.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Ağustos 2010 Pazar

Rotasyonda Kullanılabilecek Yerliler Listesi

  • Koray Arslan - Sağ Bek
  • Sezer Öztürk - Ofansif Orta Saha
  • Ümit Karan - Forvet
  • Murat Ceylan - Orta Saha
  • Erman Özgür - Orta Saha
  • Olcan Adın - Orta Saha
  • Aydın Tosçalı - Stoper
  • Hürriyet Güçer - Orta Saha
  • Orhan Şam - Sağ Bek
  • Cem Can - Orta Saha
  • Abdurrahman Dereli - Sağ Bek
  • Mehmet Nas - Orta Saha
  • Ceyhun Eriş - Ofansif Orta Saha
  • Mehmet Yıldız - Forvet
  • Efe İnanç - Orta Saha
  • Zeki Korkmaz - Orta Saha
  • Eren Güngör - Stoper
  • Necati Ateş - Forvet
  • Ömer Aysan - Sağ Bek
  • Yiğit Gökoğlan - Orta Saha
  • Yekta Kurtuluş - Orta Saha
  • Murat Erdoğan - Orta Saha
Gurbetçiler listeye dahil edilmemiştir...

    50 Yorum:

    Yaz Helvası dedi ki...

    Aynı konuyla ilgili olarak 6 temmuzda kendi bloguma yerli oyuncuların durumu hakkında bir yazı yazmıştım. O günden bu yana stopere alternatif olarak Ersan Adem Gülüm alındı, ofansif bir oyuncu olarak listedeki en uygun ismin Sezer Öztürk olduğunu düşünüyorum. Ayrıca listedeki Ceyhun, Murat Erdoğan gibi son demlerini yaşayan isimler yerine Ömer Şişmanoğlu, Tevfik Köse, Burak Kaplan, Şahin Aygüneş gibi u-21 de görev yapan isimlerin transfer edilmesini tercih ederim. Benim yazımın tamamı için http://bonlibero.blogspot.com/2010/06/besiktasta-yerli-oyuncularn-durumu.html linkini kullanabilirsiniz.

    Gürcan Ulusoy dedi ki...

    açıkçası u21'ler yerine kaşarlanmış oyuncuları tercih ederim. kadıköy deplasmanına çıktıklarında ismail köybaşı gibi değil, kendilerine güvenli bir şekilde olmalılar...

    threepoint dedi ki...

    jessie, bu isimlerin birkaçını çıkartırsak geri kalan isimler büyük tepki alır, aşağı yukarı Yusuf Şimşek transferinde olduğu kadar. Yusuf, yarım sezonluk hedefimize ulaşmamıza yapabileceği katkıyı yaptığından tarihte başarılı sayılabilecek bir transfer olarak yer alacak. Ama bu isimlerin kaçı Yusuf kadar futbol şansına sahip olabilirler.

    Listede yer alan isimlerden sadece Murat Ceylan ve Eren Güngör'ün tepksizi kabul edebileceğini düşünüyorum ki Büyük Başkanları'nın Gaziantep'ten bir oyuncu daha alması bazı taraftarlarda dejavu yaşatıp eski tepkileri uyandıracağından sayın Y.D. böyle bir transfere de kalkışamaz.

    Ha bana sorsan, Uğur İnceman'ın ortasahanın göbeğindeki 2 adama tek alternatif olduğu takımda Efe'yi, Mehmet Nas'ı, Hürriyet'i, en çok da Murat Ceylan'ı görmeyi çok isterim. Ha bir gerçek daha da var, takımla sezon öncesi kampına yetişmeyen ve kredisi zaten az olan futbolcuların şanslarının çokça yaver gitmesi ve birkaç ekstra hareket yapmaları gerekiyor.

    BJK4EVER dedi ki...

    Bu listedeki cogu oyuncunun bizimkilerden cok daha iyi oldugunu dusunmuyorum, hatta cogu bizde oynamis olsa su an bir E.Guven/U.Inceman konumunda olurdu. M.Ceylan'in U.Inceman veya Necip'ten hicbir fazlasi yok, ki Antep anca 3/4 milyon euro'ya birakir, degmez. Ceyhun, U.Karan, M.Erdogan gibi oyuncularin isi bitti zaten, Ceyhun'u alacagima Yusuf'u kullanirim. O.Sam fena degil, ama Cavcav ucuza birakmaz, E.Guven'den veya Ekrem'den daha kaliteli oldunu dusunmuyorum.
    Bu listeden bize katki saglayabilecekler gelecek vaad etmesi nedeniyle Eren Gungor, Koray Arslan. Forvet icin M.Yildiz iyi alternatif olurdu ama bonservissiz iken almadik ve Nobre var, gereksiz, ayni sey Necati icin de gecerli. Yekta bence nokta atis olurdu, hem orta alan hem kanatlar icin, Kasimpasa ciddi bir para da istemez. Bu arada Yigit'leri karistirmissin herhalde, Manisa'daki genc onliberonun adi Incedemir, Gokoglan sag kanatta oynayan pirpir kanat. Birde komsunun tavugu harbiden kaz gozukuyor. 3 sene evvel Inceman alinsin diyordu herkes, mutlaka Cisse yaninda oynamali deniyordu, simdi amator topcu oldu. M.Ceylan alinsin, 2 senede U.Inceman'dan daha iyi oynayip katki yaparsa bende camdan atlarim.
    Isteyecegim oyuncular Yekta, Koray, E.Gungor, ama ozellikle Yekta'ya ihtiyacimiz var. Bu arada bunlari almak yerine Taner Yalcin, Omer Toprak, Mehmet Ekici, Deniz Yilmaz, Deniz Naki'lere yonelsek cok cok daha iyi olur.

    Maxim Tsigalko dedi ki...

    orhan şam iyi bi tercih olur bence rotasyon için. Hatta uyum sağlarsa ilk 11 rahatlıkla zorlar.

    BJK4EVER dedi ki...

    Yapmayin arkadaslar, ne Orhan Sam'i yahu, kac mac izlediniz adami? Stoperden bozma bek, defans yapar, savasir, ama orta alani gecti mi isi biter. Bu adamin Erhan Guven'den ne fazlasi var? Ali Turan'i da goruyoruz GS'de iste. Madem stoperden bozma defansif bir bek ile oynayacagiz, o zaman O.Sam'a dunya para verecegime asagi yukari ayni kalitede olan Erhan'i oynatirim, ki Erhan Orhan'a gore daha hizli ve daha cok bindiren bir oyuncu.

    menderes mete dedi ki...

    Ümit Karan ve Ceyhun mu ?!!! aman uzak dursunlar..
    Efe,Sezer ve Pırpır Yiğit olur:))Zaten şu efe'yi neden kimse almaz şaşıyorum..

    Gürcan Ulusoy dedi ki...

    bu adamlar uğur inceman'dan daha kariyerli değiller. ancak inceman'da bulunan "yedeklikten, vasatlıktan mutlu olma durumu" bu oyuncularda yok. nitelikten öte bir nicelik problemi var. delgadoyu alıp orada oynatmaktansa mehmet nas'ı orada oynatmayı tercih ederim.

    ayrıca, ben zaten liste çıkardım. bunlar düşünülebilir dedim.

    hunter dedi ki...

    Geçen ay JESSIE nin açtığı bir konuda koray aslan haberi vardı çok dikkat çekici güzel bir yazıydı eskişehire yaptığımız onca torpil den sonra korayı bize vermeleri gerekir.zira koray da bunu değer çünkü geçen seneyi çok iyi geçirdi ofansıda olan bir oyuncu orhana göre de iyi bir oyuncu ömer toprak da olabilir çok iyi bir gurbetçi oyuncu

    Maxim Tsigalko dedi ki...

    ben orhan erhan'dan daha iyi çok daha fazla katkı yapar demedim zaten. haklısın hücuma çok fazla katkısı olmayacaktır. ancak rotasyon açısından düşünüldüğünde iyi bi alternatif olabilir. sağ bek için çok fazla seçenek yok zaten erhan güven'den daha fazla katkı yapabilecek. muhtemelen o bölgeye transfer yapılmayacaktır zaten.
    gurbetçi oyunculardan da mehmet ekici bu yıl nürnberg'e kiralandandı sanırım. ömer toprak' bonservisi ile almak zor olacaktır. ancak deniz naki ve taner yalçın'ın beşiktaşa sıcak bakabileceğini tahmin ediyorum ve çok doğru transferler olur. ama yönetimin böyle bi vizyonu yok ne yazık ki.

    Bizim sağ bekte rotasyon sorunumuz yok ki.Erhan,Ekrem,Toraman gibi 3 alternatif oyuncumuz var.Daha Rıdvan gelecek.Hilbert'te burda değerlendirelebilir.Bir kalite sorunu var ama rotasyon sorunu olduğunu düşünmüyorum.Kalite sorununu da Türk sağ bek oyuncularla aşmamız mümkün değil.
    Bence bu listeye Bucalı Sercan Kaya,KSKli Kıvanç Karakaş,Altaylı Okay,Gençleribirliği'nden Hurşut da eklenebilir.Jessie genç oyuncular üstünde dediği gibi pek durmamış.

    BJK4EVER dedi ki...

    Zaten sagbek'te oynayabilecek Erhan, Ekrem, Toraman, Hilbert var zaten, daha nasil rotasyon olsun, 6 tane mi sagbek olsun? Rotasyona daha fazla yerli sokmak istiyorsak altyapidan kullanalim, ne bileyim Atinc, Erkan Kas, Cumali Bisi var iste.

    Öncelikli olarak hücum bölgesinde Q7'yi yedekleyebilecek sol ayaklı bir ön oyuncusu alınmalı.Hilbert'i alıp Tello'yu göndererek çok büyük aptallık ettik.Türk alternatifler içerisinde de Sercan Kaya,Ozan İpek ve son halini bilmediğim Erman Kılıç dışında aklıma başka isim gelmiyor.O Ozan apaçasine de Beşiktaş formasını kesinlikle yakıştıramıyorum.
    Ersnt'i yedekleyecek bir rotasyon elemanı da lazım.Aslında sakatlnamsa Sivok'un 4-3-3'ün ön liberosunda Ernst'çok iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyordum artık 2.yarıda bu söylediğim olabilir.Sanırım isim konusunda hemfikiriz.Aurelio mutlaka alınmalı.Zannediyorum ki Schuster de milli maçı Aurelio için izledi.
    Bir de forvet sorunu var.Nobre'nin maaşının yarısını alan Bobo'da sezon içinde konsantrasyon sorunları mutlaka gözükecektir.En çözülemiyecek sorun bu gibi geliyor.Daha geçen seneden bu sorun halledilmeliydi.Transfer sezonunun bitmesine 2 hafta kala Nobre'yi yollayıp yerine 2 Türk forvet oyuncusu bulmak mümkün değil.

    geloraptor dedi ki...

    benim bu takımda öncelikli sağ bekim toraman'dır ama schuster stoper olarak kullanacak galiba. gerçi necip-ernst'i de beraber kullanmayacak diyordum ki bozmadı devamında bu ikiliyi. 1-2 hafta içinde kullanırsa bu kararında da devam eder diye düşünüyorum.

    fink'in kalıp delgado/tabata'nın gitmesi asli tercihimdir önlibero takviyesi yerine ama olur da giderse aurelio ilk tercihim olur. inceman bizde değilken tavukken kaz görünüyor olabilirdi belki ama artık tavukluktan bile uzaklaştı. villareal maçında son dakikada yaptığı gol olmayan asist gibi doneler bendeki umudu bitirdi.

    nihat'a alternatif olarak diğer başlıkta da yazdıydım colin kazım olabilir. gerizekalı ama yetenekli. hiç performans vermeyen bir adam da değil. istikrarsız. nihat'la dönüşümlü oynar.
    ya da bir diğer alternatif iskender alın bence. belli maçlar dışında izlemedim ama i.akın gibi sadece büyük maçlarda oynayan bir eleman değil gibi. anadolu takımlarına karşı da epey gol atmışlığı. attığı goller gol vuruşunun olduğunu gösteriyor. aradığımız adam olabilir. masraf bakımından çok tuzlu olmaz bursalılar kadar.

    tearkan dedi ki...

    Forvete alternatif olarak Mehmet Yıldız yada Necati'yi isterim. Jessie'nin de dediği gibi kaşarlanmış oyuncular. Zamanında Mehmet Sedef'in Nou Camp tribünlerine baktığı gibi bakmazlar etraflarına seramoniye çıkınca.

    Murat Ceylan, Eren Güngör ve Efe İnanç da güzel alternatifler olabilir. Tabi öncelikli olarak bizim KÜ7ye alternatif olacak bir yerli oyuncu almamız lazım.

    @bobo

    ozan apaçisine beşiktaş formasını yakıştıramıyorsun ama kendi stadlarının otoparkında senin takımının futbolcusunu sıkıştırıp döven adam takıma alınsın diyorsun, he? helal olsun!

    kma dedi ki...

    jessie, aşağıdaki postta bi türk hucumcu kanat eksikliğinden bahsetmişsin ama bursadan birileriniz yazmamak için sercan listede yok.

    delgado, holosko ve tabata ya karşılık sercan...

    söylemekten bıkmayacağım :)

    Gürcan Ulusoy dedi ki...

    @kma bu rotasyon listesi. 7 milyon euro verip rotasyona adam alınmaz.

    onlar ilk 11'e alınacak oyuncular.

    yoksa trabzondan da alınacak çok adam var.

    başka sağ bek için serkan balcı var.

    kma dedi ki...

    rotasyonda 20 milyon euroluk 3 oyuncu "tutmak" yerine yararlı olabilecek bi oyuncuyu takas etmek de bi mantıktır en azından..

    20 milyonluk 3 oyuncu yedek bekler mi yahu? hatta biri tribunde..

    @nhv

    Evet doğru diyorsun Aurelio da Ricardinho'yu Beşiktaşlı olduğu için dövmüştü zaten.

    anilton dedi ki...

    Bu isimlerin dışında işimize yarayabilecek isimler;

    Hakan Aslantaş
    Serdar Kesimal
    Abdullah Durak
    Barış Başdaş
    Yiğit İncedemir
    Nizamettin Çalışkan
    Aykut Demir
    Soner Aydoğdu
    Ahmet Arı

    @bobo

    eylemi başlatan güdünün çok önemi var mı? ben yazdıkların arasındaki tutarsızlıktan söz ediyorum. birisini apaçi olduğu için beşiktaş formasına yakıştıramazken, diğeri maç çıkışı senin takımının futbolcusunu dövüyor ama onu içine sindiriyorsun. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?!

    occasion dedi ki...
    Bu yorum yazar tarafından silindi.
    occasion dedi ki...

    manisanın ön liberosu yiğit iyi bir oyuncu izlenimi vermişti geçen yıl. onun alınmasını isterim. tabata yı istemez mi ki manisa :S

    sağda veya solda oynayacak uzak forvet ihtiyacı gerçekten kabak gibi sırıtıyor. q7 sağda oynayınca erhan önünü tıkıyor, sola geçse sağdaki boşluğa adam lazım. nihat formsuz. holoskoyu koysan, stopere de ersan adem gülüm ü yerleştireceksin. çok bilinmeyenli denklem gibi. kafa karıştırıcı bir şey beşiktaşın kadrosu.

    manisa tabatayı istemez mi ki? bir de eski göz ağrıları uğur da var.

    akn dedi ki...

    ümit karan ve ceyhun'u beşiktaş formasıyla göreceğim gün ha bu klavyenin başında daş kesileyim. mübarek ramazan günü çok içten söylüyorum bunu. aha tansiyonum çıktı yeminlen...

    Ne tutarsızlığından bahsediyorsun ne alakası var Ozan İpek'le,Aurelio'nun.Biri günde 1 paket sigara içen gece hayatı olan İstanbul'a gelince bozulmaya çok meyilli artist bir tip ,Aurelio ise gayet düzenli yaşayan saha içinde hiçbir pisliğini görmediğim,oynadığı her maçta formasını sonuna kadar terletmeye çalışan efendi bir adam.
    O olayda da Aurelio'nun ailesine küfreden Rico'ydu.Başka hiçbir vukuatını da hatırlamıyorum.
    Aurelio'yla Ozan İpek arasında nasıl bir benzerlik var da tutarsız oldum ben.Bu arada bana cevap da vermeyebilirsin zerre kadar umrumda değil fikrin.

    bLAck_eAgle dedi ki...

    sezon başı şu kadroyu yapmadılar

    -------------RÜŞTÜ-------------------
    (CENK)
    --MİGUEL----FERRARİ--TOROMAN--UZULMEZ
    (VALENCIA)
    -----------ERNST----NECİP------------

    QUARESMA-------GUTİ------RİERA-------
    (LİVERPOOL)
    BOBO
    (HALİL)

    carlito dedi ki...

    bence sağ bek ve forvet dışında ihtiyaç yok.. o yüzden aurelio'nun falan gündeme gelmesi gereksiz.. (zaten o uçan tekme olayı gündeme alınmaması için yeterli olmalı, profesyonel düşünücez diye bu kadar midesiz olmayalım!)

    bu listeden en çok şunu isterdim, erhan güven yerine koray arslan.. hatta erhan'ın yanında tabata veya delgado'yu da kiralık versek bi güzellik yaparlar mı diye düşünmüyor da değilim :)

    öte yandan; 2 saattir konuşuyoruz bi allahın kulunun mehmet yıldız dediğini görmedim! tamam belki çoğu insan bülent uygun ve sivas antipatikliğinin etkisiyle mehmet yıldız'ı aklına bile getirmiyor olabilir, ama bence hata ediliyor..
    m.yıldız gücüyle, rakip savunmayı yıpratmasıyla, her türlü son vuruşlarıyla vs. yerliler içinde en faydalı olabilecek forvetlerden biri bana göre.. dünkü sivas-gs maçını izleyenlerin de akıllarından bu düşünceleri geçirdiklerine eminim..
    özellikle yabancı kontenjanı ile ilgili sıkışıklık durumlarında veya bobonun yokluklarında nobre'den çok daha iyi bir alternatif olur mehmet yıldız.. en azından şahsen sercan'a tercih ederim.. nobre'nin de sivas'ta çok şık duracağından şüphem yok :)

    gerçi şurda 15 gün gibi bir süre de kalmışken acaba boşuna mı konuşuyoruz diye düşünmüyor da değilim ya, neyse..

    BJK4EVER dedi ki...

    @blackeagle

    Harbiden matematik sorunun var herhalde. Once 11 kisilik kadro yapacagim diye 12 kisilik kadro yaptin, simdi de 6 kisi yerine 7 yabanci oyunculu takim yaptin. Iyiki antrenorumuz sen degilsin, yoksa her mac 3-0 hukmen maglup olurduk. Bir de M.Denizli'ye laf soyluyorsun.....

    bLAck_eAgle dedi ki...

    @BJKEVER

    GOZLERINDE PROBLEM VAR HERALDE...

    bLAck_eAgle dedi ki...
    Bu yorum yazar tarafından silindi.
    BJK4EVER dedi ki...

    Benim gozlerimde problem yok da, senin matematiksel zekanda bir sorun var sanirim. Miguel+Ferrari+Ernst+Q7+Guti+Riera+Bobo kac ediyor bir kere daha say istersen.

    okka dedi ki...

    İSKENDER ALIN

    neden kimsenin aklına gelmez.rotasyona da girer,ilk 11de de başlar, gol de atar.
    alın şu adamı beah.

    BJK4EVER dedi ki...

    Iskender demisken, Ali Guzeldal da var....

    asist time dedi ki...

    Rotasyon içerisinde;

    Sag ve sol bek ve savunmanın heryerinde oynayabilen Aykut Demir (Genclerbirligi) dusunulebilir.

    Fink ve Ugur Inceman ile de yollar ayrılırsa Antep ile yine sözde son dakika transferi dusunulebilir Tabata ya karsılık Murat Ceylan + 2-3 milyon euro. Bu sayede 1 tasla 3-4 kus birden vurmus olabilriz.

    Forvet olarak da Nobre'nin yollanması konusuluyor. Eğer olaki Galatasaray'a giderse imza torenini Inonu'de yapsınlar stad yine full dolar. Ola ki Yunanistan'a filan giderse savaş bile çıkabilir :)

    Nobre'nin yerine de konuşulan yeni yabncı forvet ile beraber Bobo rotasyonu tamamlarlar.

    Dun arkadaslarla maçı izlerken dikkatimizi cekti; Schuster'in sisteminde Nihat'ın oynayabilecegi tek nokta bence Bobo nun arkası gibi duruyor. Yabancı kontenjanından dolayı Ekrem-Necip değişiklikleri ile iki farklı takım ortaya cıkıyor.

    Ekrem'li kadroda ortada Ernst-Guti onde Quaresma-Nihat-Ekrem, Necip'li kadroda ise; ortada Ernst-Necip onde Quaresma-Guti-Nihat, öncelikle Nihat'a alternatif veya Nihat'dan formayı kapabilecek bir kanat oyuncusuna ihtiyac var. Bu ihtiyacı giderebilecek oyuncu bence Bursa yollarında degil Rusya yollarında, Gokdeniz için aslında biraz nabız yoklansa hiç fena olmaz.

    Diğer göze batan eksiklik ise bahsedildigi gibi defansda. Ne Erhan Ne Ferrari hatta Ne de Zapo topu defansdan oyuna sokamıyorlar. Defans bolgesinde Sivok'un sakatlıgı tum planları altust etmiş gibi, umarım ilerleyen donemlerde defans bolgesinde sıkıntı yaşamayız.

    tearkan dedi ki...

    Rüyamda Bobo'nun attığı golle 1-1 oluyodu maç. Bu arada Teo da kafayla bir gol atıyodu Ankaragücü'ne. 1-0 öne geçiyorlardı.

    Öğlen bizim maçtan önce maç postuna yazmıştım bu mesajı. Buca'ya fazladan bir gol yazmış olsam da sanırım kendimi haftanın kahini ilan edebilirim. :)

    tearkan dedi ki...

    Bu arada Gökdeniz konusu benim de aklımda; ama döner mi, dönerse tepkiler ne olur tahmin etmekte zorlanıyorum açıkcası. Yoksa kupa maçında gördüğüm kadarıyla bir hayli şımarmış olan Volkan ve Ozan ikilisi yerine hem kaşarlanmış tecrübeli hem de İstanbul etkisine kapılmayacağını bildiğimiz bir adam almış oluruz.

    kma dedi ki...

    gökdeniz milli takıma alınmaması bakımından da beşiktaş teamüllerine uygun. :)
    gelirse müthiş olur ama türkiyeye gelirse trabzon dışı bi takımda oynamaz.

    CDiS dedi ki...

    şakamısınız siz ya, burada yazılan isimlerin en iyisi uğur inceman kadardır.. daha iyi değil..

    kartalist dedi ki...

    Koray,Fatih Ceylan ve Mehmet Nas dışındakileri silebilirsin.

    Bobo + yabanci forvet intihar olur.

    Bobo hakkinda geriye kalan yillarda bir sey ogrendiysek, o da pasa gonlunun keyfinin kacmamasi gerektigi. Ben ne zaman Bobo'yu elestirsem "Ama gidecek diye kafasi karisti", "ama Nobre oynadi formdan dustu", "ama pozisyonunu begenmedi" dendi.

    Simdi bu Bobo'yu yabanci forvetin yedegi yapiyorsunuz.

    Kulubede sadece 2 tane adam durabilir. Bunlardan birisi Bobo olacaksa, oburu kim olacak? Kimi kiminle yedekleyecegiz?

    Mevcut kadroya yabanci forvet alinsa, yedegi Bobo degil Nobre olur. Bobo da biter.

    Sadece rotasyon için baktığımızda Buca'daki Sercan ile Gençlerbirliği'nden Hurşut listeye eklenebilir.Adam eksiltip şut çekebilen oyucular.İbb'deki İskender'de yaratıcı bir adam şut tekniği epey iyi.. Ankaragücü'nden Hürriyet oyunun 2 yönlü oynayabilen bir adam katkısı olur.

    Bu arada Bobo ne zaman Türk oluyor.Niye hiç bir yerde böyle birşey geçmiyor ?

    ozy dedi ki...

    Eren Güngör gelirse ve sakatlıktan önceki formunu yakalayabilirse alternatif değil banko olur!!!

    ozy dedi ki...

    Su cok acıkki Turkiye liginde işimize yarar ve mantıklı fiyatlarda alınacak adam yok. Tek care gurbetci pazarı..

    Gürcan Ulusoy dedi ki...

    @CDIS bu adamların en iyinin uğur inceman'dan iyi olmaması da bir bilgidir. bu da demektir ki alınacak oyuncu yok. gerçi ben çok öyle düşünmüyorum.

    ederlezi12 dedi ki...

    Başlığın bir kıymeti kalmadı çünkü sanırım Robinho geliyor...

    Nedense pek sevinemiyorum ..

    Enteresan adamlarız vesselam.

    Topu topu 4-5 ay önce olm Holosko,Tello,Delgado'yu zigtiredip Robinho,Quaresma, Guti 'yi alcaz deseler kıçımızla güler yada dalga geçiyorlar diye kavga çıkarırdık.

    Şimdiyse yaee Robinho gelmesin bize Maicon lazım diyoruz.Görmemişliğin bokunu çıkardık :)

    Robinho lan bu boru mu Real Madrid'de oynayan Robinho ? Man City'e 45 m € ya giden Robinho ...

    Varsın lazım olmasın Tabatalar,Diattalar,Higuainler,Gordon adı ne zikimseler çok mu lazımdı ... Arkadaş bu parayı gözden çıkarmışlar belliki saçacez diyollar.Böle kazmalar geleceğine Robinho gelsin.

    Ben zigtiripgidip çay demleyelim kendi kendime :)

    Manu dedi ki...

    O değil de bu Serdar Kurtuluş hem hem sağ bek,hem orta saha oynuyordu.
    Olmaz mı ki tekrar?

    Hehehehe sonunda anladınız İnceman ın değerini...

    Yorum Gönder

    Ara