.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Aralık 2010 Perşembe

Chatman Kadro Dışı



"Kulübümüzün maddi tüm vecibelerini yerine getirmesine karşın idmana çıkmayan ve de disiplinsiz hareketlerde bulunan" Chatman kadro dışı kalmış.

Daha geçen gün "arada sırada maddi sorunlar olur, büyütülecek bir şey yok" dendi oyuncular paralarını alamıyorlar dendi. Ne zaman tüm maddi vecibeler yerine geldi de Chatman disiplinsizlik yaptı arkadaş?

Bu seneki günah keçisi de bulundu, sıradaki? Bence Cevher'i de şutlayalım takımdan, ne o öyle garip garip laflar. Cık cık cık.

Söz asisttime'da. Chatman'ın Iverson transferiyle ilgili bir memnuniyetsizliği falan mevzubahisti, ilerisine o gider, ben girizgâhı yapayım.

7 Yorum:

isaac newton dedi ki...

abi simao gelmiş bunlar konuşulur mu hiç ilahi sende?!

bunları konuşarak beşiktaşı çekemeyen beşiktaşlı kim söylesin hemen :)

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Valla iki testiden biri kirilacaksa bu Iverson olmayacakti. Iki cambaz bir ipte oynamaz iste, belki Iverson'un liderligi ele almasi acisindan iyi oldu. Yalniz takviye sart. Kac aydir konusuluyor, Demiroren de cikti soyledi ama ortada somut bir gelisme yok...

tearkan dedi ki...

Biz takıma takviye yapılacak mı diye düşünür, konuşurken eli yüzü düzgün oyuncular kadro dışı bırakılıyor. Daha yeni yapılan açıklamayı sorsan biz zaman zaman aksamalar oluyor dedik, bu yakınlarda oluyor demedik ki diyecekler.

tearkan dedi ki...

Ronaldinho'nun takımdan ayrılacağını açıkladı Milan. Onu alalım Chatman'ın yerine.

Unknown dedi ki...

Ben söyemiştim gibi olmasın ama sezon başında Iverson transfer edildiğinde bu olayların geleceğini yazmıştım bloguma.

Iverson gibi bir değeri kadroya katan da aynı yönetim, her sene bizlere maaşlarını alamayan basketbolcular haberlerini çıkaran da aynı yönetim.

Anlayan varsa beri gelsin

carlito dedi ki...

işe yarayan en önemli adamdı belki de.. bravo yönetim! zaten son yıllarda bize gelen kaç tane kaliteli yabancı olduysa hepsi ligdeki başka takımlara gitti.. bunu da yakında efes veya fb ülker falan alırsa şaşırmayın..

Ekrem Ph.D. dedi ki...

@carlito
Efes veya Ulker almaz onu, onlarin istedigi tipte bir oyun kurucu degil. Efes, Ulker gibi Euroleague seviyesindeki takimlar kendi oynayan degil, takimi oynatan oyun kurucular isterler (bkz. Yugoslav kokenli oyun kurucular veya Ender/Kerem). Chatman ise tek basina alip goturmeyi daha cok seven, sokak basketbolu tarzina daha yatkin bir oyuncu.

Yorum Gönder

Ara