.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Eylül 2010 Pazar

Yorumsuz...

"Şunu da söylemeliyim; Florya'da gerçekten farklı bir hava var. Herkes söylerdi bana, (burada arkadaşlık çok iyi) diye, ama gelince bunu daha iyi gördüm. Kamplarda 10-15 kişi bir odada oluyoruz. Amatör bir ruh var. Ben geldiğimde çok şaşırmıştım bu duruma" Futbola nasıl başladığını da anlatan Serdar, mali durumlarının kötü olmasından dolayı futbola Galatasaray alt yapısında başlayamadığını açıkladı. Serdar, ablasının çocukluğunda kendisini Florya'ya, Galatasaray'ın alt yapı seçmelerine götürmek istediğini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirterek, "Küçükçekmece'de oturuyorduk. Futbola herkes gibi mahallede oynayarak başladım. Dikkat çekiyordum herhalde ki, birçok kişi anneme ve babama bu çocuğu bizim takıma alalım ya da oğlunuzu bize getirin diyordu. Ablam da beni Florya'ya Galatasaray'ın seçmelerine götürecekti. Ama o zamanlar Florya'da futbol okulu tarzında bir yapı vardı. Yani para ödememiz gerekiyordu. Maddi durumumuz da pek iyi olmadığından Florya'da başlamadım futbola. Yine o sıralarda Beşiktaş'ın da seçmeleri vardı. Girdim, kazandım seçmeleri ve 11 yaşında Beşiktaş'ta futbola başladım" ifadelerini kullandı. Alıntı: ntvspor.net / Galatasaray Dergisi

45 Yorum:

irlandalı dedi ki...

Canım Serdar; Anladık tamam ölümüne Galatasaraylısın, kanın sarı kırmızı akar, ama ne yazık ki onların gözünde asla bir Arda olamaycaksın, Ha bizim Necip'imiz olma şansını zaten çoktan kaçırdın. Hayatta başarılar.

SirEvo dedi ki...

Hayatta başarılar demekten başka şansımız yok. Sonunun neresi olduğu belli ama... =)

KuDReT dedi ki...

Serdarım bilseydik bu hallere düşeceğini aramızda para toplar yine yazdırırdık seni gese ye bea ...

fabianernst dedi ki...

beşiktaştan gittiginde uzulenler çoğunluktaydi...post bile açılmışti inşallah hakedene deger vermeyi oğreniriz ...

RuFF dedi ki...

Ön plana çıkmak için yapılan bir konuşma
Buradan afaroz edildi kendisini kabul ettirme çabaları bunlar..

tearkan dedi ki...

gese maçında kaçırdığı gollerin sebebi belli oldu. demek ki içinden gelmiyormuş geseye gol atmak. bir adamın bu derece beceriksiz olabileceğine inanmakta zorluk çekiyordum ben de zaten.

fabianernst dedi ki...

http://eksibesiktas.blogspot.com/2010/05/oh-be.html

BJK4EVER dedi ki...

Bunlara Sami Yen'de koyalim, Quaresma su kuyrukluya futbol dersi versin, baska sey istemem.....

Manu dedi ki...

Şükürler olsun..Daima kal orada ,sakın yollamasınlar seni.
Hasbelkader girersen Ümraniye'ye tekrar inme iner bu bünyeye.

helldoradotcom dedi ki...

fatih tekke geliyor insanin aklina ister istemez.

enzo scifo dedi ki...

hatırladığım kadarıyla hiçbir futbolcu için 'yaee bu adam da nasıl futbolcu olmuş' dememişimdir. Ama Serdar, bende bu çizgiyi değiştirebilen tek insanoğludur. Ama olsun, GS taraftarı senin kendine çalım atmadan rakibe çalım atabilme ihtimalini sevdi...

kveldsmork dedi ki...

geç bile kaldın serdinhocum...bu nasıl bir komplekstir.çık topunu oyna çatır çatır,sevsin seni taraftarın.ne bu akrabalık kurma hissi anlamıyorum,yeni moda oldu...
aynı serdar luce onu yollarken 'içimdeki beiktaş sevgisi gitmemi önledi'gibisinden laflar ediyordu.azıcık karakterli olmak lazım.

kenan evren bi ara gittiği her ilde aslında ben buralıyım derdi.

iyice siyasetçi gibi oldu bu futbolcu kardeşler.

kveldsmork dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
alper dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
MyT dedi ki...

Serdar gidince üzülen varsa kusura bakmasın ama hem futboldan anlamıyordur hem de Beşiktaş'a değer vermiyordur... Bu sezonun Q7-Guti ve Cenk transferlerinden sonra en hoşuma giden olayı Serdar'ın Beşiktaş'tan ayrılması, üstelik gs'ye gitmesi olmuştur!

MyT dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tathar dedi ki...

şu takımda kimler kimler forma giydi herkes kendince bir iz bıraktı... hatırlanacak veya hatırlanmayacak, ne yazık ki serdar özkan ne bir veysel cihan ne bir baki mercimek nede bir adem dursun kadar benim gözümde deeri olmayacak.

matiasemilio dedi ki...

alakasız ama adnandan sonra bir de şöyle birşey var:

ALEX EN AZ 10 GUTİ EDER"
Alex'in kariyeri ve oynadığı futbolla önde olduğunu ifade eden Aziz Yıldırım, " Alex en azından 10 Guti eder" dedi.

ONLARI KIYASLAYANLARA ŞAŞIRIYORUM
İki futbolcunun farklı özelliklere sahip olduğunun altını çizen Yıldırım, şunları söyledi: "Alex'in oynadığı futbola ve istatistiklerine bakılınca bu ülkenin en değerli futbolcusu olduğu görülür. Guti'nin neden bu kadar abartıldığını anlamıyorum. Guti'nin sezon başından beri gösterdiği performans ortada. Alex ise tartışılmaz. Hem oynadığı mevkii, hem de takıma katkısı ile Guti ile karşılaştırılamaz bile. Onları kıyaslayanlara şaşıyorum."

sozcelyk dedi ki...

serdar özkan ne ya

carlito dedi ki...

yarın fenere gitsin bu sefer de şöyle der: "samandıra'da gerçekten çok farklı bir hava var, sanırsın kolej havası!" :)

işte bu yüzden tümer, serdar özkan gibiler zamanla yerini buluyor, rüştü, fatih tekke gibiler de bize geliyor..

ersin yesir dedi ki...

Dedim ki serdara tüm internet sayfaarından git avrupaya onların en kötü takımına eger kendine güveniyorsan git.ama o en kolay yolu seçti birilerine yaranmaya çalışarak

Unknown dedi ki...

degerli yazarlarımdazdan bir ricam olucak alex in guti den iyi oldugunu soyleyen anadolu kulubu baskanıyla ilgili bir yazı hazırlamaları... saygılar...

Serdar parasizliktan girememis Galatasarayin altyapisina, ona Besiktas kucak acmis kayitsiz sartsiz, gun gelmis Serdar ona kucak acan camiaya ucun besin hesabini yapmis kendi performansina bakmadan, o zamninda parasi olmadigi icin altyapisina giremedigi takima bu seferde ona uc bes kurus fazla veriyorlar diye kendisini bugunlere getiren Besiktasa veda etmis, gun gelir O galatasaray seni satar Serdar, Besiktas seni satmadi dikkat et kendine oralarda...

1 bilemedin 2 sene sonra:
"Karabük benim için çok özel bir şehir... kardemir'in ülkeye faydalarını bilmeyen yok. çocukken çok demir oyuncağım olmuştu. karabük'e hayranlığım ordan gelir."

Serdar Özkan'ın kendine güveni kalmamış. Beşiktaş'ta yediği haltların, kullanamadığı şansların o da farkında. Şimdi de en küçük hatasında Beşiktaşlılığı ön plana çıkarılacak. "Hiç olmazsa oradan vurmasınlar" diyor aklınca (Tipik Türk kafası). Biraz kendine güveni olsa çıkar, "Beşiktaşlı doğdum, Beşiktaşlı öleceğim" der ve Beşiktaş'a karşı da en iyi topunu oynar. Lakin bırakın Beşiktaş'a karşı harika oynamayı, iddiasız bir Anadolu takımı karşısında bile kendisini gösteremeyecek, o da biliyor.
Yeni adresi Eskişehirspor olur, demedi demeyin.

Serdar Özkan'ın kendine güveni kalmamış. Beşiktaş'ta yediği haltların, kullanamadığı şansların o da farkında. Şimdi de en küçük hatasında Beşiktaşlılığı ön plana çıkarılacak. "Hiç olmazsa oradan vurmasınlar" diyor aklınca (Tipik Türk kafası). Biraz kendine güveni olsa çıkar, "Beşiktaşlı doğdum, Beşiktaşlı öleceğim" der ve Beşiktaş'a karşı da en iyi topunu oynar. Lakin bırakın Beşiktaş'a karşı harika oynamayı, iddiasız bir Anadolu takımı karşısında bile kendisini gösteremeyecek, o da biliyor.
Yeni adresi Eskişehirspor olur, demedi demeyin.

AQ-47 dedi ki...

ben hala ne süper insandın sen serdar özkan temalı bir veda yazısı bekliyorum blogdan, delgadodan ne eksiği var hem de evladımız

scapula dedi ki...

Serdar Özkan, "Doğuştan Galatasaraylıyım" demedi. "Küçükçekmece'de oturuyordum, ablam beni Galatasaray'ın seçmelerine götürdü" dedi. Birçok futbolcunun da başından benzer şeyler geçmiştir zaten. Mesela Emre Belözoğlu, "Şöyle Galatasaraylıyım, böyle Galatasaraylıyım" derken de söylüyordu Fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü.

Dahası, Serdar "Sonunda Türkiye'nin en büyük takımındayım" falan da demedi. "Türkiye'nin büyük bir camiasından diğerine geldim" dedi, Beşiktaş'a gittiğinde Ahmet Yıldırım'ın yaptığı ve Galatasaraylıların takdirini kazandığı gibi.

Sanmıyorum ki bir Beşiktaşlı röportajın tamamını okuduğu zaman "Ayıp etmiş" desin. Serdar Özkan'ı korumak için söylemiyorum, öyle bir niyetim yok, eksik bilgi ve buna bağlı olarak linç olmasın diye söylüyorum.

sihroje dedi ki...

Bu saatten sonra ne söylerse söylesin... Karaktersiz bir futbolcuydu ve Beşiktaş taraftarı ona hakettiği muameleyi gösterdi. Ne eksik ne fazla. Galatasarayda 18 girebilirse iyi ayrıca. Bu tip açıklamaları Frank anlamaz.

AQ-47 dedi ki...

tabii ki türkiyenin en büyük kulübüne gittim demedi ama bu tür ben ufakken şöyleydim böyleydim muhabbeti sakil duruyor, mesels bizim yusuf, adamın küçüklük fotosunu ortaya çıkardılar, eline ne geçti biraz güldük o kadar...insan bir fatihe bir de bunlara bakıyor...

ceyhun dedi ki...

bundan daha güzel bir açıklama olabilir mi?

"Ama o zamanlar Florya'da futbol okulu tarzında bir yapı vardı. Yani para ödememiz gerekiyordu. Maddi durumumuz da pek iyi olmadığından Florya'da başlamadım futbola"


teşekkürler beşiktaş... ve bilmeden yaptığın bu övgü için sana da teşekkürler serdar.

ziqo dedi ki...

en azından olaya şöyle bakalım bu takımın altyapısında parası olmayanlarda oynarbilir antremana hala metrobüs kullanarak giden a takımı oyuncuları var demek necip galatasarayda olsa metrobüsle geliyor diye a takıma alınmayabilirmiş. galatasaraya yaranacağım diye bilmeden beşiktaşı yücelten salaklardan kurtulduğumuza sevinelim

errorl dedi ki...

Küçükçekmece'yi bilenler bilir Florya'yla arasında arabayla 5 dakikada yoktur. Hadi bu arkadaş parasızlıktan trene binip gitse yürüme mesafesiyle birlikte yarım saat tutar ya da tutmaz. Ayrıca Beşiktaş'a gelmek için vereceğin yol parası da cabası. Yani diyeceğim şu hem zaman kaybı hem de Beşiktaş'a gelmek için harcadığın yol parasını Gs'ye verseydin o çok sevdiğin amatör ruha çok önceden sahip olabilirdin:)) Neyse geç olsun da güç olmasın, isabet olmuş gittiğin.

Burak Arık dedi ki...

Tamam aklı yok. İnönüdeki liverpool maçı sonrası röportajındaki saçmalamaları bile başka örneklerine gerek duymaksızın bu yargıya varmak için yeterli. O derece şiddetli bir biçimde mankafalık, iki cümleyi bir araya getirememek. Ama anlamadığım nokta şu, hasbelkader uyanık, esprili, kafası çalışan, fırlama imajındaki bi ardanın nasıl en iyi anlaştığı, fikirlerinin en uyuştuğu arkadaşıymış bizim bal yapmayan arımız.

TA dedi ki...

bunlara birazda söylettiriyorlar sanırım.emre belezoğlu içinde buna benzer şeyler olmuştur.camia baskısı ile olabilir.yeni kulübünün taraftarları ile ara düzeltme olayı birazda.yalnız hikaye oldukça yaratıcı olmuş:) çok düşünmüşlermiki acaba bu hikayeyi.
(nedense butür hikayeler takım değiştirdikten sonra ortaya çıkar.üretilir)

bunu serdardan çok gs yönetiminin açıklamaları olarak görebiliriz.

TA dedi ki...

tabi fatih tekke gibi kişiliği oturmuş oyunculara böyle garip komik açıklamalar yaptıramazlar şüphesiz.

emre belezoğlunu fenerli taraftara kabulletmek için neler neler yaptılar.hatta medya toplu halde emre febelidir diye bir ara kampanya yapmışlardı.

bunun nedenide taraftarın bir oyuncuyu kabullenmemesi korkusudur.
eğer taraftar bir oyuncuyu kabullenmezse o futbolcunun işi çok zor oluyor o kulüpte.

yalnız emre belezoğlu olayında çok başarılı iş çıkardı medya ve fb camiası.şimdilerde emre b en büyük fenerli.itiraz bile edilemez.

renom dedi ki...

farklı bir hava var ,arkadaşlık çok iyi dediği florya'da takım kaptanı antreman da takım arkadaşının dudağını patlattı geçen sezon , sivas maçında yanlış tercih yapan genç bir oyuncuyu sahanın ortasında azarladı yine aynı kaptan. kendisi demek ki böyle bir ortamı istiyormuş. bizdeyken altyapıdan geldiği için kendisine fazlasıyla müsamaha gösterilmişti. 5 senedir ilerletemediği futbol tekniği ve zekası ile bu arkadaşlık/dostluk ortamında bakalım daha ne kadar barınabilecek...

CDiS dedi ki...

bence o kadar da kötü şeyler söylememiş yani. Gerçekten de böyle bir antreman ve kamp ortamı beşiktaş'ta olmayıp galatasaray'da olabilir. bunun gerçekten iyi birşey olup olmadığı futbolcular için görecelidir.
altyapı konusuna gelince, küçükken gs'liydim tarzında şeyler söylemiyor, pekala olabilecek birşeyden bahsetmiş, yani 10 sene önce olabilirdi, kısmet bugüneymiş tarzı.
özetle, futbolculuğu iticiliğinin yarısı kadar olsa, barcelona'da oynayacak bir adamın ettiği laflar. gereksiz yere linç etmeyelim adamı.

attika dedi ki...

sevgili yuki şu videoyu koysan daha bir yardımcı olurdu serdar ozkanı tanımamıza...
http://www.footballove.com/2010/09/02/pazarlik/

ozkankaya35 dedi ki...

"Şunu da söylemeliyim; Florya'da gerçekten farklı bir hava var. Herkes söylerdi bana, (burada arkadaşlık çok iyi) diye, ama gelince bunu daha iyi gördüm. Kamplarda 10-15 kişi bir odada oluyoruz. Amatör bir ruh var. Ben geldiğimde çok şaşırmıştım bu duruma"::::''SANIRIM GS'DAKİ LAÇKALIKTAN VE FUTBOLCUYA DAYALI DÜZENDEN BAHSEDİYOR BURDA!!...VE 10-15 KİŞİ Bİ YANDA 10-15 KİŞİ Bİ YANDA grupçuluk...Gerisi değmez konusmaya.

esperanza dedi ki...

yeni ayhan akman olacagi 5 sene onceden belliydi. sasirmaya gerek yok.

kkkam dedi ki...

Galatasay'da ipler bazı futbolcuların elinde nasıl zamanında Fenerbahçe'de Sakaryalılar grubu vardı şimdi de Galatasaray'da aynı durum söz konusu.Bence Galatasaray fazla topluma mal edilmeye başladı Adnan Polat'ın "Galatasaray Türkiye'dir" açıklaması gibi.Galaatasaray hiçbir zamanın gücünü toplumun dinamiklerinden almadı ne Fnerbahçe gibi ne de Beşiktaş gibi.

Liseliler bunu görüyor umarım gereken önlemleri al(a)mazlar yoksa eski güçlerine dönebilirler.

Unknown dedi ki...

rakip taraftarın futbolcusunun sevgilisini yolda görünce laf atacak kadar alçalıp, stada gidince çarşı bilmem neye karşı deyip ahlak dersi verenler, onun bunun büyüklüğünü falan bırakında bu tezatı ortadan kaldırın. karşımısınız yoksa yolda geçen bi kıza laf atacak kadar ucuz taraftarmısınız, önce buna karar verin

fabianernst dedi ki...

@ sercan
not: bu arada iki farklı postta ayni yorumu yazdigindan ikisine de ayni yorumu yaziyorum..

kimse sinem kobalın nişantaşindaydi galiba set çekiminde onu gorup ona kufur edip ordan q7 nin imza torenine gelen okuz veya okuzleri takdir etmiyor bunu nerden ne alaka çıkardin...ha o diil zaten mevzu geçen senelerde baliliye kufreden o kadr naif insanlar acaba gs tribunlerinden miydi bjk taraftari baliliye sahip çıkınca gene o naif insanlarin ettigi kufurleri de biliyoruz...ha tabi kafatasçı irkçılık veya abi biz irkçı diiliz hep bati irkçı yeaaa dien bir ikiyuzluulgumuz olduğu surece bole adamlara hiç tepki verilmez..lazio irkçı olunca eywallah ama gsliler baliliye kufur edince taraftar oluo oh ne guzel dunya ..sinem kobala edilen kufurleri hiçbir insan doğru bulmuo ve bunu birçok insaan açık açık eleştirirken acaba ornegini verdigim bu gs tribun olayına acaba neden hiçbir ALLAH İN kulu sesini çıkarmadi tabiri caizse... tribunde veya yolda sinem kobala edilen kufur veya bailiye edilen israil ustunden kufur en yavşakça harekettir ..belden aşagi vurmaktr. kalkıp yazdigin yazinin ne bu postla nede dier yorumlarla bi alaka olmamasida ortami karıştirmaya çalışmanin yavşaklığına veriyorum...

Yorum Gönder

Ara