.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Aralık 2010 Pazar

Delinho

6 Yorum:

irlandalı dedi ki...

Commandante deli!!

fabianernst dedi ki...

ya ben bu olaya koptum ..zaten sahaya giren kişiden başlarsak ya gerçekten ben mantık yurutemiyorum nasıl bir amacı vardı...iboya gelirsek ilk baktı soyle olayın ne olduğunu çozemedi herkes gibi sonra dellendi birden bire koştu..adamı duşurmeye yeltendi ...ulan gutiye taraftar kovalattık yaa çok garipti hakketen

akaretler dedi ki...

işte bursaspor taraftarıının neden istanbula gelmemesi gerektiğinin nedeni. bu olayın kısa vadede bir çözümü yok, o nedenle taraftarların maça gelmemesi şimdilik çözüm gibi.

tearkan dedi ki...

İbo'yu akılları sıra eleştiriyorlar Trt'de. Ceza almalı mı diye konuşuluyor şaka gibi resmen. Beyinsiz şaban taraftara yaranmak için yaptı diyor. Kazandığımız hafta bile insanı çileden çıkartabiliyorlar valla helal olsun.

carlito dedi ki...

o sırada tv başında veya tribünde biz taraftarların içinden geçip de yapamadığı şeyi yaptı işte İbo.. boşuna deli demiyoruz, canımız Deli İbomuz o bizim :)

drogba dedi ki...

Rakibin formasını çekip kendini yere atan biri dokunduğunda 10 taklalar açan delinho dimi bu..Volkan şen öyle bir faul yaptı ki o ne düşüştü be
İyi oynuyorsun ama insanları kandırma dokununca uçma rakibin formasını çekip kendini yere atma ki herkes sana helal olsun desin..
15 senedir aynı adam

Yorum Gönder

Ara