.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Ocak 2011 Pazartesi

Resmi Site ve Ayrıntılar

Resmi siteyi takip edenler bilir, ‘’ Cola Turca ile Antreman Günlüğü ‘’ başlığı altında takımın o günkü tüm çalışmalarına dair bilgiler, idmana ait 5-6 fotoğrafla harmanlanıp yayınlanıyor. Ne olup bittiğini, takımın ve sakatlıkların son durumunu en güvenilir kaynaktan takip etmek güzel elbette, hele ki benim gibi takım içi birlik beraberliği yansıtan pozları görüp de gaza gelme potansiyeliniz yüksekse, resmi site bu konuda bulunmaz nimet. Gelgelelim tüm bu güzelliklerin sıkıntı yaratacağını düşündüğüm yönleri de yok değil; aşağıdaki haber ve fotoğraf Perşembe gününe ait. (Buca maçının 1 gün öncesi) Futbol takımımız, Bucaspor maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Takım halinde ısınma koşuları sonrası pas ve dar alan çalışmaları yapan siyah-beyazlılarımız, Bucaspor maçının son taktik çalışmasının yer aldığı çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.
Bobo’nun pembe antreman formasını yeni giymesinden yola çıkarsak, fotoğraf muhtemelen Schuster’in takımı ikiye ayırdığı bölümde çekilmiş. (Henüz giymemiş olanlar da olabilir.) Görüldüğü üzere pembeliler: Bobo, Ernst, Necip, Fernandes, Ali Kuçik, Ersan, Onur Bayramoğlu, Ekrem ve Doğukan. Yani A2 oyuncuları ve sakatlıktan yeni çıkan Ekrem’i saymazsak Buca maçının yedek kulübesi çıkıyor karşımıza. (Ersan, Sivok’un maç günü sakatlanmasıyla 11’de şans buldu, yoksa o da resimdeki gibi yedek takımda düşünülüyordu.) Tek bir kareden kesin kanılara varmak ne derece kabul edilir bilmiyorum, ama basına kapalı idman ve taktik çalışmalara ait fotoğraf seçimlerinde daha dikkatli olunması gerekiyor, hele ki rakibin uykularını kaçıracak bol alternatifli bir kadronuz varsa ve bugünün Beşiktaş'ında tercih edilecek ya da kenarda bekletilecek tek bir yabancının bile oyun anlayışınıza yönelik belirgin ipuçları vereceği düşünülüyorsa.

5 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

peki ya erhan güven nolacak :)

malum o oynayınca rakipler teknik taktik pek konuşmuyolardır diye düşünüyorum , a takımlar siyah olanlar demişse sevinmiştir samet aybaba.

Karakartal5307 dedi ki...

Müthiş bi tespit

mlhzngn dedi ki...

hocam pembelilerden arkadaki ersan, bereli olan da quaresma'ya benziyor. bu isimler 11'de oynadı. ayrıca erhan da var siyahlıların içinde ama kendisi maç kadrosunda yoktu diye hatırlıyorum.

esgo dedi ki...

Yukarıda belirttiğim gibi Ersan'ın 11'de başlaması, Sivok'un maç günü sakatlanmasından ötürü alınmış ''mecburi'' bir karar.

Bereli olan Ekrem.

Erhan as takımda görünüyor ama yedek takımda Hilbert'de görünmüyor, ortada yedek kaleciyi saymazsak 6'da 6 gibi bir isabet oranı var. Ayrıntı dediysek, o kadar da yarmaya gerek yok :)

Yorum Gönder

Ara