.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Ekim 2010 Çarşamba

Beşiktaş'ım Hayat Sensin

Dün sabah yarı hasta halimle metroya doğru hareketlendiğimde aklımdaki tek düşünce "Ulan bari müzik dinleyelim de kendimize gelelim" idi. O noktada Ipod'un şarjının bitmiş olduğu gerçeğiyle yüzyüze geldim. Yolu nasıl eğlenceli hale getirebilirim diye düşünürken, gözüme bedavaya dağıtılan Metro gazetesinin standı ilişti. Bu gazete bedava olduğundan tüm parası reklamdan çıkıyor, o yüzden çok dişe dokunur bir haber bulmak zor. Tam anlamıyla yolda giderken okunacak gazete yani.

Neyse, "3 dakikada haberleri okusak, sonra da bulmacasını yaparız" diye düşünerek aldım bir nüsha. Toplu taşıma vasıtasını beklerken zaten haberler bitmiş, spor sayfasına gelmiştim. İşte o an, o keyifsiz halime kocaman bir sırıtış yerleştiren şu haberi gördüm:


Tekrar edeyim, bu gazetede ancak yerel halkı ilgilendirecek haberler çıkar, öyle köşe yazarı falan yoktur. Bırakın Beşiktaş'ı, Türkiye ile ilgili bir habere rastlamışlığım yok daha. Ama işte, keyifsiz olduğumu anlamış olacak ki evren, karşıma bu ilginç tesadüfü çıkardı.

"Beşiktaş'ım Hayat Sensin" tezahüratının anlam kazandığı anlardan birisi bu herhalde.

Not: Iverson ile Beşiktaş'ın görüşmelerde son aşamada olduğu biliniyor. Şu dakikada bize de "Beşiktaş'ın adı "Iverson'ın parası ödenmediği için geri döndü" haberlerine çıkmasın" temennisinde bulunmaktan başkası kalmıyor. Malumunuz, pek de düşük bir olasılık değil bu.

7 Yorum:

Kalten dedi ki...

Yalnız haberin sunuşu çok acı:

1. NBA'den "nerelere" kadar düştüğü için üzüntüden kırılmış gibi gösterilen bir Allen Iverson
2. Aşırı hızdan ceza yiyen bir futbolcu
3. Menajerlerden para aldığı için takımdan kovulan bir başkası

Reklamın iyisi-kötüsü tabii ama yine de :)

Adsız dedi ki...

Iversoon BJK ye yakışır ...

Ya hangi gundu bu? Bizim burda bir gun AM Newyork, bir gun Metro dagitiliyor. Bende hangisi denk gelirse aliyorum ama bu habere denk gelmedim maalesef...

New York Metro ile Boston Metro farkli, o yuzden olabilir. Bu 12 Ekim gunku nusha.

Pamukk dedi ki...

en sevdiğim tezahürat

Pamukk dedi ki...

manisa maçı başlığı lütfen

Ömer dedi ki...

Ben de, Kanada'nın ünlü spor kanalı TSN'in sitesinde Iverson haberi görünce kendimden geçmiştim. Dünya Şampiyonası süresince Kanada Milli Takımına dahi sadece birkaç satır ayıran websitesi, Iverson için baya güzel haber yapmış bizden de elbette bahsederek.

Yorum Gönder

Ara