.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Eylül 2010 Pazar

Üzülmez

İbrahim Üzülmez bu akşam hem sağ bekte hemde Nihat'ın yerine sağ açıkta hatasız oynadı seviyoruz lan seni, şu gözlerim Metin Tekin'i, Ali Gültiken'i, Les Ferdinand'ı, Pascal Nouma'yı canlı izledi sende benim için en az onlar kadar özelsin. Peder bey halen anlatır bana Baba Hakkı'yı, Şeref Görkey'i, Yusuf Tunaoğlu'nu bende torunlarıma seni anlatacağım.

24 Yorum:

Ekrem35 dedi ki...

yüreğinle oynayan, sahaya her şeyini veren deli ibrahim, seviyoruz hem de çok seviyoruz seni.

Zibidi dedi ki...

bundan sonra sana en ufak kötü söz söylersem Allah da benim belamı versin... Söyleyenlere de çok pis dalacam artık...
DELİ İBRAHİMM OOOOO

tearkan dedi ki...

Maça İsmail yerine 11 başlaması gerekirdi kesinlikle. Cidden çok değişik bir adam. Kimisi toz konduramıyor, kimisi ise yaka silkiyor. Yine de sanırım herkesin hemfikir olacağı bir nokta var ki ama olumlu ama olumsuz hepimiz torunlarımıza İbrahim Üzülmez'i anlatacağız.

fabianernst dedi ki...

maçın postunda da yazdim tekrar yaziyorum...ibrahim uzulmeze laf soyleyen okuzler acaba ne diyecekler ..ya arkdas inanamiyorum nihat nerde abi hiç yoktan nihat top kaybi yapsin sorumluktan hep kaçtı kaçyor da... ibo tekbaşina sag kanadimizı hem savundu ve hem hucuma çıkardi ..bu adama laf soyleyenlere de yuh olsun yuhh..beşiktaşin çoçuğu ibrahimdir ibrahim ilhan mansizdir noumadir ..90 dakika kaçak gureşen nihat degildir

Zibidi dedi ki...

@alioner
aynen katılıyorum

Bu yorum yazar tarafından silindi.
okka dedi ki...

efsaneler arsına çoktan girdi.
varsın orta açamasın..

helldoradotcom dedi ki...

10 senedir bu takimda ve oyle veya boyle terinin son damlasina kadar oynuyor. sirf bu yuzden bile eli opulesidir. Buyuksun kaptan! Belki buyuk futbolcu degilsin ama buyuk sporcusun!

jeankier dedi ki...

bir 5 senesi daha olsa neler yapacaktı :)

Paul Pierce dedi ki...

5 sene daha oynar delinho

bacon1903 dedi ki...

Ibrahim Uzulmez kalbimizde 1 numarasin!!!!

gnyz dedi ki...

Baba Hakkı ve deli ibo o da iyiymiş.
Kusura bakmayında bugünkü Nihat'ın performansıyla kimi karşılaştırırsanız yanında Zidane gibi kalır.
Bu arada deli iboya mücadelesinden dolayı toz kondurmayıp Nobreye, Ekrem Dağ'a felan laf söyleyen olursa bende en hafif tabirle öküz diyeceğim.

fabianernst dedi ki...

pardon nihat gelsin korneri taca atsin doğru ..iboyu eger nobre ile veya ekrem ile mukayese edeceksek eyvallah zaten bu laftan sonra diyecek bir kaç sozum var.nobrenin mevkiisinde uç buyuklerde oynayan her oyuncunun nobreden daha kaliteli olmasi lazimdir e tabi demogoji parayla mi..ekreme e gelince ibrahim uzulmezin bu maçta yaptiğini yapti mi hiç bir zaman o mevkide ..ama tabi nihati savunup sapla samani karıştirip ortaya sunmak da tabi yetenek meselesi.tabi çok affedersiniz kaçak oynayıp bir sonraki posttaki o jokond un belirtiği pozisyona bakmak lazim...bu arada zidane li cumle kurup ordan da nihati savunmaya geçilen kontra da super olmuş cidden ...sunu anlayamadık galiba turkiye liginde santraforda nobrenin oynadigi takımın rakiplerinde niang var baros var bu ligin ozellığınde de iyi santrafor lazimdir...

gnyz dedi ki...

Birader git elini yüzünü bir yıka sakinleş ondan sonra oku yaz.

Kim Nihat'ı savunmuş nerede savunmuş :) Nobre ile Ekram Dağ'ı da sevdiğimizden beğendiğimizden yazmadık bizde biliyoruz 3 büyüklerde oynayan forvetleri merak etme. deli ibo ne mücadele ediyor helal olsun demiyormusun e deli ibo mücadele ediyorda Nobre ile Ekrem Dağ sahada yürüyor mu. Onlarda mücadele ediyor diyorum maksat mücadele etmekse.

sy dedi ki...

Ibo'nun olayi mucadelenin cok otesinde. Nobre'ye, Ekrem Dag'a mucadele etmiyor diyenlere ben de kizarim; ama Ibrahim Uzulmez benim futbolu takip ettigim su 20 sene icinde gordugum en gereksiz zamanda en hizli gelisimi gosteren insan. 10 tane teknik direktorun gozune gireceksin, 30 yasindan sonra bu gelisimi gostereceksin, orta yapmayi ve adam gecmeyi ogreneceksin, hem hucum hem savunmada parlayacaksin, sonra boyle yuku agir bir macta tum 25 senelik futbol gecmisini bir kenara birakip sag beki savunacaksin, onundeki Nihat'in yerine de hucum yapacaksin.

Ben boyle bir adamin bu noktaya gelmesini sadece inanilmaz bir is ahlaki ile aciklayabilirim.

fabianernst dedi ki...

işte orda galiba anlaşmadık galiba ben sadece mucadelenin yaninda yine bir seyler yapmasi da lazim .ibo nun alves performansi gostermediğinide biliorum..lakın nobrenin mevkisi geregi daha iyi işer yapması lazım en azından uç buyuklerde oynuyorsa tabi o da biraz yetenek meselsi açıkçasi..neyse bu polemiği uzatmadan son olarak bizimkiler ocakta 2 veya 3 yabanciyi gonderip en az bir tane ileri kanat adami alacagini duşunuyorum..ve ya hocanin istedigi hizli forvet de olabilir bakalım tabi bunlar biraz da benım istegim olduğu için belki de boyle duşunuyorum

Unknown dedi ki...

herhangi biri çıkıp ibrahim üzülmez'in futbolunu beğenmediğini söyleyebilir.. gerçi bunu söyleyenin benim gözümde bir gram futbol görgüsü yoktur, ama söyleyebilir..

ancak, herhangi biri çıkıp da ibrahim üzülmezin yaşayan bir efsane olmadığını, yürekli, takımına faydalı, özel ve yeri doldurulması zor bir figür olmadığını iddia ederse;

o kişi beşiktaşlı değildir..

anca kendini avutuyordur..

deli ibrahim benim fikrim;

bu coğrafyanın (avrasya- balkanlar, kafkaslar, türkiye vs..) yetiştirdiği en iyi sol bekdir..

kaladzeydi, chivuydu, zhirkovdu ondan sonra gelir..

deli ibo the shepherd king

esperanza dedi ki...

Heykelini dikmezsek ayip...

Pamukk dedi ki...

seni sevmeyen ölsün beee.

RuFF dedi ki...

Formanın arkasına ismi yazdırılacak adam

neo_494 dedi ki...

Helal olsun be büyük kaptan.

Adsız dedi ki...

cCc koşuyoruz ibrahim reyiz cCc

Unknown dedi ki...

Quaresmadan da Trivela ortasini ogrenebilirse sag bek olmamasi icin hicbir neden yok..

Pamukk dedi ki...

http://amerikadeplasmani.blogspot.com/2009/05/ibrahim-uzulmez-besiktastir.html

fii tarihinden saklamışım:)

Yorum Gönder

Ara