.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Kasım 2010 Salı

Schuster'i Neden Seviyoruz


Gözüken o ki; taraftarın çoğunluk olan kısmı Schuster'in arkasında hala. Medyanın çoğunluğu ise enikonu düşmanca davranıyor Schuster'e. İnönü Stadı'na bakarsanız, taraftarın tamamına yakını Schuster'in yanında.

Ne bekliyorsunuz, neye sabrediyorsunuz demelerinden belli ki; bu adamın karşısında olanların anlayamadığı bir şey var;
Biz sabretmiyoruz.
Biz mutluyuz.

Bu adamın tavırlarını, oynatmaya çalıştığı futbolu, demeçlerini seviyoruz. Gazetecilikten nasibini almamış ahlaksız sorularınıza verdiği umursamaz cevapları seviyoruz. Ne kadar çıldırsanız da, sizden-tuttuğunuz köşelerden çekinmemesini seviyoruz. Espri anlayışını seviyoruz. Kara mizahtan anlayan bir adam Beşiktaş teknik direktörü olduğu için seviniyoruz. Sergen, Oktay vs.. siz onu sevmediğiniz için, biz seviyoruz!
Bir bok sandığınız futbol sahnenizin ne olduğunu size hatırlattığı için seviyoruz.
Oynatmaya çalıştığı futbolu seviyoruz. Bu umursamaz görüntüsünün yanında, Guti ile saha kenarında hararetle maçı tartışmasını seviyoruz. Holosko gibi sıradan bir futbolcuyu kenara çağırıp hala iştahla akıl vermesini seviyoruz. 70 dakika kendini paralayıp, 'yeter artık bee' diye kulübede yayım yayım oturmasını bile seviyoruz. Sizin Schuster Beşiktaş'ı umursamıyor demenizden gıdım çekinmeden, belki inadına yayıldığı zaman o kulübeye, biz bu adama bayılıyoruz.

Biz onu bu kadar sevdikçe, o bu sevgiye tapınmadığı, yalnız kaldığı şu ülkede; kendisinden önceki hocalar gibi, tutunacak dal buldum diye medyada havalar atmadığı için hayretler içinde seviyoruz. Eğilip bükülmeyen bakışlarını, 40 dereden su getirmeyen demeçlerini, dik durmasını seviyoruz.

Siz şaşırsanız da, şampiyonluk gitti deseniz de.. Gelecek böyle planlanmaz deseniz de.. Biz de biliyoruz, çok fazla yar olmayacak bu isyankar ruh bu taraftara.

Gelecek planlaması da o yüzden umrumuzda değil. Anın tadını çıkarıyoruz. Bundan sonra neyini savunuyorsunuz demeyin diye yazıyorum:
Biz bu Beşiktaş'ın uzun zaman sonra ilk defa; 'şimdi'sini seviyoruz. Hem de takım 'oon puan' gerideyken. Şaşırdınız mı?

Hani sevinmek için sevmiyorduk ya, hah işte.

36 Yorum:

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Bernd Schuster, oley oley oley!

Eline saglik purplepurple...

yilmaz dedi ki...

gönderilmesine kesin gözüyle bakılan oyuncuları izleyip, onlara şans vermesinden, iyi bir yedek diye alınan adamı porto deplasmanında çekinmeden sahaya sürmesinden dolayı.

yilmaz dedi ki...

ayrıca beşiktaş formasını giydikten sonra ben nobreyi bile sevmişim şusteri mi sevmicem.

TA dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
deniz dedi ki...

Her şeyi geçtim, maçta tüm tribünler ona tezahürat yaparken, bunu es geçip yok yöneticiler şöyle rahatsız, böyle şikayetçi diye günaşırı haber yapanlara inat seviyoruz ulan!

cha dedi ki...

ellerine sağlık süper olmuş, forza'dan da açıkça destek gelmiş, stadda da taraftar arkasında duruyor. bu sefer siktiğimin medyasına yedirmeyeceğiz gibi.

Adsız dedi ki...

mantıksal olarak yaklaşırsak takımın pek ışık vermediği aşikar ama içimden gelen bir ses bu adam başarılı olacak diyor.. sadece o kadar. ayrıca denizli'nin geçen seneki 32 maç 41 gollük efsane performansından sonra(yarıştan kopulan son 4 haftada atılan 8 gol de dahil) her şey kabulümdür. asy'deki 7 senelik rezilliği bitirirse sene sonuna kadar ağzımdan tek kelime eleştiri çıkmaz

ayrıca konyadan yediğimiz ilk golün sorumlusu denizli'nin geri yaslanma mantalitesinden hala kurtulamayan delinhodur.

Unknown dedi ki...

Schuster Dayı karizmasıyla basını da eziyor rakipleri de..

Az daha sabır Büyük Beşiktaş Taraftarı az daha sabır..

sabır ve Selamet.

CDiS dedi ki...

schuster'i savunuyorum ama birader takım çok kötü futbol oynuyor. artı kimse bahsetti mi bahsetmedi mi bilmiyorum ama bu kadar rotasyona rağmen niye bu kadar sakat var. kim suçlu bunda. işte quaresma, darbeye bağlı olmayan bir şekilde sakat. giden gelmiyor. ekrem haftalardır yok, ferrari yok, nihat gitti zaten, q7 3 hafta yok deniyor. niye iyileşmiyor bu adamlar.
bakın, zaten bu saatten sonra gelecek hiçbir adamın beşiktaş'a faydası dokunmaz. schuster ile yola devam. ancak, takımın neden bu kadar kötü oynadığı, tabata, holosko, nobre gibi adamlardan niye hiç verim alınamadığı tartışılmalı.

tearkan dedi ki...

Kimse söylemeden benim söylemem lazım; ama Mustafa Denizli de yediğimiz golden sonra gülüyodu yaee. Keşke O'nu da sevseydik.

Ayrıca Beşiktaş'ın taktiği yok diyenlere evet yok diye cevap verdiği için seviyorum ben Schuster'i.

ian dedi ki...

mustafa denizli tam anlamıyla sevilmeyen bir adam değildi beşiktaş'ın başındayken. seveni de vardı sevmeyeni de.

schuster henüz yeni. bir sevgi ya da sevgisizlikten söz etmek için erken bence. dışarıya karşı agresif olması hoşuma gidiyor. realist bir adam, insanlara duymak istedikleri şeyi vermiyor. rahatsız olacakları gerçekleri söylemeye çalışıyor kendince.

sportif anlamda; ilk izlenim herkeste olumluydu. takımın başına kimi getirirsen getir, yapacakları konusunda serbestlik tanımak gerekir. ancak o şekilde başarı ya da başarısızlık tanımlaması yapılabilir.

ben 2012 haziranında schuster'in çoğumuzun sevdiği bir teknik adam olmasını isterim. ama baskıyla anlayışını değiştirterek değil. kendi yol ve yöntemiyle.

Sarper dedi ki...

Daha yeni izledim Looking for Eric filmini ve bayıldım. İzlemeyen izlesin derim. Filmin sonunda Eric Cantona'nın meşhur Crystal Palace maçında attığı tekmeye dair verdiği basın toplantısının görüntüsü var.

"when the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea" diyor cantona, meali "martılar tekneyi takip ettiklerinde, sardalyaların denize atılacağını düşünür"

Şuster'le ilgili de cuk oturuyor sanırım bu deyiş.

fabianernst dedi ki...

tearken purple ve levent polat

3 gundur doğru durust bloga bakamıyorum ( bakıyorum da yorumların tamamını okumadım.öyle ustun koru baktım yorumlara)shuster duşmanlarına gereken cevabı veriyorsunuz galiba biraz işim var o yuzden bu kutsal gorevde sizleri biraz yalnız bıraktım... anladığım kadarıyla çok okuyamdım yorumları ama şunu soyliyim elaleme cevap vermeyin...çünkü 4 hafta once bir kısmı denizli ile kıyaslayıp sallıyorlardı ...3 hafta once lucescu ile kıyaslayıp sallayanları vardı..son iki haftadır ise arsen venger ile kıyaslayıp gene ona laf sokuyorlar ..bence bir tavsiye size hem beşiktaşlı olup hem arsenali destekleyen birisni gorurseniz arkanıza bakmadan kaçın..veya yd ye sallamak için hıncını hocadan çıkartanlar var( tabi bu grupta yd fanatikleri de var isimler vermeye gerek yok :)) mukemmel bir sinerji yaratmış bu adamlar :)).veya daha açıkça soylemek gerekirse denizlinin azina sıçtık banane banane bununda azına s.çalım diyenlere laf anlatamazsınız..akşama daha usturuplu yorumlar yazıcam butun yorumları okuyup ..gucunuze guç katıcam bekleyinnn :)

fabianernst dedi ki...

http://4.bp.blogspot.com/_eQPYe9rMte8/TOqgx0docpI/AAAAAAAAA9M/KZ-JAy1Oamg/s1600/bjk.jpg

Gürcan Ulusoy dedi ki...

afedersiniz ama nerenizden okuyorsunuz bilemiyorum.

wenger bile "biz göze hoş gelen değil, kazanan futbol oynamak istiyoruz. sadece kazanma yolunda seçtiğimiz tarz, göze hoş geliyor o kadar..." demişken hala neden bahsediyorsunuz diyorum wenger'le mukayese edip laf geçiriyorsunuz diyorsunuz.

benden sana tavsiye hem arsenalli hem beşiktaşlı birisinin blogunu görürsen sen kaç.

böyle terbiyesizce bir yorum görmedim.

ben bugüne kadar buradan kimseye terbiyesizlik yapmadım. fikir bazında herkesle her tartışmayı yaptım.

tadını kaçırmayın tartışmanın.

ayrıca schuster düşmanı falan yok. kutba bölmeyin insanları. bu adamı beğenen var, beğenmeyen var.

haftasonu galip gelirsek dönüp buradakilere laf sokmak için yol gözlüyorsunuz. yenilirsek te diğer taraf addettikleriniz.

bi beşiktaş var, schuster muster hikaye.

buraya galatasaraylılar gelip beşiktaşlı kılığında yazmadıklarına göre hepsinin değeri var.

fabianernst dedi ki...

haftasonu galip gelirsek dönüp buradakilere laf sokmak için yol gözlüyorsunuz.

affedersin ama acil olarak şunu soyliyim bu yorumu buldum olayın ustune geldi biraz da
ya ALLAH kahretsin artik ya nobre ve hoskoyla 9 kişi oynadik hoca buna 70 lere kadar hiç bir şey yapmadi inanamıyorum.ts deplasmaninda adamlara tahhammul edioz..boboyu eleştirip nobreyi oynatalım diyenlere zaten ALLAH AKIL FİKİR VERSİN..nobrenin ilk yari sonunda kaçırdigi gol u atsak maç bizim yok bole bir olay..penalti pozisyonu tabatanin kaçan golune birşey demem ..ama arkadas nobreli ve holoskolu ilk11 nasl olur ya hemde 70 e kadr şaka gibiydi bugun ibb ve fb ilk 11leri ile dayi sinifta kaldi yok bole çildiricam.adamlar beton gibi takimin duzenin ondeki ikili bozdu hoca bunlari hala taniyamadimi ulan goz gore yenildik.ilk 11 i gorunce herkes fb ve ibb maçlarinin oncesi gibi dejavu yaşamiştir hakan tabata filan suçlu degil suçlu hoca kendimizi kandirmayalım..offfff off

boyle terbiyeli bir yorum da geldi bizzat benden

fabianernst dedi ki...

burada bahsetmeye çalıştığım yenildiğimzde de hocaya bizzat geçirenlerden dim...bir önceki yorumdaki laf beni en azından yansıtmıyor

Bi mok anlamadım la...
Ne dion?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

beşiktaş'ın 1. probleminin schuster olmadığı çok açık.

ancak schuster'in beşiktaş'ın problemlerinden biri olduğu da çok açık.

tüm tartışma bu iki kutbun neyi nasıl ifade ettiğiyle gidip geliyor.

3 puan almakla, almamak çok bir şey farkettirmiyor.

beşiktaş bugün lig lideri olsaydı onun tadını çıkaracaktır. ama 30 yaş üstü ortalamalı kadromuz yine baki kalacaktı.

en azından diyecektik ki; tek atımlık barutumuz vardı ama bak şampiyonluğu kutluyoruz.

beşiktaş'ın seneye şampiyon olma ihtimali bu sene şampiyon olma ihtimalinden yüksek değil.

ama o zaman da schuster'i savunup dış etkenlere suçu atmayın.

kulübün parası yok, schuster'in istediği oyuncuların alınması mümkün değil.

satılabilecek 3 oyuncumuz var. onları da satarsan takımda adam kalmıyor.

diğerleri para etmiyor.

guti veya quaresma sakatlandığında bu duruma düşeceksek nasıl toparlanacağız biri bana anlatsın.

schuster'in elindeki malzeme kötü. buna itiraz eden yok ki. tamam da 3 sene boyunca kulübe bağlanmış bu adamlar. schuster nasıl bir değişim yaratabilir?

schuster iyiydi de, oyuncular kötü yaklaşımını da ben abzürt buluyorum.

helldoradotcom dedi ki...

Zamanla toparlanacagiz tabiki. 5 mac kotu oynayip 1 mac iyi oynayacagiz ama sonunda curuk elmalar ayiklanip schuster'in oyun mantiginda adamlarin sayisi artacak ve takim toparlanacak. Yeter ki herife 2 sezon verebilelim.

Levent dedi ki...

Sene başından beri her postta (galibiyet, beraberlik, yenilgi) Schuster'i savunan biri olarak, hiçbir zaman "Haftasonu yenelim de, şunlara cevap yazabileyim" diye bir yaklaşımım olmadı, olamaz.

Asıl haftasonunu laf yetiştirmek için bekleyenler bellidir. Takım galibiyet alırken tek bir yorum yazmayıp, tek bir post atmayıp; takım yenilirken maç postunda hakaretler yağdırarak on sekiz ünlemli cümleler kuran, anasayfayı aynı kapıya çıkan yirmi tane postla dolduran da ben değilim. Kusura bakmayın.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

schuster babamızın oğlu değil, kim neden savunma gereği hissediyor anlamıyorum.

iyiyse iyi, kötüyse kötü diyelim yeter...

CDiS dedi ki...

herkes holosko'ya sallıyor. ben dahil. ancak şunu düşünelim, bu adam 2,5 yıldır bizde oynuyor. ilk yıl çılgın atıyordu, bu adamı tutamayız buralarda falan diyorduk, 2.sene şampiyonlukta payı yoktu diyenin alnını karışlarım. geçen senede öyle çok iyi değildi ama kimse itiraz etmiyordu. bu adam öyle ya da böyle dünya kupasında oynadı bundan 5 ay önce. takımıyla 2.tura çıktı. peki ne oldu da bu kadar kötü. sahada ruh gibi geziniyor. top süremiyor, çalım atamıyor, şut atamıyor, pas veremiyor. tamam hiç bir zaman henry olmadı zaten bu adam da, bu sene aşırı derecede kötü. unutmayalım, bazen oyuncuların performansları oynadıkları takımın oyunu ve teknik direktörün taktiğiyle (öyle 4-4-2 falan değil ama) alakalıdır. bu da öyle aklıma geldi işte..

deniz dedi ki...

Yahu savunuyorsak Schuster'e saldıranlar yüzünden. Yoksa en azından ben inattan ya da lafımdan dönmemek için yazıyo değilim bunları. Ben gerçekten seviyorum kendilerini ve şu an tabi ki başarılı değil ama sabredilirse başarılı olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyor ve hissediyorum.
Ayrıca Beşiktaş'ın sorunlarından biri olduğuna hiç hiç hiç katılmıyorum.

fabianernst dedi ki...

kotuye kotu diyelim diyelim eyvallah da
ama beşiktaş'ın seneye şampiyon olma ihtimali bu sene şampiyon olma ihtimalinden yüksek değil
cumlesiyle adamın altını oymayalım. ya benim soylemek istedigim tam olarak şu bu adam senin hep eleştirdigin robinho mevzusu dışında başka bir adam da istemiş olabilir illa super meblağlı bir adam degildir belki.shelby galiba bir postta demişti veya yorum da yazmıştı şuan tam olarak bulamıyorum o yorumu . sen adama ilk anlaşırken nasıl gittin ne dedin bu adama kulubun olanaklarını nasıl anlattın o onemli kaç paralık bir butçe belirledin bunlar onemli konular.adama bunları vaad ettilerse ki oyle duşunuyorum(illa robi olmasa da iyi bir butçe vaad etmişlerdir ) oda bu gaza gelip robinho gelsin demiş olabilr .zaten nobre holsko tabatalı kadroyla degişim bir anda olmaz çurukler gider o zamn helva için yeterli malzemeyle olur diyorum..seneye banko kupalarla ambargo koyacagız hanedanlıklar yapacagız die vaad etmiyor kimse.sadece shusteri bu şartlar altında eleştirmek işin en kolay yanı diyorum..diğer hocalarla mukayese ettirilerek ozellikle adama giydiriliyor.lucenin kadrosu bence bu kadro dan daha iyiydi yani.ahmet yıldırımları pancuları çok iyi oynattı ama kadronun kalite farkı da vardı. burada dayı buyuktur luce den anlamı yok ama ikisinin olanakları çok farklıydı olay bu..
bu adam benim babamin oğlu değil zaten dedign gibi
gelelim eletştiriye bu adama luce ustunden dalmak bel altıdır nazarımca(şimdi kalkıp luce ile ben bunu kıyaslamadım terbiyesizlik yapma demezsin inşallah :)o post haziran da açılmadı nihayetin de . ts maçında ısrarla holoskoyu sol da oynatıp serkan balcı yı maçın adamı yapmak yanlıştır demek le aynı değil yani.

veya robinho gelsin lafına yanlış hatırlamıyorsam o zaman bu kadar da çok dillendirmedin .(yanlışım olabilir bu konuda hafızamn beni yanılttabilr aramadım bu lafın ilk çıktığındakli postları) .ama eğer ben doğru hatırlıyorsam vurun kahpeye stilini kullancağına ilk o zaman yazsan daha etik bir davranış olurdu. keşke o postu o zaman atsaydın.

ozy dedi ki...

Schuster'den ve oynadığımız oyundan bugun itibari ile memmun olanlara şaşırıyorum. Kayseri maçı ile başlayan anlaşılmaz bir kötüye gidiş var (aradaki Porto macı dışında),bunu yalnızca sakatlıklara bağlamak çok komik olur. Ama şunu biliyoruz ki bu takımda aldığı para ile uzaktan yakından ilgisi olmayan futbolcular var ve bunları şimdilik oynatmak zorundayız, işte bu yüzden öncelikle Schuster'i suclamıyor hatta hala umut taşıyoruz. Ama gerekli hamleleri zamanında yapmazsa sonunda sorumlusu kendisi olacaktır.

Unknown dedi ki...

valaa ben schuster'in taktiğini beğeniyorum

bazı topçular zayıf kaldı

Unknown dedi ki...

nerede bu adam
camideydim hocam.

hassiktirin diyorum sevgili basın..

tearkan dedi ki...

Schuster'in kalmasını istiyorum; çünkü o gelmeseydi Guti2de bu takıma gelmezdi buna inanıyorum. Schuster'i seviyorum; çünkü adama her yerden saldırıyorlar, hatta son cami-din vs. tartışmasını bile çıkarttılar; ama adam çıkıp da kimseye boyun eğmedi. Hala rahat, hala kendi bildiğinden şaşmıyor. Ben de bunları istiyorum zaten. Dik başlı, bildiğini okuyan bir adam olsun, farklı olsun, farklı olduğunu hissettirsin istiyorum. Schuster'de de bunlar fazlasıyla var. Getafe'de yapabildiklerini de biliyoruz. Bunları beşiktaş'ta da yapabileceğine dair inancım hala var. O ışığı da hala görmeye devam ediyorum ben kendi adıma. O yüzden de kalsın istiyorum.

Eh sevinmek için sevmiyoruz demiş insanlarız netçede.

aez aez dedi ki...

beşiktaş kulubunun fenerbahçe kulubune, beşiktaş taraftarının da fenebahçe taraftarınına benzeyip benzemediğini ortaya çıkaracak bu adama gösterilen sabır miktarı

SinnFein dedi ki...

Ara ara girip bende burada birşeyler karalıyorum. Şimdiye akdar Schuster'i devamlı savundum ve bundan sonra da elimden geldiğince savunacağım.

Çünkü konu malaesef Schuster değil.. Daum/Lucscu/M.Denizli'de değil! Gürcan'ın (Jessie'nin) de eleştirmesi de isimlere değil diye düşünüyorum..

Burada sorun malaesef tamamen sistem sorunu. Schuster'le bir şekidle sistem taktik devrimi yapacağını söylüyorsun ki; burada yönetimin Schuster'İn nasıl biri olduğu, yönettiği takımları nasıl çalıştırdığı gibi şeyleri araştırdığını hiç sanmıyorum; gidip bir teknik direktör alıyorsun. Ama bu hocanın eline de son 5 yılda tüm hocaların toplamalarını bırakıyorsun. Benim derdim bu adamların günlük düşünmeleri, günlük planlama yapmaları ve medyanın da buna çanak tutması.. Sadece bu yüzden Beşiktaş düşme hattında dahi olsa Schuster'İn arkasında durulması gerektiğini savunuyorum her daim. :))

Schuster'in hataları yok mu? Bİlmiyorum hiç teknik direktörlük yapmadım. Sorgulayamam. Holosko'nun hatası yok mu? Bİlmiyorum o baskı altında 90 dk deli gibi efor harcayarak top oynamadım.. İşte bu yüzden burada atıp tutanlara eleştirenlere kızıyorum. Sahada oynanan oyunu beğenirsin/beğenmezsin bu tamamen senin futbola bakışına bağlıdır. Sen İtalyanlar'ın defansif gücünü seversin, ben İspanyollar'ın hızlı pas oyununu.. Bu beğenine göre yorum yaparsın ve dersinki Beşiktaş iyi oynuyor veya kötü oynuyor! Ama dersinki Schuster kötü işte o zaman deliriyorum. Sen kimsin hacı? Sen kimi yargılama görevini nereden üstüne alabiliyorsun?

Ben işte tüm bu sebeplerden bu adamı savunuyorum ve destekliyorum ev umarım Milne gibi bu adamında arkasında durulur ve planlı bir şekilde bu senenin değil 5-10 senenin başarıları yakalanır ama malesef işte bu konuda hiç umudum yok...

Gürcan yukarıda çok iyi anlatmış.Milyonlara aldırdığı Holosko'yu şimdi bedava isteyen Ertuğrul derken.

Ben hep kızıyorum bu vizyonsuzluğa , çapsızlığa.Bu adam yıldız diyorlar,aa evet harbiden büyük yıldız diyorsun şakşakçısın bi kere yalakasın.Bu adamı ben istemedim diyemiyorsun.Koca Rijkaard bile diyemiyor.Schuster'de diyemedi ben Robbie Keane istedim ,Robinho istedim hızlı forvet istedim,sağ bek istedim gittiler Fatih Tekke'yi aldılar diyemedi.

Ama onun bir farkı vardı o dakikada zira elinde hızlı forvet Holosko ve Nihat vardı ama onlardan cacık olmadı.Şimdi ara transfer hamlesi Schuster'in neci olduğunu bize gösterecek en önemli veri olacak bence.

Tuco Salamanca dedi ki...

şusterin kara mizah ile tek ilişkisi kendisin beşiktaş teknik direktörü olmasıdır.

Seykooooah dedi ki...

Ya o değil de Levent Erdoğan hâlâ çıkıp da Anadolu Ajansı muhabirine Schuster'i tenkit eden açıklamalarda bulunmadı. Meraklardayım...

fabianernst dedi ki...

@seyko
ya bundan 2 veya 3 hafta once soyledi bole şeyler gene :)..tekrardan çıkması yakındır muhtemelen. bu adam ın nasıl yonetici olduğunu birisi bana lutfen anlatsın..bilen arkadaslar varsa bu adam aslında anadolu daki derneklerin sayesinde yonetici olduğu yonunde ki iddaların doğruluğunu açıklarsa sevinirim...

fabianernst dedi ki...

şimdi bilmiyorum arkadaslar bakar mı buraya onlara cevap yazıyorum ..
@cdis
hocam yorum guzel de..holsko dedigin kişi takımıyla 2.tura çıktı da o turda kaç dakka oynadı..holskonun o maçlarını izledim pardon daikalını diym sana hiç bir zamn holsko 2.tursa çıkan takımın uyesi olarak o kadroda yer almadı..orada holskonun payı vardı demk guiza sayesinde ispanya şampiyon oldu demkle aynı
@övünç
hocam hoca ferrariyi istemem iyi bir stoper alın demedimi sustu mu sene başinda.adam hızlı bir santrafor istedi ki bu isteği soylerken robi den bagimsiz bu lafı ...takıma yeni transferi yapılmış tekkeyi aldılar diyemez hiç bir hoca. ya bunlardan bir şeyler yapsincılar çıkar çunku

Yorum Gönder

Ara