.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

3 Ağustos 2010 Salı

Yok artık?

İllüstrasyon: Thug Love

20 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

cCc serdal reyiz cCc

adam fotoşort ustası beyler

Unknown dedi ki...

çok büyük ihtimal sezon ortası veya sonuna dogru işler yolunda gitmezse sayın adalı istifa edip gider.

" Adebayor adamsa, Beşiktaş İnönüde Liverpool'u 9-0 yenerken 2 tane hattiric yapıp 3 tanede asist yapsın.Robinho adam değil zaten ona hiç girmiyorum . Serdal Adalı Beşiktaş'ı Uefa şampiyonu yap bende mayokini giyip kucak dansı yapcem sana "

Ahmet Çakar

Arturo dedi ki...

Robinho haberi yine güvenilir kaynak olan NTVSPOR da geçti. Hayali bile güzel olan bu haberi NTVSPOR yayınladıysa birşey vardır diyorum. Umarım en kısa sürede taraftarlar aydınlatılır.

kalashnikov dedi ki...

süper bir caps olmuş. verdim şukunu.

cesc dedi ki...

fotoşop lan bu.. kimi kandırıyonuz? sdkhgsdklhsd

vts dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kveldsmork dedi ki...

Acilen yabancı sınırlamasının kalkması gerekiyor.aksi halde yabancı futbolcular için katlı otopark gerekecek.Demirören'i birileri fena kandırmış olmalı.
Adebayorun kesinlikle olmayacağına,robınhonun da olursa takıma zarar vereceğine inanıyorum.Onu ancak Brezilya paklar.

Pamukk dedi ki...

adalı robinhoyu yalanlamış.lüften dogru olsun.

tearkan dedi ki...

Maaliyeti ve içinde bulunduğumuz durum düşünülünce Adebayor'a kadar takviye yapılması gereken mevkiler var. Robinho'da şu ortamda herhalde o kadar para dökebilecek olduktan sonra almamız gereken son kişidir mevki olarak.

O kadar para verecek olduktan sonra bir ortasaha bir de sağ bek alıp en azından riski dağıtsak daha mantıklı olmaz mı? Diyelim ki aldık bu adamlardan birini. Hadi tutmazsa? Beşiktaş'ın tutmadı seneye başkasını alırız diyebilecek lüksü yok ki. City gibi Santa Cruz'a 30m € döküp sonra da kakalayacak yer arayamayız. Biz o işi daha küçük meblağlar harcayıp yapabiliyoruz henüz.

Adsız dedi ki...

O paraya Deniz Yılmaz + Ömer Toprak + Gökhan İnler + Eren Derdiyok alınır. Geleceğin kadrosu kurulur. Ya da Nuri Şahin + Mevlüt Erdinç paketi var, onlar daha tuzlu tabi. Ha diyeceksiniz gelmezler, Quaresma'yı ikna etmek daha mı kolaydır? Tabi hayal bunlar, FM'ye devam, anca orda alırız türk yetenekleri.

ederlezi12 dedi ki...

Öz Beşiktaş , alt yapı faso fiso Beşiktaş yönetimi için.. yıllardır aynı lafları hep söyler daha sonra başka yerlerde oyalanırlar.
Q7 maliyeti , gerekliliği bakımdan bence kutlanılacak bir transferdir lakin Robinho için Başkan ın şirketinin parası ile alınacaksa Beşiktaştan çok Demirören Belediyespor ' a katkı sağlar.Taraftar da resmen hayal dünyasında geçen sene istifa diye bağırdıkları adamı şimdi yere göğe sığdıramıyorlar , duyumcuların peşine takılmışlar herkes bir kadro kuruyor sanki hepsi bir Schuster . Taraftar grubunun lideri , bazılarının abileri yeni transferlere havaalanında eşlik ederler , gövde gösterisi yapar birisi çıkar kendine göre eleştirir sonra birileri çıkar '' sabote etmeyin '' der ... Eleştirenin sabote eden olarak görüldüğü ortamdan ne bekleyebilirsin ki __? Büyük Başkan ve onun gibileri salt yıldız transferi ile Avrupa kupası kaldırabileceğini düşünür. Halbuki geçen sene orta sınıf bir ingiliz takımı bu kupada hangi yıldızı ile final oynamıştı ki ? Ha bir de şu kontenjan işini yanlış anlamış bizimkiler ?

tearkan dedi ki...

Deniz + Gökhan + Eren + Ömer (gerçi sakatlık sonrası son durumuna da bakmak lazım) dörtlüsü gerçekten rüya gibi olur.

Bu arada Holosko için Trabzonla anlaşılmış; ama Şenol Güneş reddetmiş şeklinde bir haber verdi star. Ne derece doğrudur bilemem tabi.

rivaldo dedi ki...

ömeri ,ereni, gökhanı bilmemde Deniz Yılmaz için bayern münih 1 milyon euro bonservis istiyormuş.Premier ligden blackburn,stoke city falan talipti.

tamam ikiside geldi diyelim bizde 4 tane yabancı futbolcu olan zapo,holosko,delgado,finki gönderdik, daha bunu 6+2+2si var kim yedek oturacak, kim tribüne çıkacak..
-------hakann-------
toraman ferrari sivok koybası

hilbert ernst guti quaresma

adebayor bobo robinho

fedrerasyondan özel izin alıp sanırım yukarıdaki gibi sahaya çıkılcacak..

endresult dedi ki...

12 oyuncu izni de alinacak sanirim

Kartal Bafiler dedi ki...

Valla şu fotoğrafın aslını-gerçeğini göreyim ,akşam haberlerinde Mecidiyeköyde dal taşrak koşarken yakalanan ve bir elinde Beşiktaş bayrağı olan mezcup yakalandı haberlerini izlersiniz.

Şampiyon da olmayalalım anasını satayım şu kadroyu kapalı alttan bir sene seyredeyim yeter bana.

itake dedi ki...

hani diyorumki
aslında gönlümden geçen adam bunların hiçbiri değil. madem olacaksa DROGBA olsa
ahh ahh

asist time dedi ki...

Serdal Adalı ile beraber gercekten bişeylerin değişebileceğine inanmaya basladım.

Ilk geldigi gunde klubun parası ile cay bile içirmem artık diye açıklama yaparken samimiyeti ile alakalı kuşkularım vardı. Ancak transferde ki başarıları ve son olarak da klupte basketbola bile ek bir butce saglanması klupte artık doğru işler yapılmaya baslandıgının göstergesi olsa gerek.

Bu arada basketbol takımına yakın bir zaman önemli isimler katılacağı ifade ediliyor.

Manu dedi ki...

Hadi bakalım jaja vs. hakan arıkan vol.3,4,5 uzar gider.Trabzon 4 yıllık imzalamış.Geçen bir arkadaş neden alınmaz,ne oldu arkadaşa diye sormuştu.

Yorum Gönder

Ara