.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Ağustos 2010 Salı

Recai Kocaman

Beşiktaş'ta enteresan işler olmaya devam ediyor. Guti, Quaresma, Robinho, Adebayor, İbrahimovic... Yok artık daha fazla yazamayacağım. Bazısı evde huni arıyor, ekonomi bilen elinde kalem kağıt hesap peşinde...

Hepsi iyi hoş, şu ölümlü dünyada bu adamları Beşiktaş formasıyla göreceksek, bırakalım bize nasip olsun. Ben hesabı kitabı, Hilbert'i, Holosko'yu da bıraktım.

Recai Kocaman iyi duyumcudur, dedikleri doğru çıkar / çıkmaz bunlar ayrı konular...

Sene 2010 olmuş, Beşiktaş kulübü taraftarla "transfer" üzerine kurduğu ilişkiyi, Recai Kocaman karakteri üzerinden mi yürütür?

39 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

günlerdir binlerce taraftar twitterdan ve forzadan recai kocaman'ın yazdıklarına mana yükleyerek seri orgazmlara gark oluyor , forza ilahlaştırdı adamı resmen.

açıkçası robinho olayını ligtv'den ve ali ece'den duyunca hesabı kitabı ben de bi süreliğine bıraktım.

ihale dediğin gibi holosko ve hilberte kalacak.

Feridun Bitir dedi ki...

insanlar skybet ten bile bile transfer takip eder hale geldi.

sozcelyk dedi ki...

capslı

http://i489.photobucket.com/albums/rr255/sozcelykk/bb.jpg?t=1282000197

gökhan dedi ki...

belki de sene 2010 olduğu için bu ilişki, recai kocaman karakteri üzerinden yürütülüyordur. olamaz mı?

Adsız dedi ki...

Keyser Söze'dir kendisi...

incirekis dedi ki...

belkide ahmet bulutu iyi tanıyordur

gnyz dedi ki...

İstişare heyetleri kuracaz diyorlardı ya Beşiktaş taraftar istişare heyeti dedikleri Recai Kocaman'mış işte
http://besiktasheyetleri.org/drupal-6.15/node/23

Robinho'nun tanıtımında Recai abide tanıtılacakmış taraftara

KuDReT dedi ki...

Robinho nun transfrerınde M.City Recai Abiyi de şart koşmuş... Recai Abiyi M.City'e transfer muhabiri olarak istemişler...

RuFF dedi ki...

Adam 2 transferi de bildi bakalım bu sefer ne olacak ?
Kesinkez bitti deniliyor transfer için kim bilir kaç para vericez

alper dedi ki...

fenerin yeni transferlere imza töreni saat 14 te başlayacak.o saatte açıklanırmı acaba robinho transferi..:)))

dükkan komşusu berber arkadaşa Q7 ve guti transferlerinden sonra söylediğim bir söz vardı.geceleyin yıldızı herkes görür bu sene beşiktaşa bakın yıldızları gündüz bile görürsünüz..gökteki yıldızlara bile talipiz sanırım bu yıl.

not:ben bu saatten sonra yeni transfer olacağını zannetmiyorum ayrıca bunuda belirteyim.

BJK4EVER dedi ki...

Balon bir adam. Guti ve Q7'yi bilmesi marifet degil, onu herkes soyluyor zaten, ama kimse bilemediklerine bakmiyor. Ozan ve Sercan 100% bitti dedi, balon cikti. Ronaldinho geliyor dedi, balon cikti vs. Guti ve Q7 adini verdiginde zaten oyuncular gundemde olan oyunculardi. Boyle bir sarlatana nasil inanir insanlar hayret dogrusu. S.Adali Robinho defteri kapandi dedi zaten, ki bu saatten sonra 2 yabanci oyuncu nasil gidecek? 1 tanesini gonderemiyoruz yahu....

CDiS dedi ki...

kimse söylememiş sanırım ama internette bu adamın serdar adalı olduğu söyleniyor..

jeankier dedi ki...

serdal adalı kanaltürk te açıklama yapmış, robinhp %90 tamam diye.. bu haberlerin çıkması normal değil mi?

BJK4EVER dedi ki...

Ben kanalturku izledim oyle aciklama yoktu, herkes salliyor mubarek. Hem bitmemis olsa aciklama yapar mi adam? Akil var mantik var..... Daha borsaya bile gorustugumuz bildirlmedi ustelik.

EnisteKolaKoy dedi ki...

ben de bu arkadaşı anlamak için meşhur olmadan önceki mesajlarına baktım. bu transfer sezonuna kadar normal bir vatandaş gibi takılan adam bir anda ilah oluveriyor. transfer komitesinden biriyle birebir bir ilişkisi dışında başka bir şey açıklamıyor bunu. bir ara da süleyman abi vardı hani hatırlarsanız, mustafa denizli ile demirören'in görüşme yaptığı evin içinden bildiriyordu hem de:)

EnisteKolaKoy dedi ki...

bir mesaj buldum o da aslında ilginç. kongreden hemen sonra recai kocaman'ın kongre yorumu: "2 Saatdir Sinirden Başım Çatlıyor Ne Yazsam Ne Yapsam Nasıl Haykırsam Diye Düşünüyorum Yazıklar Olsun Nasıl Sindirebildiniz Syn Kongre Üyeleri Allahınızdan Bulun."

Great White dedi ki...

her transfer döneminde ortaya çıkıveren bu duyumcu tayfasından demek ki BJK forumlarında da var:)

basında ya da diğer yazılı kaynaklarda okudukları haberleri biraz süsleyip biraz da gizem katarak forumlarda umutla bekleyen saftirik ergenlere yem şeklinde atarlar. ortalığa saçılan onca kolpa haberden illa ki bir kaçtanesi tutar ve hayranlardan gelen övgü dolu hezeyanlar eşliğinde pc başında orgasm olarak hayatlarındaki boşlukları doldururlar..

gerçi sizin şu recai' yi tanımıyorum, herhangi bir yazısını da görmedim. benimkisi genel bir tespit. hatta muhtemelen söz konusu kahramanımıza da uyuyordur. bilemem artıkın.

kma dedi ki...

luis fabiano %90 tamam...



:)

Adsız dedi ki...

http://www.kartalpencesi.com/haberler/son-dakika-robinho-besiktasta

Unknown dedi ki...

Şu Recai Kocaman hakkındaki fikirlerim "Forza'da bir takılayım bakalım gençler neler konuşuyor" dediğim bir gecede şekillendi..

Recai denen bu şahıs Fenerbahçe taraftar profilinde görmeye alıştığımız "biz her istediğimiz dünya yıldızını alırız, para bizde karı bizde, İstersek Eziklerin gündeminde olan Gyan'ı alır bütünsene yedek oturturuz (nereden tanıdık geliyor?), paraysa para, İbrahimoviçse İbrahimoviç" tarzı kayışı koparmış şirazeyi kaydırmış yorumlar yapmasının ertesinde genç bir arkadaşımız gayet üsturuplu ve saygılı bir dille kendisinin kullandığı bu üslübu kendisine yakıştıramadığını ve bunun Beşiktaş taraftar profilini yansıtmadığını söylediğinde güya kibar olan bu Hercai arkadaş çıkıp şu minvalde bir yorum yazmıştı;

"Bakıyorum üç beş kişi benim bazı laflarımı bana yakıştıramyor, patlamak bizimde hakkımız değil mi? o bana yakıştıramayanların geçmiş yorumlarına baktım, evvela bir kendilerine baksınlar.. Beni kardeşim bile eleştiremedi 30 senedir, siz kimsiniz?"

Kıssadan Hisse;

Malesef taraftar profilimizin rol modelleri Alen, Optik, Cem, Ayhan gibi güzel insanlar değil artık, bu sanal komedyenler..

Unknown dedi ki...

olayı karıştırmazsanız belki ileride de bilgi alabiliriz. ama bu şekilde yaparsanız hem insanları zor durumda bırakırsınız hemde taraftarın bilgi almasını engellersiniz. yaptığınız ayıp. siz kendi adınızı kullanamazken adamı kendi adıyla burada yayınlamak onu zor durumda bırakmaktır.

Unknown dedi ki...

bu arada çok bilen arkadaşlar recai kocaman yukarıda adı geçen sevgili abimiz aykan uyanıktürk'ün de yakın bir arkadaşıdır. ha kendisini tanır mıyım tanımam, ama haberleri kimden aldığını biliyorum. ama çıkıp ortada sizin gibi ifşa edip hedef göstermiyorum.

@great white, basında adı geçmiyorken cenk, ersan, konuyu kapattık denilen guti transferlerini bildiren adam. yani antu'nun beyler bizim yöneticileri lunaparkta gördüm hazard transferi için görüşme yapıyorlarmış tarzı duyumcu değil (lunapark olayı birebir antudan alıntıdır bu arada)

Unknown dedi ki...

@Hakan

Yukarıda Aykan Uyanıktürk'ün adı geçmiyor Hakan..

Sen henüz Ayhan Abi'yle Aykan Uyanıktürk arasındaki farktan bihabersin.. Birisi Çarşı'nın kurucusu bir diğeri vaktinde Forza'da Adminlik yapmış ayrıca çeşitli sitelerdekihesapları vasıtasıylataraftarı aldığı duyumlardan haberdar eden bir kişi..

İkincisi bana hitaben söyledisen şayet Sergen benim ismimdir..

Biraz daha yakından takip etmeni tavsiye ederim Beşiktaşı.. Fiberoptik olmuyor bu işler ..

Jokond dedi ki...

Bir kere Recai Türkçeyi inanılmaz kötü kullanıyor. Noktalama, imla hak getire. Ben de kolay kolay böyle imlası bozuk yazıları okuyamıyorum, sinirim tepeme çıkıyor. Benim Recai hakkındaki tek elle tutulur eleştirim budur. Onun dışında kafadan sallayan, uyduran birisi değil bu çok belli. İyi bir kaynağı var ve o kaynak çoğu şeyi önceden kendisine bildirdi. Transfer sezonunu hareketli geçirmek isteyenler için ben Recai Kocaman'ın vazgeçilmez bir karakter olduğunu düşünüyorum. Yazdıkları doğru çıkar veya çıkmaz ama bu adamı taşlamak, küçümsemek hoş değil.

Öte yandan Jessie'nin bu konuda kesin bir önyargısı var. Recai'nin bizzat yönetim tarafından yaratılmış hayali bir karakter olduğunu düşünüyor. Kesinlikle yanılıyor zira Recai Kocaman kanlı, canlı bildiğimiz 30'lu yaşlarında bir Beşiktaşlı. Daha ötesine gitmeyin, komplo aramayın gereği yok...

RuFF dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
RuFF dedi ki...

Jokond a katılıyorum.Bunun dışında Recai Kocaman gerçekten sabırlı da birisi.Ne kadar eleştiri olursa olsun yazılarındaki yumuşak üslup değişmiyor.

Onun yerinde ben olsam, günlerimi transfer haberlerini kovalamakla ve insanlarla paylaşmakla geçse ve bu kadar hakaret yesem, forzadakilere ana avrat allah kitap söverim orası kesin.

sozcelyk dedi ki...

ben recai kocaman'ın serdal adalı olduğunu düşünüyorum.

forza'dan taraftarın nabzını ölçüp ona göre şerbet veriyor gibi görüntüsü var,robinho ile transfer görüşmelerini yürütürken bir yandan da forza'ya ufak ufak bilgi sızdırıp heyecan yaratmayı çok seviyor.

ama jokondun da bahsettiği gibi noktalama imla kurallarından bihaber olması da recai kocaman'ın yıldırım demirören olduğu iddialarını doğrular nitelikte.

Pamukk dedi ki...

sayenizde twitterda takip etmeye başladım cümleleri devrikmidir nedir bilmem de anlaşılmazlık mevcut yani

RuFF dedi ki...

Pamukk cum senin birşey takip etmene gerek yok artık :lol:

RecaiKocaman
Róbson de Souza Beşiktaşa Hayırlı Olsun Bu Nasıl???? Hadi Bundan Anlam Çıkarın Yazık Ne Diyeyim Yazık.......!!!!
2 minutes ago via web

Tuco Salamanca dedi ki...

çok alakasız olacak ama bobo'nun devra arasında yerli statüsüne geçme durumu var diye bir söylenti var mıydı yoksa ben rüya mı gördüm

Pamukk dedi ki...

@Ruff
kes:(

o ne biçim cümle neye yazıkmış ne anlamı çıkarcakmışız

incirekis dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pamukk dedi ki...

hakkaten robinho geliyo galiba

ii bari sağolsun böylece kombine alamadım diye kafamı daha az duvarlara vuracağım. arada gider Guti izlerim yeter.

Unknown dedi ki...

almayın olm robinho'yu falan. bozmayın şu kolej havasını:(

sozcelyk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sozcelyk dedi ki...

RECAİ KOCAMAN

Öncelikle herkese selamlar saygılar;

Güzel net bir galibiyet ile başlayan gecemizi karıştırmaya niyetim yokda gelde sabırlı ol arkadaş oluruz yine :) sürekli bize haberler verildiğinde bunları size yazarken resmi sitede görene kadar inanmayınız yazısını ekledik genel olarak son günlerdeki yazılarımızda malesef biraz heycan yaptık bizde bende kendi adıma yazayım :) ha geldi gelecek vs gibi yazmamamız gereken cümleler kurduk sanırım hatam var burda özür dilerim herkesten lakin eleştiriler saldırıya dönüşmeye başladı örnek: Hani robi geliyordu lan a..na ko... Ço..ğu gibi bir sürü örnek çoğalmaya başladı hiçbirine cevap vermiyorum terbiyem buna müsait değil yazanın yazanlarında ismini burda yazmıycam bazıları şu anda online olmasına rağmen onlar kadar haysiyetsiz değilim ailemiz bize böyle öğretti ama iyi ama kötü :) son olarak sabrımızdan asla ödün vermedik efendiliğimizden asla ödün vermedik sanmayınki 3,5 bacağım kadar çocukdan delikanlıdan korktuğumdan susuyorum efendiliğimden ,cahil olmalarından ,onlara doğru yolu bulmalarında yardımcı olabiliriz diye susuyorum yoksa bu şahısların bütün bilgilerini bulacak kadar az çok bizimde bi çevremiz var çok şükür. Neyse geçelim bu konuyu gereksiz bir yazıydı deyip kapatalım ..

Not: Robi konusunda ve sercan konusunda aylar günler önce üstüne basa basa gelecekler dedim her zamanda yeniledim bu sözlerimi lakin bir tanesi brezilya kaptanı çok büyük isim gerçekden diğerinin başkanı ölü sevici resmen .. Sadece kısa bir süre daha son sabrımızla bekleyip sessiz sakin bir şekilde görelim neler olacak ondan sonra her türlü eleştiriye boynumuz kıldan ince saygılarımla..


Dip Not: Resmi sitede görene kadar duyumlara inanmayınız tekrar saygılarımla ..

sozcelykk

sayın recai kocaman, resmi sitedeki serdal adalı ve mete dürenin robinho yalanlamalarını ve maç öncesi mete dürenin ' yeter robinhoyla gelmeyin artık , tranfer etgmeyeceğiz ' sözlerine mantıklı bir izahat getirirseniz ben de müridiniz olmaktan gurur duyarım, bu kadar insanın basın sözcülerine transfer komitesi başkanına değil de duyumculara inanmasının sebebini merak ediyorum.

saygılar sevgiler.

RECAİ KOCAMAN

bir çok isim yalanlandı gelenlerde üstelik gördük ama geldiler sabır paşam biraz daha affına sığınıarak paşam yazdın umarım yanlış anlamazsın mürid kelimeside ağır kaçmış ama ne haddimize sizlerden biriyiz .. saygılarımla kardeşim.

tearkan dedi ki...

Buradan takip ettiği kadarıyla, forzaya üye olan arkadaşlardan falan biliyorum kendisini o yüzden hakkında yorum yapmayım; ancak benim asıl ilgimi çeken konu üstteki bir yorum. ''Kendisini küstürmezseniz sonrası için de bilgi alabiliriz'' şeklinde. Yahu arkadaşım devlet sırrı vermiyor ki bu adam. Kimin geldiğini, kimin gittiğini 3 gün önce öğrenmesen ne olacak? Tabi biz de merak ediyoruz; ama olmazsa dünyanın sonuymuş gibi konuşmayı da aklım almıyor cidden. Ayrıca bahsi geçen kişinin adı ilk kez burada yayınlanmıyor. Bildiğim kadarıyla forzada zaten herkes adıyla yazıyor. Kim niye zor durumda kalsın?

ederlezi12 dedi ki...

Forzadaki Transfer Topic'i ve Recai Kocaman 2010 yılının benim için unutulmaz durumlarından biridir.

ederlezi12 dedi ki...

Recai Kocaman Twitter' da gülümsedi , hımmm Adebayor mu geliyor acaba ? :) :

Yorum Gönder

Ara