.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Kasım 2010 Cuma

Guti, Quaresma ve Iverson'u Aldı

Beşiktaş son 5 yılın en başarısız sezonunu geçiriyor...

Peki Yıldırım Demirören neden son 5 sezonun en rahat dönemini geçiriyor?

Çünkü Guti, Quaresma ve Iverson'u aldı.

Geçtiğimiz sene futbolculara ve teknik heyete en ufak bir tepki verilmezken, bu sene neden sadece futbolcular ve teknik heyet eleştiriliyor?

Çünkü Guti, Quaresma ve Iverson'u aldı.

"Bizden bir şey olmaz" diye göreve getirilen, maaş düzensizliğini arkadaşça bir üslupla yönetsin diye kaç yıldır vizyonsuz, hedefsiz Beşiktaş basketbol takımının koçluğunu yapan Burak Bıyıktay neden "bugün" eleştirilerin odağında?

Çünkü Guti, Quaresma ve Iverson'u aldı.


Seçim kozu olarak kullandığı, Beşiktaş'ın sportif aklını temsil edecek Metin Tekin'in akıbetini soran yok.

Çünkü Guti, Quaresma ve Iverson'u aldı.

Zaten o da bu yüzden almıştı...

10 Yorum:

Pamukk dedi ki...

yeter yd, holosko siktir git oldu. delgado yuhh oldu. nihat yuhh oldu.. hede hödö oldu..
falan filan. kanayan yaram.

enorton dedi ki...

Delgado, Hakan Arıkan, Nihat, Erhan Güven ve Holosko... Sıradakiler Tabata, Nobre,... ????

Sanki Nihat koşa koşa geldi Beşiktaşa, 3 milyon avroyu zorla aldı, aynı şekilde Holosko zorla imza attırdı kendine, Erhan Güven zorla transfer oldu, Tabata 8 milyonu cebe attı, nobre yöneticilerin kafasına silah dayadı o mukaveleyi yenilerken...

Almasaydınız, yenilemeseydiniz futbolcunun ne suçu var? Yöneticiye, başkana ya da bu kötü oyuncuları ısrarla oynatan hocaya tepki yok ama oyuncuya var, ilginç gerçekten...

AQ-47 dedi ki...

geçen sene teknik heyete tepki verilmemesi doğru muydu peki?
Holosko yine aynı oynuyordu, ki zaten sadece ilk geldiği zaman gerçekten hakkını vermekteydi, sadece taraftarın sabrı taştı bence...
YD en rahat dönemini neden yaşıyor: çünkü sağda solda gereksiz konuşmuyor, PAF takımı süreriz deyip sonra çark etmiyor, kupa alıp haluk ulusoyla sevincini paylaşmıyor, sahnenin gerisinde kalmayı seçiyor ve ilk kez doğru tercihleri yapıyor...
Ha, yine de kendisini başkanlığa yakıştırmıyorum, o ayrı...ama bizde kediye kedi derler..:)

BJK4EVER dedi ki...

Gecen sene teknik heyet ve oyunculara tepki verilmezken bu sene mi veriliyor?

Sertug Ozgur dedi ki...

Oyunculara getirilen tepki her zaman olan bir şey. Kaldı ki Beşiktaş taraftarı oyuncusuna en açık tepki gösteren taraftır ve eleştiririm bu yüzden. Geçen sene Nihat'a tepki yoktu her şey süper miydi, Tello yuhalanıp çıkmıyor muydu çoğu maç?, Holosko'yu net hatırlamıyorum ama homurtular vardı, Serdar Özkan?. Delgado? Gidelim öncelerine Burak Yılmaz? Bir sürü oyuncu sayılabilir.

Fakat statta hoca istifa seslerini ise hatırlamıyorum ben.

tearkan dedi ki...

Abi yapmayın yahu geçen sene tepki verilmiyor muydu yani futbolculara? Serdar Özkan'ın yuhalanmasını da burada onun hakkında açılan postu da hatırlıyorum ben. Aynı şekilde Tello ve Delgado da yuhalandı. Sadece daha büyük tepki verilen kişi böyük başkan olduğu için bu kadar göze batmıyordu. Yoksa Beşiktaş'ta oyuncular ben kendimi bildim bileli zaman zaman tepkiyle karşılaştı bu yeni bir şey değil.

Başkan'ın tepki görmemesinin sebebi transferler yanında bu sene çok fazla ortalıkta gözükmüyor olması. Bu sene imza törenleri haricinde bir tek Ntv'ye verdiği röportajda gördüm kendisini. Tabi bunun da iki farklı sebebi olabilir. Ya yapmış olduğu transferlerin etkisiyle kendine güveni geldi, nasılsa insanlar başkan yapacağını yaptı diye düşünüyo çıkıp bir şeyler yapıyormuş gibi gözükmeme gerek yok dedi.(yüksek ihtimal) Ya da bu zamana kadar yaptıklarımın sonucu ortada diyip akıllandı ve biraz daha geri plana çekildi.(düşük ihtimal)

Ekrem Ph.D. dedi ki...

Gecen sene daha fazla bile isliklandi oyuncular. Gecen sene yonetime kiziyorlardi, oyuncular rahatti gibi bir durum yok yani. Isler kotu gitmeye baslayinca islik hep olur, kazma oldugu dusunulen oyuncu kapalinin elinden kurtulamaz.

berthelemy dedi ki...

Beşiktaş son 5 yılın en kötü sezonunu geçiriyor denmiş ama shelbyl bir önceki postta belrtmiş zaten, beşiktaş'ın üç aşağı beş yukarı olacağı bu. yönetim yapısındaki "latent" hatalar düzelmedikçe sadece sonuca bakılarak karar verilir, birileri suçlu ilan edilir. bu sene en çok futbolcular suçlu ilan edildi, geçen sene başkan oldu, başka zaman teknik direktör. beşiktaş kulübünün yapısı ne? başarıya ulaşmak için vizyonu ne? bünyesindeki çalışanlar işlerini yaparken kafaları rahat mı? bu ortam sağlanmış mı? yoksa herkesi kelle koltukta çalışmaya sevkedip maksimum verim mi bekliyoruz? yönetim bu ortamı sağlayamadığı için, hatta sağlamadığının farkında bile olmadığı için kişilerin önemi silikleşiyor, o bozuk ortamın parçası haline gelip suçlu durumuna düşüyorlar. beşiktaş'a gelen oyuncuların nasıl zamanla eskidiğine, monotonlaştığına dikkat edin. tesadüf olabilir mi? mehmet demirkol demişti bir yazısında futbolcuların %99'u aynıdır diye. teknik direktörlerin,koçların da %99'u aynıdır. o yüzden guti,quaresma,iverson,schuster dahil kim gelirse gelsin aşağı yukarı aynı sonuçlar alınacak bir alt postta görüleceği gibi.

sebepleri ilk bakışta görülemeyen, yönetimin de pek farkında olduğunu sanmadığım bozuk dinamikler düzelmedikçe aynı tas aynı hamam gider. bunu düzeltmek de bir nevi tasarım meselesidir. baştan aşağı çalışma ortamını yeniden tasarlayacaksın ki, çalışanlar değerli olduklarını hissetsinler, kafaları rahat olsun, hata yapmaktan korkmasınlar, her zaman ellerinde gelenin en iyisini vermeye çalışsınlar. birşeylerin değişmesi için 2 oyuncudan daha fazlasına ihtiyaç var.

cha dedi ki...

bu sezona başlarken başkan gürcan ulusoy olsa ne yapardı? tamam takım kötü domaltmışsınız vurmadan olmaz da siz olsaydınız ne yapardınız onu öğrenelim bari. tabi "arsene wenger'i getireceksin şu takıma hacı"dan daha gerçekçi şeylerle..

Unknown dedi ki...

bu yazıdan aslında demiroren bu takımın basındayken basarılı olamayacagını mı anlayacagız?

Yorum Gönder

Ara