.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

28 Ocak 2011 Cuma

Önizleme: 19. Hafta

Kardemir Karabükspor - Kayserispor: Emenike'nin maçta giymek üzere Okan Bayülgen'e hitaben bir tişört hazırlattığı bildirildi. Tişörtte ne yazacağı merak konusu iken, bir tekne resminin olduğuna dair haberler elimize geçti.

Sivasspor - Medical Park Antalyaspor: İki eski takım arkadaşının kozlarını paylaşacağı maç olacak. Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada taraftarına en fazla bir adet şanssız gol yiyeceğine dair söz verdi.

Bucaspor - Kasımpaşa: İkinci yarıya yeni bir başlangıç yapmak isteyen Kasımpaşa'nın 18. haftada yediği dört golün acısını Bucaspor'dan iki gol yiyerek çıkarması bekleniyor.


Bursaspor - Galatasaray: Sivasspor galibiyetiyle yine bir umut havasına giren, ve bu sene umut - karamsarlık ekseninde Sinüs grafiği tadında takılan Galatasaray taraftarlarının, manik depresyon sınavını geçip geçemeyeceği belli olacak.


Ankaragücü - Manisaspor: Hikmet Karaman'ın eski takımına... Gereksiz oldu bu cümle sanki ya.


İstanbul BŞB - Beşiktaş: Beşiktaş'ın taraftarından ve Türkiye'deki futbol atmosferinden büyülenen yeni transferlerin Olimpiyat tokatını suratına yiyeceği maç. Beşiktaş'ın puan kaybetmemesi halinde çoğu taraftarın şampiyonluk kutlamalarına başlayacağı da beklentiler arasında.

Gaziantepspor - Gençlerbirliği: Bir zamanların flaş ekipleri iken son 5 yılı "ne akar ne kokar" tadında geçiren iki takımın karşılaşması. Maçtan önce bir barkovizyon gösterisiyle taraftarlar havaya sokulmaya çalışılacak.



Fenerbahçe - Trabzonspor: Maçı en heyecanlı bekleyen kesim Trabzonspor taraftarı, zira son iki maçtan sonra bu hafta da bir puan kaybı gelirse şehrin %73'ü "Şenol Hoca'yla olmaz bu iş" diyebilecek ve kendini tekrar otorite gibi hissedecek.

Eskişehirspor - Konyaspor: Bülent Uygun'un, kötü giden Konyaspor'u yenmek için özellikle motive olduğu şüphesiz. Zira İzmir'de de Eskişehir'de de Sivas sonrası aradığı "La İlahe İllallah" havasını bulamayan Uygun'un, Konyaspor'un olası bir teknik direktör değişimini dört gözle beklediği söyleniyor.

8 Yorum:

Batistuta35 dedi ki...

Emenike cezalı,tshirt haftaya kaldı:D

cakmaktas dedi ki...

bulent uygun yorumu super olmus hocam eline saglik.bulent uygun ile ilgili bir post acilsa ve bu adamin "lla ilahe illallah" kimliginin otesinde nasil bir karakter yattigini tartissak cok mu kufurlu post olur acaba?

alper dedi ki...

şelbicim çok güzel yazmışsın:) harbiden bülo konyaya gitse de eses de sırtındaki kamburdan kurtulsa.

ozzie dedi ki...

İBB-Beşiktaş macından sonra Ankaragücü-Manisa seyri en keyifli maç olur düşüncesindeyim.

ulash dedi ki...

sesli güldüm=)

carlito dedi ki...

ben de rıza hocanın şanssız gol olayına yarıldım :)) eline sağlık shelbyl..

Kasimpasa 2 yer dedik ama 4 yediler gene :)

Riza Hoca sozunu tutmus ama.

carlito dedi ki...

bu haftaki gerçekten şanssız goldü ama :)

Yorum Gönder

Ara