.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Kasım 2010 Salı

Futboldaki Kanser

Ne şiirler yazdın, ne aforizmalar çıkardın sen Uygun. Faziletmiş, adam gibi adamlıkmış, saygıymış, imanmış vs.

Bugün ortaya çıktı ki, tüm erdeminle 26 tane oyuncu transfer ettirdiğin, sonra da yüzüstü bırakıp gittiğin Bucaspor'a o transferleri yaptırmanın bir sebebi varmış. Aynı zamanda menajermişsin. Hem de lisanssız, kaçak, yalancılıkla...

Unutmadan, bir de Etik Kurulu'na sevk edildiydin sen Eskişehirspor'la birlikte çevirdiğin dalavere yüzünden...

Söyle bakalım Bülent Başgan, bir şiir de biz sana yazalım mı şimdi?

Konsomatris yerli teknik direktörler daha da ağlasınlar "Bizim kıymetimiz bilinmiyor, yabancı hayranlığı var böhüühühü" diye. Sizin neyinize hayran olalım hocam?

16 Yorum:

kuduz dedi ki...

Bu tip adamlar futbol için herzaman zarar olmuşlardır. Sportif ahlaktan yoksun, endüstriyel futbolun getirdiği tüm aç gözlülüğe sahip pisliklerden başka birşey değiller.

Yok olmaları ve hiç hatırlanmamaları dileğiyle.

enorton dedi ki...

Valla adamı kanser oldu sandım üzüldüm biranda :) Bülent kadar antipatik birisi daha yoktur şu futbol camiasında. Zamanında ''İstanbul'da Laila var, Sivas'ta ise La ilahe İllallah'' demişti, dini futbola alet etmeyi başaran yegane hocadır. Yolun açık olsun devam et Bülent hoca asker selamı ver, dine vurgu yap ama yasadışı menejerlikten parayı götür :)

7 yerim, 9 yerim, 8 yemem diyen herif PDFK'dan 8 mac ceza yemis. Allah'in sopasi yok dedikleri sey bu olsa gerek.

Kalten dedi ki...

@Starks

Mükemmel!

@Starks

Ceza yese ne olur, gene tribunun arkasinda oturur takilir orada.

Bu adamdan net bir sekilde nefret ediyorum. Dunya uzerinde cok az var bu kadar sevmedigim insan.

Senol Gunes'in tam tersi bir adam ya, muthis.

Mitya dedi ki...

Kucuktuk, ufaktik, Fener maclarina gittigimizde Bulent gol atip asker selami verdiginde kendimizden gecerdik. En buyuk asker bizim asker diye bagridigimi dahi hatirliyorum ne yazik ki. Eh iste, devran donuyor, biraz akillaniyorsun, ama kendinden utancin gecmiyor iste.

Ne bes para etmez bir adamsin sen Bulent, ne kadar igrenc bir mahluksun. Ki bunlari yapmadan yapabilecegin o kadar belliydi ki, meydana cikinca kimse sasirmadi. Al egonu ve uc kurusluk ucuz milliyetciligini sittir git, daha da gelme. Pis herif.

ps: boyle adamlara 8 maclik gostermelik ceza verenlere de yaziklar olsun. lisansini yirtacaksin, o kadar.

Bu arada sonradan jeton dustu. Bu arkadas Sivas'in 2 sene basarili olan kadrosunu bozup sifirdan takim kurdugunda "Herhalde ego tatmini yapiyor" demistik. Meger cuzdan tatmini yapiyormus da haberimiz yokmus.

Zaten o Sivas'i da birakti gitti.

ederlezi12 dedi ki...

Bucaspor yönetiminde hata var ki bu adamı getiriyor. Karabükspor da Süper Lig'e çıktı ama kadrosu , hocası aynı . Ve gayet de başarılılar.

Cherubim dedi ki...

Teknik direktörlük lisansının iptal edilmesi gerekir, ama sadece 8 maç cezayla kurtuluyor.

QuaresmA dedi ki...

Aslında teknik direktörlüğünü beğenirim ama büyük ahlaksızlık bu.

Buca ne yapsın Bülent'in aldığı 7 maçlık cezayı ? Adamlar hem güzel kadrolarından, hem de paralarından oldu. İstisnalar hariç kadroları da çar çöp doldu şimdi. Esas ceza Bülent Uygun'un Buca'ya tazminat ödemesi olmalıydı. Buca'nın ödediği tüm transfer masrafları + ekstra ceza.

helldoradotcom dedi ki...

Hadi federasyon gerekli cezayi ver(e)medi, peki simdiki patronu nasil kovalamiyor anlamis degilim.
Tatlicidan bir tane tulumba calan adami essegin g.tune sokmaya bayilan bu toplum bu tip asker selami verip salavat getiren sahte populist deyyuslari nasil sineye cekiyor anlamiyorum.Simdi sahteden bir ozur diler basin aciklamasiyla sonra da kaldigi yerin bir kademe ilerisinden devam eder. Besiktas'tan uzak gelmesin de cehenneme kadar yolu var.

Unknown dedi ki...

Bu adamlara (?) neden "resmi müsabakadan men" cezası verildi, ben onu anlamadım. Yani şimdi bu yaptırım mıdır? Suça denk ceza mıdır? Böyle saçmalık olur mu?

kafsinkaf dedi ki...

yine çıkıp maç sonlarında desin bakalım çok kısıtlı imkanlarla büyüklerden birini yendik bunu bu şehir hakediyor ahkamları kessin.Bunun yapan adamın gün gelipte para için ben maç satmayacağını ne bileyim ? Böyle saçmalık olmaz 8 maç cazaymış süper alkışlar cezayı uygun görenlere !

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
cyrosbjk dedi ki...

bu herifi zaten yeşil sahalardan değil bu ülke topraklarından men etmek lazım orası ayrı da bucayada yazık filan olmadı kanımca. sen, seni süper lige çıkartan teknik direktöre, 3 kuruş paraya binbir zorluklarla oynayan futbolcularına sahip çıkmaz böyle heriflerle iş tutarsan olucağı budur.ne olursa olsun o başarıyı yakalayan kadronun hakkıdır aslında bu sene ligte top koşturmak. adamalrın ahını almışlar belli. allah ın sopası yok...

sedila dedi ki...

Lige yeni çıkan takımlardan Karabük'ü tüm kalbimle destekliyorum Adamlar hocalarının, oyuncularının emeklerine saygı duydu ve onlara güvendi. Şimdi de bunun ödülünü alıyorlar. Buca'da daha beter olur umarım. Türbülent gibi bir adam için hocalarının, oyuncularının emeğini hiçe saydılar..

Yorum Gönder

Ara