.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Ocak 2011 Pazartesi

Iverson ve Shaq

Akşam Gazetesi, araştırmacı gazeteciliğin tartışmasız en büyük isimlerinden Uğur Mumcu'yu andığımız bu günde, kendisini onore etmenin en güzel yolunun araştırmacı gazetecilik yapmak olduğunu düşünmüş ve de şu haberi yazmış:

"Öte yandan acilen bir guarda ihtiyacı bulunan NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'ın Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar Allen Iverson'ı kiralamak istediği öne sürüldü."

Ama bazı detayları eksik bırakmışlar, onları da ben tamamlayayım: 

"Cavaliers ile Beşiktaş'ın çoğu konuda anlaşmaya vardığı, fakat bonservis opsiyonu konusunda pürüzlerin olduğu bildirildi. Aynı zamanda finansal sıkıntılar da yaşayan Cavaliers'in, bu oyuncu transferi için bir fonla görüştüğü bildirildi. Fonun Goldman Sachs olduğu gelen duyumlar arasında.

Iverson'ın Detroit Pistons'da oynarken Ortabatı bölgesine hayran kaldığı, bu yüzden Cleveland şehrinde yaşamanın kendisine cazip geleceği de düşünülüyor."

NBA tarihinde ilk defa bir oyuncu kiralatan Akşam Gazetesi, aynı zamanda psikoloji alanında da büyük açılımlar getirmiş durumda. Haberde şöyle bir cümle de geçiyor:

"...taraftarlar bu kez 'Beşiktaş'ın çocuğu Shaq' diye tezahürat yaptı. Demirören, gülümseyerek Shaquille O'Neal'ın gelecek sezon Beşiktaş forması giyebileceği müjdesini verdi."

Siz hiç tebessümle müjde verebildiniz mi bu hayatta? Kolay kolay büyük başkan olunmuyor tabii.

5 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

''Basketbolculara kızıp bir ara maaşlarını ödemeyen başkan Demirören ile sporcular arasındaki buzlar eridi.''

!!!

enorton dedi ki...

Rahmetli Uğur Mumcu'yu anarken, rahmetli Gaffar Okkan'ı da unutmayalım. :(

ozzie dedi ki...

Sallanır sallanır ama bu kadar da sallanmaz.

1) İverson'in saglik durumu belirsiz.

2) NBA'de kira olmaz.

3) Cleveland Cavaliers'in para problemi falan yok. İverson zaten NBA icin cerez parası. Önüne gelenin yılda 10-20 milyon dolar aldığı ligde 1-2 milyon şaka gibi paralar.

4) Fon olayı, Goldman Sachs, falan artık varyeteye kaçmış. "İverson kripton zehirlenmesi geçiriyor" yazsalar daha inandırıcı olurdu.

5) Hakkaten ohaaaaa.....

ozzie italik olmayan paragrafi ben yazdim futbol dili kullanarak, ileride kullansinlar diye tavsiye babinda.

Fazladan gunahlarini almayalim, hos NBA'e adam kiralatmalari bile yeterince aptallik ya neyse :)

tearkan dedi ki...

abi bu da ne kadar inandırıcı yazdığının bir göstergesi işte. tebrik ediyorum :)

shaq türkiye'ye gitmem söz konusu değil gibilerinden bir açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum. bizim taraftar da bu haberciler(!) gibi bi haber kalmış.

Yorum Gönder

Ara