.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Mayıs 2011 Perşembe

Basketbol İçin Mail Kampanyası


Sezonun sona ermesiyle birlikte, Amatör şubelerin durumu içler acısı bir hal aldı. Basketbol şubesi Cola Turka ile sponsorluk anlaşmasının sona ermesiyle, yeni sponsor arayışları içine girmiş durumda. Son yaşanan gelişmeler doğrultusunda, ezeli rekabetin iyice gerisinde kalmamız söz konusu. Bu duruma taraftar olarak artık bir dur deme zamanı geldiğini düşünüyoruz. Beşiktaş’ın Basketbol siteleri olarak, Basketbol takımlarımıza daha fazla yatırım yapılması için ortak bir mail kampanyası başlatmayı uygun bulduk. Bu bağlamda Taraftarlarımızdan, Başkanımız Yıldırım Demirören’in taraftarın basketbola olan ilgisini daha iyi görmesi ve Basketbol şubesi bütçesinin rakiplerimizle aynı koşullara getirilmesi için aşağıda yazılı olan metni,bilgi@besiktasjk.com.tr adresine E-mail atmalarını rica ediyoruz.
BEŞİKTAŞ SADECE FUTBOL KULÜBÜ DEĞİLDİR
Ülkemizin en eski spor kulübü olan Beşiktaşımızın kuruluş amacı, spor yapan ve sporla ilgilenen sağlıklı nesiller yetiştirip, birçok spor dalında öncü kulüp olmaktır. Bunun en güzel kanıtı tarihi boyunca sadece kulübün futbolda değil diğer branşlarda da kazandığı şampiyonluklar ve yetiştirdiği başarılı sporculardır. Dünyaca ünlü kulüplere baktığımızda sadece futbol odaklı başarı peşinde koşmadıklarını, basketbolda da başarı için çaba sarf ettiklerini görmekteyiz. Dünya kulübü olmak ve Beşiktaş’ın marka değerini arttırmak için sadece futbol odaklı düşünülmemelidir. Ülkemizdeki durumu gözlemlersek, sponsorların da katkısıyla ezeli rakiplerimiz bunun farkına varmış ve artık futbol dışı branşlara bu şekilde yaklaşarak atılım içerisine girmişlerdir. Buna ilaveten sadece basketbolda faaliyet gösteren ve sponsor gücünü iyi kullanıp planlı bir altyapı ile öne çıkan kulüplerde mevcuttur. 
Hiçbir zaman unutmamız gereken bir şey vardır ki, kulübümüzle övünürken sadece futbol ile değil, diğer branşlardaki başarılı sonuçlar ile de gururlanmak istiyoruz. Fedakârlık yapmaya hazır ve bilinçli bir taraftarlar olarak, kulübümün basketbol branşında da başarıyı kovalayan istikrarlı bir yapıda olması en büyük temennimizdir. Bu doğrultuda Sayın Başkan Yıldırım DEMİRÖREN başta olmak üzere, yönetim kurulundan en büyük beklentimiz, basketbol şubesine daha çok yatırım yaparak ve daha planlı hareket ederek kulübümüzün hak ettiği başarıları kazanması için gereğini yapmalarıdır. 
SAYGILARIMLA
Kartal Basket- BjkBasket Ortak Organizasyonudur!

5 Yorum:

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
strwind dedi ki...

Eyvallah ,konuyla ilgili post açılmış.

Adsız dedi ki...

http://uludagbesiktas.blogspot.com/


izninizle bu güzel organizasyonu bloğumuzda yayınlamak istiyoruz.

cevap bekliyoruz..

mcx dedi ki...

bende kendi siteme ekledim bakalım sesimizi duyurabileckmiyiz

@uludagbesiktas

Organizasyon bizim degil, dolayisiyla bizim iznimiz soz konusu olamaz.

Ama zaten boyle bir organizasyon icin izin vermeyecegini dusunmuyorum Kartal Basket ve BjkBasket'in.

Bence yayinlayin o yuzden :)

Yorum Gönder

Ara