütfen Beşiktaş'ta da birşeyler çıksın :/" diye manipülasyon yapılıyor. Akılları sıra kendileri batarken bizi de çekmeye çalışacaklar aşağı. Veya kamuoyunda hedef saptırıp "Beşiktaş da temiz değil" imajı yaratarak kendilerini gündemden biraz düşürmek istiyor olabilirler. Serdar Adalı meselesinde de gördük bunu.

Yorum Gönder

Ara