.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Mart 2011 Salı

Galatasaraylının Açıp Beşiktaşlının Açamadığı Pankart!

13 Yorum:

ultraslanhaber dedi ki...

:) Biz Hagi'nin gitmesi konusunda haklıyız. Ama siz bence yola Schuster ile yola devam etmelisiniz. Bizde Rijkaard ile devam etmeliydik hatta..

QuaresmA dedi ki...

Bu pankart Hagi'ye mi, Adnan Polat'a mı ?

Hagi'ye ise eğer; Galatasaraylılar'ın Hagi'ye tek kelime laf etme hakkı yok. Adam onlara rüyalarında bile göremeyecekleri şeyleri yaşattı zamanında. İsterse takımı 10. yapsın, yine de tek kelime etmeye hakları yok. Ki zaten elindeki kadro ne ki ?

Allah Rijkaard, Schuster veya ne bileyim Juande Ramos gibilerini Türk futbolundan korusun. Mesela Rafa Benitez ismi geçiyor ya, eğer doğruysa şaka gibi hala ders alınmamış. Benim takımımdan uzak, Villareal'e, Sevilla'ya yakın olsun.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben hagi'ye değil, adnan polat'a açılmış bir pankart olarak yorumladım. hagi'ye açılmışsa post da anlamını yitirir. teknik direktöre istifa demek kolay iş. hele yönetim eliyle yapılıyor ise...

BarFly dedi ki...

Pankart hagi ye değil. Polata dır.

Açıklamalar ile ilgili kimse birşey yazmamış.

Aga bu kulüp niye gerizekalılar tarafından yönetiliyor yaw .Takip edenleri de kendileri gibi gerizekalı sanıyorlar sanırım.Abi senelerdir bir tane mantıklı aklı selim açıklama çıkmaz mı bir kulüpten ...

sehorn dedi ki...

Bu pankartı YD ve AY astırmaz. Asmaya çalışanları da sopadan geçirir. Adnan Polat'ın diğer ikisine oranla daha insan olduğu aşikar zaten.

BG dedi ki...

Yonetim kendini asti bugunku aciklamalarla. YD tek derdinin Fenerbahce oldugunu ayan beyan belli etti. Bide ustune bizi kiskaniyorlar hasetlerinden catliyorlar demis. IQ 20 bile olmayan adamlarin elinde klup oyuncak olmus durumda. Tek kelimeyle yazik.

Unknown dedi ki...

Bu çok sağduyulu Galatasaray taraftarının geçen sene Ali Sami Yende bize 3 atarken YETER YILDIRIM DEMİRÖREN diye bağırıp bizim acımızla(evet büyük bir ızdırab) dalga geçmeleri de hala hatırımda hani.o yüzden bir yanım oh olsun demiyor değil :P
ama işin aslı bu pankartı algılayabilecek insanlar o koltukta oturuyor olsalardı zaten durum bu noktaya gelmezdi.tarih bizim yaptığımız gibi bağırarak,başkana yumurta atarak ya da stada gelemez hale getirerek gönderemeyeceğimizi gösterdi.aksi olsa böyle bir pankart açsaydık da yine bir şey değişmezdi o kesin.mesele üslup mu yoksa netice almak mı dersen ikisinde de sınıfta kalıyoruz belkide.ben yine de nasıl söylenirse söylensin sorunun anlamamakta ısrar eden karşı taraftan kaynaklandığını düşünüyorum

Gürcan Ulusoy dedi ki...

galatasaraylının da düzgünü var, beşiktaşlının da çirkini var.

gnyz dedi ki...

Baykuşa dağa taşa sahip çıkıp ota boka karşı olup tv'lere gazetelere manşet olmak varken ne gerek var yönetime pankart mankart açmaya.
Beşiktaş yönetimleri kongre ile gelir gider bilmiyormusunuz siz. Hem sezonun ortasındayız sezon sonu gelsin gereken tepkiyi veriririz, sabote etmeyinde uefa'ya gidelim.

memmo03 dedi ki...

Muhalefet var mı? gs nin ki gibi.

Unknown dedi ki...

evet elbette var.
benim bahsettiğim olaydan da espiri mahiyetinde bahsettim.aksi taktirde faşizan bir şekilde bütün rakip takım taraftararından nefret etmemiz gerekir.hoş ben fenerbahçelilerden nefret ediyorum,babamve kızkardeşim dahil :D :D

ultraslanhaber dedi ki...

http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=88601

videoyu izleyin, görüp pankartın kime açıldığını. Yorumların çoğu Hagi için değil, Polat için demiş. Bilmeden konuşmayın.

Yorum Gönder

Ara