.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Şubat 2011 Çarşamba

Hazırlık Maçı / Portekiz - Arjantin

22:00

Tv8

18 Yorum:

Kalten dedi ki...

Bizim için Türk milli takımının maçından daha önemli olduğu kesin :)

sozcelyk dedi ki...

#vamosaganar

Pamukk dedi ki...

portekiz yenmeli

Batistuta35 dedi ki...

arjantin yensin üst bitsin saka olmasın:)

Batistuta35 dedi ki...

sakat demek istedim

Gürcan Ulusoy dedi ki...

6-4 bitti zaten bu maç

güven bilge dedi ki...

demişelis samuel oynamasın...çocuklar sağlam dönsün

JimmyLue dedi ki...

Dananin kuyrugu kopsun !

Messi vs Quaresma ...


iyi gece !

enorton dedi ki...

Almeida çok fazla ofsayta düşüyor, dikkatinizi çekti mi?

tearkan dedi ki...

almeida bizim maçlarda da çok ofsayt pozisyonunda kalıyor. stoperleri şaşırtmak için yapıyor diye düşünüyordum başlarda; fakat ağır olduğu için geri dönüş de yapamıyor.

bu arada altı pasta bir metreden boş kaleye dışarı attı topu almeida. sağ çaprazda sol ayağınla o açıdan, o denegesizlikle topa vurmaya kalkarsan bırak autu taca bile atarsın topu. bir de yalandan itiraz etti hakeme müdahale vardı o yüzden öyle vurdum topa gibisinden. rüştü'nün yediği golden sonra elini havaya kaldırıp yan hakeme dönmesini hatırlattı bana. hatta bizim antremanlarda ondan öğrenmiş de olabilir.

derken çıktı oyundan. nani'nin yerine de q7 oyunda.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Yalniz ben orada bi mudahale gordum Almeida'nin sol ayagina.

tearkan dedi ki...

varsa bile öyle bir vuruş yapmasına neden olacak bir müdahale yoktu valla. adam topu kaleye yollamadı, ters kademe yaptı resmen.

enorton dedi ki...

Kaçırdığı gole rağmen baya etkiliydi. Taç atışından bile pozisyon buldu. Taç sonrası düşündüm de, elimizde Almieda var ne taç, ne korner, ne frikik adamın kafasına top atamıyoruz. Oynadığı lig maçlarında Almeidanın kafa şutunu ya da kafa ile tehlike yarattığını hatırlayan var mı?

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Almeida gol vuruslarini sogukkanli yapan bir adam degil zaten. Kendisi kafayla da cok gol atmiyor aslinda, etrafindakiler onun dilinden anlarsa cok gol attirir.

enorton dedi ki...

Almeidaya en yakın oynayan isim Nobre :( O da gol kaçırma makinesi, Simao nun o pasını kaleciye nişanlayan adam hangisini atacak merak ediyorum. Almeidaya yakın oynaması gereken isim Guti gibi gözüküyor ama bu sefer de Guti rakip savunmacılar arasında kaybolur görüşü hakim. Geride kim top yapacak vs. Nihat eski Nihat olsa... Nihat da eski gücünde değil, bence orda simao oynasa. Solda q7, sağda hilbert bu sefer de yabancı kontenjanı sorunu oluyor. Defansın hepsini Türk yapmak gerekiyor, Ersan'ın sakatlığında bu mümkün değil.

Bu şartlarda bence golcü olmayan Almeida yerine Mehmet A. -Guti- Necip orta üçlüsünün önünde Q7- Bobo- Simao 3 lüsü ideal gibi duruyor. Ancak Schuster gerçekten çok inatçı birisi yine sanırım Ankaragücü maçına Nobreli dizilişle başlayacaktır...

sozcelyk dedi ki...

almeida ile birlikte oynaması gereken adam nihattır , almeida golcülüğünden çok ilerde arkadaşını pozisyona sokan bir görüntü veriyor manisaspor ve trabzonspor maçından da anlaşıldığı üzere.

ayrıca borges de golcülüğünden çok arkadaşlarını pozisyona sokmasına değinmiş.

nihat kovacevic ikilisi malumdu belki nihat almeida ikilisi de çok gol atar kimbilir

oyum nihata.

Gurcan 6-4 totemini tiye aldigi icin suya batti portekiz... :))

Pamukk dedi ki...

Bobo > Almeida

Yorum Gönder

Ara