.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Şubat 2011 Cumartesi

Oliver Lafayette Transferinden Vazgeçildi

Beşiktaş CT'ın Oliver Lafayette transferi ile hem hücumda hemde savunmada birçok eksiklikleri kapatabileceğini düşünmüşken bu sabah talihsiz bir haber geldi. En son maçını NBDL'de 31 Ocak'ta oynayan Oliver Lafayette'ın sağlık kontrollerinden geçemediği için transferinden vazgeçildi. Tam da Türkiye Kupası öncesi belkide Ergin Ataman'ın planlarını bozan bir gelişme oldu. Oliver Lafayette cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi oysaki bu haberi almadan önce BJK TV'ye heyecanını paylaşmıştı; Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş Cola Turka'nın yeni transferi ABD'li oyuncu Oliver Lafayette, Beşiktaş için yüreğini vermeye ve kazanmak için Türkiye'ye geldiğini söyledi. BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Lafayette, Beşiktaş Cola Turka'ya transferinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''İyi bir takıma geldim. Forma giymek, sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Her zaman kazanmak isteyen bir takımda oynamayı isteyen bir oyuncuyum. Beşiktaş için yüreğimi vermeye ve kazanmaya geldim'' dedi. Beşiktaş Cola Turka'yı tercih ederken zorlanmadığını anlatan Oliver Lafayette, ''Beşiktaş Cola Turka büyük bir takım, iyi kadrosu var. Tercih yaparken zorlanmadım. Ligde ipi göğüslemek, kazanmak istiyorum. Mücadele ettiğimiz bütün kupaları kazanmak istiyorum'' diye konuştu. Lafayette, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan ABD'li yıldız Allen Iverson için de ''Kendisi çok büyük bir oyuncu, geri döndüğü zaman takıma büyük katkı sağlayacaktır'' yorumunda bulundu. Röportaj Kaynak Bu arada Beşiktaş klübünden yapılan resmi açıklamada; Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Oliver Lafayette'nin sağlık durumu ile ilgili internet sitesinden açıklama yaptı: "Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'a transferi planan Oliver Lafayette'nin dün ve bugün Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yapılan geniş kapsamlı tetkiklerinde kardiolojik açıdan ağır spor yapmasının sakıncalı olduğu belirlenmiş ve gerekli ileri tedavisi için kendisine önerilerde bulunulmuştur. Bu nedele Oliver Lafyette'nin Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'a transferinden vazgeçilmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.” Beşiktaş Resmi Sitesi

8 Yorum:

tearkan dedi ki...

hiç iyi olmadı bu. özellikle kupa maçı öncesinde. zaten iyi durumda değiliz. üstüne bir de şanssıztan kurtulamadık bir türlü.

tearkan dedi ki...

marcellus kemp'le anlaşmışız. ilk etapta serkan, lofton transferleri konuşulurken adı üçüncü ihtimal olarak geçiyordu. neye niyet neye kısmet dedikleri bu olsa gerek.

asist time dedi ki...

hakkikaten ya nasıl bir şansızlıktır bu, artık kimin ahını aldıysak ..

Kemp transferide kesin değil belki de Lofton'ın ahını almışızdır:)

tearkan dedi ki...

evet önce kesin denmişti; fakat kulübe sözleşme gelmiş incelenme aşamasındaymış.

asist time dedi ki...

Ergin Hoca twitter üzerinden çok çok iyi bir oyuncu alacaklarını söyledi nedense hemen aklıma JR Giddens geldi. Sonucta Kemp iyi kavramına uyan bir oyuncu degil :)

tearkan dedi ki...

senin aklına gelen umarım takımın başına da gelir. :)

çok iyi oyuncu diye bir açıklama geldiyse ergin hocadan bence de gelen marcellus kemp olmaz. yani daha doğrusu olmamalı. :)

asist time dedi ki...

Yalnız çok sağlam bir menajeri olsa gerek; Kemp son 1 ay içerisinde 3 ayrı takımla anlaşmak üzere olduğu haberleri cıktı. Beşiktaş ile beraber bu sayı 4 oluyor.

Roanne:http://bit.ly/hucHgf Limoges:http://bit.ly/elM969 U.Malaga: http://bit.ly/h4YLtR

asist time dedi ki...

Kemp bugün istanbuldaymış.

Yorum Gönder

Ara