.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

12 Kasım 2010 Cuma

Sergen Yalcin

Cekelim cikaralim o sol ayaginin buyusunu.. Ne kaliyor ortada? Yetenegini cikardigimizda, hepimizin gozlerinden yaslar gelerek cildirdigimiz Chelsea, Fenerbahce maclarini cikardigimizda ne kaliyor geriye? O gunlerden akliniza gelen ne var?

O zaman artik Sergen sahada degilse; ne faydasi kaldi ki Sergen'in Besiktas'a? Sempatik mi buluyorsunuz, olabilir... Gonulden mi baglisiniz? Olabilir... Ben diyorum ki Sergen'in o sol ayagi, o dengesi onu Zidane yapardi dunya olceginde. Yanlis mi sizce? Olamadiysa bir sebebi yok mu? Neden Sergen boyle kaldi? Mesut'u izleyecegimize, Sergen izleyemez miydik Real Madrid'de, bunun sebebi Sergen'in yeteneksizligi midir?

Sahaya cikacaksa basimin ustunde yeri var Sergen'in ve onun gibilerin... Karakterleriyle, var oluslariyla bu takima anlam katmis adamlarin aksine, onun ve onun gibilerin sadece sahada olduklarinda basimin ustunde yerleri var... Neticede akillara zarar o ayaklarin uzerindeki kafa yuzunden Sergen Yalcin futbolu Etimesgut Sekerspor'da (duzeltme: dogrusu Eskisehirspor) birakti... O kafa Besiktasima daha fazla bulasmasin... Hele altyapinin, o yapidaki arkadaslarin yanindan dahi gecmesin...

Besiktas Sergen'i Sifo'ya tercih ettigi gun bugunun Besiktasina dondu. Batuhan, Ogulcan, Serdar Ozkan, Ibrahim Kas vb. arkadaslar arkadan da yetisenlerle birlikte size Sergen'in 28 yasindaki halini animsatmiyor mu?

27 Yorum:

threepoint dedi ki...

yukicim, Sergen futbolu bir sonraki kulübü Eskişehirspor'da bıraktı.

Bir de ne zaman Beşiktaş, Sergen'i Şifo'ya tercih etti?

yilmaz dedi ki...

yazı harika. sergenin beşiktaş ile adının anılmasını bile hazmedemiyorum.

yalnız son paragraf için; Batuhan sergengillerden olabilir. Serdar özkan da kısmen. oğulcan'ı hiç bilmiyorum, takip etmedim. yalnız ibrahim kaş'ın bu grupta ele alınmasını yadırgadım. sahaya çıktığında yeteneği neyse onu oynayan, arada üstüne de çıkmaya çalışan bi adamdı. yetenekleri kısıtlıydı ve gitti. yukarıdakiler gibi boşvermişlik, vizyonsuzluk değil bence onun problemi.

yuki the zorba dedi ki...

@threepoint
benim kapali'ya gittigimde besiktas adina soka ugradigim ilk gozlemim Sergen fetisi vs mehmet tahammulsuzluguydu... Sergen Mehmet'in yerine oynadi demiyorum bu arada... sifo'nun son yillarinda bilmem nereye gitti / gidiyor muhabbeti basladigi andan itibaren tribunun adamin her basarisizligina tepkisi olumsuzdu. Oysa sifo Bursa'ya gidiyor denilen sezonda cikip tek basina nereden baksan 7-8 mac kazandiriyordu. daha onemlisi cok cok ozel bir futbolcuydu. Onun benzeri bir daha gelmeyecektir... Benim bahsettigim de tribundeki / basinda cok sevdigim isimlerdeki tahammulsuzluk. Sergen Sifo'nun aldigi tepkinin onda birini almadi, cogu zaman eli belinde takildigi halde... Ayni sekilde Sifo Besiktas'in o muhtesem yillarinin en onde gelen mimariydi. Hala Sergen kadar yuceltildigini dusunmuyorum o unutulmaz jubileye ragmen. Besiktas'ta heykeli dikilecek 10 adam varsa bir tanesi Sifodur...

Besiktas'tan kastim da genel olarak bu tavir zaten. O yillarda tribunden epey sogumustum acikcasi... Simdi bile sorsan ilk 11'e Sifo'yu degil Sergen'i yazar Besiktas taraftari...

@yilmaz
o acidan haklisin. Ibrahim'i oraya koyma sebebim karakterden ziyade gelisim cizgisi. Kas suratli, yetenekli bir oyuncu. Ancak bir adam tek bir tane tas koymaz mi uzerine bu kadar senede? Hala acemi stoper. Beni delirten de bu. Yoksa onun da unutulmaz maclari var...

Unknown dedi ki...

Birilerini yuceltirken digerlerinide itin gotune sokmayalim. Sifo cok buyuk futbolcuydu, Sergende keza en az onun kadar buyuk futbolcuydu. Ben Sergen'i neden severdim cunku cikardi buyuk maclarda kilidi bir sekilde acardi, sahada sinmezdi, bu rakip ister chelsea olsun ister Almanya, isterse Fenerbahce. Futbolculugu biraktiktan sonra her besiktas taraftarinda sergene karsi biraz sogukluk olusmus olabilir ama Serdarlarin, Batuhanlarin Sergen yuzunden bu hale geldigine soylemekte haksizlik olur. Serdar Fergusonla calismis olsa bile Serdar Ozkan olmaya mahkumdur. Necip neden bir Batu yada Serdar olmuyorda gidiyor tribunlerin daha 18 yasindayken durusuyla saygisini kazaniyor.. Bu kisilikle alakali bir durumdur. Bu arada Ogulcanin adi gecmis onu anlayamadim, bu cocugun ne hatasini gordunuz, tek hatasi, Sinan Enginle,Seda Sayanin cocugu olmasimi, yoksa Porsche'e binmesimi?

Serdarlar, Batuhanlar Sergen yuzunden bu hale geldi demiyor yazi; onlara bakinca Sergen'i gormuyor musunuz diye soruyor.

Ve evet, bu acidan bakinca daha hayatta hicbir sey elde etmeden, 19 yasinda altina 400 bin liralik araba cekilen adamdan ben umudu keserim, o arabayi kaybedene kadar da (i.e. burnu surtunene kadar) yuzune bakmam.

tearkan dedi ki...

Karakteri aşikar Sergen'in çalışmadığı gerekçesiyle Guti'yi eleştirmesi zaten kafa yapısını ortaya koyuyor. Emekleri için teşekkür etmek fazlasını da istememek ve beklememek lazım bence.

Bu arada sözleşme imzalamaya tenezzül etmediğimiz Orhan Gülle milli takım aday kadrosuna alınmış.

kma dedi ki...

ya bugunler iyi günlerimiz. bu adam gün gelecek beşiktaşta çeşitli mevkikerde görev alacak.

yahu sergen gibi bi adamı altyapı başına geçirmek nasıl bi vizyonsuzluktur.

teknik direktör falan oluyormuş...

allah yazdıysa bozsun!

Erhan H. dedi ki...

ALT-YAPI mi? UST-YAPI mi? FI-YAPI mi? UZERINE NACIZANE BIR TAVSIYE.

batuhan,serdar ozkan ve digerlerinin futbol acisindan yeterlilik gosterememelerinin altinda yatan ana neden iyi yetistirilmemis olmalaridir. bu acidan ben bu genclerin Besiktasin icinde bulundugu durumun aynasi olduklarini dusunuyorum.


Baskan dedi ki altyapi masrafli.getirisi yok.yani nasilsa futbolcu falan yetistiremeyiz biz o yuzden buraya para baglamaninda bir anlami yok.kendi yaginda kavrulsun altyapi.


BESIKTAS BIR OKUL OLMALI

Bence yapilmasi gereken 10 milyon dolar gibi bir meblag bjkli isadamlarindan,taraftarlardan,yoneticilerden her nasilsa bir sekilde toplanmali. en az 10 kisilik bir izleme ekibi turkiyenin altini ustune getirip bir liste belirlemeli.ayni zamanda 1 veya 2 ulkede belirlenecek takimlardan gelecek vaadeden gencler de bu listeye eklenmeli.hatta turk yapilip ilerde milli takimda oynama secenegide acilabilir bazilari icin.Yonetim,A1-A2 teknik heyetleri ve izleyici grubu alinacak genclere karar verip, A2 ve pilot takimlara dagitmalilar.

para bu oyuncularin transferlerine ve tesislesmeye yatirilmali..bu cocuklarin basina hocalar guruhu degil,profesyonel alt yapiyi bilen tecrubeli bir ekip getirilmeli ve bu ekip A1 takim hocasiyla ayda 1-2gorusmeli.(bu ekip yabancilardan da kurulabilir.Americada kici kirik kolej takimlari bile Turkiyenin en buyuk camiasi Besiktastan daha bilimsel
yonetiliyor).
isik gorunen gencler avrupaya kiralanmali,turkiyenin bank asya ligine degil.kiralananlarla irtibat kesilmemeli.

menejerlerden kurtulmasi gerekiyor Besiktasin,bunun da en iyi yolu kendi organizasyonunu kurmasidir. gencler menejerlerin belirledigi yonde degil kulubun belirledigi yonde hareket etmeli ve performansin A1 le odullendirilecegini bilmeli. bu cocuklar kendilerinden basari beklendigini bilip,uzerlerine dusuldugunu hissetmeliler.

Benim alt yapiya gelmesini istedigim isim Samet Aybaba. Genclere karsi ilgisi ve sezgisi yuksek bir futbol adami. sergen sokakta donla top pesinde kosarken Samet Aybaba inonude kupa kaldiriyordu.

bu ve ya buna benzer sistemlerin calisamamasi icin hic bir neden yok.tek engel bence istemek.

lamhaltas dedi ki...

http://lamhaltas.blogspot.com/

konuyla ilgili bir yazi yazmistim ve bu actigim blogtaki ilk ve tek yaziydi :)

ozet gecersem sergen gibi karakterler bu kadar ilgi gormemeli. Hele kulup ozkaynaklarinda kesinlikle gorev almamali.(a2 antrenorlugu gibi)

yazimin son cumlesini paylasayim son olarak

"Sadede gelirsek bu oyuncular çok yeteneklidirler ancak iyi sporcular değillerdir. Bana göre genç Muhammet Sergen'i izlemeli onun oyunundan birşeyler öğrenmeli ancak ona oyunu, profesyonelliği öğreten Ergün Penbe olmalıdır. Necip kendisine Sergen'i değil Lampard'ı, Ballack'ı örnek aldığı için umudumdur."

matiasemilio dedi ki...

malesef iyi futbolcu..

Sertug Ozgur dedi ki...

konu biraz sergen-şifo olayına gelince hafızamı zorlayarak o günlere döndüm. Burada futbolculuklarını karşılaştırmayacağım.

sergen 100. yıl dışında takıma çok büyük katkılar vermedi. Daha doğrusu şifo gibi taşımadı.

ama şifoyu hatırlıyorum. Metin-Ali-Feyyaz'lı takımı geçtim. Yaşlılığında, şu galatasaray'a rövaşata golü attığı zamanlar. 0 3-4 senelik periyotta, kadro kalitesinin berbat kulübün her yönden düşüşte olduğu yıllarda adeta tek başına takımı sırtladı. Tek başına kaç maç kazandırmıştır hatırlamıyorum.

fabianernst dedi ki...

konuya bende girmek istiyorum sifo cefakar bir adamdır o unutulmaz valerenga maçında o taraftara karşı yuzu yere bakan halini unutmam.sergen aynı durumda olsa ortalıktan kaybolurdu.tıpkı futbolculuğnun en verimli yıllarında ezeli rakiplerimizde oynaması gibi..sergen benim bjk formasıyla gördğum en yetenekli futbolcudur ( inşaalh q7 değiştirir düşüncemi).ama şifo benim daha onceki postta da dediğim gibi idolumdur buyuk beşitaşlıdır o formayı hakkedendir. bir arkadas soylemişti katılmamıştım ama ilerde klupte 3 veya 4 sene sonra sağlıklı yapı oluşturulursa gelsin o gorev yapsın. sergen öküzünden iyidir en azından..
bu arada sergenin son bombası da shustere sallayım derken tam da nasıl bir insan olduğnu gosterir nitelikte burada çok yazılmamış soyleyeyim...
'bu shuster çok dikkakafalı bu ispanyolların hepsi boyle çok kibirli insanlar bunlar 'gibi muthiş bilgi birikimiyle hocamızın ispanyolca konuşmasından onu ispanyol zannedip ispanyolların kulturel açıdan kibirli bir millet olduğu sonucunu bile çıkardı.artık ben yorum yapmıyorum inşaalh bobo da şu oktay ın rekorunu kırar da canlı yayında cenk koray ın kalbini kıran oktay da silinir gider tarihimizden...maf nie bu kadr çok sahip çıkılyor veya necip nie daha çok sevildi.. bunlardan daha çok bize benzediği için bunlar derken yalnızca sergen ve oktay dan bahsetmiyorum diğerlerini de yuki demiş zaten.

BJK4EVER dedi ki...

Sergen bence biraz reyting toplasin diye de elestiriyor, kendi de soylemisti zaten bunu. Hos, Sergen yorum yapsa ne olacak ki zaten, o da yeni nesilden gelmis cogu kisi gibi gayet kalitesiz yorumlar yapiyor. TotalFutbol ekibi ve FourFourTwo ekibi disinda ciddi anlamda kaliteli yorum yapan zaten yok, Ridvan Dilmen'in de kalitesi (!) Fenerbahce-Alex-Brezilyalilar'dan ileri gitmiyor zaten.

helldoradotcom dedi ki...

sifo'nun da mutevaziligi konusunda suphelerim var. ilk anternorluk kursu doneminde UK donusunde bir kac roportajini okumus ve vay be sifo'nun da ayaklari yerden kesilmis ingiltere sen nelere kadirsin demistim. zira hemen akabinde kendini diger bir ego tutsagi fatih terim'in kanatlari altinda bulmustu. gecen antalya tecrubesi onu biraz olsun mutevaz;lestirmis olabilir ama sonuc olarak o da sergen gibi batu gibi egitimsizligin pencesinde bir insan. bu noktada metin-ali-feyyaz bu saydiginiz oyunculardan insan olarak sporcu olarak akla kara kadar farkli noktadalar. sergen'in karakterini ve oyun disi gundelik zekasini konusmaya bile gerek yok sanirim programlarda belli ediyor :))

bacon1903 dedi ki...

Niye gbirligi maci postu acilmiyor????Herkesin eller titremeye basladi di mi???Postu gurcan bey jessie nickiyle acsin kesin kazaniriz!!!!!!!!!!

fabianernst dedi ki...

bu arada orhan gulle milli takımda. ulan var ya altyapımız olmuş diyoruz ama bazılarına hakkettiğinden çok diğerlerine de az mı değer veriyoruz acaba

enorton dedi ki...

Orhan Gulle, Serdar Kurtuluş 2 eski Beşiktaş'lı, Olcan eski Fenerbahçeli ve Antep Serdar ile Olcan'ın iki harika goluyle Fenerbahçeyi yendi. Biz çok kolay futbolcu harcıyoruz. Denizli'nin en sevmediğim yanı bu idi, Serdar Kurtuluşu bedavadan verdik Antep e. Gençler dağlıldı gitti, Batuhan tamam kafa olarak noksan ama o da bedava gitti. Bugün bakıyorsun Engin i Şenol hoca adam etti mmilli takımda, Burak bizde Fenerde neydi, bugün takımın en önemli adamalarından biri. Keza Umut Bulut daha düne kadar ıslıklanıyordu. Schuster e en çok güvendiğim konu gençler konusuydu ama Antep Belediye maçına 17 kişiyle gitmesi ve sahaya as takımla çıkması beni hüsrana uğrattı :(

Şampiyonluk şansımız tabiki yine de var ama bugün Trabzon ligin en formda ekibi ve Beşiktaş, Ferner, Bursa ve Gs yi de yendi. Bundan sonra durdurmak çok zor bence. Bursa yenildi, Fenerbahçe yenildi, yarın mutlaka kazanmamız lazım ki hiç olmazsa ikincilik için potada olalım. Sonuçta 2 eleme de olsa Şampiyonlar ligi şansımız olur. Mutlaka kazanmalıyız, futbolcuların ve hocanın biraz asılması lazım. Azcık gayret gösterseler olacak, kaybedilmiş bişey yok henüz.

enorton dedi ki...

Olur da yarın ki maçımızı kazanırsak haftaya evimizde Konya ile oynayacağız, seyircinin de gazıyla Konya yı rahat geçeriz ve bu kabus günler bitip tekrar form tutarız diye düşünüyorum.

Sertug Ozgur dedi ki...

Orhan Gülle ile sözleşme imzalanmaması Denizli'nin giderayak attığı kazıklardan bir tanesidir. Ama söz edilmez nedense.

Tekrar ediyorum, kulüp personeli alımından bile ben sorumluyum diyen Denizli Orhan Gülle ile niye zamanında sözleşme imzalatmaz, Tabata'nın bu kadar paraya alınmasına karşı çıkmaz,Batuhan'ı gönderir. Tamam Tabata konusunda belki bilmediğimiz işler vardı, Batuhan şımarıktı herkes Şenol Güneş gibi sorunlu adamlarla uğraşmak zorunda değil diyelim, ya peki Orhan Gülle'nin suçu neydi? Uğur İnceman'ın sözleşmesinin uzatıldığını da hatırlatayım.

Şimdi bazılarınız gelecek Denizli kompleksin var, Schuster hayranısın diyecek. Hayır bunlarla ilgisi yok. Sportif teknik direktör olarak kalsaydı ve Schuster Denizli ile 2 saat görüşsün diyen şu blogda akil adamlardan biri olarak bellediğim Shelbyl'e ve bu türden yorum yapan arkadaşlaradır bu serzenişim. Denizli'nin şampiyon yapmasına ve takıma belirgin bir etkisinin olmasına saygım sonsuz. Antrenörlük tecrübesi ve kişilik özellikleriyle Beşiktaş'ı şampiyon yapmıştır o zor durumda. Nokta. Fakat sportif teknik direktörlük gibi bir göreve uymayacağı açıktır.

Sonuçta Denizli geldiğinde başka bir kimseyle çalışmak istemediğini, tek adam olduğunu belirtmişti. Sinan Engin gönderilmişti. Bu durumda transfer konusunda diğer teknik direktörlere göre sorumluluğu daha da artmıştı. Serdar Adalı veya başkası mı Orhan Gülle veya X oyuncu kalsın diyecek yoksa takımın patronu Denizli mi? Yönetim böyle bir profesyonel bir kişiyi atamadığı için suçlu zaten orası tamam da ama o görevi Denizli'ye vermemiş miydi şifahen de olsa? Sonuçta takıma getirdiğin hoca ben başka kimseyi istemem diyor ve senin sportif menajerin görevinden alınıyor.

Ha yarın Orhan Gülle futboldan silinen nice futbolculardan biri de olabilir. Fakat gittiği sene içinde yarım sezonda milli takıma seçilmiş biri olması dolayısıyla, kendisiyle sözleşme yapılmaması skandaldır. Ve bu skandaldan Mustafa Denizli aklanamaz bir yana en büyük suçlusudur.

Iyi de sportif direktor her seyi dogru yapacak, hicbir hatasi olmayacak diye bir sart yok ki?

Barcelona, ki bugun model dendiginde akla ilk gelen kulup, Pique ile Fabregas'i verdi; sonra birini geri aldi, oburunu de almak icin yirtiniyor. Daha bir cok buyuk kulup altyapisindan cikan oyuncular ileride yildiz oluyorlar.

Denizli Orhan ile sozlesme imzalamadi, Batuhan'i yolladi, tamam, kabul. Ama ayni Denizli Necip'i oynatti, Atinc'i oynatti, sampiyonluk kutlamasina 15 yasinda adini bile bir kerede hatirlamadigimiz bir cocuk cikardi profesyonel yaparak.

Denizli ne yapti? Kulupteki "loser" havasini aldi goturdu 1.5 senede. Denizli zamaninda da aci maglubiyetler aldik, ama ben Gaziantep BSB karsisindaki gibi ruhsuz bir oyunu en son Metalist Kharkiv macinda gormustum. Sonrasinda da ne oldugunu biliyoruz.

Denizli sportif direktorluge uygun mu degil mi onu enine boyuna tartisiriz. Ama Orhan Gulle ve Batuhan yuzunden Denizli sportif direktor olmamali tezini kesinlikle kabul edemem.

BJK4EVER dedi ki...

Kaldi ki Orhan Gulle icin gitsin raporu verildigini dusunmuyorum, kendisi gitmek istemistir, hatta yonetimin bu konuyla ilgili aciklamasi var, Forza'da da enine boyuna tartisilmisti. Denizli art niyetli olsa Necip'i cikartip oynamazdi, Atinc'a Ridvan'a sans vermezdi, ki Onur'u da A takima cikartip ilk oynatan kendisi. Hos, Ridvan ve Onur ciddi sakatlik gecirip fazla sure alamadi, ama o isigi gormustu demek ki. Batuhan konusunda birsey soylemeye gerek yok zaten, acin Lig TV'deki roportajini izleyin yeter, isterse Drogba olsun bu adami takimimda istemem, antrenor antrenordur bebek bakicisi degil....

fabianernst dedi ki...

@shelby
barcelona pique ve fabregası kaptırdı ama kime kaptırdı onu da bilmek lazım..biri wengeri diğeri de fergiye gitti..bu iki adam ın dunya uzerinde genç oyuncular açısından uzmanlığı var..bırak bu adamları pep in oğlu varsa eger barça altyapısında gene bunlar istesin o bile gider..orhan gulle için biraz yanlış orenk olmuş bu kusura bakma orhan gulle ileride iyi topçu olursa burada bunda en buyuk suçlu denizlidir sportif direktorluğu yapr yapmaz demiyorum orhan gulle olayını barça ile kıyaslaman garibime gitti (özellikle soyliyim denizli siportif direktorluk yapr bence orası ayrı konu) ya sonuçta pique ile fabregas barçayı bırakıp osasuna ya gitse orada bunlar olsa deriz o zamn aa bakın barça bile orhan gulle olayına benzer seyler yapti diye..ama bu adamlar barçada man u ile arsenal e gidiyor..osasuna nın muadili ise antep tir bizde..bu çoçuk gitmek istemiştir olmamıştir ayri konu ama uğur incemanla kontrat yenilemeyi unutmayan denizlinin bu adamı çoktaaan imzalatması lazımdı..( bir kez daha soyliyim sportif direktorluk yapr ama orhan gulle olayında barça benzetmesi yapman saçma).ya sonuçta turkiye sartlarında 17 yaşındaki çoçuğa hissetitirirsen bu takımda gormek istediğini illa oynatman şart değil ki denizli gib bir adam bunu yapabilir konuşarak da..antepe gidiyor adam yahu fenerle gs ye değil ...orhan gulle ilerde iyi topçu olursa burada aslan payı denizlinindir iyi hocaydı şampiıonluğun en onemli anahtarı kendisiydi .ama bunlar orhan gulle nin gitmesinde denizliyi eleştirmeyip barça orneği vermek için biraz zorlama bir savunma olmuş .burada tartışılan asıl konu denizlinnin hocalığı degil veya sportif direktiorluğu deyil bizzat orhan gulle olayıdır konu

fabianernst dedi ki...

@shelby
ya bu arada uslup açısından hakketen hardcore olmuş biraz o yuzden kusura bakma ...ana fikre bak uslup rezalet çunku :))

Hehe ben uslubun otesine gecerim cogunlukla derdin olmasin :)

Bir de su acidan bakalim: Barcelona bir oyuncusunu birakiyor ve uzerine Arsenal ve Man U atliyor. O kadar iyi yani. Bizim oyuncumuzun sozlesmesi bitiyor ve de FB, GS, TS, Bursa vs. hicbirinin umrunda degil. Bir tek Gaziantep aliyor.

Bu durumda sozlesme yenilemeyen Besiktas kadar, bedava adamla sozlesme imzalama firsatini kaciran diger kulupler de suclu olmaz mi? O kadar olmasa da sucu paylasirlar herhalde.

Hayir bu adamin gittigi kulup de Gaziantep neticede. Antep ile yapilan her isleme bakarken iki defa dusunmek lazim.

fabianernst dedi ki...

ya bana deki antep le olan işlemler şupheli o ayrı benimde aklımda kurtlar donuyor açıkçası.. neyse bu transferde gene denizliyi akladın ya benim verdiğim gs ve fb örneğiyle daha ne diyim ben sana piqueyle fabregası interle milan liverpool almadı onlarda suçlu demedim ki :)) benim için elimizden alınan ve cv si çok iyi olan bir çoçuğun elimizden gitmesi konusunda o takımın hocası eleştirilmelidir diyorumm..o kadr iyidi fb ile gs nie almadı demek değil yani burada asıl mesele ..neyse bu konu hakkında başka fikir belirtmiyecem çunku suçu denizliden alıp fb ve gs ye verdin helal olsun :)))

fabianernst dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
bacon1903 dedi ki...

Sergen ne kadar ayip bir sey yaptin bugun????
-BAskan beni aradi.EEEEE
Orhan gulle diye bir topcumuz varmis 3.ligde kulubun basinda bjkli baskan olan bir takim var onlara verelimmi????

Sergen yaziklar olsun!!!!Ayip degilmi orasi senin isyerin cikip tvden anlatiyon bunlari??????Demirorenin tavrini az bucuk hepimiz tahmin ediyoz.Ama bu yaptigin AYIP AYIP!!!!!!!!!!!

Yorum Gönder

Ara