.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Şubat 2011 Cuma

Neyi Bekliyorsunuz Arkadaş!

Tabata'yı ederinin bilmem kaç katına transfer etmiş olabilirsiniz.
Zapotocny, Holosko, Delgado gibi skandallara imza atmış olabilirsiniz.
Nobre, Nihat gibi oyunculara fahiş maaşlar ödemiş olabilirsiniz.
Bunların hepsi affedilir, maddi hatadır. 

Duyuyoruz ki, Fenerbahçe Ersan Gülüm için Adanaspor'un kapısını zorlamaya başlamış. 
Zaten yapmasalar aptallık ederlerdi. 

Ersan Gülüm'ü elinizden kaçırırsanız... 
İşte o manevi hata olur ve bedeli de diğerlerine benzemez!

39 Yorum:

Adsız dedi ki...

Cebimde para olsa ben uzatacağım sözleşmesini, o derece kabak tadı verdi bu olay. Ersan'dan daha iyi savunmacımız olmadığını halen anlayamadılar sanırım. Ayrıca Bobo olayı da aynı böyle, sözüm ona sezon sonu imzalayacaklarmış. E çocuk bonservis bedeli olmadan transfer olursa kim ne diyebilir? Zaten çok oynamıyor, ayıp mı etmiş olacak? Vitrine çıkardığımız tek yabancımız, onu da bir yöneticilik fisaykosuna kurban vereceğiz. Ha illa satacak mısın kardeşim, yaparsın sözleşmesini ona göre, yine satarsın. Kulübün kasasına da para girer, arkasından ağlamazsın. Ben anlayamıyorum, cidden algı sınırlarımı aşıyor bazı olaylar.

selo dedi ki...

Bu renkli basının yazdığına inanıyorsun. Nereden biliyorsun Beşiktaş'ın temasta bulunmadığını veya anlaşmadığını? Yönetimde Serdal Adalı var Adanalı olur kendisi zaten kardeşide Adanaspor Yönetim kurulunda ondan hiç sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Kalten dedi ki...

Kardeşinin Adanaspor yönetiminde olması çok iyiymiş

Ersan aile faciası da çıkarabilir tabi

ederlezi12 dedi ki...

Eğer Ersan Fenerbahçe'ye kaptırılırsa Demirören döneminin en büyük fahiş hatalarından biri olur .

EnisteKolaKoy dedi ki...

9 milyon euro bastılar aldılar kayserili elemanı, buna da o kadar para basarlarsa; ne hısım kalır, ne akraba...

Adsız dedi ki...

@selo
İyi diyorsun , Adalı'nın bağlantıları olduğunu biz de biliyoruz da daha neyi bekliyoruz? Soru da bu değil mi? Madem bağlantısı var, atsınlar imzayı. Çocuğa ameliyat öncesi moral olsun dedik, ses yok. Ameliyattan çıktı, çabuk toparlansın dedik ses yok. Ersan sağa sola Beşiktaş'tan ayrılmam diyor, istiyor ki hemen imzalayalım, kanı kaynamış çocuğun. 12'den sonra bal kabağına mı dönüşecek, onu mu bekliyoruz?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@selo sen nereden biliyorsun temas kurulduğunu veya anlaşıldığını? renkli basının gazına geliyorsun.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

pardon, renksiz basının gazına geliyorsun.

No Pasaran dedi ki...

money talks..brotherhood hikaye..

aziz göüzünü karartırsa bastırır parayı..o zmn ne sedal adalı'nın kardeşi kalır ne bişey..bu kadar güvenmemek lazım..işini sağlama almak lazım..sonra arkadan ağlamamak lazım..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben şunu biliyorum.

ersan adem gülüm bu ülkenin 1 numaralı stoperi.

bu çocuğun sözleşmesi beşiktaş'a geçmeden fenerbahçe'si de, galatasaray'ı da bu çocuğa atlayacaklardır...

ve senin sözleşme imzalamadığın her gün, fiyatı artacaktır.

bu konuda soru işareti olmaması lazım.

EnisteKolaKoy dedi ki...

arkadan ağlanacak bir durum yok. adam aldığı her yerliye 5 milyon eurodan az para vermiyor. bunu gören adana "yok serdal hocam adam 8 milyon euro veriyor ama ben sana 2 ye vereyim; hemşerilik, akrabalık bık bık" edecek hali yok.

Pamukk dedi ki...

gerizekalılar o yüzden.

Pamukk dedi ki...

Bobo için olanı yok mu yazının

~Poseidon~ dedi ki...

Beşiktaş'ta piyasası olan veya olacak toplasan 5 adam var. 2'si kiralık zaten. Bunlara gözü kapalı uzun süreli imza attırılmalı bence.

Quaresma
İsmail
Necip
Fernandes
Cenk

Yönetim böyle bir hatanın altından kalkamaz.

~Poseidon~ dedi ki...

Pardon asıl konu olan Ersan'ı atladık tabii.. 6 oyuncu 2'si kiralık diyelim

Ömer Özlü dedi ki...

parayı basan alır abi, eğer elden kaçarsa kızamazsın kimseye...

yönetimin bi şeyler yapacağını varsayıyorum tabii...

~Poseidon~ dedi ki...

Beşiktaş'ın kaybettiği konulardan biri de sözleşmeler.

Sen Beşiktaş kulübü olarak nasıl Adanaspor'a satış opsiyonu maddesi eklemezsin ya da zorla eklenilmesini talep edemezsin.

Ne futbolcu tarafında ne de kulüpler tarafında mukavele gücümüz yok.

Kulübü daha sözleşme yaparken koruyamıyoruz...

İilk kiralandığında sanki "BJK klubü kiralaık süresi boyunca 1 milyon euro öderse bonservisini alır" diye bir madde olduğu söyleniyordu.Umarım doğru hatırlıyorumdur.Ama eğer yanlış hatırlıyorsam ne kadar geç o kadar çok öderler.

helldoradotcom dedi ki...

In Adali We Trust!

Golyadkin dedi ki...

Biz taraftar olarak haddimizi biraz fazla aşıyoruz sanırım. Ben her zaman taraftarın aktif olmasını, eleştirel olmasını savunuyorum. Hatta taraftar sendikalarının kurulmasının, Alen'in öne sürdüğü Büyük Beşiktaş Taraftar Projesinin hayata geçirilmesinin Türk Futbolu ve Beşiktaşın en acil meselesi olduğunu düşünüyorum ama bişeyi de bilmeyelim... bi de işi bilenlere bırakalım.

Takımın yönetilmesi, takım içi dengelerin sağlanmaması basın açıklamaları TFF ye karşı tavır alınması konusunda yönetimi eleştirebiliri fakat transfer konusunda bu sezon yönetimin herhangi bir kusuru var mıydı? Serdar Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ikilisi bu sezon kötü anlamda bizi şaşırttı mı hiç? Cevap hayırsa feryat figan "Ersan transfer edilsin artık" demenin çok bi manası yok. Adam alıcam dedi. Kendisi Adanaspor camiasının önde gelen isimlerinden biri. Adana sosyetesinin önde gelenlerinden biri. Alıcam dediyse alacaktır. Adalıya güvenmek yerine kıç silsen bokuna üzüleceğin gazete parçalarında çıkan haberlere inanmak niye? Aziz Yıldırım alıcakmış Ersanı...başını alır...

Pamukk dedi ki...

4mi dolardı o. hatta çüş diye kıyametler koparıldıydı. şimdi de bu haberler çıkıyo ki ne kadar fazla para ödetilirse o kadar kardır

Unknown dedi ki...

fbnin böyle bir yavşaklık yaparsa bundan sonra fbnin her ilgilendigi,mevcut kadrosundaki adama salça olmak boynumuzun borcu olur.kaldıki ben böyle birşey yapacaklarına inanmıyorum.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ben ersan'ı fenerbahçe aldı demedim, alacak demedim.

ama eğer gerizekalı değillerse - ki değiller - ersan'ı almaya çalışacaklar.

ben mi ifade edemiyorum kendimi?

siz fenerbahçe olsanız ersan'ı almak için devreye girmez misiniz?

hala gazete parçası deniyor yahu...

adalı ersan'ı alacağım dediyse, alsın. onu diyoruz.

zira alamazsa, bu tümer'den daha farklı yorumlanacaktır.

geleceğin takımı deniyor ya.

beşiktaş / modern futbol / savunmanın önde kurulması / yabancı kısıtlaması falan...

hepsini koy üstüste.

ersan'ı kaybedip geleceğe umutlu bakamazsın.

Golyadkin dedi ki...

Adalının ve Adanasporun ne hesap ettiklerini bilmiyoruz. Ben Adanaspor'un Süleyman Hurmanın yaptığı kayseri tüccarı tavrını sergileyeceğini zannetmiyorum. Birincisi kayseri tüccarı ahlaklı olmamalarından ikincisi, Adana başkanının Demirörenle yakın ilişkisinden üçüncüsü Serdar Adalaının Adana ve Adanaspor topluluğunun tam göbeğinde en içinde bulunmasından kaynaklı...

Belki Serdar Adalı'nın al parayı ver Ersanı alış verişinden daha derin hesapları var. Belki gelecek vaadeden bi oyuncuları da oraya kiraya vermek istiyor. Belki bir pilot takım uygulamasına geçecekler. Bu da Ersanın transferi denklemi içinde bir sabit bir değişken olacak.

Hepsinden öte Ersan Beşiktaşı böyle sahiplenmiş, takım oyuncuları-taraftar Ersanı böyle sahiplenmiş. Ersanla Beşiktaş arasında oluşan bu bağı, Adanaspor-Beşiktaş yönetimi arasındaki bu bağı koparmanın maliyeti var mı? Varsa ne kadar? Aziz Yıldırımın o kadar parası var mı?
Adanaspor Aziz Yıldırımın teklifine cevap verip Ersanla görüşme hakkı sunmadan biter bu transfer.
Geçen 4-4-2 ve footballpresste haber çıktı Beşiktaş Marko Marinle görüşüyor diye. Serdal Adalı'nın sezon sonu bize bi çok yıldız futbolcu gelmek istiyor söylemi var. Yapılacak transferlerin hesapları şimdiden oluşturulmuşken neden (dediğin gibi) Beşiktaşın idealindeki futbol sisteminde kilit rol oynayan Ersan konusunda bu kadar rahat davranılsın? Demek ki rahat olmalarını sağlayacak kadar bir eminlik söz konusu.

Ersan cepte diyorum ben. Tartışacaksak Cenk Tosun'u tartışalım bence...

Pamukk dedi ki...

@iboay

çok iyimsersin. o yavşaklığı gayet de yapıyolar. huyları bu. elinden oyuncu kapmak onların dtünü kaldırıo acaip . sanki bilmiosun. pu sana.

Pamukk dedi ki...

olmuştur şöyledir böyledirlerle olmaz bu işler ama
atı alan üsküdarı geçer

Gürcan Ulusoy dedi ki...

gözlerime kulaklarıma inanamıyorum.

serdal adalı'nın sezon sonu bir çok yıldız bize gelmek istiyor söylemini dikkate alıyoruz.

yapmayın arkadaşlar allah aşkına.

herhalde beşiktaş'a gelmek isteyecekler. neyine geliyorlar beşiktaş'ın?

ya taraftarın içinde de bu dünya kulübü masallarına inananlar varmış demek ki..

marko marin beşiktaş'a gelmek istiyormuş.

biz de oturmuş seviniyoruz marin bize gelmek istiyor diye.

şaşırıp kalıyorum vallahi.

2011 yılında dünya beşiktaş'ı keşfetti. evet herkes bize gelmek istiyor durduk yere. birden dünya kulübü olduk. ne yaptık da olduk, onu da anlamadım ama neyse.

Golyadkin dedi ki...

Kastetmek istediğim futbolcuların bize gelmek istiyor oluşları değil. Yönetimin futbolcularla görüşüyor oluşları. Marko Marin konusunda da aynen bunu yazmıştım. Marko Marinle ya da başka bir futbolcuyla aciliyeti olmamasına rağmen gelecek planları dahilinde görüşen yönetim, acilliği ve takımın ihtiyacı açısından kesinliğe sahip bir Ersan transferine kafa yormaz mı?

Bilmiyorum ben mi yanlış ifade ettim siz mi yanlış anladınız ama kastetmek istediğim bu. Kafa yorduklarına hepimiz hemfikirzdir. Kafa yorup da rahat davranıyorlarsa emin oldukları güvendikleri bazı noktalar vardır... Bunları da çok iyi biliyorsunuz. Demirörenin dünya takımı zırvalarını yutacak koyunlukta olduğumu düşünmüyorum...

Açıkçası ben bu kadar beklemekten dolayı kıllanıyorum. Zaten çocuğun sakatlandığı geceden sonra 2 gün bütün neşem keyfim kaçmıştı. Üstüne dünden beridir çıkartılan Fenerbahçe'nin Ersan haberleri tuz biber oldu. Fenerbahçe bu kadar da yapmaz diyen varsa gerçekten fazla iyi niyetlidir. Valla açıkçası bizim 2-3 e kapamaya çalıştığımız bir adam için Fenerbahçe 7-8 verirse şrak diye biter bu iş.

Şu çocuğu kaçırırlarsa ellerinden kendileri de ilk uçakla en uzak ülke neresi ise oraya kaçsınlar. Beşiktaş ile bu kadar güzel uyum sağlamış, sevgisinden, samimiyetinden kendi Beşiktaş sevgim kadar emin olduğum Ersanımızı sarı-lacivert forma ile görmeye dayanamam.

makavel dedi ki...

yok canım o kadarda mal değildir bizimkiler,topuz olayında süleyman hurmanın yaptığı ib...liği unutmamak lazım.

berat dedi ki...

ben de bizim yöneticileri tanıyorsam Ersan'ı kaptırırlar Fenere.

caalar dedi ki...

vallahi q7 simao neyse ne.. benim için çok önce bitmiştir bu yönetim. asıl sorunum da budur besiktaşımla ilgili. eğer o koltuğu geçirecekse başına ersanı da kaptırmak. yolu açık olsun ersan. son 5 yılın en faydalı oyuncusu olur gözümde.. evet manyak ettiler beni..

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Fener Ersan'in bizde oynamak istedigini, Fener'e gitmek istemedigini biliyor. Boyle ucuk bir teklif yaparak fiyat arttirmak istiyor. Fener bunu hep yapiyor.

Yarin pazarlik yapilirken, Adanaspor baskani diyecek ki "5 milyon Euro istiyoruz cok diyorsunuz, bakin Fener 7 milyon Euro verdi, ama biz sizi tercih ediyoruz zorluk cikarmayin." Ondan sonra bizim 5 milyon Euro ucar gider.

Sakatlandiginin ertesi gunu bonservisi alinmaliydi bu adamin...

Mayor dedi ki...

Quaresma satılıp o parayla Egemen Korkmaz, Serkan Balcı, Orhan Şam veya Serdar Kesimal dan biri veya bir kaçı alınsa. Sadece Ersanla düzelmez bu defans.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Egemen mi? Guti Egemen'i gorurse soyunma odasinda dover :)

BJK4EVER dedi ki...

Sonra biz bunlari soyleyince (Gurur Yazar konusu) herseyi elestiriyorsun deniyor. Besiktas'in 2. ligden adam kiralamasi zaten basli basina yanlis, facia, nokta! Sen adami izlettirmissen/izlemissen ve kalitesine ve potansiyeline guveniyorsan basarsin parayi alirsin. Kalitesine guvenmiyorsan ve laf olsun diye alinacaksa zaten altyapidan oyuncu kaydirirsin ve o 4. stoper olarak gorev alir. Bu oyuncu kiraladigin zaman 3 senaryo var, ucu de negatif:
1 Adam parlar, bir dunya para basip zorla alirsin, olan parana olur.
2 Adam parlar, sonra rakibin parayi basip alir (FB'de para bok), rakibin icin oyuncu pisirmis olursun, pilot kulup rolune sokarlar adami.
3 Adam kotu cikar, boylece altyapidan oyuncunun onunu tikamis olursun, bosa kurek cekmek.

Ersan konusunda bastan yaptik hatayi zaten. Kimse de Adali'nin baglantilari var falan demesin, FB 2 milyon euro fazla versin adamlar Ersan'i koyun gibi goturur, Ersan gitmek istemezse de Topuz gibi PAF takima gondermekle tehdit ederler, zorla gonderirler. Bu isler boyle.....

can dedi ki...

BJK4ever'a katilmamak elde degil. Ersan'in kiralanmasi olayi bastan deli sacmaligiydi ve giderek sacmaligin, aptalligin da otesinde bir hal aliyor. Bu beceriksizlikte bir yonetimden baska turlusunu bekleyende hata.

sehorn dedi ki...

adalı olmasa Ersan konusunda çok karamsar olurum ama Adalı bırakmaz onu gibi geliyor bana.

Ersan, Necip,İsmail,Cenk. Bu adamlar bizim geleceğimiz. Hepsi q7 den değerlidir gözümde.

BJK4EVER dedi ki...

Bu Adali'ya guven nereden geliyor anlamiyorum acikcasi. Adam Adanaspor baskani veya yari tanri falan mi? Basin toplantisinda gorduk iste, iki cift lafi bir araya zor getirdi. Diyelim FB sezon sonunda 5 milyon euro cash parayi trink diye saydi, ne olacak? S.Adali'nin hatri icin Adanaspor cark mi edecek? Adana baskani dese ki madem o kadar seviyorsun Adana'yi bize 5 milyon euro yatirim yap Ersan'i sana verelim Serdal'cigim, sende Adana'lisin ve bizim menfaatimizi dusunmen gerek, ne diyebilirsin?

Yorum Gönder

Ara