.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

20 Eylül 2010 Pazartesi

Anket


23 Yorum:

Hakan 5
cenk 7
ekrem 6
zapo 8
toraman 6
üzülmez 7
ismail 8
aurelio 7
ernst 7
guti 9
q7 7
nihat 5
nobre 7
bobo 7(asist saydım kendisine)

ort: 6.86 (of ya ne şimdi bu sabah sabah :))

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ernst'e 8 verirdim. diğerlerine katılıyorum.

Emrah D dedi ki...

piril piril bir gauss dagilimi

matiasemilio dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
matiasemilio dedi ki...

zapoya uzanan eller kırılsın!
saka bi yana schusterden ve zapodan özür diliyorum onlara haksızlık ettiğim için..
ben ilk yarı için 6, ikinci yarı için 8 veriyorum takımımıza..
fitneciden farklı olarak ernst parlamaya devam ediyor ve 8-9 gibi bi puanı hakediyor bence..
*quaresmaya da helalinden bi 8 puan gelsin..

Pamukk dedi ki...

deli ye 10 verdim

delinho'nun solbek olduğunu hesaba katsak en az 8-8.5 verilir performansına. bir adım ileri gidip kritik maçlarda hep sağbek oynamasını öneriyorum ibonun. içimiz anca o zaman rahat edecek

RuFF dedi ki...

7 ile 8 arasında kaldım 8 verdim.Bunu da yıllar sonra Kadıköy de sakin ne istediğini bilen oyuncular olmasına bağlıyorum.

alper dedi ki...

ilk yarı on üzerinden 4 ikinci yarı on üzerinden bir.nedenine gelirsek.

guti-Q7 gibi iki yıldıza sahipsiniz ama 4 lü defansının önünde selçuk şahin ve mehmet topuz oynayan bir takıma koca 45 dakikada penaltıdan ancak bir gol atabiliyorsunuz.(bildiğimiz selçuk lan bu başkası değil).o konuda takımı beğenmedim.yeterli pozisyona giremedik topa sahip olduğumuz ölçüde.

nihat ile başlanması ayrı saçmalık zaten.antrenmanda ağzınla kuş tutsa oynatılmayacak bir adamı 6-2-2 kuralının olduğu ve sahaya 4 yabancı ile çıktığımız bir maçta oynatmak yüksek!!! zeka gerektiren bişey sanırım.

ve bu maçtan sonra anladım ki futbolda kondüsyon hiç bişeydir.tüm takımın deli gibi koştuğu bir yerde hiç koşmayan guti beyinle sahanın yıldızı oluyorsa demekki futbolcunun kondüsyonlusu değil zekalısı makbul.11 guti büyüktür 11 nobreden,ernstten.

ve bu arada hala allahın sevdiği takımız.hakan arıkan ne zaman kaleyi alsa bir şekilde sakatlanıyor çünkü.bundan daha büyük lütuf olmaz bir takıma.

CDiS dedi ki...

ilk 25 dakika 10 (yazıyla on) numara top oynadı takım. özellikle beşiktaş yarısahasına girince, bütün fenerli futbolculara 2-3 kişi basıyordu. çok da top kazandı ortasahada. bence maçın en güzel pozisyonu ismail'in kaptığı toptu. sonra abuk-subuk bir gol yedik. golden-2.yarının sonuna kadar 0 (yazıyla sıfır) 'dı futbol. inanın fenerbahçe her ileri geldiğinde gözlerimi kapatıyordum. 3-4 olmaması şansımızdı kabul edelim. ikinci yarı oyuna hükmetmemizde emre'nin oyundan çıkması da etkiliydi. baskı kurmuştuk ancak, nobre'nin defansif oyunu sayesinde pozisyon bulamıyorduk. schuster'e, nihat ve nobre tercihleri konusunda kızmamak elde değil. ancak, muhtemelen schuster'in aklında 50-55. dakikalar gibi bobo'yu sokmak vardı. tabi son oyuncu değişikliği kaldığı için, o da beklemek zorunda kaldı. yalnız, penaltıyı yine kurtarıyordu volkan, bu sefer hakikaten çok üzülürdüm. son olarak, cenk de çok iyi kaleci, hakan da ciddi hata yaptı ama o da iyi kaleci. Ammavelakin, Volkan 2'sinden de iyi. Q7'nin topunu nasıl çıkardığını hala anlamış değilim.

Pamukk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pamukk dedi ki...

fbnin derbilerde kadıköyde en birincil yaptığı iş amaç rakibi sinirlendirmek eksiltmek. bu oyuna gelmedikleri ve sakin kalıp sabrettikleri için de takımımıza 10 verebilirim. çok bonkörüm ne var. :p

AQ-47 dedi ki...

Duymaktan hoşlanmasak da gerçek şu: maç 3:0 bitebilirdi. Bunun nedeni Fenerin bizden iyi oynaması, hatta iyi oynaması bile değil...tıpkı eski maçlarda olduğu gibi, bulunca atıyorlar evlerinde, sen kendi evinde bile atamıyorsun. Alper çok haklı, Guti var Q7 var anca penaltıdan atıyorsun, tek net pozisyonun toramanın kafa şutu (öküzlemesine aut) ve Nobrenin koşamadığı ilk yarıdaki ara pası...Tempolu ve disiplinli oynuyoruz, kabul, ama bu takımdan daha sonuca dönük futbol beklemek için erken değil bence.

Unknown dedi ki...

ernste 10 veririm gerisine kim ne istiyosa verir. şu maçta ayakta kalabildiysek bu adam sayesindedir.bir ara korktum kalp krizi geçiricek adam sahada diye. bu arada takım bu maçta (60. dk sonrası hariç ki buna da fb izin verdi) defansını çok ortaya çıkarmadı herkesin istediği gibi ve biz gene de pozisyon verdik gol yedik ve bu defansın geriye gitmesinden dolayı hücumda hiç birşey üretemedik nerdeyse bütün maç. schusterin oyununa tepki gösterenlere selam ederim. umarım gelecekte yaşanılan yol kazalarında açıpta tv yorumlarını filan izlemez bu adam da geri adım atmaz...

Spiralscar dedi ki...

7 olsun benden de. O değil de, şu basan, devamlı ofansif, rakibi bunaltan, fener'i kadıköy'de ikinci yarı tamamen kendi sahasına kapatan bir futbol oynadığımızı görünce çayırlara koşasım geliyor. Eğer 1-0 önde olan taraf biz olsak bile geriye çekilmeyeceğimizi, şüster'in buna o kadar da izin vermeyeceğini bilmek bile heyecan verici. Ok, çok pozisyon veriyoruz defansta ve pek net pozisyon üretemiyoruz ama bu anlayışı biz daha 10 maçtır uyguluyoruz, şüster eminim hataları görüyor ve devre arasında bu paralelde takviyeler olur ve bu oyun anlayışı gelişir. Belki futbolun doğrusunu oynamıyoruz, ama güzelini oynuyoruz ve bu çok güzel. Long live şüster!

emrh.srt dedi ki...

herkese 6 nihat'a 2

serkan dedi ki...

ismail'e nasıl 8 verdiniz ya gerçekten merak ediyorum?

bence en kötü maçlarından biriydi ve neredeyse sinan kaloğlu-burak yılmaz-ibrahim akın serisinde yerine almak üzere..

maç sonunda nihatla birlikte aklımda kalan tek oyuncu..

maçın 25-45. dakikalar arasındaki kontrol kaybından dolayı 7 verdim takıma. yoksa rahatlık 9-10 verebilirdim. pozisyon bazında da bence yakalanabilecek fırsatı yakaladık. zaten geride beklerken iyi stoper hüviyeti kazanan lugano-bilica ikilisine karşı normalin üstünde pozisyon bulduğumuzu düşünüyorum. maçın başında ismail'in kaptığı top, ardından guti'nin ara pasında nobre'nin yetişemediği pozisyn, ikinci yarıda toraman'ın akıllara zarar kafası, nobre ve bobo'nun çaprazdan birer şutu ve nihayetinde penaltı pozisyonu. daha ne olsun allasen?! kadıköy'de fenerbahçe'yle oynuyorsun sonuçta.

her şey bir yana, 85. dakikada 1-0 gerideyken, kadıköy'de topu şişirmeden oynuyorduk hala. penaltı pozsiyonu da yine ara pasla geldi. topu neredeyse hiç havaya kaldırmadık. ikinci yarı kimilerine göre çok pozisyon bulamamış olabiliriz ama oynadığımız pas oyunu beni tatmin etmeye yetti. bu kadar kısa sürede, bu derece olgun bir oyuna kavuşacağımızı düşünmüyordum. bir de maç boyunca iki kalecimiz toplam 5 kere degaj yapmamıştır herhalde. sürekli oyun kurmaya çalıştık geriden. resmen mest oldum.

bir de nihatcım, eğer aldığın paranın bir kısmından feragat etmezsen -futbolculuğundan zaten umudu kestim-, beşiktaşlılığından şüphe edeceğim. bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama sanırım mevcut kadro içinde o pozisyon için en iyi adam ekrem. bu durumda sağ bek ne olur bilemiyorum tabi.

son olarak, elinde ibrahimovic varsa maça o başlar; o yoksa bu takımın santrforu bobo'dur. istersen yanına başkasını koy, o senin bileceğin iş ama bobo her türlü o 11'de çıkar sahaya. inönü'de de maça o başlar, kadıköy'de de, dragao'da da, gerhard hannapi'de de, vasil levski'de de ve hatta inşallah dublin arena'da da... nokta.

6 verdim. kestiğim 4 puanı da hakan, nihat, eko ve aureliodan tahsil edin.

neden ekrem? sakatlanana kadar rakibine çok boşluk verdi. YAKIŞMADI!!!

BJK4EVER dedi ki...

Hakan 0
cenk 8
ekrem 4
zapo 8
toraman 7
üzülmez 8
ismail 5
aurelio 6
ernst 8
guti 9
q7 7
nihat 3
nobre 6
bobo 8

Pamukk dedi ki...

bu kadar da yerden yere vurmayın Hakanı nankörlük etmeyin ayıp :/

inşallah cumartesi oyuncu yuhlamayı düşünen yoktur bu arada üzülürüm vallah:/

Pamukk dedi ki...

maça gitmeyen dörene 5

giden yöneticileri adam gibi karşılamayanlara ve ayrı yerlere itilmiş gibi oturtanlara 10

2.devrede bunları karşılarsanız 2elim yakanızdadır basarım 0ı

Pamukk dedi ki...

ha unutmadan; Q7ye iyi sözlerini ileten ay a da 10

aynı sözleri size iade eder, söylediğiniz kelimelerin sizin başınıza 1000 katıyla gelmesini dilerim.

Yorum Gönder

Ara