.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Başkan' ın Uçağı

Sevgili Başkanımızın uçağı bir kez daha transfer için havalanmış durumda. Bu transfer sezonunda 75-80 kez havalandı sanki bu uçak. Bu uçak dizel mi? 100km' de kaç lt yakıt tüketmektedir? Otomatik vites midir bu uçak? Yoksa taraftarımızın uçağın kanatlarına yolladığı dualar ve pozitif sinerji yeterli midir uçması için? Camiadaki bu transfer çılgınlığı bitmek bilmedikçe bu uçak daha çok havalanır. Yarın "Robinho yetmez, orta sahanın kuzey yamacına hafif kavruk 4 ciğerli bir adam lazım" diye duyarsak şaşmayalım. Artık kabuk değiştirdik, yeni Fenerbahçe, hatta küçük Real Madrid biziz. Ne de olsa futbolun en büyük gerçeği "bas parayı al kupayı" sözüdür. Takım olmakmış, uzun vadeli yapılanmaymış, kadro istikrarıymış bunlar ne ki? Istanbul'dan kalktı uçak, Bu transfer ne olacak? Kavruk yıldız gelmez ise, Büyük Başkan tefe konacak.

88 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

döysa şirketinden kiralanmış.

şudur

http://www.doysaair.com/indextr.html

Gürcan Ulusoy dedi ki...

akaryakıtın nereden geldiğini söylemeye gerek yok sanırım :)

kalashnikov dedi ki...

vay be bu muymuş bu uçak... sağolasın bilgi için.

sozcelyk dedi ki...

tam olarak şudur efendim

http://www.bjk.com.tr/tryonetim/medya.php?rn=29215&tipi=B

Podolski balonu gelmez umarım.

podolski balonmu oldu yapma bobo..

enorton dedi ki...

Klose gelecek bence... Duyum aldım :)

Adsız dedi ki...

Podoski balonu? Vay arkadaş, biz neymişiz yahu.

sozcelyk dedi ki...

robinho'nun altına değil podolski mascherano'yu yazsan başkan yine küfür yiyecek bu taraftardan.

kendi etti kendi buldu.

Valla eger Robinho gelmezse baskan bence bizim gibi Robinho muhalefeti yapanlara tesekkur etmeli; cunku taraftari yatistirmis oluruz o sebeplerimizle :)

Podolski'yi son 2 sezon izlemediniz herhalde.Özellikle geçen sezon Köln'de felaket bir sezon geçirdi.Kariyeri boyunca tek başarılı olduğu yer Alman milli takımı.Hatta milli takımda,oynadığı kulüp takımlarından daha fazla gol atmış bir futbolcudur.Eğer gelirse 1 sene sonra sol ayaklı holoskomuz olur.

sozcelyk dedi ki...

@bobo

son iki sezonda robinho'yu ya da quaresma'yı izlemedin herhalde diye soranlara ne cevap verirsin ?

Podolski Köln'de o performansı gösterdi.Quaresma ise Avrupa şampiyonunda arada öyle bir fark var.Quaresma'nın Porto kariyerini de biliyoruz ayrıca.Podolski ise Bayern'in genç yetenek denemelerinden biriydi ama olmadı üstüne inanılmaz bir düşüş gösterdi ve şu an Köln'de bile istenmeyen adam durumunda.Podolski ve Quaresma'yı kıyaslamıyorsunuzdur umarım.

Podolski istese suan premiere ligde kafaya oynayan londra takimlarin birisinde rahat forma giyerdi, Chelsea Liverppol az kosmadi pesinden bu adamin fakat adam koln hastasi, Bayernden Kolne gidecek kadar yurekli ve onurlu, Ballacki tokatlamasina ragmen milli takimin bankosu, kolndede hic facia bir sezon gecirmemistir gayet takimin lideri konumundadir, sizin icin iyi futbolcu interde, real madridte oynayansa onu bilemem...
sunuda ekliyim hemen premiere lige gitmeyen adam turkiyeye hic gelmez.. Robinho gelir ama o gelmez!!

Sana göre Chelsea'de oynar.Bana gore bize gelse Bobo'yu kesemez.Herkesin fikrine saygım var ama şu kadarını söyleyeyim Robinho'yu beğenmemek,Podolski'ye beğenmemekten çok daha büyük bir marjinalliktir.

bobo senin robinho hakkinda ne dusundugunu bilmiyorum fakat benim fikrim podolski 5 tane robinhoyu cebinden cikartir, bu arada Podolski olduda bize geldi kesecegi adam Bobo degil, Q7, Hilbert yada Nihattan biri olur...

bLAck_eAgle dedi ki...

Delgado yu ne kadar a sattılar bilen varmı....

BJK4EVER dedi ki...

Iste Belediye macindan sonra bu yuzden bu kadar tantana yaptik, FB 3 GS 0 puanda. Onumuzdeki 2 hafta GS ve FB Es-es ve Kayseriye gidecek, bizim ise Karabuk ve A.Gucu maclarimiz var. 2 gun evvelki maca biraz ciddi ciksaydik su an 6 puandaydik ve 4. hafta sonunda GS'ye 9-10 puan fark atip Kadikoy'e 7-8 puan farkla gidip nakavt etmek isten bile degildi, simdi yine lig dengede olacak ve Kadikoy'e rahat gidemeyecegiz. Schuster fiksture goz bile atmamistir eminim.....

4,5 m € diyolar Klose diyolar ulan
Demirören bir an için harbiden akıllandın filan sandıydım yaw ...

Delgado bedavaya gitti. Ama eger bunu daha guzel duyurmak istersen "bu seneki alacaklari karsiliginda" diyebilirsin.

oyle bir duruma gelindiki sozde "sattigimiz" oyuncunun senelik alacaklarini karsi takim odemeyi kabul ederse basarili buluyorum besiktas yonetimini..

Zapo ve tabata o sebepten satilamamistir, ne Bursaspor ne eskisehir bu oyuncularin tum maaslarini karsilamak istememis Besiktastan futbolcularin sezonluk yari maas teminati istemistir..

Bonservismi? onu besiktasa vereni dovuyorlar!

BJK4EVER dedi ki...

Sizce Klose faydali olur mu? Schuster boyle tip bir adam istemiyor, herifi oynatmak icin Bobo kesilecek ve ayni zamanda cok yasli. Gerci tam ceza alani golcusu, Quaresma ile cosar muhtemelen, ama bence Robinho olabilirse daha dogru transfer (sponsor ile tabii)......

Klose dripling yapacak,rakip defansı yıpratacak bir adam olmasa da futbol zekası ve üstün gol sezileri sebebiyle benim dünyada taptığım sayılı forvetlerden birisidir.Gelirse en aşağı 20 golü bulur bence fakat
Klose yerine Bobo gelirse ve sağda Hilbert/Holosko oynamaya devam ettiği sürece hücum gücümzde çok da büyük bir kalite farkı olmayacak.
Onun için Bobo'yu değil de Hilbert/Holosko kanadını kulübeye itecek bir transferi tercih ederim.İşte onun için Robinho müthiş olur diyorduk.

Adsız dedi ki...

Aslında Tabata ve Holosko gönderilecekse ve illa bir yabancı golcü alınacaksa Klose hamlesini mantıklı buluyorum ben. 32 yaşında olsa da bu adam gerçek anlamda golcü. Acaip yetenekli forvet oyuncuları var, rakibi mahvedenler; İbrahimovic, Torres, Rooney, Tevez, Benzema gibi, rakibi çok yoran, çok koşan, adam geçen. Ama dikkat ederseniz çok uyumsuz zamanları oldu, ayrıca maliyetleri inanılmaz, bizim için hayal. Bir de "kurt golcü"ler var Klose gibi, Raul gibi, Trezeguet gibi, Morientes gibi ve hiç sevmesem de İnzaghi gibi. Bu adamlar diğerleri kadar yetenekli ve genç olmasa da, skora her zaman etki ediyor. Sahada görünmedikleri maçlarda bile skoru değiştiyor, doğru zamanda doğru yerde olmayı biliyorlar. Maliyetleri de çok daha uygun. Bence Klose gelirse çok maç kazandırır, atacağı kafa golleri de cabası. Stefan Kuntz olur vallahi, çok sevinirim =)

BJK4EVER dedi ki...

@bobo

Aynen oyle kardesim.
Saga koy yardirsin, sola koy yardirsin, forvete koy rakibi zorlasin, her turlu katki saglar. Sen simdi Klose'yi alsan olacak tek olay Bobo'nun kulubeye gecmesi, sag kanatta hala Hilbert ve Nihat'in oynamasi olacaktir, ki bu bir ilerleme mi tartisilir.

gnyz dedi ki...

B planımız Klose miymiş. Klose'de olmaz ise kaleci felan alırız herhalde :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ekrem toraman ferrari ismail

quaresma guti ernst necip robinho

bobo

---

ekrem toraman ferrari ismail

hilbert guti ernst necip quaresma

klose.

ikincisini tercih ederim.

---


klose - robinho kıyasında maliyet de önemli tabii ki.

klose'nin 20 golü kafadan olur, üstü de ekstra olur. bobo bu garantiyi vereceğinin sinyallerini vermiyor.

sağ kanatta hilbert'in alternatifini göremiyorum.

ben hilbert'i beğeniyorum.

bi tarafta quaresma gibi üretken bir oyuncun var ise, diğer kanatta onun üretimlerini mücadele gücüyle dengeleyecek, quaresma her kafasını kaldırdığında ters kanatta koşu yapabilecek oyuncu ihtiyacını karşılayabilecek bir oyuncu hilbert.

hilbert gibi bir oyuncudan verim almak için ona zaman tanımanız gerekir. çünkü takım oyuncusudur ve uyumu önemlidir. oysa quaresma'da böyle bir ihtiyaç yoktur.

hilbert iyi oyuncu.

Bir tarafta Bobo satilmadan gelecek olan Klose ve iyice gariplesecek yabanci rotasyon sorunlari, diger tarafta Robinho'nun beraberinde getirdigi endiseler ile, bu onumuzdeki 48 saat bana zehir olur haci...

Herif inanılmaz yaw.Borsayı manipüle etti,yeni aldığı şirketinin bir güzel reklamını hayvani şekilde yaptı.

Şimdi gidip 32 yaşında adama 5 m € bonservis verecek.33 yaşındaki yedek Aurelio'ya senelik 1.8 m € verecek.İhtiyar heyeti Milan'a rakipo olacaz.Büyüksün başkan ...Allah utandırmasın ...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ligin en yaşlı takımıyız galiba.

theotheo dedi ki...

@jessie

hilbert iyi oyuncu mu?

beyler bırakın bu işleri artık ya yemin ediyorum şu top tutmasını bilmeyen alman hanzolarının buradan ekmek yemesini içinize nasıl hazmediyosunuz ayıptır.

sonu belli işte fink malından bişi oldu mu? geçen sene açın bakın ne demişiz. yahu adamlar futbolcu olmuşta top denen nesneyle yakından uzaktan ilgisi yok. erhan güven de öle mesela.
topa değil adama koşuo direk. değişik bi taktik.

bu yeteneksiz ayıların buradan milyon eurolar almasını desteklemek beşiktaşa ihanettir.

Ya herif birde kontratının son sensindeymiş akşam akşam sinirim bozuldu ...

Bari Hamit'e Nuri'ye Eren'e el atsa diyecem ama sığır gider Oliver Kahn'ı futbola döndürüp tandeme Sammer-Matheus'u alır ..

Adsız dedi ki...

@Övünç
Abi haklısınız ama bu adamları da gençken alamıyoruz işte. Quaresma kariyerineki düşüş olmasa gelir miydi bize? Guti 33 yaşında olmasaydı gelir miydi bize? Robinho bir yerlerde tutunabilse bizime adı geçebilir miydi? Kimse inanır mıydı buna? Kaliteli futbolcuyu maalesef yaşlı da olsa almak zorundayız, elinden geleni 1-2 verse kafidir. Ha yok ben o herife bunca para vermem diyorsan, Bobo gibi kendi yıldızını yaratırsın, o da zamanını alır. Bizde o yapıyı göremiyorum ben, öyle olsa 87 doğumlu Emmanuel Emenike var Karabükspor'da, gidip onu alalım. Potansiyel var, genç, fizik güçlü, driplingi iyi ancak son vuruşları geliştirmesi lazım. Şimdi Robinho söylentilerinden sonra Emenike alırsan seni linç ederler, ayrıca kimse de ilk 11'de düşünmez, kimse güvenmez. O yüzden mecburuz böyle hamlelere, durum budur.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

baba o futbolcu olmayan hilbert'in bundesliga şampiyonluğu var...


ayrıca senin alman hanzolarının dünya kupasındaki oyunlarını da gördük :)

Adsız dedi ki...

Ha haklısınız gurbetçi futbolculara yönelsek çok daha iyidir, hem yabancı kontenjanından da yırtarız. Ancak onlar da bu yaşta gelmek istemiyorlar, ayrıca maliyetleri de Klose'nin en az 2 katı. Eğer ki çok paramız varsa direk gurbetçilere yönelelim zaten.

kma dedi ki...

hilbert'in avrupa liginde banko oynayacağını düşünüyorum.

bence de iyi oyuncu.

fink geçen sene ernst'ten daha iyi işler yaptı.

ibb maçında holoskoyu çıkart finki koy çok rahat kazanırdık..

ama sorsan holosko saha iyi oyuncudur..

ederlezi12 dedi ki...

Keşke savunmanın sağında da bi tane Alman hanzomuz olsa :)

Hilbert iki çalım bir ara pas şöyle götüyle top stop etmediği sürece başkalarına düz adam , hanzo olarak görülecektir :)

theotheo dedi ki...

@jessie

kardeş, geçmişlere inersek çıkamayız işin içinden. rijkaardın geçmişinde neler var şimdi adam ne hale geldi.

geçiceksin bu işleri eğer adam olsa onu stuttgart bu kadar kolay bırakırmıydı hadi stuttgart bıraktı hiç mi alman kulübü istemez yahu.

bi de kabul edin vasatın altında bi topçu. aynı fink gibi. top kontrol etmeyi bilmeyen adamdan topçu olmaz.

@brotherali

Benim sinirim Klose'nin kötü olmasından değil,bilakis Bobo'dan 2 gömlek üstün golcüdür.Benim sinirim bu dalavereye.Robinho'dan önce Klose ismi çıksaydı yine sevinirdim ama daha bir buçuk sene önce gidip Decolar Vander vaartlar ile görüşüp,Tabata'yı almışsın,Schusterle görüşmedik deyip 1 ay sonra adamı takımın başına getirmişsin sonra gene aynı boku yiyorsun.Ulan hani ders almıştın sığır ...

kma dedi ki...

ayrıca alman futbolcuların türk ligine daha iyi adapte olduğunu düşünüyorum.

araştırmadım ama türkiye ligine gelmiş alman oyuncuları araştırın. başarısız olan azdır.

aklıma münch, götz, kuntz, stumpf geliyor.

tabi bunlar da hanzodur kesin..

@kma

Hengen var ,Schafer var,Aumann var,Sixten Veit var ...

Hilbert bir kanat oyuncusu için çok yavaş ve henüz bir isabetli ortasını görmedim.Elinde daha hızlısı Holosko var zaten.2si aynı anda lüks.Ayrıca Hilbert'i bonservisiyle satabileceğimize inanan var mı ? Ben Holosko'yu 3-5de olsa satabileceğimize inanıyorum ..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ernst de alman. ona salladığını pek görmedim.

Yahu Hilbert'in backgroundu belli.Hakan Balta'nın sağ kanat oynayanı işte cidden Beşiktaş seviyesinde bir oyun mu bekliyorsunuz adamdan :) ama şu ana kadar oynadığı oyun benim beklentilerimin bile altında kaldı.Karşıyaka'ya gitse Tiago'yu bile kesemez şu haliyle. :)

Adsız dedi ki...

Aurelio gelmiş diyor Ntvspor...

Adsız dedi ki...

2 yıllık anlaşma sağlanmış.

Adsız dedi ki...

Klose ile ilk görüşme ise olumsuz geçmiş, Bundesliga'dan forvet alınacak diyor Hakan Gündoğar.

kma dedi ki...

@övünç

yahu holosko hızlı ve ne yapıyor?
tam tanımladığımız şeyleri yaptı.
defansa tosladı veya auta çıktı.

nobrenin nihatın pozisyonunu bozdu.

q7 orta yapar ve kimse olmaz. "yuh neden kimse yok" denir. hilbert orta yapar "nereye" denir.

son maçta sorun hilbertin ortaları değildi. ortaladığı yerde forvet olarak holosko ve nihat vardı. ama o ikisinden daha çok posizyona girdi. çünkü içeri kat edebilen bi kanat. aslında gerçek anlamdaki tek kanat oyuncumuz sanırım.

Adsız dedi ki...

Aurelio geldiyse Fink kesin yolcudur.

@kma
Hocam o maçta Holosko'nun Nihat'a attığı topu Hilbert atamazdı diyorum ben.Holosko fuleli futbolcu.Adam eksiltebiliyor.Geçen sene dönem dönem ceza sahasında adam karşıladığını bile hatırlıyorum.Ayrıca bir uzak forvet olarak kat etme konusunda Hilbert'ten çok daha etkili olacakttır.2 sinin birden lüks olduğu konusunda hemfikirsek eğer benim tercihim para eden adamın kalmasından yana olur ...

Ayrıca katılmadığım bir nokta var Nobre'nin pozisyonunda bozan oyuncu Nobre idi Holosko değil.O topun Nobre'yi aşacağı belliydi.Bıraksa Holosko çok daha net bir kafa vuracaktı.

matiasemilio dedi ki...

oliç birkaç hafta daha sakat diye biliyorum ben ve su durumda kloseye pek ihtimal vermiyorum..
İYİ GECELER FORZA AİLEM İYİKİ VARSINIZ :):)

kma dedi ki...

@övünç

daha önce de yazdıydım. holosko güven problemi yaşıyor.

maçta dikkat ettiysen yaptığı olumlu olumsuz hareketten sonra sürekli yedek kulubesine bakıyor. 3-0 lık maçta 3. golü atınca da aynı bakışı yapmıştı. "ben iyi futbolcuyum" ispatı içinde. beklenen çıkışı bi türlü yapamadığının kendisi de farkında. gönderilebileceğini o da biliyor.

holosko geldiği zaman ben de çok sevindiydim. çok umutlar beslediydik ama olmadığını kabul etmek lazım..

slovak milli takımında bile oynayamıyor artık.

@kma

Hocam o klasik Beşiktaş'ın sözleşme yenileyen yabancısı sendromu.Güven filan değil yani.Hatırlarsın Pancu,Münch,Delgado,Nobre hatta Bobo bile sözleşme yeniledikten sonra nasılda düşmüşlerdi.Artık adamlarla nasıl bir sözleşme yapıyorsak sittin sene gitmem ben burdan arkadaş moduna girip bonservisini eline alıp ziktirolup gidiyorlar ondan sonra.

Yani Stuttgart şampiyon yaptı diye 2 sene Hilbert'e katlanmış olmamış.Bu bağlamda tanımadığımız performansı düşük adama güvenmektense ne yapabileceğini bildiğimiz adama güvenmeyi tercih ederim.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

abi buradaki soru hilbert transfer edilmeli mi sorusu değil ki.

edilmiş zaten.

Hangisi gitsini tartışıyoruz hocam bu adamların 2 si birden lüks değil mi ?

EnisteKolaKoy dedi ki...

ucagın tuvaletinden aurelio cıktı.

Adsız dedi ki...

Abi haklısınız da Holosko şanslar buldu ve kullanamadı. Hilbert ise daha yeni geldi. Bir 6 ay sabredelim, baktık bok gibi oynuyor, döverek gönderelim. Bir şans tanımak lazım, önyargıları kırmak lazım.

kma dedi ki...

ya sturtgartta şampiyonluk yaşamış oyuncuyu neden "ne yapabildiğini bildiğimiz oyuncu "kategorisine sokamıyoruz?

q7 son 3 senesinde ne yapmıştı?

insanlara kan değişikliği gerekebiliyor. hilbert bizde son 2 yılındakinde daha iyi olacaktır.

holosko da bizdeki mesiyonunu tamamlamıştır. başka takımda o beklenen çıkışı yapabilir ama burda yapamaz artık.

delgado da öyleydi.

Bence ikisinide gönderip Volkan Şen'i alalım hatta Ali Tandoğan'ıda geri alalım :)

Adsız dedi ki...

Vallahi Burak Yılmaz bile kendini aştı =)

kma dedi ki...

aman diyim burak yılmaz demeyin :)

burak kadar şanslı bi futbolcu yoktur.

adam gelecek vaadediyor diye. 3 tane büyük takımda oynadı yahu. o kredi bitmedi bi türlü.

katlanamıyorum...

Adsız dedi ki...

Ben de katlanamıyorum abi, ama Trabzon'da fena oynamıyor cidden, bildiğimiz Burak'a göre çok iyi en azından. Hiç sevmam kendisini orası ayrı =)

kma dedi ki...

bugun oynamadı sanırsam. yattara vardı.

liverpool maçında da yine salak salak haraketler yaptı. frikik kullandı falan.

olmaz ondan bişi..

ian dedi ki...

(uçağın yeni yolcusu orelyo ile ilgili)

ortaya rotasyon için bir adam lazımdı. gerçi bence ernst(fink)-necip(uğur)-guti(tabata) bize yeterdi, ama kafaya koymuşlar bi kere fink'i göndermeyi. ben olsam fink'i tutardım.

içime çok sinmemekle beraber, mevki açısından yararlı bir transfer olduğunu düşünüyorum. hovarda transferi değil en azından, ayakları yere basan bir transfer.

bi de ilginçtir, genç milli takım hocaları necip için yeni aureliomuz olacak diyorlardı. gelecekte formanın sahibi olarak yani o bölgede.

as kadro için öncelik ernst-necip-guti olmalı her koşulda.

Adsız dedi ki...

Şu Ricardinho olayının özünü bilmediğim için sadece futbol olarak değerlindiryorum:

Artıları:
+ Fink'i göndermeyi kafaya koyduklarına göre o bölgeye bir isim gerekli olması
+ Necip veya Ernst'in yerine oynayabilecek olması
+ Pasaportu, gerektiğinde Ersnt'in yerine oynatıldığında diğer bölgelerde daha çok yabancı oynatılabilecek olması
+ Piyasa değeri olarak Aurelio + Klose transferlerinin Robinho'nun maliyetinin yarısı kadar dahi tutmayacak olması (bizimkiler ne kadar verir bilinmez tabi)
+ Türkiye'yi biliyor olması

Eksileri:
-Yaşı
-Şu anki performansı
-Necip'in yerine ilk 11'de başlatılırsa Necip'in önünün kesilmesi
-Fink'in biletini kesmesi

Özetle çok süper olmamakla beraber, akıllıca kullanılıra mantıklı bir hamle gibi gözüküyor.

bacon1903 dedi ki...

Klose hikaye buyuk baskan hamit altintopu getiriyo bjkimiza!!!Duyum aldim.Herkes aliyo bu duyumu bende kendime gore boyle duyum aldim.Olmazsada olmasin duyumu bile guzel!!!!

Necip Aurelio sakatlanmadigi surece forma sansi bulamaz artik...

Klupten aldigim son duyumlara gore Klosenin bayern'den ayrilmak istememesi sonucu Arjen Robbenle gorusuyormusuz ve Robben yakin cevresine Guti'yle cosarim mesaji veriyormus...

Beyler yeni duyum aldim buradan cikmasin.

Bahsedilen Turk pasaportlu yabanci Eren Derdiyok'mus, zaten baskanin ucagi da Munih'e degil Leverkusen'e gitmis. Havaalaninda calisan arkadasim soyledi.

Eger o is olmazsa, Westphalia eyaletindeki butun kulupleri gezecekmisiz. Onu da otobus sirketinde calisan arkadasim soyledi, her adresin tarihi hazirmis bile.

Hedefler tahminlere gore Koln'den Podolski, Monchengladbach'tan Idrissou ve Bradley, Dortmund'dan ise Nuri Sahin ve Zidan imis. Yonetim ozellikle Zidan'i Real Madrid olma yolunda istiyormus "hem adi uygun hem mevkiisi" diye.

Hicbirisi olmazsa Schalke'ye gecip Robinho'yu kacirip gelecekmisiz.

gnyz dedi ki...

5 kolay adımda duyumculuk
Madde 1 Daş gibi bir hikaye
Devamlılık-Abartısızlık-Şahsen duymuşluk

Senden duyumcu felan olmaz shelbyl :)

Ahaha, aceleye geldi ya vurmayin :)

Unknown dedi ki...

-klose yaslı...
-aurelio yaslı ve fener eskisi ..o mevkide adamımız var..
-orta sahaya yapılacak transfer power ozellikler tasımalı.. pres yapmalı, top kapmalı, takımı suruklemeli.. kim oldgunu az cok anladınız ama ismini yazmayalıma artık..

Pamukk dedi ki...

alman olsun taştan olsun.

tearkan dedi ki...

Bobo varken Klose'yi almak şu içinde bulunduğumuz durumda zaten işlemeyen yabancı rotasyonuna bir çomak daha sokmaktan başka bir işe yaramaz bence. Şu Almanya'dan alınacak forvet Podolski olsa keşke. En iyi performansını milli takımda gösterdi denmiş:

http://img716.imageshack.us/img716/1267/almanyaforma1.jpg

Şu forma ufacık bir iki değişiklikle gayet güzel bir Beşiktaş forması olabilir. Podolski de kendini milli takımda hissedip yardırır üstelik. Ayrıca forma için koymuştum fotoyu; ama o formayı giyenlere de bakmış bulundum. Biri Alman odunu mu demişti?

Unknown dedi ki...

@tearkan +100
robinhodan bile cok isterim o adamı.. beşiktaşın karakterine en fazla uyacak futbolcu bana gore... fiyatının da 11-13 milyon arası oldugunu biliyorum.. ustune de madem sponsorluklar var git al volkan sen i problemlerimiz in yuzde sekseni hallolur..

ozkankaya35 dedi ki...

klose'yi gelecek yıl 10milyon euro satın alma opsiyonlu bedelsiz kiralasınlar...seneye carew boşa çıkıyo,anlaşsınlar şimdiden klose gider carew beleş gelir...cinlik yapsınlar biraz...

BJK4EVER dedi ki...

Volkan Sen'e kimsenin sponsor olmak isteyecegine zannetmem. Robinho defteri kapandigina gore kimse gelmesin, hele yabanci santrfor falan hic gelmesin, Bobo'yu bos yere kesmekten baska ise yaramaz. Yekta Kurtulus gibi yerlilere yonelelim, hatta Bursa'nin kapisini daha cazip teklifle calalim daha iyi bu noktada. Hatta Fink de gitmesin, tam 10 yabanci var simdi zaten, takasla gidebilir tabii.

enorton dedi ki...

Bence Robinho defteri kapanmadı. Duyum falan almadım öyle hissediyorum :) Klasik YD taktikleri, sağ gösterip sol vurmalar... Helsinki maçından sonra Robinho gelecek bence, Recai abi haklı çıkacak...

renom dedi ki...

şöyle bir haber çıkmış:http://globoesporte.globo.com/futebol/futebol-internacional/noticia/2010/08/robinho-com-todo-o-respeito-ao-futebol-turco-mas-nao-vou-jogar-la.html

tribündergi de yazdığına göre robinho futbol kariyerine türkiye'de devam etmek istemiyormuş. tercihi ispanya veya italya imiş. bizim duyumcu kartallar üzülmüştür muhtemelen bu haberden sonraa...

Valla beyler,

Bu ise insider trading'den para aklamaya her sey musallat olmus olabilir. En son Manchester City'nin baskaninin obur kulubune Delgado'yu bedavaya verdik.

1.5 aydir "bekleyin, ertesi gun kesin" deniyordu, 3-5 gun daha bekleyecegiz gormek icin...

Ben artik bu transfer mekanizmasina bulasmayi biraktim.

Tek bildigim, eskiden Besiktas'in boyle sulu yavsak isler yapmadigidir.

berthelemy dedi ki...

Robinho Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklamış. şükürler olsun.

RuFF dedi ki...

Forza da hala nasıl "robinho beşiktaş a hayırlı olsun" topiği var aklım almıyor

Bu adamlar nerden ne duydularda bu kadar güveniyorlar kendilerine

renom dedi ki...

katar ligine oyuncu satıp para kazanamayan ender kulüplerden biriyiz yalnız :) bursa , eskişehir'den sonra bizim yabancılara artık katar liginde ki takımlar da salça olur :)

Pamukk dedi ki...

şiştin mi recai dersem küfreder mi acaba

renom dedi ki...

başkanın uçağı nereye inecek diye bahis açılmış. benim gönlümden bermuda şeytan üçgeni geçtiği için bütün parayı oraya bastım. eğer tutarsa robinhoyu ben getirecem. herkes rahat olsun robinho biz de..

BJK4EVER dedi ki...

Allah utandiracak bu sefer galiba.

SomosTodos13 dedi ki...

guti bize gelmeden önce madrid'de yaptığı basın toplantısında hatırladığım kadarıyla beşiktaş adını telaffuz etmedi ama bikaç gün sonra istanbula geldi. aynı şekilde robinho da fenerbahçe dışından teklif almadım diyor. artı olarak recai kocaman denen adam hala kendinden çok emin. yd nin ali cengiz oyunları galiba bunlar. bitmiş olabilir mi acaba robinho?

ozkankaya35 dedi ki...

___y.d robinho'yu getirirse pişmiş kelle gibi sırıtır...yüreğim dağlanır...kimlere kaldı koca Beşiktaş...illa alacaksa bi kaşar cris,ferdinand yada lucio gibi biseyler baksın

Pamukk dedi ki...

oh canıma değsin. uyku uyuyamayanlara yazık ama byk hayal kırıklığı onlar için. neyse akıllanmışlardır belki .

Pamukk dedi ki...

formasına 10 robinho yazdıran görmüştüm gtünde patlasın oh

Yorum Gönder

Ara