.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Aralık 2010 Pazartesi

Teknik Heyete



Bunu alın, print'leyin, sonra yabancı sınırı, UEFA kuralları, sakatlıklar vs. kriterlerine göre yazar yazar bozarsınız. Güle güle kullanın.

26 Yorum:

sy dedi ki...

hahahaha :) gece gece koptum yaa..

shelbyl'den dev hizmet!

Kalten dedi ki...

Bence bu transferlerin hepsi Real Madrid olma isteğinin bir devamı.. Şimdi, Beşiktaş R. Madrid olma yolunda bu sene neler yaptı yazalım:

- Önceden R. Madrid'de oynamış Guti ve Schuster transfer edildi
- R. Madrid kadrosuna benzemesi için 4 Portekizli-2 Alman altılısı oluşturuldu (evet benzetme tutsun diye Mourinho'yu da Portekizli kadrosunda saydım)
- Baskılı futbol, "isim transfer" gazı taraftara verildi
- Ününü rakiplerde yapmış oyuncular transfer edildi (Aurelio, Tekke)
- İbrahim Üzülmez orta yapmayı öğrendi

Bütün bunlara rağmen şimdilik sonuçlar çok iç açıcı değil. En azından iki "ezeli" rakibin sahasındaki maçtan da beş yemeden kurtulduk.

Benim hâlâ umudum var.

Florentino Perez vaat ettigi gibi Los Galacticos'u olusturup basarisiz olunca, 6 yillik baskanliginin sonunda istifa etmisti...

Lan yoksa?!?

carlito dedi ki...

demirören 6 yılı doldurdu zaten.. yok öyle bişey :)

stopeeğrrr lazım stopeeeğrrr

Aga Perez geri geldi zaten heycan yapmaya gerek yok :)

Ehehe İbo'nun orta yapmayı öğrenmesi bile takımı düzeltemiyorsa orada büyük bir hata vardır.Schuster istifa ulan :)

BJK4EVER dedi ki...

Yarin R.Wien maci var ve mac postu acilmamis, bende birsey soylemek istiyorum. Mactan evvel soyleyim, sonra seviyesi cok yuksek bazi arkadaslar mactan sonra konusuyor vs demesinler.

Malum, R.Wien macinin hicbir onemi yok, siralama da degisemeyecek. Acaba genclere cok cok onem veren hocamiz bakalim Ersan, Necip (ve A.Kucik mecburen) gibi zaten rotasyona girmis gencler disinda acaba Atinc, Cumali, K.Akababa gibi genc oyunculara sans verecek mi? Kendisi genclere cok sans veriyor ya ve bu macin hicbir iddiasi yok.

Ayrica Quaresma, Nobre, Ferrari, gibi sakatliktan yeni cikmis oyunculari oynatip sakatligini nuksetme riskine girecek mi (daha once yasadik) ve boyle bir olayda Antep macinda oynayamazsa biri acaba ne olacak?

Bu 2 seyi cok merak ediyorum, simdiden soyleyim dedim.

carlito dedi ki...

@BJK4EVER

Quaresma, Nobre, Ferrari gibi oyuncuları oynatacağını zaten bugünkü basın toplantısında açıkladı Schuster, biz de gördük..
sen de bunu fırsat bilip "oynatacak mı çok merak ediyorum" gibi cümlelerle, maçtan sonra bir şekilde Schuster'e saldırabilmenin yolunu yapıyorsun anladığım kadarıyla.. bravo böyle devam ;)

mufittezel dedi ki...

Ayrica mac kondusyonu kazanmalari acisindan ben sakatliktan cikanlarin oynamalari gerektigini dusunuyorum...

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Bazi arkadaslarin ulke puani denen seyden haberi yok galiba. Turu garantilemis bile olsak Avrupa maclari onmelidir. Cumali'yi Atinc'i oynatacak miyimis... Hadi bi yuru git suradan.

BJK4EVER dedi ki...

Schuster'in aciklamalarindan haberim yok, ama Mete Duren bu oyuncularin oynayabilecek durumda oldugunu aciklamisti.

Mac kondisyonu kazanalim, fakat 1 mac sonra devre oluyor zaten, ne yapacaklar mac kondisyonunu? Daha once de erken oynatip sakatlarinin nuksetmesini saglamistik, bu sene de gecen sene de defalarca.

Ha, ayrica A.Kucik falan Porto macinda oynarken o zaman genclerin gelisimi onemli, ulke puani onemli degil, ama son haftadaki iddiasiz bir macta nedense ulke puani onem kazaniyor, o zaman genclere sans vermesi onemli olmuyor. Aynen boyle devam bence de.:)

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Sen ne yazdiginin farkinda misin? Yoksa kafan mi iyi? Ali Kucik tamam, bir oyuncu cok siritmaz zaten ama sen oraya 4 oyuncu yazmissin, Atinc Cumali falan. A2 takimiyla cikalim istersen... O zaman da kulp bulursunuz gerci yine, sartlandirinca insan tabi kendini ne desen bos.

BJK4EVER dedi ki...

4 tane oyuncuyla ciksin mi dedim ben? Okumak zor mu? x, x, x GIBI genclere sans verecek mi dedim, ornek olarak sundum, okumak hakikaten bu kadar zor mu? Sartlandirmak meselesine gelince, kimin sartlandigi belli. 2 mac evvel genclere sans veriyor yaeeee diyenler bir anda gencleri unuttu ulke puanina bakiyor, muhtesem kivrak hamleler vallahi, bu kadarina pes.

Sertug Ozgur dedi ki...

Gençleri kazanmak 4-5 tane paf oyuncusunu aynı anda sahaya sürmek mi. Nasıl bir mantık bu kardeş..

MAdem böyle gençleri kazanacaksak o zaman hiç transfer falan yapmayalım, her maça paf takımla çıkarız. iyi fikir bence.:/

carlito dedi ki...

BJK4EVER ile başa çıkamazsınız arkadaşlar boşuna uğraşmayın.. ben bir süredir gözlemliyorum, arkadaşımızın cevap veremediği hiçbir şey olmadı! ne kadar haklı (!) olduğu burdan belli olmuyor mu?

evet aynen böyle devam etsinler, Schuster'i de yesinler, karınlarını iyice doyursunlar.. taa ki bir sonraki teknik direktör gelip de tökezleyene kadar.. ee o zamana kadar da iyice acıkmış olurlar zaten! ;)

Sertug Ozgur dedi ki...

@BJK4EVER

Evet 4 tane paf takımdan genç aynı anda oynasın diye bir lafın yok. Ama Nobre,Ferrari,Quaresma oynamasın deyince benim algılamam bu oyuncuların hepsi oynasın oldu.

Başka bir postta(zararına satışlar başlamıştır) altyapıya yatırım yapıyoruz da ne oluyor, Ali Kuçik yeteneksiz filan diyorsun, burada gelmiş yarın bu gençler oynayacak mı diyorsun? Bu ne perhiz ne lahana turşusu diyeceğim.

BJK4EVER dedi ki...

Ben sahaya sursun demiyorum guzel kardesim, ki bizim PAF'tan cikan oyuncularin genel kalitesi zaten dusuk. Sadece buradaki bazi arkadaslarin bu durumda ne yazacaklarini merak ettigim icin bu konuyu simdiden ortaya atayim dedim.

Ayrica soyle bir kadro pekala cikabilir:

Cenk Toraman Zapo Ersan Ibo Aurelio Necip Guti Tabata A.Kucik Ismail, gorundugu gibi ne genc oyuncular var ne sakatliktan cikan oyuncular. Ama bu oyunculardan bir kismini kesip Atinc, Kemal Akbaba, Cumali, Umut gibi oyunculari da oynatabilir, imkani var yani.

Sertug Ozgur dedi ki...

Ha ayrıca yarın bu gençlere tek maçlığına şans verse benim gözümde Schuster gençlere önem veren hoca olmayacak. Bunu devam ettirip rotasyona dahil edebilmesi önemli.

Benim gözümde Schuster genç,yaşlı diye ön yargılı değil, sene başında uğur'u göndermesinden ve fink'i ana planda düşünmemesinden dolayı bu fikre sahibim. Aynı şekilde onur'a da şans verdi. Hep kayseri maçı örnek verilir ama sonra mersin maçında da asisti var, sonrası sakat zaten. ne biliyim öncesinde trabzon maçında son 5 dakika soktu, en kritik anda.
Ali Kuçik de pekala hilbert öne çekilip veya orta saha kalabalık tutularak oynatılmayabilirdi. Eskişehir maçının ikinci yarısında ALi Kuçik oynamadı mesela, nasıl bir zorunluluk bu anlamış değilim. Hem Ali Kuçik beğenilmiyor hem de zorunluluktan oynatıldı deniliyor. Bu iki durumun aynı anda savunulması bana mantıksız geliyor. Ben burada iyi niyet göremiyorum kusura bakmayın.

Levent dedi ki...

http://cartalete.blogspot.com/2010/12/hasan-türk.html

Gerçi, altyapı önemsiz ama...

BJK4EVER dedi ki...

Insallah bu tur oyuncular oynayabilecekleri mumkunse SL takimlarina kiralanirlar da gercek seviyeleri hakkinda fikir sahibi olabiliriz. PAF'ta yildizlasip buyuk gelecek vaad eden, ama Super Lige cikinca cok yetersiz gozuken o kadar cok oyuncumuz oldu ki. Kenan Ozer, Mehmet Sedef, Emre Ozkan, Sezer Sezgin, son olarak Ali Kucik (?), say say bitmez.

marpione dedi ki...

Ya dayanamiyorum yazicam artik. Bu Schuster tartismasini israrla her postta surduren ekiptekilerde agir seviyede mahmut ve hulusilesme egilimi goruyorum. ne inatlar varmis. Schuster takimin basinda kaldigi surece devam edecekse bu is cekecegimiz var demektir. baydi gercekten bu gerilim.

Kalten dedi ki...

Marpione sevişelim mi?

Tam ben cinnet geçirmiş halde dalacaktım ki marpione gazımı aldı Mahmut ve Hulusi diyerek.

Kalten, seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım: eğer burada sevisilecekse onu da biz sevisiriz. Sinan Engin stayla hemi de.

halk sizden maç postu bekliyor

sy dedi ki...

blog'da pek yorum yazmiyorum ama surekli takip ediyorum. gercekten beni de baydi bu tartisma. insanlar blog'dan ayrildi, hala bu tarz kendi fikrini kabul ettirme tartismalari.

baska fikirleri benimsemek zorunda degilsiniz ama bu kadar israrcilik, bu kadar "al bakalim buna ne diyeceksin"cilik hayatta icini dolduramadiginiz egonuzu tatmin etme cabalari olarak kaliyor sadece. hem schuster'ciler icin hem de anti-schuster'ciler icin (bu da ne demekse) diyorum bunu.

Kalten dedi ki...

İbolinho 35 yaşından sonra orta yapmanın yanında felsefeyi de öğrenmiş

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/16409110.asp

Benim bildiğim Ü19 45 yaşında CNN Türk'te program yapar

Yorum Gönder

Ara