.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Mayıs 2011 Pazartesi

Hayırlı Olsun

58 Yorum:

EnisteKolaKoy dedi ki...

umarim hayirli olur, ama bana pek oyle olacak gibi gelmiyor. ozellikle son kupa finalinde guti'yi cikarmayarak kadro uzerindeki etkisini sorgulamistim. bizim eski kondusyoneri de ekibine katsa bari.

No Pasaran dedi ki...

Hoca belli değilken transfer niye yapıyolar diye sallamanız da son bulur bu haberle..

Hayırlı olsun, umarım çok başarılı olur..Kendisine gelecek ehrhangi bir yabancı hocadan daha fazla güveniyorum..Risk açısından da daha az riskli bi karar olarak görüyorum..

Sonu da iyi olur inşallah..

enorton dedi ki...

Hiç umudum olmasa da hayırlı olsun demekten başka çare yok... Van Gaal, Flores derken Tayfur hocayla devam kararı geldi...

No Pasaran dedi ki...

Guti'yi orda çıkarmak da bir risk ve getirisinin ne olacağı belli değil..Ekrem'i çıkarıp Rıdvan'ı almıyosun ki oyuna.

Guti'yi çıkaramamakla eleştirdiğiniz Tayfur Havutçu Guti'yi G.Antep kupa maçının 55.dakikasında kenara almayı da bilmişti ve o zaman daha yeni gelmişti..Herşeye çok çabuk karar veriyosunuz..

Yönetimi eleştirirken de hocayı eleştirirken..

Bu sezonun muhasebesi ancak şu an yapılır..Sezon bittikten sonra yani..Görece başarısız bir sezondur kabul edilir..Ama büyük travmalar yaşanılan bir sezon da değildir..

Geçmişe göre nispeten akıllı işler yapılmıştır sonuç alınamasa da..Ama bu neden kadroyu iyileştirmeye gidiyosunuz ki zaten öyle de böyle de başarısız oluyoruz denecek bi durum da değildir..Bu yazdıklarım biraz da önceki posta cevap..

No Pasaran dedi ki...

Flores kim ki Flores derken Tayfur'a düştük diyebiliyoruz. Atletico'nun UEFA'yı alması Tayfur Hoca'nın TR Kupası'nın almasından daha mı büyük başarı? Nerdeyse denk başarılardır kulüplerin o anki kadroları ve o kupaları alma potansiyelleri göz önünde bulundurulursa.O zaman Flores başarılı ise Tayfur Hoca neden değildir ve gelmemesi için ne sebep vardır?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

nisbi iyileşme 29 puan farksa, geçen sezon kaç puan fark yemiştik ben onu anlamıyorum.

ayrıca tayfur havutçu hakkındaki fikrim bellidir. değiştirecek bir şey yapmamıştır.

fenerbahçe'nin iyi-kötü bir sistemi ve bir de işleyen alex'i vardı. tayfur'dan aykut çıkması son derece zor.

ki o aykut bile o fenerbahçe'yi ilk yarının sonunda yarış dışı bırakıyordu.

dolayısıyla, tayfur'un işi aykut'tan çok daha zor.

6 ay önce tayfur'un "yönetimin adamı" kimliği vardı. 6 ay geçti. yine yönetimin adamı kimliği var. dolayısıyla, kendi algısına bir güncelleme getiremedi.

hayırlı olsun, geçmiş olsun.

ben bugün bunu yazarım. bugünün doğrusu olduğuna inanırım. mustafa denizli gelirken de lanet etmiştim. ama yaşadıklarımız başka oldu.

dolayısıyla, benim burada yaptığım yorumun tayfur'un başarılı olup olamamasıyla alakası yok.

ben neden beşiktaş'ın başarısız olmasını isteyeyim?

başarılı olur mu bence? olamaz.

fikrim budur.

tayfur'la zaman kaybıdır fikrim.

BJK4EVER dedi ki...

Kupayi kazanmamiza ragmen bana guven vermedi. Hayirlisi olsun, en azindan Flores, Benitez, Scolari'den vs iyidir. Birde saglam bir kondisyoner, sportif direktor olarak M.Denizli de gelirse cok daha iyi olur.

No Pasaran dedi ki...

Yani tekrar okuyunca garip olmuş yazdığım yanlış anlaşılabilir diye ekleyeyim..TR Kupası ile UEFA Kupası elbette bir değildir..Ama Atletico sezon başı UEFA'ya katılırken zaten kupanın 3-4 favorisinden biri olarak girer kupaya, kupanın alınması da aman aman büyük bi olay değildir. İlk turda ya da gruplarda elense büyük başarısızlık sayılır. Yarı finale falan gelemese yine nispeten başarısız denebilir. Kupayı alınca elbette başarmış olur ama beklentilerin ışığında. Aynı TR Kupası ve Beşiktaş durumu gibi..

BJK4EVER dedi ki...

Kondisyoner olarak Stefano, yardimci olarak da Zago gelecekmis, bu cok olumlu iste. Birde tecrubeli bir sportif direktor geldi mi tamamdir. Metin Tekin vardi bir ara, ona ne oldu?

okka dedi ki...

gelecek sezonun yarsını çıkaramaz. ikinci yarı yine boş beleş maçlara çıkar. gelcek sezonun hocası kim olsun diye tartışmaya başlarız.

enorton dedi ki...

Flores den Tayfur'a düştük diyen oldu mu :) Basında bugün geçen haberleri söyledim. Ertem Şener dün geceden beri sürekli Van Gaal diyor, zaten spor basının çoğu aylardır Flores ismini telafuz ediyor... Bunlar konuşulurken birden Tayfurla devam kararı geldi... Düştük diyen olmadı...

Bu arada GS de Terimle anlaşıyor, ligimizde önümüzdeki sezon yabancı hoca olmayacak sanırım.

No Pasaran dedi ki...

Gürcan, zaten fikir belirtme amacıyla buradayız. Senin fikrin bellidir ve tabi ki saygı duyarız ama önemli olan dediklerin olmadıktan sonra ben o gün öyle demiştim ama haksız çıktım bakın böyle oldu diyebilmektir..Ben senin Denizli'ye şampiyon yaptığı için büyük bi paye verdiğini hatırlamıyorum..Ve yıllardır savunduğun Nobre için de hala haksız çıktığına dair bişey duyamadım. İnşallah Tayfur Hoca başarılı olur ve bu sefer sen de hakkını verirsin :)

enorton dedi ki...

Bu arada Flores Lazio ile anlaşıyor büyük ihtimal, Beşiktaş olmasa Tayfur hocaya süper ligden bir takım teklif götürür müydü o da muamma...

No Pasaran dedi ki...

Stefano ve Zago haberleri çok olumlu..Sportif direktör ne için gerekecek onu bilemiyorum..Transfer desen transfere karıştırmızlar zaten hallediyolar..Bize sportif direktör adı altında bi menejer lazım..

Oyuncularla yakından ilgilenecek, Sinan Engin görevini yapan ama Sinan Engin karakterinde olmayan biri..

Guti'yi barlardan medya değil o toplayacak vs..

Alaturka geliyor kulağa evet ama başarılı olduğumuz her dönemde bi motivatör vardı teknik veya idari ekipte..

En çok Stefano hamlesine sevinirim eğer doğruysa..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

el insaf, denizli'ye paye vermez olur muyum? hatta sağlık sorunları sebebiyle bıraktığı gün, sportif direktör olmalı, futbol aklından faydalanmalıyız demiştim. ki hala geçerli. keşke öyle bir şey olsa.

veya keşke denizli teknik direktör olsaydı :)

nobre konusunda da... nobre duruyor, bobo gidiyor. ben de yıllardır bunu söylüyordum. bobo gidecek, giderken para getirsin diyordum.

benim önerdiğim şey, şüphesiz bugün gerçekleşenden daha iyiydi :)

yoksa o bundan iyi, bu ondan iyi. hep subjektif netcede. adam ekrem'i sever, başkası sevmez. beğenir beğenmez... bu teknik direktörden teknik direktöre bile değişen bir husustur neticede...

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun.

enorton dedi ki...

Fenerbahçede Niangı, Alexi, Santosu, Dia yı barlardan kim topluyor? gıcıklık olsun diye sormuyorum, gerçekten bu işi yapan birisi var mı?

Yerli hoca düşmanı olan Schuster'in yeğenlerinden biri değilim ama Tayfur'un Beşiktaş'ı yönetemeyeceği o kadar belli ki ...

Kupa finali öncesinde Abdullah Avcı'yla bir röportajları vardı Tayfur hocanın.Sunucu da Ömer Güvenç.Abdullah Avcı arada espriler filan yapıp ortamı yumuşatıyor bir de Tayfur'a bakıyorum.Sürekli kilişe,düz cevaplar.Sanki liseden yeni mezun olup,üniversite hazırlığıa gelmiş öğrenci tripleri.Ömer Güvenç karşısında bir ezilmeler,büzülmeler.Daha önce radikal,farklı birşey söylediğini hiç duymamıştım zaten.Netekim bize gösterdiği antrenörlüğü de bu şekilde.Guti'yi sırf ismi sebebiyle 105 dakika oyunda tutması onun kişiliğini anlatıyor aslında.

Çok büyük bir yanlışa imza attı yönetim.

CDiS dedi ki...

bilemedim şimdi gerçekten, guardiola örneğini mi yoksa ciro ferrara örneğini mi düşünmeliyiz?
gerçi şunu da söyleyeyim, ne kadar kötü olabilir, şu günden daha kötü ne olabilir? yine çok sevindiğimi veya hayalkırıklığına uğradığımı söyleyemem.

farklı bir bakış açısı ama, şu takımı lütfen kondisyondan falan anlayan biri yönetsin, artık takımın yarısının sakat olduğu dönemler görmek istemiyorum.

Morrone ismi büyük olasılıkla yalandır.Çünkü Schuster'in istifa ettiği zaman da söylenmişti.Zago da şu an Palmeiras'ın teknik direktörü değil miydi ? Niye kalkıp Tayfur'un yardımcısı olsun.

Batistuta35 dedi ki...

Stefano marrone ve zago haberleir enrde geçiyor ki? göremedim

No Pasaran dedi ki...

@ enorton

Eskiden Volkan Ballı vardı..Şimdi kim var bilmiyorum..Gerek kalmıyodur Aziz Yıldırım'dan iyi toplayacak adam mı var..

@ rogerio da silva bobo

Ben de bunu anlamıyorum..İlla radikal bişey mi gerekir başarılı olmak için. Yapılması gerekeni yapıp da başarılı olunamaz mı. Schuster radikal olduğu için başarılı olamadı bana göre. Tayfur Hoca herkes oynaması gereken yerde oynatsın, sonuçları alsın ama basın toplantılarında klişe laflar etsin hiç önemli değil. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diye bi söz var..

CDiS dedi ki...

nobre kalıyor mu ya? eğer nobre kalırsa, mourinho 'yu alsak fayda etmez..

No Pasaran dedi ki...

@Gurcan Ulusoy

Sonuçta senin söylediğin şu an olandan iyi değil elbette ama en iyisi de değil..En iyiyi Nobre ile o sözleşmeyi hiç imzalamamak ve Bobo'nun sözleşmesini geçen yaz uzatıp göndereceksen de para kazanarak göndermek. Ama dönüp dolaşıp kim kimden iyiye geliyoruz. %95 Beşiktaşlı Bobo Nobre'den iyi der..O yüzden burda yapılması gereken açıktı aslında..Neyse konu dağılmasın..

enorton dedi ki...

Bence de açıklamaları önemli değil... Sahada takım konuşsun yeter... Shuster herkesi göt etti de ne oldu. Neyse bekleyip görelim bakalım ama bu akşamki maçta bile sanırım sadece 2 genç oyuncu göreceğiz. Kendisi hakkındaki görüşlerim olumludan olumsuza doğru kayıyor... Şu son 2 maç bari bize bişeyler gösterseydi hocamız.

Schuster gibi küstahça açıklamalar yapsın demiyorum ki ama Tayfur hocanın,Abdullah Avcı kadar bile ağzı laf yapamıyor.Beşiktaş hocası böyle olmamalı.

Neyse benim asıl şikayetçi olduğum konu sahadaki teküdzeliğiydi Tayfur hocanın ama belki de kalıp kalmayacağı belli olmadığı için hiçbir yaratıcı hamle yapamıyordu.Belki seneye bunları görebiliriz.

CDiS dedi ki...

şu genç oyuncu olayına katılmıyorum, ligin son 3-5 maçında iddiasızken, oynattığın gençlerden bir fayda göremezsin. önemli olan, kadıköy deplasmanına giderken güvenle oynatabileceğin yetenekte gençler bulmak. açık söyleyeyim, son 5 yıldır oynayan genç futbolculardan batuhan dışında (biraz da necip), ilk 11 'de devamlı oynayabilecek 'potansiyel'de hiçbir adam görmedim, o yüzden genç oyuncu oynatsın falan derdinde de değilim açıkcası..
özkaynak çok güzel birşeydir ama alttan gelen futbolcuların da 1-2 defa forma giydikten sonra ben oldum havalarına girmesi bizim hastalığımız olsa gerek..

enorton dedi ki...

İyi de bu genç oyuncular anasının karnından "olmuş" olarak çıkmıyorlar ki! Kadıköy deplasmına götürmeden önce görece olarak daha kolay, iddiasız maçlarda adamları deneyeceksin, taraftarla buluşturacaksın, o havayı koklatacaksın ki adam pişsin. Yoksa biz de çocukları iddiasız maçlarda oynatıp sonra unutalım demiyoruz. Bugün görüyoruz ki şampiyonluk garantiliyen ya da iddiasız kalan bir çok büyük kulup yedek ağırlıklı gençlerden oluşan kadrolarla oynuyorlar.

isaac newton dedi ki...

şu çıkan ilk 11 bile Tayfur hocanın çapsızlığını gösterir. adamlığını severim ama bize teknik direktör gerekliydi.. 110dk sahada kalan guti yerine onur adam kacırma profesörü ekrem yerine dogukan oynasa şampiyonlugu kaybederdik

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Bu takimi yonetmeye Tayfur'un capi yetmez. Insallah yanilirim.

QuaresmA dedi ki...

Guti, Quaresma, Simao'nun bulunduğu kadro Tayfur Havutçu'nun eline verilmemeliydi. Tabi Benitez'den, Flores'ten iyidir de yine, Tolunay Kafkas'ı, Ersun Yanal'ı falan yeğlerdim.

Aykut Kocaman etkisi olmalı bu sözleşme yenilemede. Öte yandan Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye gelmeden önce iyi kötü 10 yıllık bi Süper Lig tecrübesi vardı.

Ne diyelim, başarılı olur inşallah.

gnyz dedi ki...

Sezon ortasında kovulur yerine büyük başkanımız Real Madrid'in eski hocası Pellegrini'yi getirir.

BJK4EVER dedi ki...

Almeida satilir ve Forlan gelirse cok yazik olacak.

Bence Almeida bugün genelde olduğu gibi berbat oynadı.

AQ-47 dedi ki...

Almeida tutmadı, ısrarcı olmanın da anlamı yok, fon'dan yakamızı kurtacak isek satalım. Forlan da çok tuttuğum bir adam değil, tıpkı Robinho transferi gibi negatif bir etki uyandırdı haberi duyunca

Ozgur dedi ki...

Beceriksiz yönetimin herzamanki yanlış kararlarından biridir Tayfur. Maç sonrasındaki basın toplantılarında gözlemleyin kendisini,başarılı olup olamayacağını hemen anlarsınız.

Mayor dedi ki...

Almeida'ya berbat oynadi diyenler, hele bugun berbat oynadi diyenler anlamiyor bu isten. Yarin 10 milyon euro'ya satilirsa sevinilicek resmen yasasin en degerli adamizi sattik diye.

AQ-47 dedi ki...

iki bacağı da protez olan biri için belki iyi olabilir, ama böyle bir top kontrolü yok, böyle bir zamanlama hatası yok birader

borasahin dedi ki...

Tayfur'a ben de guvenmiyorum. Daha iyisi rahatlikla bulunurdu.

QuaresmA dedi ki...

Almedia'nın attığı kafa golünü bugün Türkiye'de atabilecek kimse yok. Bugünkü oyununu ben de beğenmedim ama tam Beşiktaş'a ve Türkiye Ligi'ne uygun santrafor. Sadece gol atsın ve kafayla topları servis etsin yeter.

Top kontrolü de olsa İbrahimovic olurdu zaten, insaf.

BJK4EVER dedi ki...

Almeida'nin kupa macinda gogusle Quaresma'nin onune attigi ara pasini Bobo ve Nobre ayakla bile atamaz. Bugun o kornerde o top Bobo veya Nobre'ye gelse o sekilde kafa vuramayip on taraflariyla vurup taca atarlardi herhalde. Adam oyun icerisinde mi etkili degil? Senin etkili olmakla tek kastin calim atmaksa degil evet. Ama bir pivot santrfordan yapmasini bekledigin herseyi yapiyor. Nobre'yi sirf mucadele ediyor pres yapiyor diye 5 yildir takimda tutuyoruz, bu adam onlarin hepsini yapiyor, daha iyi yapiyor, ustelik gol vuruslari daha iyi, arti olarak daha teknik. Sonra R.Madrid'de gollerini izlerken ic geciririz, gelecek sene, hatta bu sene ne verecegi belli olmayan Forlan'a kufurler ederiz artik.

okka dedi ki...

fernandes kalsın bari.

Almeida met edilirken genelde çok güzel asistler yapıyor.Yardımcı forvet olarak iş yapar deniyor.Buna bir lafım yok fakat bizdeki tüm hücum elemanarı asist yapıyor zaten ama gol atacak adamımız yok biz de Almeida'yı gönderip yerine hem asistçi hem golcü Forlan'ı alıyoruz burada yanlış olan birşey yok bence. :)

BJK4EVER dedi ki...

1 Bence Forlan tek forvet oynayacak tipte biri degil.
2 Forlan ayni zamanda sahte 9 rolunu de ustlenebilen, bunu Uruguay'da Cavani'nin arkasinda gayet guzel de yapabilmis bir oyuncu. O yuzden Almeida ile birlikte oynamasi daha iyidir.
3 Turkiye liginde kapali takimlari sadece Forlan ile acamazsin.
4 Golcu olmayan Almeida bizde yarim senede 8 gol atti, Werder'dekilerini de toplarsam bu sezon 19 gol atti bu adam. Bizim golcu dedigimiz Bobo kac gol atiyor peki?

Forlan kalite olarak Almeida'dan ustun. Fakat BJK bu lige daha cok uyan 26 yasindaki Almeida'yi gonderip, ustune para koyup gecen sene muthis bir form dusuklugu yasamis 32 yasindaki Forlan'i alirsa bu isten cok buyuk zararla cikar.

Bu fon olayinin sacmaligini defalarca dile getirdim. Simdi 10 milyon euro'luk bir teklif geldi ve bize tam uyum saglamaya baslamis bir oyuncuyu ya satacagiz ya da 4.5 milyon euro verip kendimiz alacagiz. Ustelik bu oyuncu 3 ay evvel 2 milyon euro idi. Istikrarli bir takim kurmak isteyen buyuk bir kulup neden fon olaylarina bulasir anlamadim, biz Genclerbirligi miyiz istikrardan uzak bir takim olup aldigimiz adami 6 ay sonra satalim?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

forlan'ın beşiktaş'ın uç oyuncusu olacağına inanmıyorum.

son derece tayfur ve beşiktaş'tan beklenmeyecek, aykırı bir uygulama olur.

onu ispanya'da falan öyle oynatabilirsiniz ama türkiye liginin şartları farklı.

dolayısıyla forlan gelirse, forvet arkası oynayacağını düşünüyorum.

forvet ise almeida mı olur yoksa başka biri mi olur bilemiyorum.

hatta kızacaksınız ama önde nobre, arkasında simao-forlan-q7 bile olabilir.

zira öndeki adamın biraz da arkadakilerin pis işlerini yapması lazım.

nedir onlar, ön direk-arka direk koşuları, boş koşular, pres vs.

ismi geçmiş, cavani benzeri bir oyuncu. tabi cavani'nin performansı ayrı bir şey.

dolayısıyla, almeida kalır-gider bilmiyorum. ama giderse yerine bir başka golcü gelir. bu gelen golcünün de adı forlan olmaz.

forlan gelirse guti'nin yerine gelecektir.

forlan gelecek ise, guti gidebilir.

veya rotasyonda kullanılabilir.

oynamak istediği sürece problem yok.

enorton dedi ki...

Bence Almeidanın Reale gideceği belliydi. Menajeri anlaşmıştı Morinho ile ama Valdano olmaz dedi ve kaldı. Sonra menajer Beşiktaşa dediki bakın gelin siz alın işte fonla vs. bizimkiler de tamam dedi. Başkanın geçenlerde açıklaması vardı Almeidaya söz verdim, Real seni isterse ben kendi uçağımla göndericem diye. bu da durumu çok iyi açıklıyor, Beşiktaş sadece geçiciydi bence. zaten parayı da fon kazanacak burdan belli, Beşiktaşa yar etmezler o karı...

Almeida gitmiyor, zaten hiç bizim olmamıştı demek istiyorum :) Şimdi ben de Gurcan ve BJK4Ever gibi düşünüyorum Forlan en uçta oynayamaz. O halde Guti gereksiz oyuncu oluyor ama bu sefer Serdal Bey dün akşam Guti kesin kalıyor dedi. Kafam karıştı gerçekten... Beğenin ya da beğenmeyin BEşiktaşın son yıllarda en çok gol atan santraforu Bobo gidiyor... Almeida zaten gideceti... Eee yine en başa döndük, elde santrafor yok :) Nobre olasılığını düşünmek bile istemiyorum.

Bence eğer Guti - Fernandes ikisi de kalacaksa, Santrafor alınmayacaksa bu takım sene başındaki 4-3-3 e dönmeli. Yoksa Guti den forvet arkası, Fernandesden ikili ortasa sahadan biri olmuyor bu açık.

Sivok kalacak dedi Serdal bey, sonra defans hattını Türklerden oluşturacağız dedi. Egemen, İ Öztürk de bizde anladığım kadarıyla. Sağ bek için bir yabancı alabilirler belki. Onun dışında ben golcü falan alacaklarını sanmıyorum.

Adet olduğu üzere önümüzdeki senenin kadrosunu da yapayım.

------------cenk-------

Sağ bek-- Toraman --İ.öztürk -Egemen

-----------Necip------

----------Ernst---- Guti--------

-----Q7-------Forlan-------Simao

Sağ bek de yabancı olursa tam 6 yabancı oluyor. Ernst/Guti yerine bazen Fernandes oynar, Sivok da yedek kalır. Hilbert, Tabata, Fink, Ferrari de gönderilir... Holosko bence kalabilir...

bizim acilen yerli takviyesine ihtiyacımız var bu açık. Aslında uzak forvet oynayabilen bir yerli oyuncu alınırsa Simao da yedek kalabilir. Q7 nin yedeği olur.

Not: Bunlar benim idealimdeki düşünceler değil, Serdal Adalının dün akşamki açıklamalarından sonra öngördüğüm kadro ve dizilişler...

ederlezi12 dedi ki...

Bence de eğer Forlan gelirse Guti gitmeli Almeida kalmalıdır. Ben Almeida için daha iyi olur diye düşünüyorum.Yani 4-4-1-1 de Forlan - Almeida olabilir.

Tayfur Havutçu Ekim ayını görmeden gitmez umarım .

No Pasaran dedi ki...

Gürcan ile hem fikirim..Forlan bizim ligimizde ileri uçta tek forvet olarak oynayamaz. Hele bir de arkasında Guti oynarsa yeni sezon yine hüsran olur şimdiden söyleyelim..

Forlan gelecekse forvet arkası önünde de Almeida ya da o tarzda birisi oynamalı..Ama kesinlikle Nobre kazması değil..Benim içn ideali

Necip-Fernandes
Q7-Forlan-Simao
Almeida

Guti de yedekten girer..ya da canı istemiyosa gidebilir..

evet hücum oyuncularımızın hepsi asistçi ve bizim skorere ihtiyacımız var bunu kabul ediyorum..Fener'de Lugano bile 8 gol atmışken bizim en golcümüz Bobo 8 golde. Niang 15, Alex 27..

Sıkıntımız yıllardır aynı..Ligde 20'yi geçecek 25 civarı gol atan forvetimiz yok..Bu Forlan olabilir..Ama dediğim gibi Forlan en uçta oynarsa bunu yapamaz..

Valla bizi çok kritik bi yaz bekliyor..Kadro planlamasını çok iyi yapmak lazım. Özellikle defans hattını 34 maçın 28'inde falan bozulmayacak şekidle istikrarlı oynayacak adamlardan kurmak lazım..Yabancı sınırlaması kuralını dikkate alıp planlama yapmak lazım..Fernandes çok iyi oyuncu kalsın diyoruz..O zaman Ernst yedeğe çıkıyor..Forlan gelince Guti yedeğe çıkıyor..Almeida giderse yerine tartışılmayacak bi forvet koymak gerekiyor..Nobre ile sezona başlanmaz..Cenk Tosun alınsa mesela soru işareti olmaz mı olur ama daha az olur..

Sağ beke yabancı koyacağız muhtemelen, o zaman kadroda belki 10.yabancı bile olamayacak olan Hilbert'i göndermek gerekecek..

Kıscası çok dikkatli olunması gereken zor kararlar alınacak..Umarım altından iyi kalkarlar..

BJK4EVER dedi ki...

As stoperlerimiz I.Ozturk, Egemen falan olacaksa hic transfer yapmayalim daha iyi bence. Hele ki I.Ozturk icin Sivok verilecek deniyor. Daha sezon baslamadan kapanir bizim icin.

enorton dedi ki...

Şimdi de Emre Güngör Beşiktaş'ta haberleri dönüyor...

ederlezi12 dedi ki...

Yerli alternatifler arasında doğru bir seçenek Emre Güngör.

memmo03 dedi ki...

B(e)rezilyalı forvet isimleri çoğaldı :Kaka, Luis Fabiano, Nilmar, Drogbinha, Paulo Henrique Lima.
Umarım Nilmar doğrudur.

cakmaktas dedi ki...

o degilde tayfur un ben sahte 9,ice kacan kanat oyuncusu gibi terimlerle hos bes oldugunu pek zannetmiyorum.kim gelirse gelsin seneye butun maclarda bir kac oyuncunun agzinin icine bakip "hadi be kocum calimla sunu,vur ordan,atarsin ordan sen..." gibi cumleler kurup butun maclari birysel yeteneklere kazik baglayip izleyecegiz.tayfur geldiginden beri formasyonda esneklik,bir seyler denemeyi birak cok inandigi formasyona("bence 4-2-3-1 turkiye icin en iyisidr gerisi ile ugrasamya gerek yok bak fb ye" nin disinda belli bir formasyon hoca nin kafasinda yok da nese..)bir kac genc yesertmeye bile cesaret edemedi.taraftar da querasma nin her mal,gereksiz calimindan sonra "quaaaresmaaaa,quaaaresmaaaa,oley oley" demeye devam ettigi surece querasma nin takim olgusundan gittikce uzaklascagini dusunuyorum.ve daha kotusu onu yonetecek bir antrenorumuz malesef yok

enorton dedi ki...

serdal adalı şu an madrid uçağında,yarın sabah forlan ile kahvaltı yapıp imza atılması bekleniliyor !

son dakika ! serdal adalı ve cengiz zülfikaroğlu perş günü madrid'den valencia'ya geçerek ,fernandez için son bir teklif sunacaklar

Ertem Şener'den tweetler... Geçen sene Recayi Kocaman, bu sene Ertem Şener :)

BJK4EVER dedi ki...

Kahvalti'da ne yiyeceklermis onu da yazsin bari. Forlan acaba menemen mi seviyor, yoksa sucuklu yumurta mi seviyormus? Quaresma kokusu nedeniyle sucuk yemiyormus, Forlan sucugu yerse vazgecsinler bence.

asist time dedi ki...

Asıl benim merak ettiğim konu Sivok'un kafası dışarı çıksaydı ve kupayı kazanamasaydık yine Tayfur Havutcu kalacak mıydı?

Herşey film şeridi gibi yeniden yaşanıyor gibi ..

Pancu bir kaleye geçti, ekstradan 1 sezon daha takıma hiçbir katkısı olmadan kalmayı başarmıştı. Aynı şekilde Rıza Çalımbay 4-3'luk maçtan sonra yeni sezonda takımda kalmayı başardı. Ardından Mustafa Denizli'nin ikinci sezonunda adam yoruldum filan desede yine ikna edilmişti. Şimdi de Tayfur Havutcu, Sivok'un kafası ile gelen kupa başarısından sonra sözleşmesi uzatıldı. Hayırlısı olsun ne diyelim..

enorton dedi ki...

Kahvaltı bitmiş, Forlan 23 Mayısta istanbuldaymış... Yıllık 4 Milyon Avro alacakmış... mış mış mış :)

Yorum Gönder

Ara