.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Kasım 2010 Cumartesi

Şubat Yolu

Twente: 5 puan Benfica: 6 puan Rangers: 5 puan R.Kazan: 3 puan Cluj – Basel: 3’er puan S.Moskova – Marsilya: 6’şar puan Ajax: 4 puan Braga: 6 puan Yukarıdaki takımlar , Şampiyonlar Ligi grup maçlarını 3.sırada bitirmesi yüksek ihtimal takımlar ve 4 maçta topladıkları puanlar. Bu saatten sonra bizim için önemli olan bu takımlardan en iyi puanı alacak 4 takımın kim olacağı. Öyle ki Avrupa Ligi grup maçlarını 2.sırada tamamlayacak ekipler, Şampiyonlar Ligi’nin en iyi 4 ikincisi ile eşleşecek (ve tabii Avrupa Ligi grup birincileri ile) (An itibariyle örnek: Muhtemel rakiplerimiz Benfica, S.Moskova, Braga, Rangers) Twente kalan maçlar: İnter – Twente / Twente – Tottenham Benfica kalan maçlar: Tel Aviv – Benfica / Benfica – Schalke Rangers kalan maçlar: Rangers – Man Utd / Bursa – Rangers R.Kazan kalan maçlar: Rubin – Kopenhag / Barcelona – Rubin Basel kalan maçlar: Basel – Cluj / Bayern – Basel S.Moskova kalan maçlar: S.Moskova – Marsilya / Zilina – S.Moskova Ajax kalan maçlar: Ajax – Real Madrid / Milan - Ajax Braga kalan maçlar: Braga – Arsenal / Shakhtar – Braga 6 maç sonunda 7 ve üzeri puan alıp, doğrudan rakibimiz olacak 4 takımdan 3’ü Benfica , Rangers, S.Moskova olarak gözüküyor. 4.takımın kim olacağı bu 3 takım kadar belirgin olmamakla birlikte, çok da ürküten bir tablo yok. Avrupa Ligi’ndeki tablo şu an için daha net olmakla birlikte, gruplarını lider tamamlayacak takımların saldığı korku, (lafın gelişi korku) Şampiyonlar Ligi’ne oranla daha fazla. Liverpool, Sevilla, Stuttgart, Zenit, Cska Moskova, BATE, S.Lizbon bir aksilik olmazsa gruplarını lider tamamlayacak takımlar. Diğer gruplar için en kuvvetli lider adayları da M.City, Leverkusen, Paok, Psv olarak dikkat çekiyor. Uzun lafın kısası : Grup maçlarının ardından Şampiyonlar Ligi'nin en iyi 4 ikincisi ve Avrupa Ligi'nin grup 1.leri ile eşleşmek için sıramızı bekleyeceğiz. Şöyle bir etraflı bakınca ve Şubat ayına dek taşların yerli yerine oturacağını düşününce de (ki buna Adalı'nın Ocak'ta vaadettiği transferi ve Sivok'un dönüşünü de eklersek) Avrupa'da Mart ayını görmek eğlenceli olacağa benziyor. '' Beşiktaş adının olduğu her yerde acaba vardır! '' diyenlere de fazla itibar etmeyin efendim ! Zira sorsanız kendisini benden daha gaz ve inanmış olarak görebilirsiniz. Evet evet ben de yetişiyorum. Ş: 70

9 Yorum:

Yaz Helvası dedi ki...

İhtimal hesaplarını yapmak için özellikle Ş.L'de 24-25 Kasım, UEFA'da da 1-2 Aralık tarihlerini beklemekte fayda var. Ş.L'de gözüken Braga ve Rangers'ın muhtemel rakiplerimiz olacağı. Öbür iki takımın belirlenmesi için Schalke - Lyon, Benfica - Schalke ve S.Moskova - Marsilya maçlarının sonucunu beklemek gerek; ama muhtemel rakipler Schalke ve Marsilya. S.Moskova evinde Marsilya ile berabere kalırsa Marsilya'yı UEFA'ya gönderecek. B grubundan da bize muhtemelen bize rakip gelecek; ama onu belirlemek daha zor. Yine de Schalke Lyon'u yenemez ise son hafta Benfica - Schalke maçında beraberlik Benfica'ya yetecek. Konuşmak için erken; ama şu anda Ş.L'den gelecek muhtemel dört rakip Rangers, Marsilya, Schalke ve Braga gibi gözüküyor.

yuki the zorba dedi ki...

Ajax gelsin amsterdama gidelim...

Unknown dedi ki...

"Uzun lafın kısası : Grup maçlarının ardından Şampiyonlar Ligi'nin en iyi 4 .....ikincisi....."

BJK4EVER dedi ki...

Kura sansi cok cok belirleyici olacak. Liverpool, City de cikabilir, BATE Borisov veya Sporting de. Bu arada Spartak Moskova Brezilya'lilari ile birlitke tas gibi takim, eslesmek istemem acikcasi.....

Bu 2.tur maçlarının arasına Fenev maçı girmiyordur inşallah.Bilgisi olan var mı ?

insallah liverpool cikar.. gorulecek bir hesap var...

Yaz Helvası dedi ki...

@bobo

Fener maçı bu eleme maçlarının arasında oynanacak, yani 7 günde 3 kritik maça çıkacağımız bir fikstür bizleri bekliyor.

Adsız dedi ki...

bu işin sonunda liverpool ile bir eşleşme olacak gibi geliyor bana ama hadi bakalım...

Massaro dedi ki...

Cl'nin en iyi 4 ikincisi mi? Bir yanlislik var, iki cumlede de demissin. Cl'nin 8 tane ucuncusu direkman cikiyor, 2. ler Cl'ye devam ediyor. 10 dakikadir cozmeye calisiyorum olayi.

Ayrica bu 4 uzerinde dusunmeye gerek yok ki, 1/4 ihtimal bu takimlardan biri gelecek, 3/4 ihtimal EL grup birincisi gelecek.

Yorum Gönder

Ara