.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Mart 2011 Perşembe

ZTK / Gaziantep BŞB - Beşiktaş

21. yy'da bize bu maçı izletmemeyi başaran TRT'yi şükranla...

33 Yorum:

onderizo dedi ki...

muhmmed girdi hala murat şahinin deparlarını izliyoruz ya..

enorton dedi ki...

Böyle rezalet olmaz, nasıl bir yayıncılık anlayışıdır bu anlamadım. Resmen maçı piç ettiler, son 15 dk hele sadece Belediye maçını izledik. Yazıklar olsun, 15 tane TRT kanalı var yapılana bak.

Ömer Özlü dedi ki...

trt kalbimde yaradır...

kma dedi ki...

yahu bu sezon muhammedi izleyeceğimiz tek maç belki ağzına sıçtı trt.

abicim bi sürü kanalınız var. spor kanalınız bile var. kasımpaşa-ibb maçının uzatmaya gitme ihtimali olduğu da belli. ona göre plan yapmak çok mu zor?

bela okumak gg olmuyor diye:
allah belanı versin trt!

Adsız dedi ki...

ulan ota boka kanal aöçıyorlar, bir maça kanal bulamamışlar. piç ettiler maçı.

yapay dedi ki...

eee tayyipe yalakalık yapmadan olur mu hiç.

kma dedi ki...

atınç 93 doğumlu. bu yaşta iyi boy atmış. teorik olarak 20 yaşına kadar büyüme devam ediyor dersek daha da uzayabilir.

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

atınç yerden çok zayıf yalnız. hani tamam bu yaşta lucio olsun demiyorum tabi de bu kadar da çekingen olunmaz ki. yumuşak olayım, kazma gibi vurmayayım derken top kaptırıyor sürekli.

furkan konya maçında stoper oynamıştı bu sefer aurelio'yu stopere çekip onu ortasahaya koydu schuster. çok da sırıtmadı aslında. bocalamadı yani.

muhammed ise o fizikle almeida-nobre-hilbert üçlüsünün arkasında değil de o üçlüden biri olarak oynasaydı keşke. bu fizikle kaleden bu kadar uzak kalınca pek gözükemedi haliyle. dünya kupasındaki messi-arjantin durumu oldu. eh o fizikle, o yaşta bu kadar. yine de bir kaç güzel pas, sol çizgide de bir bel kırma girişimi izledik kendisinden.

trt içinse yazık diyorum sadece. bu kadar yatırım yapılan bir devlet kurumunun böyle bir rezalet sergilemesi gerçekten yazık. acınası bir halde koca kurum. yahu afedersiniz her zike bi kanal açmak aklınıza geliyor da kasımpaşa maçının uzatmaya gitme ihtimali hiç mi aklınıza gelmiyor? bizim maçı da, diğer maçın uzatma dakikalarını da tek kelimeyle piç ettiler.

Ömer Özlü dedi ki...

kasımpaşa maçının sunumu da iğrençti.

beşiktaş maçı da trt1'den verilse iş çözülürdü ama onlar da herhalde skorun rehavetine kapıldılar :)

şimdi yeniden gaza gelme zamanı. doğrusu buradan kupayı alamazsak artık ayıp. yıldızlarımızın popolarını kaldırıp işi bitirmelerini temenni ediyorum yoksa tello ve holosko'yu gündeme getiririm hacı ben, yaparım yani, kimse de bişi diyemez valla...

Furkan'ı beğendim ben olacak o çocuk.Diğerleri için erken.

Muhammed'in bilekleri çok çok iyi gerçekten topu alış şekli filan kendini baya belli ediyor hatta bana Zidane'tarzı bir first touch'a sahip olabileceğini düşündürdü ama fizik olarak çok zayıf gerçekten.Rooney , Messi gibi adamlar o yaşta bile çok sağlam basıyorlardı yere.Fitness ve atletizim salonlarında çok daha fazla vakit geçirmesi lazım.

Manuel Fernandes , Giunti'ye filan basar arkadaş.Müthiş bir adam gerçekten.Onun yapabildiğini bu ülkede yapabilen tek adam Emre Belözoğlu ve yıllardır psikopat tavırlarına rağmen ne oynadığı takımlardan kesilebiliyor ne milli takımdan .Elimizde gerçekten müthiş bir adam var umarım alırlar bonservisini.Bence Ersan'dan önceliklidir .

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Gazetede haberler cikmisti 2-3 hafta once, guya Schuster Fernandes'in bonservisini mutlaka alin demis yonetime, yonetim de "Adami ilk 11'de oynatmiyorsun, o parayi yedek oyuncuya vermeyiz" demis.

BJK4EVER dedi ki...

O kadar emin degilim. Bir gercek var ki bizim icin oncelik yerli kalitesini arttirmak, boyle bir seneden sonra hala yabanci transferinde israrci olmak dogru degil bence. Kaldi ki Necip ve 2.5 yillik sozlesme imzalamis Ernst dururken Fernandes'e 8 milyon euro vermek dogru gelmiyor bana. Fernandes 8 milyon euro eder, ama bizim icin Ernst yerine Fernandes'i oynatmak 8 milyon euro eder mi bilemem. O parayla Ersan'i aliriz, ustune Almanya'dan 3 gurbetci oyuncu aliriz ustelik.
Artik Besiktas'in ekonomik ve mantikli dusunme zamani geldi. Cenk Tosunlar, Serdar Kesimallar, Mehmet Topuzlar icin 6-7 milyon eurolar verme devri bitmeli, Bank Asya ve Almanyadaki genclere yonelmeliyiz, altyapidaki potansiyelli oyunculara sans vermemiz lazim. Onumuzde gelen her cazip oyuncuya milyon eurolar vermekle olmuyor bu is, bu sene gorduk bunu.

borasahin dedi ki...

Furkan bence de en hazir olani ama stoper olarak degil, savunma onu oyuncusu olarak. Zaten kemik gelisimi oturmus gorunuyor. Fiziksel gelisimi de su an icin yeterli, kalani zaman icinde arttirir. Hoca bence Furkan'a hatta Cumali'ye sans verip Aurelio'nun yerine bir transfer gerekip gerekmedigini gormeli.

Mami'nin ne kadar bir oyuncu olacaginda en buyuk belirleyici fiziksel olur gibime geliyor.

Fernandes'i ciddi maclarda gormek lazim.

Abi kusura bakmada Ernst'i,Necip'i,Aurelio'yu toplasan bir tane Fernandes etmez yani.Hadi Necip yolun başında ama aynı anda bu kadar çok işi yapabilen bir adam var mı içlerinde ? Duran top kullanabilen ,tok saklayabilen,60 metre bakmadan pas atabilen,uzaktan şut çekebilen ,top kontrol edebilen hücuma destek veren ? Bu adamla onları kıyaslayan bir bakış açısıyla tartışmam bile ...

Bizim sorunumuzun ana sebebidir komple orta saha oyuncusuna sahip olmamamız.Oyunu 2 yönlü oynayan diyorlar ya ondan.Böyle bir adamı bulmuşsun , 25 yaşında İstanbul'a gelmeyi kabul etmişken almamak mallığın düpedüz alasıdır.Yarım yamalak oynayan Cisse'yi bile hala arıyoruz ... Şu koşullarda tahtaya yazacağım 1. adam her zaman Fernandes'tir zira benzerleri sayılan Veloso,Sisokko,Meireles gibi adamlara verilen paralar ortada ki bence teknik olarak Veloso ve Sisokko'dan çok daha iyi bir adam ..

borasahin dedi ki...

@Övünç

Yonetememek basliginda en son olarak asagidakini yazmistim:

"Mesela Fernandes geldi, niye denenmiyor? Bizim sorunumuz 10 numaradan, forvet arkasi oyuncusundan cok, oyunu geriden kuracak bir oyuncuya sahip olmamamiz. Yillardir boyle. Cisse-Ernst ve Tello uclusu ile bunu bir dereceye kadar asmistik ama Cisse gidince yine bir eksiklik olustu, zaten yapabilme acisindan sinirda geziniliyordu."

O yuzden soruyorum Fernandes niye denenmiyor? Bence Fernandes'e zor maclarda sans vermeli ki baski altinda ne kadar oynayabiliyor gorelim. Karabuk macini seyredemedim ama dagildigini soyluyorlardi. O yuzden en azindan bu isi kotarabilir mi, ona guvenilebilir mi diye gormek icin sans verilmeli.

Hocanin yaptiklarindan benim anladigim Fernandes'i Guti'ye alternatif olarak gordugu, bu da aslinda hocanin Guti'yi forvet arkasi olarak en son dusundugunu gosteriyor, orta saha oncelikli gerek uclu gerek ikili kullanim manasinda. Ben de tersini dusunuyorum. Eger Fernandes bu isi kotarabilecekse Guti onun yedegi olur :)

Pamukk dedi ki...

aq trtsi!

@ borasahin

hocam Karabük maçında takımın geneli rezaletti.

Trabzon'da Jaja ve Umut'un destek vermediği bir Selçuk-Colman ikilisinin ne hallere düşebileceğini kurdun mu kafanda mesela ? Selçuk bir takımın kader adamı olabilir mi ? Kimse olamaz.Adam iyi olur çevresi kötüdür Shelbyl'in dediği gibi.Fernandes aldığı kısa sürede bile kumaşını gösteriyor hocam ama sen forvetten kanattan destek almayan bir takıma koyar 2'Li orta saha oynatırsan dağılır tabi.Xavi'yi koy o bile dağılır ... O maç benim için ölçü değildi o bağlamda.

Bu tarz adamlar çok az var dünya futbolunda , olanı zaten hep büyük takımlarda.Böyle bir fırsat her zaman gelmez.Fenerbahçe senelerdir Sissoko diye boşuna ölüp bitmiyor.Galatasaray bu adamın 3 gömlek altı Culio'ya müthiş transfer gözüyle bakıyor.

WiLdHoney dedi ki...

Fernandes kesinlikle ve kesinlikle orta sahada banko oynamasi gerekli bir adamdır.
Necip-Fernandes-Ernst ortasaha üçlüsü olabilir mesela hem dirençli hemde yaratıcı ve dikine gidebilen bir orta saha olacaktır.

borasahin dedi ki...

Tabii ki tek bir oyuncunun bir takimin kader adami olmasi zor. 2010 Arjantin'inde Messi bile olamadiktan sonra... Klise ama futbol takim oyunu diye bosu bosuna dememisler :)

Karabuk macinda ne oldu, ne bitti bilemiyorum. Zaten bunun disinda Fernandes'in uzun sure oynadigi benim de hatirladigim iki Antep Belediye maci var ki onlari olcu almak ne kadar dogru tartisilir, bir de IBB maci var, o macta da taktik yanlislar vardi ama verdigi izlenim bir holding midfielder'la daha verimli olabilecegi seklindeydi.

Evet Fernandes ozellikli ve bizim ihtiyacimiz olan tipte bir oyuncuya benziyor ama henuz zorlu maclarda gormedik. Hoca zaten oynatmiyor ki ilginc olan da bu. Ayrica Valencia'ninda dusunmedigi bir oyuncu olmasi, sakatligi insani suphelendiren konular. Uzerine yatirim yapip yapmayacagini gormek icin elinde sure var fakat biz onu su ana kadar kullanmadik. Eger soylendigi gibi 8 milyon Euro isteniyorsa az para degil.

Eger Fener'in pesinde kostugu Sissoko zamaninda Valencia'da oynayan elemansa Fernandes'le ayni tipte bir oyuncu degil. Sissoko yardimci oyuncu olur, oyun kurma ozelligi yok.

~Poseidon~ dedi ki...

Daha öncede söyledim. Fernandes'in bonservis bedeli düşürülmek isteniyor.
Yapılan her hareket gelecek sene düşünülerek planlanıyor.

ozzie dedi ki...

Gencler konusuna geri donsek sevinirim.

Maci seyredememis bir vatandas olarak izlenimlerinizi merak ediyorum.

Iclerinde seneye kadroya girebilecek biri var mi?

borasahin dedi ki...

Once et mi balik mi onu bir gozleyiver , ondan sonra bonservisini dusurmenin yollari bulunur. Acikcasi bana pek oyle yapiyorlarmis gibi gelmedi.

Eger hoca sadece antremanlarla herseyi cozebiliyorsa o zaman pek cok sey soylenebilir gibime geliyor :)

BJK4EVER dedi ki...

Sizce bizdeki sorun cidden 2 yonlu orta sahamizin olmamasi mi? Lig lideri Trabzonda Colman-Selcuk var, Ernst-Necipten cok mu daha iyi? Peki ya Bursaspor? Huseyin Cimsir (!), Svensson ve Ergic var. Ya Fenerbahce? Selcuk Sahin'le oynuyor yahu! Ernst ve Necip kesinlikle yeterlidir, bunlara arti olarak Guti ve Aurelio var, altyapida ustelik Cumali ve Onur var.
Fernandes tek basina o parayi kesinlikle eder, bunu tartismam, ama o sekilde dusunmemek lazim.
Biz o 8 milyon euro'yu verince Ernst yerine Fernandes'i oynatabilmek icin 8 milyon euro odemis oluyoruz, aradaki fark o kadar buyuk mu? Daha birkac hafta evvel Ernst nasil yedek kalir diye konusuyorduk burada.
Sagbek sikintili, stoper bir nebze sikintili, kale bir nebze sikintili, alternatif solbek yok, alternatif oyun kurucu yok, alternatif adam eksilten kanat yok, bu kadar gozle gorulur eksik varken gidip Necip ve Ernst'in yerini alacak bir yabanci oyunca 8 milyon euro vermek sacma geliyor.
Unutmayin, bu takimin transfer butcesi 60 milyon euro degil. Gereksiz transfere verilecek her kurus gerekli transferlerin kalitesinin veya sayilmasinin nedeni olacak.
Fernandes'e 8 milyon euro vermek mi yoksa Omer Toprak+Ersan Gulum+Deniz Naki+Koray Arslan'a 10 milyon euro vermek mi?

BJK4EVER dedi ki...

transfer kalitesinin veya sayisinin eksilmesi olacakti, biraz acele yazdim.
Yani marjinal getirisine bakmak lazim transferin, bence Fernandes'in marjinal getirisi kesinlikle 8 milyon euro degil...

borasahin dedi ki...

@BJKEVER

Bence soyle dusunursen daha kolay olur:

Colman-Selcuk
Selcuk-Emre
Svenson-Ergic

Burada bir tane oyun kurucu var. Oyun kurucu artik 10 numaralar degildir. Geriden pas yapabilen oyunculara ihtiyac var. FB'de o isi Emre yapiyor, TS'de Selcuk, Bursa'da Ergic. Caplari ve tarzlari degisebilir, o ayri.

Necip icin bir oyun kurucu diyemeyiz. Keza Ernst de tam olarak oyle sayilmaz. Cisse ile yakaladigi uyumu digerleri ile yakalayamadi. Bir cozum bulunabilir tabii ama yine de geriden oyun kurabilen bir oyuncuya sahip olmak iyi olurdu, hatta gereklidir diyebilirim. Fernandes olmasin baskasi olsun, fark etmez.

Haa teknik direktor bence bizim cok iyi olan orta saha rotasyonumuzu yeterince kullanabildi mi dersen ona da evet demek su ana kadar zor. O yuzden bir de ustune sans vermedigi icin o riski almaya deger mi, biraz dusunmek lazim...

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Sunu da unutmamak lazim, Ernst-Aurelio-Guti hepsi 30 yas ustu adamlar. Onumuzdeki sene de oynarlar ama ondan sonra bir tek Ernst devam edebilir, onun da performansi cok yuksek olmaz. Fernandes genc bir adam, o acidan bakildiginda Necip-Fernandes ikilisi uzun sureler hizmet edebilir.

Ote yandan 8 milyon Euro az para degil, o yuzden cok emin degilim en dogru kararin hangisi oldugu konusunda.

fabianernst dedi ki...

ozzie
en çok gozume batan adam belki de aurellio yu sevmemizin de etkisi olabilir :)) furkan şekerdi. normalde stoper ve sag bek oynar puyol cordoba tarzı fakat aurellio nun gorevi olan supuruculuğu kesinlikle yapar diyebilirim. ayrıca şoyle bir şey var ayağı da fena değil ileriye oynuyor surekli bilirsin aurellio nun poz. bilgisi her zaman iyiydi fakat aurellio eskisi gibi dinamik değil. işte bu hem dinamik hem de aurellionun yapmadığını yapıp ileriye oynadı. haziranda marco yu yollayıp onun yerine kadroya furkan ı koysak şaşirmam...
doğukan bence artık a takıma çıkabilir. kesinlikle kafası yukarda bir bek. genelde bizim bekler in oyle bir özelliği yoktur. o yuzden direk dikkatimi çekti.topu suratli surerken bile o hizda , sahaya bakması epey artı puandı bence. hem ismailin yedeği olur hem de yalandan yere 2 milyon verip anadoludan vasat bir bek alınmaz çunku bu çoçuk varsa gonulun muadili bir adam sol bek olarak yani anadolu da şu an yok boşuna para verilmesin. ismailin yanına anadoludan sol bek alınmasın bu çoçuk sol bek kontejyanından a takima çıksın..yalnızca en onemli eksiği fiziksel olarak suratli ama guçsuz gibi durdu kendini geliştirmesi lazım. yere saglam basan adam olmalı... etti 2 tane banko adam bu ikisi kesinlikle hatta bu haftadan itibaren a takıma çıkartılmali

gelelim diğerlerine atınç hava toplarinda çok iyiydi. boyunu iyi kullanamayan onlarca uzun oyuncu var fakat bu o sinyali hiç vermedi gonlum rahat..fakat yaşı bu kadar genç ve bu kadar uzun olan genç bir çoçuğun da haliyle yerden toplarda kendini geliştirmesi lazım.. yani şoyle soyliyim uzun boylu oyuncunun gelişimi daha uzun surer her zaman bu çoçuk un biraz daha zamana ihtiyacı var seneye bir takıma kiralik verilip yalnica bir sene sonra a takima girer. şimdilik sezer özmenin yolundan gitmeli ama epey umit verdi bu fizk bulunmaz nimet hem de tipik bir kalas sirıkta değil.sadece dediğim gibi ayağı iyi bu boya gore surekli olumlu pas atmaya çalıştı surekli bam gum vurmamaya çalıştı. bunlari yaparken top kaptirdi biraz daha ilerlemesi lazim yani ama mantelitesini begendim. ezbere bir stoper değil servet gibi.genelde uzun stoperler bam gum vurur toplara bu çoçuk ısrarla yerden duzgun top oynamak istedi zaten o yuzden eksikliği goruldu yaşı genç bu kafada çalışırsa ilerde ayağı duzgun bir uzun stoperimiz kesin olur( örneğin pique :))). bir sene kiralik oynamalı ... şimdi hoca olsam bunu gelecek sene kiraya verip sezeri a takıma alırım. şu an sezer a takım için bir adım onde ...


mami için ilerde ne kadar buyuk futbolcu olup olmaması tamamen fiziğine suratine ve gucune baglı.çunku yetenek olarak ve soğuk kanlılık olarak beyler ben geliyorum diyor heyecan yapmadı hattı bir kaç tane klas hareket yaptı ... seneye 6 veya 7 maçta oynatılır tam olarak rotasyona ise 2 sene sonra girer .3 senesinde a takım 11 olur.bu gidişle. 2012-2013 maminin senesi olacak bence.hem de aradanın o patlamyı yaptığı o meşhur seneden daha beter bir patlama yaocığına inanıyorum çunku...

BJK4EVER dedi ki...

Bizdeki oyun kurucu zaten Guti. Onu one alalim dersen haklisin derim, ama bence Ernst o gorevi iyi yapiyor. Ernst'i gectim, Selcuk Sahin ve Huseyin Cimsir ile Necip/Aurelio'yu kiyaslarsak yine ciddi fark var arada.
Fernandes cok iyi oyuncu, yas itibariyle ozellikle, ama zaten yabanci sikintisi varken pek ihtiyac olmayan mevkiye bu kadar tuzlu transfer yapmak dogru degil bence. Illa oyun kurucu derseniz orta alan icin orada Taner Yalcin duruyor derim, daha ofansif oyuncu istersen Deniz Naki var.
Zaten bence her halukarda seneye yabanci transferi yapilmamali. Tabata/Holosko'dan biri doner digeri satilir/gonderilir. Ersan alinir, ilaveten Almanya veya Bank Asya'dan 3-4 oyuncu alinir, butce el verirse 1 saglam yerli oyuncu daha alinir, bizim icin uygun olani budur.
Sinan Bolat+Ersan Gulum+Omer Toprak+Koray Arslan+Taner Yalcin+Deniz Naki+Ferhat Kiraz toplamda tas catlasin 13-14 milyon euro bonservise patlar. Fazla tuzlu gelirse stoperlerden birinden (Atinc, Furkan, Sezer) ve sagbekten (Ridvan, Ekrem, Oguz) vazgecersin ve maliyet yari yariya iner. Belki ciddi bir para ve yatirim gibi gozukuyor ama boyle oyunculardan biri parladi mi (bkz Cenk Tosun) fiyatini asagi yukari 10'a katliyor zaten.

borasahin dedi ki...

Dogru, bizdeki oyun kurucu Guti ama onumuzdeki sene 34.5 yasinda sezona baslayacak bir oyuncudan bahsediyoruz. Guti'nin futbol zekasi gercekten essiz, bence en iyi 10'a girer fakat fiziksel olarak hicbir zaman yeterliligi olmadi. Yani bir oyuncuyu degerlendirirken totale bakmak lazim. Mami'yi dusun, onun da ne olacagini fiziksel kalitesi belirleyecek. Guti icin 7 sene once pozisyonsuz bir oyuncu demisim, bir sure once bunu yeniden kesfettim :) Dolayisiyla Guti'yi onde oynat, arka ikilide gorev ver ya da 3'lu orta sahada kullan yine bir eksiklik goze carpacaktir. Bir de ustune takim kimyasi uygun olmazsa bunlar daha da belirgin olarak karsina cikar.

Olaya bu noktadan bakarsak "bence" Guti'ye oyun kurucu olarak guvenemeyiz. Dolayisiyla geriden pas dagitimi yapabilecek bir kurguya ihtiyacimiz var. Bunu bir oyuncu uzerinden gercekleyebilirsin ya da bir gruba dagitirsin. Ilkini yapmak daha kolay.

- Ernst
- Necip
- Aurelio

Hicbiri tek basina bu isi kotarabilecek oyuncular degiller. En uygunu yine Ernst diye dusunuyorum, eger yanindan, gerisinden, onden destek gorebilirse zincirin bir halkasi olabilir. Dolayisiyla ikinci tanima girer. Degerlendirmeyi boyle yaparsak daha kolay bir noktaya varabiliriz. Yoksa Selcuk Sahin'ler ki kendisini begenirim, Huseyin'ler filan su an konu disi :)

Su konuda hem fikirim:
1. Fernandes yeterince test edilmedi
2. Bonservisi pahali

Zorlu maclarda baski karsisinda denemedigin, gormedigin bir oyuncuya (gecmisinde soru isaretleri de var) belki Avrupa Kupasina bile gidemeyecegin bir sezonda 8 milyon Euro verme riskini alir misin? Valla bana sorarsan ilk planda bu sekilde almak istemem. Ilkin bonservisini dusurmeye calisirim. Ikinci olarak yerli bir alternatif dusunurum. Hatta Guti gibi bir usta ile baraber calismasi icin sezon basinda almaya calisirim. Altay'dan Okay Yokuslu'nun ismini duyuyoruz, hic seyredemedim ama oyun kurucu ozellikleri varsa degerlendiririm ya da Almanya'ya bakarim. Burak Kaplan, Deniz Herber, Okan Derici, Hakan Calhanoglu gibi isimleri duyuyoruz. Mutlaka birileri vardir.

Ozet:
- Fernandes'in "testten basariyla gectikten sonra" bonservisini dusurmeye calisirim
- Fernandes olsun olmasin yerli bir genc oyuncu bakarim. Eger Fernandes olmazsa, A takima yedekte olsa katki verecek bir oyuncu dusunurum, 18 yas ve uzeri, hatta fizik kalitesi belirli bir duzeye gelmis A takimda oynayabilecek 17 yasindaki bir oyuncu da olabilir. Fernandes olursa 16 yasa kadar dusebilirsin, hemen A takimda oynamasina gerek yok ama Guti Reyizle ayni antremana cikmak bile onemlidir diye dusunuyorum.
- Bahsi gecen oyuncu profili 10 numara degildir, geriden oyun kurabilen, gerektiginde rakibe basan, top calan, 90 dakika kosan oyuncudur vs.

borasahin dedi ki...

Olaya bu noktadan bakarsak "bence" Guti'ye oyun kurucu olarak guvenemeyiz. ->
Olaya bu noktadan bakarsak "bence ve sadece" Guti'ye oyun kurucu olarak guvenemeyiz.

Demek istemistim...

tuna dedi ki...

@ borasahin
Okay yokuşlu desen daha kısa ifade ederdin:)

borasahin dedi ki...

@tuna

Dogrudur :)

Nasil bilirsiniz? :)

Yorum Gönder

Ara